|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnący sabat w Krakowie :)
Dziewczyny, znowu miło was oglądać
Odprężone, kolorowo ubrane - lato w pełni![]() Rawito - przepiękna sukienka ![]() Annmarie- uwielbiam twoją uśmiechniętą buzię
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
O kurczę, już żałuję
Velvet i Rawity to ja jeszcze nie miałam przyjemności widzieć Myślałam, że to Rawita jest na swoim avatarze z ciemnymi krótkimi włosami. A tu niespodzianka! Zazdroszczę Wam tego spotkania, wyglądacie na bardzo zadowolone
|
|
#483 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
gratuluję i zazdroszcze udanego spotkania
|
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie byłyśmy zachwycone kompletem Rawity. Na zdjęciu nie widać, ale dół spódnicy miał przepiękne wzory (kłosy?) Cytat:
|
|
|
#485 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
jakbym miała troszkę bliżej to z chęcia ale nie da rady niestety...
|
|
#486 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poważnie myślę o przekłuciu uszu (tzn. mam przekłute, ale od ok. 15 lat nie nosiłam kolczyków i chyba dziurki zarosły - nie wiem czy coś z tym da się jeszcze zrobić )
|
|
|
#487 |
|
rude jest piękne:)
|
Specjalne podziekowania dla nadwornego fotografa
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
ja również bardzo dziękuję wszystkim za spotkanie. nie wiem czy to zasługa pachnideł, czy towarzystwa
ale jestem po nich naładowana energią i chce mi się być miłą dla otoczenia![]() odkryłam też, że dzing w połączeniu z black tourmaline ma dla mnie magnetyczny urok, nie mówiąc już o niespodziankach jakie sprawiło mi testowanie nowych zapachów przy taakiej temperaturze. |
|
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie pasuje cała sobota - planów nie mam, więc jest mi rybka Co do tachania - tachajcie, tachajcie, ja chętnie obwącham Sama też coś mogę przytachać ale nie wiem, co, bo pewnie wszystko znacie
|
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Rawito - przepiękna sukienka
![]() Dziękuję Osobiście polecam przyjrzeniu się kolczykom Irkax Boooskie
|
|
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
|
#492 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też dziękuję
(I Madzik też )Przetestowałam Dzinga, który uciekł nim doszłam do Galerii Kazimierz (dla niewtajemniczonych - to jakieś 10-15 minut od miejsca spotkania), Sauvignon - fajny... (na mnie nie miał nic z Hypnose, ale podobał mi się), Palisandra, który na łokciu rozwijał się całkiem przyjemnie. A to różowe od Velvet - dalej mi się podoba (nie pamiętam nazwy, ale namierzyłam w Sephorze ![]() Sukienka (właściwie bluzka i spódnica) Rawity i zielone kolczyki Irki - cuda... Do zobaczenia za tydzień ![]() ![]()
|
|
#493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W sumie dziwię się, że to tak mało popularny zapach - po pierwsze nie jest drogi, po drugie zapach całkiem całkiem - chociaż zupełnie nie moja bajka Szkoda tylko, że butelka nie za ciekawa, niestety kojarzy się z Touch of Pink :|.
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Sabatnice! Niedawno odwiedziłam Kraków, i choć tylko na dwa dni, to były to odwiedziny pachnące, że ach! Poza Wawelem i całą zgrają muzealną, odwiedziłam także malutką perfumerię na ulicy Józefa i miałam wąchania na całą drogę powrotną na Lower Silesię! Pozazdrościć takiej perełki i tak udanych sabatów!
|
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
żal mi d... ściska, echh
niestety za tydzień też mnie nie będzie a tyle zapachów testowałyście, których nie znam, buuu |
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam Was, Krakowianki, jak miło znowu zobaczyć Was.
|
|
|
|
|
#497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Koto Mam nadzieję że i Ty zawitasz w końcu do Krakowa. Jakby co, to wiesz komu dawać cynk na PW
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-07-13 o 17:44 Powód: cytat |
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to o której godzinie robimy zlot? Bo muszę sobie wszystko poustawiać.
aa i robię obiecaną listę próbek do wydania ;-)
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2008-07-16 o 14:47 |
|
|
|
|
#501 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się postaram dostosować
. Tzn. o 21 jestem wstępnie już umówiona do knajpy, ale jeszcze nie mam szczegółów... Poza tym jak przyjdę później to nic się nie stanie ![]() Jeśli miałybyśmy się spotkać wieczorem, to trzeba pomyśleć o jakiejś rezerwacji...
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może jednak lepiej do południa. Wiem, że w Zbliżeniach nie ma możliwości rezerwacji na sobotę wieczór. Do południa no problemo, ale po południu nie chcą rezerwować.Zrobiłam listę próbek, kurka nie wiem ile to miejsca zajmie, bo jest z 80 pozycji ![]() Uwaga wklejam: 1.Anglomania Vivienne Westwood 2.Be delicious DKNY 3.Bright Crystal EDT Versace 4.Burberry London EDP 5.Christina Aguilera EDP 6.Desnuda Ungaro 7.Enchanting Celine Dion 8.Emotion P. Cardin 9.Gaultier 2 JP Gaultier 10.Glamourous Ralph Lauren 11.GUCCI EDP 12.Hot Couture Givenchy 13.Hypnotic Poison Dior 14.Insolence EDT Guerlain 15.J’adore EDT Dior 16.Jil Sander nr 4 17.L’Air du Temps Nina Ricci 18.L’Eau de Sonia Rykiel 19.L’Eau par Kenzo 20.Le Feu Issey Miyake 21.Kenzo de Kenzo EDT 22.Madness Chopard rezerwacja dla Velvet 23.Mahora EDP Guerlain rezerwacja dla Velvet 24.Max Mara EDP 25.Midnight Charm Dior 26.Mitsouko Guerlain rezerwacja dla Gothic Daisy 27.Moon Sparkle Escada 28.Montana de Peau 29.Must EDT Cartier 30.Omnia Bvlgari rezerwacja dla Velvet 31.Pampelune Guerlain 32.Pleasure Estee Lauder 33.Pink Sugar Aquolina 34.Poeme Lancome czyste perfumy 35.Pour Elle EDT Paco Rabanne 36.Prada klasyczna 37.Presence EDT Mont Blanc 38.Rush2 EDT Gucci 39.Samsara EDT Guerlain 40.Stylessence Jil Sander 41.So Pretty Cartier 42.Touch of spring EDT Lacoste 43.The One EDP Dolce&Gabbana 44.XX Nice EDT Mexx 45.XX Wild EDT Mexx 46.Weekend EDP Burberrys 47.Woman EDP Hugo Boss 48.Very Valentino Nisze: 1.Heliotrpe Etro (zarezerwowany dla Paury) 2.Ambre Extreme L’Artisan 3.Tea for Two L’Artisan 4.Dzing! L’Artisan 5.Mure et Musc L’Artisan 6.Fou D’Absinthe L’Artisan 7.Poivre Piquant L’Artisan 8.Dia Amouage 9.Alamut Lorenzo Villoresi 10.Fleurs de Citronnier Serge Lutens 11.A La Nuit Serge Lutens 12.Datura Noir S. Lutens 13.Grand Amour Annick Goutal rezerwacja dla Velvet 14.Spring Flower Creed 15.Green Irish Tweed Creed 16.Espirit de Fleure Frapin 17. Ambre Russe Parfum d’Empire 18. Hiver Micallef 19. CdG EDP rezerwacja dla Velvet 20.Ambre et Vanille E.Coudray 21.Esperys E.Coudray Mogę zrobić próbki ze swoich flakonów i odlewek: 1.Innocent, 2.Flowerbomb EDP, 3.Magnetism Escada, 4.Kenzo Amour, 5.Tiger Kenzo, 6.New Haarlem Bond No.9, 7.Premier Figuier Extreme L’Artisan, 8.Safran Troublant L’Artisan, 9. Philosykos Dioptyque, 10.Eclat d’Arpege 11.Amor amor elixir 12.Sephora Brown 13.L’Or Próbki chętnie wymienię na inne próbki, bądź po prostu oddam w dobre ręce Krakowianek na zlocie
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2008-07-16 o 20:34 |
|
|
|
|
|
#503 | ||||
|
Wiedźma
|
Na mnie słodko - dymny, mocno drzewny, ale tak miękko. Uwielbiam.
Dziewczyny, gratuluje i zazdroszczę spotkania. Cytat:
Z rosołem kojarzył mi się Mechant Loup. Rock Crystal okazuje się zapachem o wielu obliczach. Najpiekniejsze, jakie mi dotychczas pokazał to oblicze rozcieńczonego Black Tourmaline. Az żal psikać tego czarta na bloter. On potrzebuje skóóóóóry... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Irko, pewnie już wiele osób mówiło Ci, że masz bardzo niezwykłą urodę. Jestem po raz kolejny pod wielkim wrażeniem (już gdzieś kiedyś widziałam Twoje zdjęcia).
|
|
|
#504 |
|
czyli Endżi
|
Irenkoooo, to Ty masz flaszeczkę Sephory Brown?! Jakby Ci się znudziła albo odwidziała to skontaktuj się z siostrą
![]() Udanego zlotu, dziewczyny! |
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Milo patrzec na Was - usmiechniete, niuchajace. Naprawde milo.
Podba mi sie Irax. Bardzo. Dlaczego, nie wiem, ale mi sie podoba. edit - ooo! widze, ze nie mnie jednej sie Iraxowa uroda podoba
|
|
|
|
|
#506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, potem żałowałam, że nie zapodałam go na nadgarstek, ale było tak gorąco w ten dzień, że bałam się, że mogłabym go nie znieść w dusznym tramwaju.
Myślę, że jeszcze będzie okazja do testów naskórnych ![]() Cytat:
Bardzo dziękuję.Cytat:
Raczej mi się nie znudzi, ale jakbyś chciała to mogę Ci trochę odpsikać ![]() -- Cytat:
(bo na szczęście na zewnątrz się nie czerwienię ), ja to nieprzyzwyczajona do komplementów jestem.Bardzo Wam dziękuję
|
|
|
#507 |
|
czyli Endżi
|
Irenko, oczywiście że jesteś piękna a przy tym bardzo oryginalna
I nie piszę tego tylko dlatego, że chcę wysępic od Ciebie Browna tylko dlatego, że to się wie samo przez się ;D Ja też planowałam w te wakacje krótki wjazd do Kraka. Zobaczę co z tego wyjdzie i w razie czego będę podpytywac o możliwośc spotkania
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do pory spotkania to racja... Nie wiem czy bym sobie poradziła z flaszkami i wylewającymi się próbkami na całonocnej imprezie na którą potem bym szła, ehh.
|
|
|
#509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Velvet - rezerwuję dla Ciebie te próbki
|
|
|
#510 |
|
rude jest piękne:)
|
No dobra to ja podsumuje dyskusje odnosnie urody Irkax- oswiadczam ,ze bylam pierwsza ktora powiedzial jej ,ze jest sliczna tylko ,ze ona mi nie uwierzyla
![]() Ale teraz jak tak duzo osob mowi ,to musi uwierzyc
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

Odprężone, kolorowo ubrane - lato w pełni

Myślałam, że to Rawita jest na swoim avatarze z ciemnymi krótkimi włosami. A tu niespodzianka! 

)

ale jestem po nich naładowana energią i chce mi się być miłą dla otoczenia

to może jednak lepiej do południa. Wiem, że w Zbliżeniach nie ma możliwości rezerwacji na sobotę wieczór. Do południa no problemo, ale po południu nie chcą rezerwować.
Jakbym sobie wodą na nadgarstek psiknęła.
Bardzo dziękuję.