![]() |
#1831 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() nastaw się na kolejne soczki, kawki, bajbatki itp.i nie da się nie posiedzieć conajmniej 30 min-przynajmniej u nas tak było ale poza tym wspominam baaardzo miło ![]() teraz czekamy na potwierdzenia ***u mnie burza sie zbliża-nie lubię nocnych burz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() choruję na piękniutką nokiunię 7373-różową ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-11 o 22:45 Powód: literówka:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Nie ma się czego bać, ja też myślałam że będzie gorzej a zostało 6 zaproszeń do rozwiezienia ![]() ![]() Rozumiem, że bajbatki=herbatki...heh ![]() tak myślałam, że min 30 to koniecznie... hm ![]() Dzięki Panienki* ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Wtajemniczenie
|
dokładnie
![]() dobraoc Kochane ![]() idę spać-jutro chcę pobuszować w sklepach więc muszę wcześniej wstać ![]() kolorowych snów ![]() soffera-nie tylko Ty ![]() (sukienkę na poprawiny mam różową ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-11 o 22:59 Powód: dla Soffery o różowym;) |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Wtajemniczenie
|
cudo ten telefonik
![]() ![]() ![]() a nam jeszcze 2 zaproszenia zostały... i tak leżą sobie i leżą ![]() ![]()
![]() |
#1838 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzasta dacie radę ![]() teraz to już serio idę ![]() dobranoc Misiaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Zadomowienie
|
Ja chyba też powinnam zmykać spać ale TZ ogląda jakiś film (mega ekstra ciekawy) więc i tak trzeba na niego czekać
![]() Hmmm to może i mnie w końcu uda się dorwać to komórkowe cacko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Rozeznanie
|
wstaaaaawać śpiochy
![]() ![]() ja już niesttey na nogach bo musze się zbierac bo TZ mnie porywa na tańce ![]() chyba żadna dziś nie slubuje co?? ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
Raczkowanie
|
witanko spiochy
widze ze zlapalyscie lenia , no tak jak ktos siedzi na wizazu do poznych godzin nocnych to potem musi odespac. Moje szczescie poszlo do pracy wiec ja juz na nogach. Dzasta - lobuzie !!! dobrze ze jestes bo tu juz bylo odliczanie Katia - wspolczuje , jestem zdania ze pies czasem jest dla nas rownie wazny jak kazdy inny czlonek rodziny i to mimo ze nigdy psa nie mialam nie mam i nie bede miec bo jestem uczuleniowiec, W sumie to nie wiem co dorzucic ![]() Ava - rece opadaja jesli chodzi o twoich gosci to nie mam wrazenia ze dobrze ci zycza ale z drugiej strony jak kasienka napisala majac 20 klika lat wolalabym byc zaproszona z kims nawet gdybym miala zjawic sie sama |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Wtajemniczenie
|
jak to miło się z Wami przywitać
![]() a teraz już uciekam robić śniadanko z TŻ ![]() lulu ![]()
![]() |
#1844 |
Zadomowienie
|
Jakie śpiochy?!?
![]() Nie pisać dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Wtajemniczenie
|
katey wklejam obiecane zdjęcie welonu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1846 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny po pierwsze: CZEŚĆ
![]() Po drugie: sliczne zaproszenia zupelnie inne niz te moje kupne ![]() Po trzecie: bylismy wczorja na pierwszym kursie tanca... przepraszm ale musze uzyc tego slowa - bylo za***iscie ![]() ![]() Powiem Wam ze warto isc na takie cos... zrobilismy juz wejscie i zakonczenie z podnoszeniem ![]() a na poczatku ten nasz instruktor zaproponowal nam zebysmy zrobili walek tzn uzgodnili z zespolem zeby przez jakies 30 sek zagrali bialego misia a my wychodzimy i tanczymy jak smutasy bez zadnych krokow... potem ala zaciecie plyty i walc i my zaczynamy ![]() Ale najbardziej mnie rozwalilmowiac na poczatku mowiac: ja musze zobaczyc jak sie ruszacie... wlaczyl muze i musielismy zatanczyc tak jak potrafimy...potem stwierdzil ze mamy elastyczne ciala i ze beda z nas ludzie ![]() Ale wstyd bylo nam wyjsc mowie wam... ![]()
#1847 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Sliczne zaproszenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A welon przesliczny ![]() Katia0117 Przykro mi z powodu twojego psiaka. Daj znać co i jak.
![]() |
#1848 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny moje
![]() ja od 10do teraz walczyłam z koszeniem trawy-uroki mieszkania w domu na wsi ![]() ale już jestem po i zaraz wskakuję do kapieli bo brudas ze mnie straszny ![]() Cytat:
![]() żadna z naszych ujawnonych naPM2008-sprawdzałam wczoraj z toverkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() B.niestety w pracy i tak daleko Cytat:
![]() dzasta jak troszke potrenujesz to fotograf z Ciebie się zrobi pierwszorzędny ![]() Cytat:
![]() fajny pomysł z tym wstępem ![]() mykam do kąpieli-do poźniej Misiaki *** ![]() ***katia jak Twój pieseczek? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za pamięć... ja tylko na chwilke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
katia0117 ja też nie mogę patrzeć na cierpienie zwierząt. Mam nadzieję, że z psiutkiem jednak wszystko będzie ok.
mika85 krawat kaskadowy, to już elegancko uformowany krawat, szerszy od standardowego, zapinany na pasek, idealny do garnituru bez kamizelki. Musznik też jest uformowany, ale jest dużo krótszy i pasuje tylko do kamizelki (patrz zdj.) ava80 normalnie Ci ludzie jacyś dziwni są. Nie przejmuj się gadaniem jakiś małolatów. Jak ktoś nie ma partnera, to nie masz obowiązku zapraszać z osobą towarzyszącą. Poza tym, jak ktoś skończył 18 lat, to jeszcze nie znaczy, że jest dorosły. Widać to po wypowiedziach. Jak chce się ze znajomymi bawic to niech idzie na dyskotekę. Widocznie ta osoba nie rozumie idei wesela. Jeżeli nie potrafi cieszyć się waszym szczęściem, to raczej wolałabym, żeby nie przyszła, niż by potem miała jakieś fochy na weselu odstawiać. Byłam na takim weselu. Zdecydowanie odradzam. Nie ma co się przejmować, głowa do góry, to w końcu ma być Wasz dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#1851 | ||
Wtajemniczenie
|
dziękować
![]() Cytat:
![]() ta jasne yhy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Wtajemniczenie
|
Słońca kochane witam się z wami i żegnam bo jestem padnięta- dziś była pierwsza tura obron i pytania dawali straszne
![]() Hmm mój promotor męczył koleżankę oj męczył ![]() Potem zakupy ze świadkową- mamy teraz siebie bliżej niż wcześniej bo Dagi robi praktyki we Wrocku ![]() ![]() ![]() Ale butów do jej sukienki niestety nie znalazłyśmy- jak juz nam sie jedne spodobały to nie było rozmiaru ![]() Idę się kąpać i spać , chyba zebrałam cały stres na tych obronach dzisiejszych ![]() Jeszcze raz Dzasta przepraszam- jutro nadrobię ![]()
![]() |
#1854 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj byłam na ślubie u koleżanki w kościele, normalnie dziewczyny miałam łzy w oczach jak pomyślałam ze ja za miesiąc będę przeżywać to samo. jeszcze dziewczyny tak pięknie śpiewały pieśni. Wzruszyłam sie i JA CHCE JUŻ MÓJ ŚLUB!!!!! POzdrowionka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1855 | ||
Rozeznanie
|
NORMALNIE SZOK!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2008-07-12 o 21:44 Powód: zapomniałam podziękować:) dzasta:* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |
Wtajemniczenie
|
dziękować
![]() ![]() ale nie masz za co przepraszać ![]() ![]() Cytat:
![]() edit: linki poszły dziewczyny no i dobrej nocy życzę Wam wszystkim ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-07-12 o 22:12 Powód: a bo już czas powiedzieć dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Misiaki
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 |
Raczkowanie
|
dzień dobry Kochane moje
![]() myślałam że jak juz nie będę miała nauki to częściej będę zaglądać a tu prosze: praktyki codziennie i masa załatwiania i latania w zwiazku ze ślubem.. -znowu do księdza jutro idziemy i za tydzień do mijego proboszcza ![]() -wczoraj garnitur teściowa kupiła + koszula, spinki itp.. ponad 2 h siedzieliśmy w sklepie.. -za tydzień do przymiarki ide, a schudnąć ani tyci nie mogę mimo iż się ograniczam z węglowodanami ![]() ![]() -no i zaproszenia w tygodniu rozwoziliśmy do końca i własnie dziś zawozimy ostatnie, poza Poznań i uuufffff koniec z zaproszeniami -musimy wumyśleć sobie zawiadomienia teraz i w sierpniu drukować -ostatecznie zdecydowaliśmy sie na kolor przewodni na slubie bordowo-różowy z naciskiem na bordo jednak, by troszkę więcej było elementów bordo niż różowych, ale by nie było za ciemno to musi być ten róż- wtedy tak ładnie wszystko wygląda -generalnie mam za mało czasu a tyle do zrobienia ![]() -bieliznę muszę kupić w tym tyg jeszcze bo przymiarka za tydzień Nawet nie brałam się za cytowanie bo nie mogłam wszystkiego przeczytać, musze Was nadrobić niedługo ![]() miłego dnia Wam życzę ![]() ![]() -ach!!!powiem Wam że jak zobaczyłam mojego Tzta w tym garniaku to oszalałam!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1859 |
Zakorzenienie
|
co za dzien. juz sie zdazylam z TZem poklocic
![]()
#1860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
głowa do góry! to NAPRAWDĘ stres i nerwy. Wszytsko by sie chciało, i na wszytsko brakuje czasu - nawet na stare dobre połaszenie sie, wyjście gdzieś i potrzymanie za ręce ![]() Jeszcze trochę. Emocje spadną. Na razie tylko sie czasem hamowac jak nas wkurzają, bo slów nie da sie cofnac ![]() PRZYPOMINAM TYLKO O ZBIOROWEJ SESJI W POZNANIU DLA PANIEN MŁODYCH - szczegóły w linku www.panny-mlode.pl Jesli same chcecie sie przylączyć lub znacie kogos to przekazujcie cynk innym! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.