|
|
#2701 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Styl American Girl część III :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
nanushina to po co ci taki av. bo akurat uważam zdjecie z niego z jeden z przykładów tego o co nam chodzi.. śmieszne.
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
sorry bo pewnie wyjdzie post pod postem ;/ wybaczcie
![]() ja to bym ci zrobiła cos w tym stylu oczywiście w blondzie bo Ci ładnie w jasnych ( jakby ktos nie lubił LL to wybaczcie to też )czyli to co niżej oraz to zdjęcie na środku lindsay : http://blog-lindsay-lohan.blog.onet....339,index.html ... nie chcę sie wczytac ;/ niedobre to chyba okładka płyty ale się nie znam więc to z napisem "speak".
|
|
#2704 |
|
Konto usunięte
|
nanu a jaki styl nie jest typowy dla polski i bazarowy? tylko prosze nie pisz o wizytowym, bo nie bede latac w szarej spodnicy za kolano i bialej bluzce
bo ludzie sie beda smiacmiska sliczne japonki, bardzo lubie takie minimalistyczne pokazujace cala stope baby doll ja nie zaloze, bo z figura a'la shakira wygladalabym jak w ciazy |
|
|
|
#2705 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sie podoba pomysł z wkejaniem zdjęć, ale niestety ja nie umiem sobie zrobic zdjecia na ktorym bym znosnie wygladala.
Oto moj stroj z jakiejs tam imprezy no taki przecietny;/, z przyjaciolka do klubu staramy sie ubierac tak samo, lub podobnie..wczesniej miałam biało -czerwona koszule w kratkę ale przebrałam na czarna bluzke ktora widac w zalaczniku. Kowbojki i dzisowa spodniczka
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
DJ Cie pokocha za kowbojki i mini
|
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
a ja to w ogóle zmykam
"polansować" się z TZ jak go zmuszę to może i fotka będzie ;D bo chyba troche AGgowo wyglądam ale to wma dam do oceny jak cos.. ale nic nie obiecuje bo to różnie bywa z TZ a ja sama nie mam jak fotek na kompa zrzucic ;/
|
|
#2709 |
|
Konto usunięte
|
ja dzisiaj bez lansu, raczej sie konserwuje, czas na peelingi, maseczki, moze sie zmusze do zrobienia paznokci i guamu, to mi zawsze humor poprawia
w ogole dzis spojrzalam w lustro i widze, ze troszke mi uda zeszczuplaly od plywania |
|
|
|
#2710 |
|
Wtajemniczenie
|
aale Ci fajnie, ja nie umiem pływac: jutro moze pojade nad jeziorko to sie poucze
![]() ja tez bede sie dzis "konserwowac" za duzo lansu to tez nie zdrowo (?) |
|
|
|
#2711 |
|
Konto usunięte
|
TZ mnie uczy, tez nie umialam. jakis pan na basenie powiedzial mi, ze na nauke nigdy za pozno, wiec bylo widac, ze nie umiem
|
|
|
|
#2712 |
|
Wtajemniczenie
|
hihi, to troche hamsko Ci powiedzial
![]() ![]() ile miałas lat jak sie "nauczylas"? ![]() pływanie podobno niesamowicie rzeźbi sylwetke |
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
ee jeszcze mam 3 minuty ;D
chyba sama sie zabiore za pływanie skoro działa ![]() w ogóle to sie dbała od rana.. paznokccie sobie robiłam i się smażyłam no słoneczku ale chyba na smażeniu się skończyło bo coś mało widać efekty
|
|
#2714 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie wczoraj opalałam i widac efekty
dzisiaj nie mialam czasu..moze jutro jeszcze troszke..ja sobie wykupie karnet na basen i wezme tż ze sobą zeby mnie nauczył pływac
|
|
|
|
#2715 |
|
Konto usunięte
|
23, nauczylam sie miesiac temu
najpierw sie dusilam, wsciekalam, ze mi uszy zatyka, a teraz widze, ze to prawie nie meczy jak sie dobry rytm zlapie.
|
|
|
|
#2716 |
|
Raczkowanie
|
Nanushina - mam dokładnie to samo zdanie ;-)
|
|
|
|
#2717 |
|
Konto usunięte
|
No to wklejamy tutaj? Tyle ze ja mam bez ładu i skladu czesc na sobie, czesc na kanapie ulozonych. Dobra, produkuje sie...
1. moja nowa bluzka/tunika, jest tak obcisla, ze spokojnie miesci sie w krotkie spodenki 2. to co na 1 plus czarna mini szyta z klosza 3. ta sama mini, baweliana bluzka mocno rozpieta u gory z czarym stanikiem, nie mam pomyslu jak ja nosic 4. moje niedokonczone spodenki czerwone i wiazany na plecach top, 5 to samo od przodu, napewno nie razem do noszenia, ale nie wiem do czego ten odkryty topik zeby nie wialo remizą 6. jakas moja spodniczka Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2008-07-12 o 20:22 |
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Miśka no juz myslalam, ze bylam w jakiejs innej Lebie
ale co do grzywki zgadzam sie z Eyo, tez bym cos pokombinowala ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1215864993 laska w czarnym stroju ma jak dla mnie super figure taka w sam raz, nie za chuda, nie za gruba
|
|
|
|
#2719 |
|
Konto usunięte
|
1. bluzeczka, w ktorej chcialabym zneutralizowac te babciowatosc, caly czas ta sama mini
2. top bez plecow 3. tył 4. turkusowy top, ta sama spodniczka 5. wiazany na szyi, ta sama mini 6. czarne dzinsy biodrowki i gorsetowa bluzka, widze, ze taki stroj uwydatnia moja duza pupe
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
taki zestawik mi sie podoba http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1215886824
taki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1215887048 i taki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1215886824
|
|
|
|
#2722 |
|
Konto usunięte
|
1. podarte, jeszcze nie do konca, bedzie wiecej dziur spodnie i top plus stanik z ozdabianymi cyrkoniami ramiaczkami
2. zblizenie 3. tyl dzinsow, zrobilam wywietrznik na posladek ![]() 4. obcisly long, nosilam do czarnej mini, a moze do takiej czerwonej np? http://www.allegro.pl/item399003259_...cja.html#photo |
|
|
|
#2723 |
|
Konto usunięte
|
1.
2. 3. przod tyl dzinsowa mini 4. z falbanka 5. klasyczna satynowa 6. z bliska ta, ktora mam na wiekszosci zdjec http://www.allegro.pl/item395668190_...wy_.html#photo kupilam takie coś bluzki musze zrobic na sobie, bo na kanapie wygladaja nijak, no i powoli lista moich nie meskich ciuchow sie konczy |
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zwykłe kosmetyki drogeryjne mają za zadanie pielęgnować włos z zewnątrz. tak mi się wydaje ;-) a, i jestem z ponad 10 stronami w tył, dlatego się nie dziwcie że teraz wyszperałam ten post ;D
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
pushit super ciuchy
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
pushit super wygladasz w tych podartych dzinsach
fajna tez dzinsowa mini i buty w groszki - reszta moim zdaniem jest lekko tandetna
|
|
|
|
#2727 |
|
Konto usunięte
|
1.spodenki, przepraszam, ze takie wyżute, ale wygrzebalam zza lozka, te czerwone musze obrebic bo dzis obcinalam
lniana spodniczka Hmm mam biala obcisla bluzeczke w lodke, przydalaby mi sie biala mini. Jakas tam wizje mi dalo wywleczenie tych ciuchow, aha mam jeszcze duzo czerni w roznych krojach ale juz nie chcialo mi sie tego wywlekać.jeszcze 2 bluzki, brazowa wiazana na szyi i krotka biala. 6.sandalki i klapki |
|
|
|
#2728 |
|
Konto usunięte
|
no i buty, ktore chce kupic, nie moge sie zdecydowac, ktore, a tylu par nie kupie
1 nie sa lade, ale wygladaja na wygodne, szpilki uwazam za buty, w ktorych nalezy mnie nosic |
|
|
|
#2729 |
|
Konto usunięte
|
nie umiem wybrac
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Wybierz wiazane japonki, sa sliczne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

pozazdroscić. W ogóle to fajne japonki no i w ogóle bardzo ładnie wyglądasz 

)

taka w sam raz, nie za chuda, nie za gruba
To czemu wszyscy gadają zdrowoe włosy= piękne włosy??? Dla mnie najważniejszy jest blask i zawsze miałam dość błyszczące włosy, a ostatnio zaczynam stawiać na apteczne i sama nie wiem .... Ale jak są włosy odżywione to czemu sa szorstkie?
ale juz nie chcialo mi sie tego wywlekać.