|
|
#2071 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: PM 2018, cz. XI
Cytat:
A natryskowego sie boje ze bede miec plamy .
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, żałuję, że dziecięce przygody z tańcem kończyłam na 2-3 zajęciach, bo to daje tą fajną świadomość ciała, której chyba nie ma siły się wyuczyć. mój stary oporowy nie jest, ale sztywny, do tego się garbi i w ogóle zastanawiam się czy "po" dwie lewe nogi jest jeszcze jakaś kategoria, czy po prostu jestem czarnowidzem (wiesz on z tych, co tańczą nie odrywając stóp od ziemi i rytmicznie zginając kolana jak będzie bardzo ciężko, zorganizujemy ciężki dym najwyżej hihi
|
|
|
|
#2073 | |
|
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2074 |
|
Wtajemniczenie
|
Dym albo bańki, dobry kawałek, parę machnięć (kobiety!) rękoma i efekt będzie
Mnie tam wizja pierwszego tańca średnio cieszy, wiec myślę, że max. minuta i niech inni dołączają, bo nie lubię takiego na siłę wyciągania i "tańczcie". I tak mam wrażenie, że większość ludzi (poza babciami i rodzicami) idzie to oglądać "z grzeczności" Tańczących facetów to w ogóle szukać ze świecą a płeć brzydka dla odmiany się zawsze skarży, że kobiety nie dają się prowadzić i ciągają ich w tańcu. Ja szczerze mówiąc mam słabość do faceta prowadzącego i jak tylko widzę, że Pan z kategorii "miękka ręka" to od razu tańczyć mi się odechciewa ![]() I mam nadzieję do sierpnia się opalic jednak na slub, będę sporo w wakacje w Sopocie (z powodu pracy) przebywać, więc o ile pogoda dopisze, nie powinno być problemów.
![]() Edytowane przez broadwaydream Czas edycji: 2018-03-06 o 17:38 |
|
|
|
|
#2075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powinniśmy się już zapisywać na kurs, ale kompletnie nie ma czasu. |
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem sztywnym kołkiem
okropnie się wstydzę.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeej
![]() Umówiliśmy się na spisanie protokołu i czekamy na gościa gościa poradni. Ja przymiarke mam za 2.5 tygodnia ![]() Okres wychodzi mi na tydzień po ślubie. Może się jeszcze zmienić. Chciałabym aby przyszedł później przed jestem obolala i opuchnieta :/Mam pytanie zaznaczacie w kalendarzyku plamienie jako okres? Bo js plamienie przed okresem nie ale jak w 5 dzień po okresie mam to zaznaczam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2078 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj ginekolec mowil, ze plamienie to juz okres.
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- I moja babka z poradni tez (wlasnie doczytalam ze o kalendarzyk pytasz)
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2080 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Robicie sobie depilację woskiem przed ślubem? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam czasem ogłoszenia z sukienkami i czasem trafiam na "moją". Muszę jeszcze trochę się odchudzić, bo szczupłe dziewczyny wyglądają w tej sukience lepiej. Kilka kilogramów w górę i automatycznie ręka w rękawie wygląda bardzo niekorzystnie.
Zaczynam schizować
|
|
|
|
|
#2082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Krótko mówiąc nie planuję innej pielęgnacji od stosowanej dotychczas. ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
Mamy duży problem z piosenką, bo tak właściwie to dla mnie trochę dziwne, że ma się orkiestrę na weselu, która bierze sporo kasy, a mimo to korzysta się z gotowca na pierwszy taniec. Oczywiście nie chcę nikogo urazić, to moje odczucia.
|
|
|
|
|
|
#2084 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż braliśmy też pod uwagę Oceans Hillsong. Piosenka Eda jest piękna, ale chyba trochę za dużo jej było wszędzie. Mimo to nie znudziła mi się, ale na pierwszy taniec wolę coś innego Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2085 | |
|
:)
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Drugi dzień szukam kopert do zaproszeń i oczywiście jak znalazłam to się okazało,że będą dostępne pod koniec miesiąca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Zadomowienie
|
Woskiem robię tylko twarz. Reszta maszynka
Pierwszy taniec mamy juz ogarnięty. Pozostało tylko dopracować figury ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you. I gotta mark my territory." 😻 A. Edytowane przez adie94 Czas edycji: 2018-03-06 o 19:18 |
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
My tanczymy sztywno pierwszy taniec jak próbujemy coś w domu 😂😂 pokraki. Lepiej tańczyć pingwina. A nasza piosenka i tańcu wydaje się taką szybka 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Poradnia zaliczona w czwartek spisujemy protokół. Mam nadzieję ze zalatwie jutro akt chrztu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc może coś się pokrecimy😂Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
z tym tańcem na bank będzie wesoło. mój brat polecił mi gościa nauczyciela, który parom daje przearanzowane piosenki, żeby nie trwały zbyt długo. chcemy poprosić zespół, żeby sue tego nauczyli
![]() ja nie muszę :P - dwa lata temu zrobiłam pachy laserem, jutro mam ostatnie lub przedostatnie nóżki (wszystko zależy od pogody, bo jak bym nieco opalenizny złapała, to na jesień ostatnie). żałuje że zdecydowałam się tak późno. u nas tez ma być polskie - najpewniej Zbyszek Wodecki, ale na fest nic jeszcze nie ustaliliśmy
Edytowane przez pani_smith Czas edycji: 2018-03-06 o 20:34 |
|
|
|
|
#2091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
brzmi chwytliwie!
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Bedziemy tacy piekni ze nie będą zwracać uwagi na nogi 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po ślubie się wylaseruję cała ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- A co do pierwszego tańca to jest to chyba jedyne co mnie w tym całym dniu przeraża. Tańczę jak pokraka a Tż wcale nie lepiej
|
|
|
#2095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ty to z niczym nie jesteś "opóźniona" co?
|
|
|
|
#2096 |
|
Zadomowienie
|
Okazało się dzisiaj, że jednak moich bucików mi nie wymienią, bo już ich nie ma... Ale przetrząsnęłam internety i znalazłam dość podobne, zamówiłam i teraz czekam
|
|
#2097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Damgala, ja się poważnie zastanawiam nad depilacja pach woskiem - nie chcę mieć czarnych kropek :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#2098 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A w sumie nigdy wcześniej jej nie słyszałam. Dopiero jak przeszukiwałam internety z piosenkami na pierwszy taniec, to się na nią natknelam. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
Wysztko idzie swoim tempem ale bez opóźnień 😉
Kupiłam Tż perfumy ślubne Gucci Guilty Absolu. Garniaka dalej nie ma. Ja nie wiem na co on czeka. Może nasłuchał się w sklepach, że za wcześnie i ma przyjść dzień przed ślubem 😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie kupuję perfum bo nie wiem czy starczy nam kasy
bida się robi. Oszczędności końcówka.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

Dlatego chcę przetestować opalanie natryskowe

ale też dużo wymagam od partnera, a wiem, że jak z kobiety nie trudno wyciągnąć taneczny dryg, tak mężczyzna w 80% przypadków jest mega sztywny i oporowy

okropnie się wstydzę.
przed jestem obolala i opuchnieta :/