![]() |
#2191 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Agag
Miś w zasadzie też już za dnia obywa się bez smoka. Po drzemce grzecznie daje odłożyć smoczka na poduszkę bo Mu tłumaczę że Smokulec jest zmęczony i musi odpocząć. ![]() Bardzo się smok przydaje na zakończenie kąpieli ![]() ![]() Synta na GG mnie straszy że póki nie zdeklarujemy się w sprawnie przyjazdu do Nich to nic nie napisze ![]() ![]() no ale Przez Ciebie nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Możesz ,możesz. ![]() ![]() ![]()
#2192 | |||
Zadomowienie
|
Franiu - współczuję nocnych przeżyć przy odzwyczajaniu od smonia. J podobnie jak Julitka jeszcze nie odzwyczajam, w ciągu dnia zawsze chowam smoka żeby Milce się nie przypominało, znaczy ona w dzień go raczej nie nosi, ale czasem jak znajdzie to wtedy trochę ciumka. Tak więc zapobiegawczo wolę go jej z oczu zdjąć i daję go tylko do usypiania, w nocy też często go gdzieś wypluje i już się raczej po niego nie budzi. Za to zaczęła się skubana budzić i jęczeć by ją do nas przenieść, dziś znowu o 3 u nas wylądowała.
Może jeśli Franio tak bardzo jest za smokiem to najpierw go mu odbierz w ciągu dnia a nocki jeszcze niech ma swojego przyjaciela. Jak już oswoi się z jego brakiem w dzień to wtedy powoli wprowadzić i nocki bezsmokowe - no nie wiem, szkoda malca jak tak sobie flika żałośnie. Moja Milka ostatnio zaczęła mi się kłaść z żalu na podłogę, jak jej czegoś nie dam co chciała to się kładzie i jęczy. Dobrze, że jeszcze się nie rzuca po podłodze i głową nie wali, ale kto wie, coraz większy z niej łobuz się robi, chorobcia. Cytat:
Ale wiecie, po filmie były napisy że ten chłopiec żyje itp... z ciekawości wrzuciałam w internet żeby sprawdzić czy jeszcze żyje (no bo film stary). Zmarł w tym roku 30 maja, dzień po swoich 30tych urodzinach, na powikłania po zapaleniu płuc. Zobaczcie, a lekarze go przekreślili... tragedia! Dotka - super, że macie już swoje mieszkanko!! Cytat:
![]() Super, uwielbiam dobre zakończenia!! ![]() Czekamy na foteczki z wypadu do parku no i wielgalaśne gratulacje za pierwsze angielskie słówka Alusi!!! ![]() Cytat:
![]() Ja jakoś nie mogę sie zebrać w sobie żeby Milce podciąć, szkoda mi, tak jej się teraz fajnie podkręcają z tyłu, szkoda mi tych puszków - czy może mieć przez to później słabe włoski jeśli jej nie podetnę??
![]() |
#2193 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie wróciłamz ZUSu , bo miałam sprawę do załatwienia
![]() ![]() ![]() Czarinko brawa dla Alci za pierwsze słówka angielskie ![]() Ewa czekamy na fotki Kubusia ![]() Angie ja podcięłam Emilce na razie tylko grzywke, bo całych włosków też mi szkoda... Dziewczyny wasnie przyjeto ustawę o wydłuzeniu urlopu macierzyńskiego ![]() http://www.vat.pl/1107_prorodzinne_z...vatpl_4134.php Dużo ciekawych rzeczy wprowadzili ![]() ![]() ![]() To ja chyba na razie tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Rozeznanie
|
Wiedziałam!!! wiedziałam!!! wiedziałam, że to chodzi o tą gorylicę
![]() Nie bój się już tak.. nie bój ![]() Miiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Mi się nie chce? ![]() ![]() ![]() Sytuacja wygląda tak..... Zaprosiłam Julitkę z rodzinką do siebie.... to miałbybyć taki pobyt z noclegiem coby można było pogadać i jakiego drinka wieczorkiem wypić ![]() Oczywiście pojawił się niewielki acz poważny problem..... Zgadnijcie jaki? no.... jesteście blisko.... BRAWOOOO ![]() ![]() Jego wewnętrzna walka trwa. Jest jeden, może dwa powody żeby pojechać i co najmniej tysiąc powodów żeby zostać w domu. Bo przecież urlop to urlop.... trzeba go spędzić w domu ![]() No więc ja jako kobieta próbuję różnych sposobów, żeby go "przełamać". Niestety to jest twardy orzech do zgryzienia.. wręcz orzech kokosowy (największy i najtwardszy z możliwych). Pociesza mnie jednak fakt, że nie powiedział stanowczo "NIE". Także razem z Julitką mamy jeszcze nadzieję a Was kochane dziewczynki prosimy o pomoc w "rozbiciu tego kokosa" ![]() Wytłumaczcie temu Panu, żeby jednak poświęcił te 2-3 dni urlopu na ten wyjazd... a jednocześnie zrobił tym przyjemność swojej żonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Wtajemniczenie
|
Synta
![]() ![]() ![]() ![]() Przyłączam się do apelu - prosimy o wsparcie ![]() ![]()
![]() |
#2196 |
Wtajemniczenie
|
Także razem z Julitką mamy jeszcze nadzieję a Was kochane dziewczynki prosimy o pomoc w "rozbiciu tego kokosa"
![]() Jeeesuuuuuuu ![]() ![]() Właśnie wywołałaś Małe Trzęsienie Ziemi ![]()
#2197 |
Zadomowienie
|
Witamy!!!
![]() Ale produkujecie ![]() Wczoraj nie mialam czasu na pisanie ale czytalam na biezaco.Teraz polozylam Isia spac to postaram sie cos wiecej napisac. My po obiedzie do godz.18:00 siedzimy caly czas na patio,Maly sie pluska w baseniku a mamusia opala ![]() ![]() ![]() Wczoraj dzwonilam do Julka...strasznie za Nim tesknie ![]() ![]() ![]() Isiu caly czas "szuka" Julka,wchodzi do Niego do pokoju i pokazuje,ze Julcia nie ma ![]() Notorycznie sciaga sobie pampersa,juz dwa razy zrobil siku na podloge (dobrze,ze nie mam dywanow ![]() Co do smoka to ja narazie nie bede odzwyczajac (moze dopiero po powrocie z Polski),bo ponoc dobrze jak dziecko w samolocie,szczegolnie podczas satru i ladowania,ssie smoka,bo odtykaja sie uszka-tak slyszalam. Aga,tak,to wozio marki Nurse model Futura.Jestem bardzo zadowolona! Fotki mozesz sobie obejrzec u mnie w profilu w albumie "roznosci" a napisze Ci o nim cos wiecej na pv,zebys nie musiala szukac w postach. ![]() Hadzi,no to nie masz wyjscia,juz pakuj walize i zasuwaj do Synty,bo bez Niej to juz nie to samo forum bedzie ![]() ![]() Julitko,pieknie wytlumaczylas Frani co to kryzys ![]() ![]() ![]() ![]() Brawa dla Misia za spanie w lozeczku,ani sie nie obejrzycie a Mis bedzie przesypial cale nocki u siebie ![]() ![]() U nas tez jest walka podczas wyciagania z wanny (w koncu nasze dzieci to rybki i walcza o swoje ![]() Czarinko,straszna historia o tej dziewczynce ![]() To teraz Trollaski maja atrakcje ![]() ![]() Isiowy wezel zniknal calkowicie ![]() Franka,trzmam kciuki za szybkie odzwyczajenie Frania od smoka ![]() Freddy,kochanego masz synka ![]() ![]() Dotka,super,ze jestescie juz na swoim ![]() Kamila,witaj po przerwie ![]() ![]() ![]() KasiuL,najserdeczniejsze zyczenia z okazji wczorajszej rocznicy slubu ![]() Ciuszki bardzo mi sie podobaja,szczegolnie te krotkie spodenki i dzinsy,bluzeczki tez ladne.Ja poluje na jakas fajna sukienke ale nic nie moge znalezc.Moze uda mi sie cos kupic w Factory,bo w przyszlym tygodniu chcemy sie przejechac z sasiadka na zakupy.Dzieci oddamy babciom a my pojedziemy "zaszalec" ![]() Basiu,wycaluj swoja hojna Misie,z mamunia smokiem sie dzieli ![]() Jedziecie odwiedzic Karola? Gratulacje za drugi rok z tytulem mgr ![]() Juz nie pamietam co komu jeszcze mialam pisac.Jakby co to bede edytowac. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Janusz to raczej nie będzie małe trzęsienie tylko wielkie!!!! Ja Ciebie osobiście tez namawiam na wyjazd ![]() Freddy gratki za załatwienie wszystkiego!!! Ja też mam w perspektywie spłatę kredytu do 2036 więc będziemy razem się męczyć, a może za niedługo zaczniemy zarabiać po 10 tysiączków na łapkę i spłacimy w oka mgnieniu... ![]() Piszecie o smokach..... Ja mam większy problem z Marcjanką bo ona smoka nigdy niet za to ciągnie lewy kciuk!!!! Jak zasypia, jak jest mega głodna a ja właśnie robię żarełko i wtedy gdy musi się uspokoić!!! Wy smoka wyrzucicie a ja kciuka raczej nie obetnę ![]() Jesuuuu jest tak gorąco że mała śpi w samym pampku a ja siedzę sobie w gatkach przy kompie bo wytrzymać nie da rady. Muszę obiad zrobić a nie mam pomysłów i przy garach nie chcę mi się stać....
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zadomowienie
|
O ludzie......ja nie nadazam za Wami!
Podczytuje, ogladam zdjecia, miedzyczasie pracuje i jak juz mam cos odpowiedizec to znow nie jestem w temacie. Poza tym zagladam na watek ciazowy mamuski wrzesniowo-pazdziernikowe 2008, bo to dla mnie teraz aktualny temat ![]()
#2201 |
Wtajemniczenie
|
Ana musze Ci powiedziec, ze sile dmuchu masz przeogromna
![]() ![]() janusz ja Ci dam jeden powod... Bedziesz mogl smakowac sie w specjałach Synty ![]() ![]() Ale serio Janusz daj sie skusic, a gwarantuje Ci ze nie pozalujesz... Synta to wesola kobitka, na pewno spedzicie super wieczor... Troszke sie oderwiecie, dzieci sie razem pobawia, Jula poplotkuje za wszystkie czasy. Super okazja na urlop... z reszta jak chcesz urlop spedzac w domu... urlopu masz duzo, 3 dni mozesz poswiecic na wyjazd... a reszte na siedzenie w ogrodzie i majsterkowaniu przy aucie... oneschout 10 tys... UUUUU.... marzenia ![]() Ana jak ja Ci zazdroszcze tej Hiszpanii..... Slonce... ciepelko... opalanie... suuuper... Ale czas mi szybko leci... juz prawie 14sta... ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 |
Rozeznanie
|
Miałam nic nie pisać... ale szkoda mi Czarinki... Już tyle razy pisała o tym przepisie....a Kamilka zajęta więc wyręczę ją...
Oto żywcem skopiowana wersja Kamilki: 4 banany 8 plasetrków wędzonej szynki lub lepiej chudego wędzonego boczku (można oczzywiście to i to 2 łyżki tartego zółtego sera pieprz - najlepiej świeżo zmielony 2 łyżki masła odrobina mieloej ostrej papryki sposób przygotowania robi się szybko i bez wielkiego rozgardiaszu w kuchni Banany pokroić na połówki, posypać odrobinę pieprzem zawijamy w szynkę lub szybkę i boczek lub sam boczek układamy w nasmarowanym masłem naczyniu do zapiekania (ja kładłam na blaszce i bez masła, ale z msełkiem lepiej smakuje) banany posypujemy tartym żółtym serem i czerwoną papryką w proszku zapiekamy przez ok 20 min w 190 stopniach najsmaczniejsze są jak jeszcze skwierczą na talerzu i jeśli np. danie ma być przystawką na przejćiu - podajemy z sałatką owocową i kieliszkiem schłodzonego, półsłodkiego białego wina |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Wtajemniczenie
|
Freduś
Bedziesz mogl smakowac sie w specjałach Synty Akurat do jedzenia to ja jestem ostatni ![]() ![]() dzieci sie razem pobawia Noooo ![]() ![]() Jula poplotkuje za wszystkie czasy Wiesz, chyba cały urlop mój by nie wystarczył na to ![]() One_shot Ja Ciebie osobiście tez namawiam na wyjazd ![]() Noooo Ci powiem że jest to dobry argument ![]()
#2204 |
Zadomowienie
|
Hadzi ja również przyłaczam sie nawołujących do wyjazdu
![]() ![]() ![]() ![]() Ana fajnie, ze Julkowi podoba sie wycieczka do Polski ![]() A my jedziemy w niedziele do Karola do sanatorium ![]() ![]() MadziuO to faktycznie nie dobrze, ze Marcysia ssie kcuka, lepiej byłoby smoka, ale cóż zrobisz ![]() ![]() ![]() lece do kosmetyczki, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa. Ale nie piszcie takich rzeczy bo się czerwienię baaardzo
![]() ![]() garnuszki fajnie że już przeżywasz kolejną ciążę. Podobno często jest tak że drugą ciążę mniej się przeżywa przez duże skupianie się na pierwszym dziecku. Ale miło popatrzeć na mamę wyczekującą kolejnego dzidziusia ![]() Ok więc spotkanie szykujemy we wrześniu tak??? Ana szykuj termin ![]() ![]() Angie Ty to masz teksty:P ![]() Kaśka to się narobiliście tych owoców Dobrze że uspokoiłaś Krystianka bo naprawdę nie ma się chłopak o co martwić ![]() Czarinka ucałuj dzieciaczki. Niech szybko wracają do zdrowia. Nie pierwszy raz słyszę narzekania na angielską służbę zdrowia ![]() Ja to tylko czekałam na to przekłucie uszek. Planowałam od roczku ale chciałam w Gdańsku przekłuć dlatego Julcia miała 15 mscy. U Nas w rodzinie kilka kuzynek Julci ma przekłute i nic im nie było. Julka nawet nie dotyka się do uszek, Jak zobaczy w lusterku to się cieszy. Nie chaczy nigdzie. Te kolczyki są super. Chociaż planujemy jej kupić złote (już oglądałam) i są specjalne dla małych dzieci, malutkie nie chaczące. Poza tym tak jak powiedziała mi kosmetyczka-jak nie przekłujesz uszek między 1-1,5 roku to później najszybciej 7-8 lat. Bo dziewczynki boją się albo dają tylko jedno uszko a drugiego za nic nie chcą. A ja marzyłam żeby Julcia szybko miała. A 7-8 lat to dla mnie nieodoczekanie ![]() Franka śliczny synuś po urodzeniu ![]() Julitka no właśnie szkoda że wcześniej o tym nie pomyślałam:/ Teraz pisze w Wordzie. O spotkaniu nad morzem też myślałam ale trudno byłoby wszystkich ściągnąć ![]() Kamila fajnie że tak stopniowo odstawiasz Fifka. Ale ja bym tak nie potrafiła:P Słuchaj Jak dla mnie możemy się spotkać w tygodniu ![]() co do pierwszej samotnej nocki Julci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co? Córcia mojej przyjaciółki ma 8 miesięcy i raka nerki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam siły dalej czytać. Siedzę na łóżku z laptopem i kręgosłup mnie boli ![]() a oto zdjęcia Julci z kolczykami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zadomowienie
|
Esti,Juleczka z kolczyczkami urocza-mala kobietka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biedne to malenstwo od Twojej kolezanki ![]() ![]() ![]() ![]() Tak sie dzis w sklepie wynudzilam,ze prawie zasnelam na ladzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Wtajemniczenie
|
esti ale Jula ma dlugie nogi
![]() ![]() Ja zaraz lece nas spakowac, zrobic kanapki na droge... bo dluga droga nas czeka... z 4 godzinki jazdy. Rano wyjezdzamy o 6 gora 7. Tylko pogoda sie spindoliła ![]() Hadzik i jak decyzja o wyjezdzie? Mialam dodac zdjecia Kubolca... ale baterie ładuje na jutro takze zarzuce foty w poniedzialek ![]() ok lece po to juz 21 ![]() Buzki dla Was! esti tak doczytalam o tej malutkiej istotce... rany.. takie malenstwo i juz raka... co za po******* ŚWiat!!!! Biedactwo Malutkie... :-(
![]() |
#2208 |
Raczkowanie
|
hejka
![]() ![]() ![]() ![]() radzilam sie Mamusi i powiedziala tak jak Wy podobnie-na noc smok dozwolony ![]() ![]() ![]() a u nas ciagle leje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hadżi trza Cię przywołać do porządku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Wtajemniczenie
|
Ana jeszcze raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zadomowienie
|
esti Julcia wyglada ślicznie w kolczykach
![]() ![]() ![]() Oj, tak mi szkoda tej malutkiej dziewczynki ![]() ![]() Ewa szczęśliwej drogi i udanego wypoczynku ![]() ![]() Edytko Franek wygląda super w nowej fryzure ![]() ![]() No i w końcu dostałam dzisiaj @ ![]() ![]() Angie pazurki zrobione. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, idę spać, bo zaczynam tu jakieś wywody pisać ![]() Dobranoc i do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Wtajemniczenie
|
Esti bardzo mi przykro z powodu córeczki Twojej przyjaciółki. To po prostu straszne i tak cholernie niesprawiedliwe
![]() Julcia bomba, śliczna dziewczynka, rzeczywiście ma długie nóżki, a z buziulki do Ciebie podobna ![]() ![]() ![]() Ana poważnie piszesz o tym przekuwaniu? ![]() Cieszę się, że węzeł się wchłonął ![]() Aga G. no dokładnie, szczury lataja po parku, jak pieski, czy kotki. Jeden nawet całkiem blisko nas biegał. W parku są napisy- "dozwolone karmienie kaczek i łabędzi, zabronione karmienie szczurów" ![]() Synta, Hadżiki to takie buty... Powiem Ci szczerze Janusz, że jak napisałeś o tym, jak zamierzasz spędzić urlop (praca w ogródku i przy aucie), to ręka mnie zaswędziała by wystukać co o tym myślę. Ale się powstrzymałam. W końcu każdy spędza wolny czas jak chce. Myślę, że my nic nie wskóramy, jeśli TY SAM nie będziesz chciał pojechać. Możemy Cię zaklinać, prosić, zasypywać argumantami, ale to nic nie da, jeśli Ty nie nabierzesz ochoty. Wiesz już parę razy pisałam Ci co sądze o takim Twoim zachowaniu i w sumie teraz powtórzyłabym wszystko co pisałam Ci wcześniej. Dlatego Januszek ja nie będę Cię przekonywać (wybacz Jutka i Synta). Musisz sam zdecydować co jest ważniejsze- czy siedzenie w domu i grzebanie w aucie i w ogródku, czy sprawienie przyjemności żonie, synkowi, a także sobie. Nie wspominając juz o Syncie i jej dzieciakach. Mam nadzieję że podejmiesz decyzję, której wszyscy od Ciebie oczekują ![]() ![]() Jutka, Synta ![]() ![]() ![]() Synta bardzo, bardzo Ci dziękuję za przepis ![]() ![]() ![]() Franiu Franek przystojniak z krótkimi włoskami ![]() Dziś znowu lało. Juz powoli mnie ta pogoda dobija. U Was słoneczko, ciepło, a u mnie... szkoda gadać ![]() Dziś przyszedł do mnie list, że mamy się zgłosić z Alą na szczepionkę przeciw zapaleniu opon mózgowych typu C. Wydaje mi się, że to szczepionka przeciw pneumokokom, bo ona w Angli jest w kalendarzu szczepień obowiązkowch. Cieszę się, że ją zaszczepią ![]() Dzisiaj Ala juz nie gorączkowała, chrypka minęła. Natomiast Kondzio już chyba od dwóch dni nie ma temperatury, ranka na nosku się zagoiła. Czyli jest wszystko ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zadomowienie
|
Witam Panie i Panocka! Nie było mnie przez dwa dni, musiałam wyjechać. Wróciłam wczoraj, ale pomagałam się rodzicom pakować, bo pojechali dziś na wycieczkę do Włoch. Już mi się nie chciało pisać, zmęczona byłam. Posty przeczytałam, ale zanim Wam odpiszę to muszę przeczytać jeszcze raz, bo juz zapomniałam co komu
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 |
Zadomowienie
|
Hallo
Mieliśmy wypadek dzisiejszego poranka, jeszcze sie nie uspokoilam..,. Codziennie jak Nikuś się zbudzi to zabieram go do nas do łóżka, idę zrobić kaszkę, potem on je a my dosypiamy, tak było codziennie do dziś... Dzisiaj Nikuś nie mam pojęcia jak to zrobił, spadł za łóżko przez wysokie wezgłowie, a tam jest kaloryfer. W efekcie ma podbite oczko, zadrapaną szyjkę, rozciętą wargę i z górnych ząbków krewka sie sączy. Tak sie martwię, czy aby nie uszkodził zawiązków ząbków. Darować sobie nie mogę, chociaż ładnie sie bawi, gania teraz w swoich nowych gumiaczkach i tosta wsuwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Raczkowanie
|
biedny Nikuś
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zadomowienie
|
Biedny Franeczek, to musiało być straszne i dla Ciebie i da niego. Nikuś szybko mi sie uspokoil, a zawsze drzemaliśmy na łóżku, a on się po nas wściekał. Dopiero jak tż wstawał z łóżka to my też...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zadomowienie
|
O Boże!!!
![]() KasiuL Ja to bym już pewnie do lekarza biegła, czy czasem jakiegoś wstrząśnienia nie miał ![]() ![]() ![]() ![]() Franka aż mnie ciarki przeszły jak zobaczyłam zdjęcie Franka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zadomowienie
|
Kasiu tak to właśnie jest z tymi szkrabami, oczy dookoła głowy i to nie wystarczy...
Teraz po drzemce łobuzuje jak zwykle, więc jest ok. Miłego dnia, uciekamy na dwór |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zadomowienie
|
Angie powiem Ci, że z tymi fachowcami to tak jest, niestety. Ja wciąż słyszę od znajomych o partactwie lub niedotrzymaniu słowa. Tak to już jest, że zawsze coś się pop*****y jak się planuje... A dziadki... całe szczęście, że nie mieszkam z teściową, bo też by tak było, a jak widzi Krystiana raz na miesiąc to jest kochana babcia
![]() Czarinko ja właśnie się obawiam tej pogody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Julitko jestem tego samego zdania w sprawie antybiotyków. Krystian brał raz, bo mojej lekarki nie było i poszłam do takiej małpy, co wszystkim dzieciom od razu antybiotyk przepisuje ![]() ![]() Basiu ale historia z siostrą!!! ![]() esti Juleczka jak zwykle śliczna ![]() ![]() Pewnie nie wszystkim odpisałam, ale wybaczcie, Krystian wstał i lecę do niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Coz to za straszne rzeczy wipisujecie od rana ![]() Kasienko,biedny Nikus ![]() ![]() ![]() Wycaluj Nikolaska,niech szybko wszystkie ranki sie goja ![]() ![]() Franiu,az mi sie goraco zrobilo jak zobaczylam Franeczka z ta poparzona buzka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.