![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: w kupie raźniej:)
Czechy i Niemcy. Tam sobie byłam. Teraz jest Islandia. A w Warszawie koleżanka była co na zakupy do Niemiec / Niemczech (jaka jest poprawna wersja? ) była?
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Zglaszam sie troche zmarnowana
![]() O ile wczoraj sie nudzilam i mialam czas na 2 makijaze na MM(coff3ina mnie znalazla ![]() Wstalam o 5 i na dzialke rowerkiem nie mowiac ze nie wzielam klucza od bramy a brama zamknieta i spowrotwm ![]() Dzis obrocilam w 2 strony cztery razy i zerwalam lacznie 15 kg porzeczki ![]() natomiast ten zarobek sie skonczyl bo porzeczka czarna sie skonczyla na amen a czerwona musze oberwac jutro dla celow domowych(zjedzenia sokow itd) Ale jutro nie wstane za chiny o 5 ![]() Wstane o 9 pewnie ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Wstałam o 12
![]() ![]() ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Też wynalazłam Ilone
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Akurat makijaze itd to mnie wciaga ![]() A wlosy tutaj krecone ale na ogol prostuje. Ps ja w avie:P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ja na kosmetologie chce iść
![]() A z makijażem to ja np jak siedze w domu i sie nie maluje, jak sie potem pomaluje to sie czuje jak idiotka bo nie moge sie przyzwyczaic ![]() A naturalne masz te kręcone?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Hehe
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Kręcone najlepsze
![]() Ja mam niestety proste jak druty, oklapłe jak nie wiem co i usilnie probuje je nakrecac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeszcze pol roku temu mialam trwala i wtedy to byly krecone. Na MM sie przewijaly moje fotki w prostych polecam tam zajrzec bo wszyscy mi pisza ze lepiej mi w prostych. JA raczej tez sie maluje pod MM ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Nie widziałam fotek... Możecie dać linka?
![]() ![]()
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240010&page=3 - nie mogłam się powstrzymać
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspieramy kupe dalej. A ja mam dylemat.. Moze mi pomozesz? Bym opisala ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Padam, moj plan pakowania legł w gruzach, suche zarcie ledwo mi sie miesci w torbie podrecznej
![]() ![]() Ilona jaki dylemat?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
KUrcze mam sie spotkac z nim za tydzien(w niedziele).. wzial wolne a bylo ciezko a chce jechac tez do warszawki bo szwagier ma wolne. I kurcze chce jechac na dluzej niz tydzien a na niedziele bym musiala wrocic ![]() A jechac po tej niedzieli nie bardzo bo nie wiem jak z praca(czekam na telefon) A to jedyne jego wolne(mojego tz-eta) w tym miesiacu i chyba nastepnym ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak zadzwonia ze jest praca to musze wrocic szybciutko. Bo terminu dokladnie nie znam(nawet tygodnia) Moze jechac i wrocic na ta niedziele. Moze mi sie uda tam jeszcze pojechac w sierpniu (jak nie bede pracowac) Acha opowiadam jak sie spakowalam rok temu do WAWKI ![]() Zalozenie wyjazdu bylo jak teraz min. tydzien gora 2 lub 3. Wzielam tyle kosmetykow ze szwagier musial niesc bo mi bylo za ciezkie ![]() A wiec kosmetykow byly 3 torebki(po jaka choinke ja wszystko bralam ![]() Mialam wszystkie lakiery do paznokcie i 3 szampony.. Jak mnie siostra zobaczyla to sie spytala czy tu zostaje do konca roku ![]() I mialam 4 pary butow + 3 pary japonek(chyba zglupialam) I 4 pary spodni. Wiec ubran byly 3 torby. A wiesz ile tam bylam?Poltora tygodnia(bo sie kasa skonczyla zbyt szybko i wrocilam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Hahaha no ja tam lece na miesiąc
![]() 2 pary spodni, z 10 bluzek No najwiekszy problem ze stanikami bo z 30 musze wybrac z 3-4 ![]() ![]() ![]() Co dalej, no cos do spania napewno. Z kosmetyków do podstawy, szampon, odzywka, krem do twarzy, zel do mycia itd. Wszystko sztuk 1 ![]() Zupek chińskich sztuk 20, gorących kubków sztuk 10, kiślów sztuk 5 ![]() ![]() No i kebab dla TŻ ![]() No i mam problem zeby sie spakowac, ale dyrydy chyba jakos. Ale nie powiem, genialna jestes ![]() No i mam nadzieje ze wszystko pojdzie po twojej mysli z wyjazdem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle ze przezyje lot ![]() Kurcze chyba jednak zostane ten tydzien spotkam sie z nim w niedziele i wtedy bede kombinowac z wyjazdem. Przyszla do nas bratowa z mala Zoska( ma 9m-cy) Pomijac dzidzie jak ta bratowa mnie wkurza-szok ![]() ![]() Nie lubimy sie od dawien dawna ![]() Strasznie przemadrzala ruda wiewiora ![]() ![]() I specjalnie tu przylaza w porze kolacji by sie za darmo najesc ![]() ![]() ![]() Ale o tym to by mozna referat napisac- jak mnie denerwuje wykorzystywanie innych itd.. Przylazl brat na darmowa kolacje.. specjalnie to robia a pracuja .. i zarabiaja..
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Ilonka trzymam kciuki zeby Ci się udało nakarmić wilka i ochronić owcę przed pożarciem. Co Cię napadło z pakowaniem nie wiem
![]() Shewa to podobnie jak ja gdy się pakowałam ostatnio wylatując na Islandię. Obyło się bez kebaba ![]() ![]() ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Ilona bratowa ma jeden plus, jest ruda
![]() Wiecie no TŻ tak bardzo teskni za naszymi kebabami ![]() ![]() ![]() ![]() coff3ina Stanik o dziwo bez wielkiego push upa, a ostatnio same takie brałam ![]() ![]() ![]() Ja jestem stanikową maniaczką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie cierpie jej od czasu jak ja znam(nawet wiecej niz 3 lata slubu z bratem) Szwagra natomiast lubie. Takiego sknerstwa chamstwa jak u niej nie widzialam od dawna..dobrze ze sobie szynki na droge nie wzieli ![]() Moze jakiegos kebaba mrozonego mu wez na droge.I pizze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
No niestety w rodzinie czasem tak jest
![]() ![]() ![]() Ja wiem ze jestem swirnieta z tym kebabem ale kurcze... chce sie jakos odwdzieczyc. On mi ciagle zawsze cos kupował, wozil sniadanka, obiadki. Masakra. Chciałam mu zrobic cos miłego, ale cos czuje ze ten kebab bedzie miał ciezko zeby doleciec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sa jakies mrozone kebaby? Spoko ja to rozumiem ![]() A mnie ogolnie rodzinka bratowa i brat wkurza(poza mala Zosia) zeruja naszym kosztem jak pazozyty.. jak byli u mojej siostry w domu to jedli jak opetani bo za darmo dawaja ![]() ![]() Normalnie o tym to napisze referat na 500 slow..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
O mrożonych nic nie wiem. Zepsuć by sie tam nic nie zepsuło przez te pare godzin, ale pewnie by sie rozwalił
![]() Eh ta rodzina... czasem aż wstyd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Zapakuj dobrze moze do pudeleczka takiego zamykanego.
Gadalam z siostra,moge przyjechac nawet jutro..ach ale nie wiem jak z ta praca. Moze jutro lub w poniedzialek sie dogadamy i dowiem sie czy moge jechac czy nie.
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze wszystko bedzie tak jakbys chciała i bedziesz mogła jechac
![]() Ja cos z tym kebabem wymysle, w sumie podreczny bagaz bede miała na oku wiec nic sie nie powinno stać, owine go podwojną folia i powinno byc dobrze. Mam nadzieje tylko ze na lotnisku sie nie przyczepia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bedziesz z nim kilka dni.. A ja tylko niedziele na cale wakacje bede miala ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Heh w sumie to spedze z nim miesiąc, pozniej tu wracamy i bedzie tu z 2-3 tygodnie i wraca tam, i zobaczymy sie dopiero na święta
![]() Dasz rade Ilona ![]() W kupie siła! Ja sie postaram podkradać do laptopa i cie tu na duchu podtrzymywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Ja też
![]() ![]() Ja teraz dzielę laptopa z mamą (w roku szkolnym internet będę miała tylko w weekedy, peszek) i wchodzę na wizaż jak mama pójdzie np do łazienki ![]()
To nie tak że nie mam czasu, ale wiesz po prostu nie chce mi się handryczyć na forum. https://www.facebook.com/thefeelgoodplace1 Edytowane przez coff3ina Czas edycji: 2008-07-12 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.