![]() |
#211 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nasze problemy łózkowe...seks:))
A ja witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
durex performa zawierają taki środek, który opóźnia wytrysk i powoduje częściowe znieczulenie penisa, więc bardzo możliwe, że to wina prezerwatyw, spróbujcie innych, bez tego środka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
no ja również tak myśle, tylko dlaczego za pierwszym razem nie zadziałały tak negatywnie, to mnie najbardziej zastanawia
![]()
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
im częściej sie kochacie tym widoczny jest większy wpływ tego środka na członek. jeżeli ja używam tą prezerwatywe to nie więcej niż 2 razy z rzędu (w ciągu jednej nocy) bo za 3 razem z tą prezerwatywą nie chce zbytnio stać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
macie moze cos takiego ze stracilyscie ochote na sex?
nie wiem czy to kwestia tego ze od 3lat biore tabletki i jakos w trakcie ich brania trace ochote czy to moze kwestia kryzysu w zwiazku. Wiem ze to glupio zabrzmi ale wogole nie mam przyjemnosci w tym stracilam ochote ![]() czuje sie glupio przy mim facecie a nie umiem udawac i nie moglabym tak ![]() co poradzic? ![]()
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
my mamy z prezerwatywami taki sam problem
![]() u nas jest jeszcze jeden problem i moze cos poradzicie...a mianowicie musimy sie kochac z przerwami bo po piwersze moj TZ sie szybko meczy(120kg wazy) a po drugie czlonek z czasem mu opada i musimy zrobic przerwe on musi odpoczac i od nowa trzeba wzbudzac erekcje a ja w tym czasie trace ochote na sex i nie moge osiagnac orgazmu najprawdopodobniej dlatego ze nasze stosunki sa za krotkie :/ czy waga i to zmeczenie moze sie wizac z tym ze u czlonek opada? moze to brak komfortu skupienia itp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
ojjj to współczuje Ci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam tak, ze co jakis czas mam takie "kryzysy lozkowe". Poprostu na jakis czas trace ochote na seks i nawet myslec o tym mi sie nie chce. Trwa to kilka dni, tydzien, czasem dluzej, ale przechodzi i wszystko wraca do normy. Ale moj TŻ wtedy cierpi biedaczysko. Nie wiem czym to jest spowodowane (tabletek nie biore), ale mnie tez to meczy. No ale coz moze tak juz musi byc...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Hammond może spróbuj tak: np. wanna, płatki róż, wspólna kąpiel czy kolacja i zero podtekstów seksualnych ![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąć ja też sobie nie wyobrażam związku bez seksu, nie chodzi tu o to że seks jest fundamentem związku, ale nie oszukujmy się, belką stropową jest napewno a jak belki nie ma to sufit spadnie wam na głowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
![]()
dziewczyny mam pewien problem, mam faceta w sumie juz meza, jestesmy krotko po slubie, teraz jest w anglii a za miesiac lece do niego i chcialabym zastosowac jakis srodek antykoncepcyjny, zastanawiam sie nad tabletkami ale nigdy wczesniej niebralam, maz mnie namawia bo zawsze stosowalismy sex przerywany i nizawzze sie zadowalalismy.. chcialabym sprobowac czegos nowego zwlaszza jak do niego przyjade niepsodzianke ale boje sie ze zmiana klimatu moze zle wplynac na hormony i moge przez przyapdek "wpasc" a to wogole niewchodzi w rachube...:/
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze problemy łóżkowe...seks:))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
marcjanna ja brałam tabletki prawie przez 2 lata i byłam w sumie zadowolona chociaż powiem szczerze że ciężej z nimi o orgazm....nie wiem jak to ze zmianą klimatu, ale najlepiej będzie jak pójdziesz do ginekologa i się o to zapytasz bo tak to różnie bywa:P każdy organizm reaguje inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
dziekuje bardzo za odpwoiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez brimbrim Czas edycji: 2008-03-28 o 16:22 Powód: przepraszam że namieszałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
moja wpadka łózkowa, a w zasadzie mojego TZ jest taka, ze podczas sylwestra troszkę się podpilismy. no i powiedzmy, ze byla 'ostra jazda'. podczas zabaw oralnych, TZ tak mocno mnie poranił, że "ubytek" w skórze mam do dziś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie dziwie Ci sie, ze nie mialas ochoty bic go po twarzy, ja tez bym nie miala. Nie wspominajac juz o biciu Ciebie. Jak dla mnie to troche chora sytuacja, ale sa ludzie ktorym sie to podoba. Nie wiem co Ci poradzic. Sprobuj moze poczytac o tym zjawisku w necie, moze czegos ciekawego sie dowiesz. A z partnerem porozmawiaj o tym, ze Ci sie to nie podoba i poczekaj. Jesli wiecej tego nie zrobi to ok. Ale jesli sytuacja sie powtorzy to juz bedziesz miala chyba duuzy dylemat. Pozdrawiam i zycze powodzenia w rozwiazaniu problemu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Konto usunięte
|
Brzydkie słowa wiązanie, drapanie ok, ale bicie? Jakby mnie ktoś uderzył, to bym drugiego dnia zmieniła zamki. Nigdy nie pozwolę facetowi na coś takiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. porozmawiać z facetem i wszystko wyjaśnić 2. iść do specjalisty 3. nie zamartwiać się ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nasze problemy łóżkowe...seks:))
niektore kobiety w czasie dni plodnych maja tzw.krwawienie owulacyjne ktore moze wystepowac po wspolzyciu.nie ma sie czym martwic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
nieiwedzialam gdzie napisac aniechialam zakladac nowego tematu... tak iwec mam pytanie :
czy ktoras z was miala taki dluuugasny orgazm, ktory niechcial sie skonczyc, przychodzil falami(coraz wieksze skurcze az do takiego momentu(nieumiem go okreslic),potem mniejsze itd) Mam cos takiego..niemoge normalnie odsjc tylko po dlugim czasie mowie facetowi by przestal bo jestem wykonczona;p niiewme czy to normalne ..ale mam tak od niedawna.ale nawet na poczatku niemialam "normalnego orgazmu"...czasami jak moj facet przestanie to jeszcze leze zwijam sie, dopoki po kilku min sie nie uspokoje ![]() niewiem cyz mam sie martwic czy cieszyc;p nieznam nikogo kto mialby podobny porblem wiec zwracam sie do was drogie kolezanki ![]()
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
ciesze sie poki co ale niemam dokonca takiej wielkiej satysfakcji..po postu po seksie jestem wymeczona;p ale nienarzekam zbytnio bo jest fajnie
![]() s wumie to zawszej est jakies ale..jak zasyzbko to zle jak za dlugo to zle;p ciekaewi mnie czy ktos jeszcze tak ma
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
calej godziny raczej bym niewytrzymala
![]() a moj facet to juz wogole ![]() ![]()
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.. Poradźcie mi, bo już nie wytrzymuję... Mój problem dotyczy braku ochoty na seks - tak jak kilku osób tutaj. Nie wiem, co się stało.. To trwa jakieś 2 miesiące już, nie mogę, nie chcę, jak Tż mnie dotyka to przez głowę od razu przebiega mi myśl: "o nie, na pewno będzie chciał seksu!". Kiedyś seks z Tż uwielbialam, mimo że jakoś specjalnie nie miałam orgazmów (no, może kilka razy łechtaczkowy), to i tak seks był mega przyjemny! Tż jest hojnie obdarzony przez naturę i kiedyś jak tylko sobie pomyślałam, że zaraz będę go mieć w sobie to bylam cala mokra, a teraz.... nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
to napewno spowodowane przez tabletki.. Ja biore cilest u umnie jest wlasnie odwrotne..
![]() jedyna opcja to zmienic tabletki albo sie meczyc. na kazdego dzialaja inaczej. pogadaj z ginekologiem . Po probuj z innym i tabsamoi i napewno bedize ok. pozdrawiam ![]()
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
oj biedactwo .. ;p
![]() |
#240 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.