![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Liczę na Was że mi doradzicie..;>
Zapuszczamy włosy!! ![]() So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wiedziałyśmy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#334 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Co do ankiet to ja się raz "zdenerwowałam" i odpowiedziałam pani na wszystkie pytania. Za dobre serce mam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#336 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. U mnie w domu nieciekawa sytuacja trochę.
W poniedziałek rano jadę zawieźć papiery do tego studium. Kupiłam dzisiaj jedwab do włosów.Zachęciły mnie recenzje. Ja nie umiem oszczędzać jeśli chodzi o włosy, no :/. Ale boski jest. Moje zmaltretowane końcówki jakoś wyglądają i włosy są takie błyszczące i gładkie ![]() Nie wiem co zrobić ze sobą. Mam 3 dni wolnego od praktyk. Mialam wziąć się za pracę licencjacką ale motywacji mi brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wpadam się tylko przywitać i życzyć Wam słonecznych dni ![]() Na nadrabianie przyjdzie czas jak wrócę do domu ![]() Buuuuźka ![]()
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Witam, ja po łowach sklepowych
![]() Byłam w dwóch sklepach z naturalną żywnością i kosmetykami oraz we fryzjerskim ![]() Nakupiłam olejków, próbek, saszetek z maskami i wcierkami, szampon, dwie odżywki i nareszcie olej kokosowy taki, jak ma być ![]() Lecę teraz sprawdzić, czy ktoś ocenił składy dzisiejszych moich nabytków. (Swoją drogą nie widziałam jeszcze ODŻYWKI do włosów dla dzieci.)
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny, pamieta mnie tu ktoras?
![]() uhhh, dawno mnie nie bylo... zabijecie jak nie nadrobie calego watku? ![]() mam jedno pytanko. jak to sie stalo, ze dorotka ma takie piekne dlugie wlosy w pieknym kolorku? ![]() ![]() u mnie tak. matury zdalam [pol 70%, ang100%, chem 68% wstyd z ta chem no ale trudno sie mowi i idzie dalej...]. teraz czekam na wyniki z uczelni [wybralam pg, ug w gdansku i umk w toruniu], licze jednak na ten gdansk... juz nawet mieszkania szukam ![]() z moim tz wrocilismy do siebie po dlugich rozmowach. wlasciwie to jest juz wszystko dobrze, za tydzien swietujemy pierwsza rocznice. a na poczatku sierpnia lecimy we 2 do grecji ![]() w egipcie bylo super goraco! potem moze jakies fotki podrzuce, ale nie sa ladne bo przytylam z kilka kg:p no i... no nie wiem co mam jeszcze napisac. wlasnie siedze w pracy w jastrzebiej gorze, a tak wlasciwie to a dzis juz skonczylam:p juz 2 tyg za mna, koncze 21lipca i juz sie doczekac nie moge! co tam slychac dziewczynki kochane? ![]() tesknilam!
![]() |
![]() |
#340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tesknilam za Toba, ty wredna i niedobra, na tyles mnie i nas zostawila! Brr! Dostaniesz sie, licze na Ciebie ![]() Ciesze sie, ze ulozylo sie z TZ, ja ze swoim nie jestem od tygodnia. Ale bywa. Tez przytylam, zaczynam callanetics aby schudnac i diete madra. Te piekne wlosy to peruka. Bardzo mi pomaga w niewyrywaniu wlosow, ja sie chbya...wylecze.... Pokaz fotki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | ||
Rozeznanie
|
czolko wlososwirki
![]() dziewczynki dziekuje za gratulacje ![]() ![]() ![]() Karla_92 - glutek na wlosy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() inesska000- Agnieszko i ja Ciebie witam ![]() ![]() pewnie, ze doradzimy ![]() ale jestem sciorana ![]() ![]() ![]() Jolie-popraw sobie podpis ![]() ![]() blonndee ja dolaczylam jak Ciebie tu nie bylo. napisz mi kilka slow o sobie, albo chociaz jak masz na imie ![]() Edytowane przez noell88 Czas edycji: 2008-07-11 o 17:48 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do diet to ja juz od 10 dni jestem bez słodyczy ![]() ![]() ![]() Dzien dobry tak w ogóle, bo sie jeszcze nie witałam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tez bardzo tesknilam, z 1,5miesiaca mnie tu nie bylo ![]() ![]() czuje, ze za 1rekrutacja sie nie dostane, pewnie dopiero za 2. na ug to w ogole nawet nie licze... ale co by nie bylo musze, MUSZE wyladowac w 3miescie.lub okolicach! ojej, az nie chce pytac co sie stalo, bo pamietam ze byliscie udana para... trzymaj sie koteczku ![]() ![]() ja zaczne diete jak w koncu skoncze prace, tu jestem uzalezniona zywieniowo od kucharki. ale juz troche schudlam po egipskim obzarstwie, moja praca jest zdecydowanie fizyczna wiec juz czuje po spodniach roznice ![]() oj, znow nietakt z mojej strony... ![]() ![]() pokaze, pokaze, za sekundeczke ![]() Cytat:
![]() a ja to cie pamietam, tylko nie wiem z ktorego watku... moze juz z tego? a co bys jeszcze chciala wiedziec? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
Blonndee - Oczywiście że pamiętamy
![]() ![]() Karla92 - Miałam wziąć więcej ale stwierdziłam że lepiej brać znając ich działanie, więc tylko rozmarynowy i drzewo herbaciane ![]()
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak tak czekamy na fotki ![]() teraz będziesz nas częściej odwiedzać ![]() no i zycze szczęscia z TŻem ![]() No i witam was dzieczynki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Rozeznanie
|
nie bardzo, ale dziękuje za chęci zmotywowania mnie
![]() ![]() Cytat:
Wyspię się jutro, wyśpię <cieszy się jak dziecko> ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hmmm....A co porobilas w egipcie? ![]() no i zapraszam do 3miasta ![]() ![]() dzieeeeeeeeeeeeeeeeeewczy ny ![]() ![]() dzisiaj jak szykowalam sie do wyjscia na barowke to sie przyjrzalam dokladniej i w jednej chwili stanely mi lzy w oczach ![]() ![]() mam niezle przeswity ![]() ![]() a z lewej strony mam taki mega przeswit....sama sobie chyba wyrwalam. Dorotka, chyba mam cos podobnego do Ciebie ![]() ![]() albo zgole sie na lyso..ale ja mam tak krzywego globusa, ze bym musiala sie zaprzyjaznic z jakims turbanem lub beretem...a buuuuuuuuuuu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ano na 2 tyg wybylam ![]() ![]() milo mi, ze nie zdazylyscie zapomniec ![]() Cytat:
![]() kurcze, zdjec wam chwilowo nie pokaze bo nie mam jak ich zmniejszyc... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Zresztą po wczorajszej przygodzie z indyjskimi olejkami żałuję, że zdradziłam kokoska... Ale cóż, może dam im drugą szasnę ![]() Cytat:
![]() Power of WizażHairWitches jest z Tobą ![]() Cieszę się, że ułożyło Ci się również w życiu osobistym. A do tego ta Grecja ![]() ![]() A ja się nie wyśpię ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie poddawaj się Rybeńko, nie wolno ![]() Chwilkę odsapnij, nie stresuj się, zobaczysz, że będzie dobrze ![]() Włosy niestety są o tyle niewdzięczne, że potrzeba czasem duuużo czasu, aby były efekty i na pierwszy rzut oka nie widać. Ale nie załamuj się i dbaj o nie dalej, zobaczysz, że przyjdzie dzień, w którym się odwdzięczą ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz, kiedy spojrzałam na to z tej drugiej strony, to będę bardziej szanować tych ludzi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pisałyśmy niedawno o Tobie, że nas bezczelnie olałaś ![]() Gratuluje świetnych wyników na maturze i trzymam kciuki za dalsze powodzenia ![]() Fajnie, że znów jesteś ze swoim TŻ'etem. Chociaż pamiętam, co pisałaś o nim po rozstaniu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Jeju nie wyrabiam z Wami przy tej przeprowadzce
![]() Musicie mi wybaczyć ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie maniaczki bardzo serdecznie ![]() Tak się tylko przypominam cobyście o mnie nie zapomniały całkiem ![]()
![]() |
#352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza próbkami i olejkami kupiłam szampon ziołowy i odżywkę dla dzieci z Urtekramu, oba bez konserwantów, aż dziwne (Dzięki Estelle za analizę ![]() ![]() Do tego jeszcze odżywka ziołowa z fitomedu ![]() Składy można "podziwiać" tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=983 ![]() Też się zdziwiłam właśnie, wydawało się taka dobra para, a tu.. ? Lanesso ![]()
![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Moja mama, komentując długość włosów do jakiej dążę: "Tak je odżywia, odżywia, a potem chce mieć je do dupy"
![]() Chyba pójdę już spać. Dobranoc. ![]()
![]() |
#355 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj oglądalam Testosteron, Labirynt Fauna (świetny fillm) i zaczęłam Sekretne okno ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie, jak to ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#359 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wracaj do nas szybko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cześć wszystkim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#360 |
BAN stały
|
post usunięty przez moderatora
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2008-07-12 o 15:10 Powód: spam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.