|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część V
Zuzka a nie chcesz sprzedać, lub nie znasz kogoś kto chciałby sprzedać taką chustę?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017
- część V
Sonia, imprezki nie robimy
urodzinki robiliśmy tydzień temu. Dziś tylko msza w kościele. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam 2 pytania
1. Kiedy kupic dziecku buty na dwor. Ala juz chodzi. To odpowiedni moment czy poczekac? 2. Jak to jest z tym chodzeniem za reke przy chodzacym dziecku? Juz mozna czy nadal nie? Sama tak z Ala nie chodze, ale dzisiaj tesciowa tak robila i musze sie upewnić czy nie zrobi małej krzywdy. |
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017
- część V
Cytat:
A co do chodzenia to my czasem z Hanią chodzimy za rączkę. Ona bardzo stabilnie już sama chodzi. I sama też nas łapie za rękę żebyśmy z nią szli Myślę że nie ma w tym nic złego. Z takim np dwulatkiem chodzi sie za rączkę ![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2018-03-04 o 20:36 |
|
|
|
|
#4175 |
|
Zadomowienie
|
Lutówki 2017 ❤ - część V
Nam fizjo zabroniła prowadzania za rączkę. Ale akurat wtedy był TZ Wiec w sumie nie wiem dlaczego nie mozna bo nie zapytał tylko przyjął do wiadomości. Ale wydaje mi sie ze wszystko z głową
. Co do butów to K jeszcze sam nie chodzi ale mysle ze zanim sie zrobi cieplej to juz zacznie Wiec kupie mu juz ba wiosnę. I chyba zdecyduje sie na bobuxy U nas juz drugi dzień afera w wannie. Nie wiem co sie dzieje. Do tej pory K uwielbiał kąpiele a teraz wsadzony do wanny od razu ryk. Masakra. Miała któraś z was cos takiego ? Wiecie co to moze byc ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
♥ Kacperek ♥ Edytowane przez sonia_n Czas edycji: 2018-03-04 o 20:33 |
|
|
|
#4176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy u teściów na obiedzie. Nawet spoko, oczywiście klasycznie bo hałas taki, że mi na miesiąc starczy no ale innych cyrków brak. Nadii zjadła sobie rosołek (a raczej wkładkę z mięsa, makaronu i warzyw bo zupą pluła) a potem dostała bułkę na parze.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
znowu kupować buty tylko po to żeby ją wziąć na spacer po podwórku jakoś mi się nie widzico do prowadzania za rączkę to tego unikam - w domu z TZ sobie na to sporadycznie pozwalamy jak Nadia nas gdzieś próbuje zaciągnąć ale przy obcych na to ani nie pozwalam ani tego nie robię (zgapiłam od MartaMagda) Nadia prowadzona za rękę chodzi dużo gorzej niż jak idzie sama, dużo częściej traci równowagę także w naszym przypadków nie widzę w tym żadnych plusów dodam jeszcze, że ja jestem lekko zakręcona na punkcie wcięcia w talii (a raczej tego co za tym idzie od strony kręgosłupa) a mianowicie tego, że pamiętam jak nas kiedyś w szkole badali i się okazało, że 90% dziewczynek miało nierówne wcięcie włącznie ze mną (tzn. z jednej strony miały wcięcie w tali a z drugiej strony nie) i generalnie staram się unikać jak mogę wszelkich asymetrii w poruszaniu ale to wiesz, już mój prywatny świr i nikt nie musi tego ześwirowania podzielać ![]() sonia_n ale to Bobuxy ładne
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2018-03-04 o 20:44 |
|||
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Od 16tej nie wymiotował
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
super Maks!!!!! <3
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
ah chciałam jeszcze napisać, że się chyba jutro w końcu wybierzemy do żłobka (po tygodniu przerwy czuję się jakbym znowu szła tam pierwszy raz
)z nowości - Nadia od dwóch dni rano nie pije już mleka z butli ze smoczkiem (wieczorem jeszcze tak) a dzisiaj poszła spać bez smoczka
|
|
#4182 |
|
Wtajemniczenie
|
Eyo dużo kciuków za jutro! Super!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo za wszystkie postępy!
Sreberko, mam nadzieję, że już wszystko ok! U nas po kilku okropnych dniach jest lepiej. Noc sb/nd dużo lepsza, były pobudki ale bez ataków paniki. W dzień Bartek nerwowy, czasem miał takie nagłe ataki jakby go coś ostro zabolało, zwija się wtedy i pręży, krzyczy chwilkę... i zapomina za chwile, bawi się normalnie... Na szczęście coraz rzadziej tak. Katar i kaszel ciągle lekko męczą. Normalnie z nim wychodzimy bo poza domem jest spokojniejszy ![]() Jutro jadę na cały dzień do rodziców a na wtorek zapisałam się na usg piersi i do fryzjera
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4185 | |
|
Zadomowienie
|
Lutówki 2017 ❤ - część V
Super jak po nocy ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
Kacper tez tak ma. Czasami bije sie wtedy po zębach. Widać ze go boli ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
♥ Kacperek ♥ Edytowane przez sonia_n Czas edycji: 2018-03-05 o 07:17 |
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorsza nic Ever... Co 30min wstawal... O 2 zerwał opatrunek... Masakra...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tulę mocno!! U nas takie że wstawał co 5-30min były dwie pod rząd... nie pociesze Cie tym pewnie... Trzecią przespał w połowie a czwartą... CAŁĄ! Dziś przespał całą! Wprawdzie wstał wyspany o 6:30 ale od 21 ani nie jęknął! Aż muszę mu do paszczy zajrzeć czy coś nie wyszło.
|
|
|
|
|
#4188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby Ci w dzien odespał Cytat:
|
||
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
W nocy zwymiotowal o 24 i juz praktycznie nie spalismy. Rano doszla biegunka ale zjadl 3 razy 90 ml i nie zwrocil. Meza tez dopadlo. Ale ostro poszedl do pracy. A ja od 24 z maksem na rekach i postrzalem w plecach. Ale matka da rade. Matki to jednak maja moc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Poniedzialki u nas są tragiczne, co tydzień a późno wychodzimy...
Axn super noc, aby tak dalej! Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Maćko w żłobie a ja zakupy! Dziś znów 2h Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Sreberko, a wodę pije? Nina przy wymiotach piła wodę, tylko mlekiem wymiotowała. Jeśli nie pije jedźcie do szpitala, bo u takiego malucha odwodnienie szybko następuje.
sQ współczuję nocki, odbij to sobie na zakupach ![]() My znowu idziemy do lekarza. Katar trwa 6 tygodni, jak nie spojrzą na Ninę kompleksowo i będą mnie próbowali zbyć to posypią się gromy!
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marnie bo marnie Ale nie ma objawów odwodnienia.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
malinowe mamyWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas w nocy dużo pobudek z płaczem :/ nie wiem o co chodzi. Może w końcu te górne jedynki idą ![]() Cytat:
Cytat:
Hania kiedyś też tak długo miała katar. Chyba uczulenie na cos to było. Przeniosłam jej łóżeczko do innego pokoju. W sypialni wymyłam WSZYSTKO dokładnie z kurzu (w szafach, pod łóżkiem, wszędzie) i potem było ok. Katar nagle przeszedł. Dostawała fenistil w kropelkach na uczulenie.
|
|
#4197 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuje. Szkoda tez Maciusia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Biedny Maksio ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Ja codziennie sie do pracy spóźniam ;P Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Super ze Bartek dał pospać. Co ja bym dała za nic bez pobudek. Dzisisj byłam dla K żywym smoczkiem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że po tych 5 zębach będzie lepiej, nie wiem, czy od razu idą kolejne, ale Nina nie da sobie zajrzeć do buzi, żeby sprawdzić, czy widać trójki lub czwórki.
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z językiem na wierzchu latalam po Auchan, Rossmann apteka... Maciek dziś 2h tylko więc na szybko ![]() Kolejne 2dni będzie już że śniadaniem a w czwartek próba drzemki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

- część V
urodzinki robiliśmy tydzień temu. Dziś tylko msza w kościele. 

znowu kupować buty tylko po to żeby ją wziąć na spacer po podwórku jakoś mi się nie widzi

)

Tulę mocno!! U nas takie że wstawał co 5-30min były dwie pod rząd... nie pociesze Cie tym pewnie... Trzecią przespał w połowie a czwartą... CAŁĄ! Dziś przespał całą! Wprawdzie wstał wyspany o 6:30 ale od 21 ani nie jęknął! Aż muszę mu do paszczy zajrzeć czy coś nie wyszło.

malinowe mamy