|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VII
Komandosy były najlepsze z tych wszystkich tanich trunków
jak dla mnie smakują jak szampan!bardzo dobry ten sok truskawkowy z wódką ooo też musi być dobre ![]() jak rodziców nie będzie przez 2 tygodnie to akurat będzie okazja żeby wszytsko wypróbować ![]() zetka czy Ty ciagle pijesz ??
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak Hula, Zetka to pijaczek nasz malutki.. oddala krew to musi teraz uzupelniac niedobory cieczy w organizmie ;P
a do drinka proponuje dorzucic zmaiast lodu mrozone truskawy |
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli sok grejpfrutowy, sok pomarańczowy, wódka i mrożone truskawki ??
|
|
|
|
|
#1114 | |||
|
Rozeznanie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8183491]Dostałam się na Budownictwooooooooooooooo oooooooo![/quote]
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mój niby też..ale ostatnio z wanny wyszedł na niego taki pająk z wielkim czarnym okrągłym tułowiem i krótkimi grubymi nogami.. i moj kot spiep**rzył w popłochu zdałam wczoraj prawko
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dzis moze bede robic likierek :PKocimietka gratuluje |
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
kocimietka gratuluję
lele likierek mówisz |
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje
![]() Wstalam, jem i do pracy ... no bu bu buuuuu
|
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
oj BIedactwo! Ja na szczęście mam dzisiaj wolne. Słoneczko pięknie świeci i jest upał więc jadę nad wodę się poopalać
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie tez sloneczko ale niestety poopalac sie nie moge :/ Dziewczyny pracujące: a czy bedziecie pracowaly lub macie umowe tez na wrzesien? Bo ja mysle ze we wrzesniu juz sobie bede odpoczywala tylko i szykowala sie na studia.. (umowe mam do konca sierpnia) |
|
|
|
|
#1120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jaki likierek??![]() ;* danke ![]() merci
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Składałam, ale kurcze trochę szkoda mi tej historii na UJcie...
![]() Cytat:
Składałam jeszcze na UMCS - też się nie dostałam ![]() ![]() I też strasznie dużo osób przede mną Poza tym na UKSW i UE. Miejsc na historię jest 200, ja jestem 464 więc nie mam szans. No fakt mam jeszcze KUL... więc tak tragicznie nie jest.
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
dobra Babozki ja już lecę
![]() musze sie jeszcze spakować, przebrac w kostium ![]() a po południu idziemy z TŻ na zakupy, bo oboje jesteśmy po wypłatach
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja juz lece na autobus
![]() Mam nadzieje ze wytrzymam jakos ten dzien pracy a tak mi sie nie chce ![]() Milych zakupów, opalania, leniuchowania i udanego dnia |
|
|
|
#1125 |
|
Rozeznanie
|
A to ja posiedze i popisze sama do siebie
![]() TŻ mnie zostawił,pojechal z kumplem do Wrocka na zakupy...ja musze siedziec w domu i posprzatac,bo goscie maja przyjechac....a chcialam gdzies nad wode pojechac chociaz na 3h,bo na 22:00 mam do pracy.... no to sobie posiedze z laptopem w lozku.. ![]() Jak ja Wam zazdroszcze,ze juz wiecie,ze sie dostalyscie czy nie!! Hula no dokladnie jak szampan
|
|
#1126 |
|
Zadomowienie
|
witam Dziewczynki!
![]() pogoda rzeczywiście fajna ;] posprzatam "moją działkę" w domu i lece sie opalać :P co prawda wode mam za płotem, ale wybiore jednak własne podwórko ![]() Hulcia nie spal się za bardzo! ![]() a zetka niech nie wpadnie nam w alkoholizm!! :P:P:P (o ile nie jest za późno ;] )
|
|
#1127 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mam pytanie..
jak sie nie dostalam na dzienne studia a chcialabym isc na zaoczne na ten sam kierunek to musze dokumenty dostarczyc w takim samym terminie jak kandydaci na dzienne??
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
gorącoooooo. pojechałabym na basen, ale nie mam z kim
|
#1129 |
|
Zadomowienie
|
juz wiem..
|
|
#1130 | ||
|
Zadomowienie
|
To
D )znowu ja Cytat:
![]() Mio mi e omnie pamietacie JA owas tez pamietam ![]() Bardzo chetnie oddzywala bym sie czeciej, ale do biblioteki na ineternet mam jakies 40 min piechota a czasem pracuje dluzej i za nic sie nie wyrobie albo mi sie niechce juz leciec taki kawal w ta i spowrotem ![]() Dzsiaj od 5 tyg mam 1 dzien wolny . Pierwszy raz po imprezie nie musze siedziec na kacu w pracy. Tak to jak kladam sie spac o 3 czy 4 to i tak musialam wstac o 6. Bo zawsze zaczynamy prace o 7 . Koszmar ![]() A dzisiaj wstaam przed 9 ( Umnie teraz jest 10.24). Pojade sobie do wiekszego miasta na zakupy. Na farmnie mamy duzo bugarów nauczylam sie tanczyc ich tance Jezk blugaraski tez skole no i w przyszlym roku bez problemu moge na wakcjie do Blugari jechac Angielski tez szkole Ludzie tu sa bardzo fajni czesc jest z zeszlego roku ![]() Fajnie mogla bym tu jeszcze dluzej zostac, ale tesknie troche za Tz no i te studia. Chocoiaz o nich jakos wogóle nie mysle co bedzie to bedzie ![]() Wracam juz za 10 dni i mam nadziej ze przez trzy dni zdaze nadrobic to co napisalyscie Nie spamujcie tak duzo :PCytat:
![]() A umnie pada ale jade na zakupy i mi to nie psszeszkadza ![]() Odezwe sie jeszcze znaim wroce do Polski. ![]() Pamietajcie o mnie
|
|
|
#1131 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() A ja też lubię Komandosa.. a malibu uwielbiam!
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
spytam też tutaj:
czy któraś wie jak się odwoływać na UMCsie? czy w ogóle trzeba się odwoływać czy skoro się nie dostałam, a jestem na liście rezerwowej to mam czekać i nic nie robić czy co? bo nie wiem...
|
#1133 |
|
Adwokat diabła
|
Hellow!
powybijam chyba wszytskie komary w okolicy, jestem podziabana że szok ;/ dziś trochę mnie tu nie będzie ;p
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy teraz się wymieniacie przepisami na drinki, a mnie wkurza to, że mnie to ominęło. Gdy jeszcze piłam coś mocniejszego, to było czyste, bez kombinacji, takie, jak przed otwarciem. A teraz napiłabym się chętnie jakiejś mieszanki, ale nie mogę. Cholera Alkohol mi do szczęścia niepotrzebny, ale ze względów smakowych chciałabym kiedyś coś się napić. Redds'a cytrusowego mogłabym pić litrami, pycha. Ja się zastanawiam, czy kiedykolwiek będę się mogła napić alkoholu. Tak ostatnio właśnie myślałam, czy moja przymusowa abstynencja będzie przeciągnięta do końca życia?
|
|
|
|
|
#1135 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
to na prawdę musi być przymusowa i spowodowana siłami wyższymi
|
|
|
#1136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety moja choroba uniemożliwia mi picie alkoholu. Mam kategoryczny zakaz, nawet batoników z adwokatem nie mogę jeść
Tylko nie wiem, czy po prostu mam "odczekać" trochę i wtedy mogłabym już powoli wracać do alkoholu, czy ja po prostu nie mogę pić w ogóle i już. Lekarka mi nie powiedziała - pewnie nie ma pojęcia, że w ogóle może przyjść mi do głowy picie, a ja sama nie zapytam: "przepraszam, a kiedy będę mogła już pić?" Tak więc jestem skazana na popijanie soczkiem zdrowia państwa młodych (na przykład). Na szczęście należę do osób, które i bez alkoholu potrafią się dobrze bawić, ale jednak wolałabym mieć wybór - pić czy nie
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
DOSTAŁAM SIĘ
)) Przeszczęśliwa studentka prawa Uniwersytetu Ślaskiego w Katowicach idzie dziś pić ile wlezie;P
|
#1139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jednak to jest najwazniejsze.. nie wszyscy to potrafia
|
|
|
#1140 | |||
|
Zakorzenienie
|
nieee
a w ogóle najlepsze jest to, że ja piw nie umiem pić ![]() tzn reddsy to wiadomo. ale wszystkie inne pije strasznieeee wolno. kilka może mi tych zwykłych smakuje a reszty nie cierpie ![]() no a inne alkohole to luuuz prawie wszystkie ;xa, że na działce jestem to jakoś tak wychodzi, że często coś pijemy sobie ![]() Cytat:
muszę uzupełniać ![]() Cytat:
heheCytat:
kocimietka gratulacje
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

jak dla mnie smakują jak szampan!

no ale czekam jeszcze na liste z Rzeszowa (chyba bardziej mi zależy

Alkohol mi do szczęścia niepotrzebny, ale ze względów smakowych chciałabym kiedyś coś się napić. Redds'a cytrusowego mogłabym pić litrami, pycha.