|
|
#4591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Do krocset
Nie ma Tzcika![]() Ale, ale w sumie niezle sie dzisiaj zorganizowalam. Poszlam pobiegac, potem zrobilam bycze zakupy. Ugotowalam zeberka (pyszne wyszly Et-ko, co to za dolki. Pieknie jest na swiecie, szkoda zycia na smutki, no! Butter, no papieroski moga wplywac na chrapanie. Moj TZ jak palil to nawet w pokoju obok nie dalo sie spac. Tak chrapal! Zapomnialam w ogole Was wszystkie pozdrowic od Femme. Komp jej zdechl, ale wszystko super z TZtem i plany slubne aktualne. Skontaktowalysmy sie na NK. Czarna Nocko, tak sobie Ciebie wyobrazalam! Szkoda, ze tylko jedna fotke masz .Rav, kurna, z tym minimializmem, to w zakupach ciuchowych sie mijasz kobito! Ciagle rejstruje, ze cus kupujesz ![]() EDIT: Czy me oczy dobrze widza? Dorinka, za tydzien bedziesz na weselichu tupac, ze hej! I juz bedziesz mezata, o rety! Edytowane przez caperucitaroja Czas edycji: 2008-07-12 o 21:01 Powód: ooo |
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hEJ tak tylko wpadłam na moment, bylismy w piątek ustalać menu, dogrywać kamerzystę i fotografa, wszystko super, jestem jakaś niezdrowo podniecona...to już tydzień Byłam dzisiaj u fryzjera, mam piękny blond, taki jaki chcialam Teraz tylko obrączki, aby dotarły we wtorek ![]() Hej laseczki, jestem Cape czyli masz już nockę na nk? Lecę ją zobaczyć...
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4594 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dorinka!
Wlasnie, ze jestes zdrowo podniecona , to prawie juuuuuz!Nie martw sie, juz wszystko co zle za Toba. teraz bedzie tylko piknie, zobaczysz! Dziewczyny, Nocka wyslala mi namiary na pw., ale za pozno odczytalam i zaprosilam, wiec jeszcze jej nie mam. |
|
|
|
#4595 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz jestem i wysylam namiary
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Cape nie widzę jeszcze nocki u Ciebie
poczekam ![]() Wiecie, że na weselu będzie ok. 90 osób...a miało być 140 Już się tym nie martwię, bo cena tylko wzrośnie o 5 zł![]() Jeszcze przede mną tylko 2 dni pracy i urlop do 2 sierpnia
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4598 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4599 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny
![]() mam wiecej zdj na gronie
|
|
|
|
#4600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dorinka, a spisz normalnie w nocy? Jak spisz to nie jest tak zle ![]() Co do wlosow, to lepsze byloby podpiecie. Jakos nijak nie moge sobie wyobrazic, ze kucyk moze byc elegancki
|
|
|
|
|
#4601 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Ale szczerze - nadrabiam zaległości z zeszłego roku, kiedy to przez cały rok kupiłam prawie nic. Chyba zostanę też maniaczką butów. Obecnie mam niewiele jak na kobietę, dużo jest już podniszczonych albo naciąniętych, i muszę im powiedzieć pa pa. Ciekawa jestem ile wy macie butów?Szybkie podliczenie u mnie: Japonki, sandały: 4 (w tym 1 zniszczone) Eleganckie letnie: 8 (6 z nich ubieram raz na 100 lat: 2 pary zniszczone, 1 czeka na nowe fleki, 1 to buty ślubne, 1 mają obcas ogromny, 1 są ciasne i nie wiem po co je trzymam) Eleganckie zimowe: 1 Obuwie sportowe: 2 Kozaki: 2 Razem: 17 par butów. Dzisiaj kupiłam nowe (już wliczone do tych 8-miu), i zachorowałam na kilka innych. Poza tym połowa sklepów w centrum handlowym była zamknięta ze względu na jakiś problem w budynku. Co z tego że wszystkie sklepy jakie chciałam odwiedzić żeby kupić bluzki właśnie tam się znajdowały .A to moje nowe butki: http://www.zappos.com/n/p/p/7416113/c/89.html, kolor balck suede, są mega wygodne, przetestowałam w drodze powrotnej do domku. Nie mam skrupułów czy pasują do pracy u klienta, bo moja przełożona jeździ tam w japonkach :/. Poemi - udanej zabawy na jutrzejszych ch-rz-sz-cz-cinach (nie mam pojęcia jak się to pisze )!
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
super buciki mają chyba wyodny obcas nawet ja bym się chyba w nich nie przewróciła
aha Rav Ty jesteś specjalistką w sprawie staników zleciałam niemal cały wrocek w poszukiwaniu stanika 65 D i co?! nie znalazłam ani jednego!!! tragedia jak już były to 65......A
|
#4603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mój Tżet kocha mnie w kucyku , a elegancka wersja to taka z podniesionym przodem i owinięciem dookoła własnymi własami ale jeszcze pomyślę![]() Nocko śliczna z Ciebie kobieta ![]() WŁączamy sobie jakiś horror więc uciekam ![]() Pa, pa! Rav ładne butki , ja mam chyba ze 20 par tak na oko, ale włącznie z kozakami i japonkami, uwielbiam buty to moje zboczenie, podobnie jak kolekcjonowanie dżinsów- też około 20 par- w większości rurki, jeny jakby to przeliczyć na kasę !!! Lepiej nie, bo można zawału dostać
|
||
|
|
|
#4604 |
|
Rozeznanie
|
Rav, ale zdaje sie, ze chcialas butki odkryte z przodu i z tylu, a te maja piete zakryta. Musisz koniecznie kupic sobie jeszcze jedne
![]() Sliczne pantofelki, bardzo w moim guscie, mniam. Ja Ci sie nie dziwie, ze po trzech dniach 100% w pracy na dodatek wyjazdowej, wolisz sie zregenerowac. Mieszkanie staje sie wtedy oaza spokoju. Kaska, jak nie umiesz chodzic na obcasach to w jakich butkach na wlasny slub pojdziesz? |
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kupuję na stronach www http://www.bellissima.com.pl/dystryb...Glowna-66.html http://www.intimo4you.com/ Nie przestrasz się że są mocno zabudowane, ja kupuję 60FF lub 65E i na żywo są śliczne, zwłaszcza przezroczystości ![]() Dziś na obiad miałam gotowaną kukurydzę.. PYCHOTA |
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4609 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
. Coś mi się tak ubzdurało.A co do liczenia co ile kosztuje - na coś trzeba pieniądze wydawać . Ja sobie zawsze tłumaczę, że to inwestycja - wygląd też na nas pracuje: na nasze samopoczucie, lepszą ofertę pracy, większą sympatię ludzi (podświadomie każdy woli ładniejsze)itp.
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
wezmę jakieś ale pewnie dam radę...nie takie rzeczy się przeżyło![]() Rav ja w większości też mam ciemne dżinsy, ale są też czarne i niebieskie-ostatni nabytek z Zary-takie jakbym wpadła w cement poszarpane totalny odlot, ale krój cudowny ...rurki oczywiście, ja na szczęście dobrze wyglądam w rurkach stąd moja mania kolekcjonerska![]() Hehe ja też zawsze sobie powtarzam, że to inwestycja, czasem coś sprzedam na allegro ale co z tego jak zaraz kupuję następne.... |
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4612 |
|
Rozeznanie
|
Ale na slub musza byc wysokie,bo wtedy sie ekstra wyglada
Dorinko, to jak spisz dobrze, to cale szczescie. Ja tydzien chodzilam nie wyspana, bo wieczorami myslalam intensywnie co musze jeszcze przed slubem kupic lub zrobic. A horroru za nic nie obejrze Czesc Natj
|
|
|
|
#4613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 173cm więc chyba ni będzie źle jak będe mieć obcas tylko 3-5cm
|
#4615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam ten stanik tylko róż, ale ten kolor podoba mi się szalenie - niestety to seria limitowana, i już jej nie ma w moim rozmiarze Na intimo4you: http://www.intimo4you.com/_,k14/Bius...utmeg,t13.html Uwielbiam staniki Freya - są straszliwie wytrzymałe. I jest ich dużo w twoim rozmiarze na Allegro. Edit: doklejam zdjęcie tego o którym pisałam: ja mam ten drugi kolor. Jak widzisz pierwszy jest przepiękny
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja raczej wolę os bardziej zasłaniającego bo jakoś nie lubię takich cieniutkich jakby to napisać "nie chcę sie patrzeć" wiesz o co chodzi ale ślicznie wygląda, może się skuszę
|
|
#4617 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.intimo4you.com/_,k48/Bius...Noir,t835.html Cape, dzień doberek
|
|
|
|
|
#4618 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozumiem. Ja mam teraz szaleństwo, bo ostatnie kilka lat chodziłam w kryjących, bo innych nie było.
A teraz mam frajdę, że mogę nosić takie cudeńka - i w nosie mam, że mi czasami sutki przez koszulkę prześwitują. Mam ładne piersi nie ma co chować .Dzisiaj szłam w tym centrum, i stoi sobie dwóch kolesi, i jeden mówi: - "Wooow, these are big" (Woow, ale duże) - "Yeah, too big" (No... za duże) wiadomo o czym rozmawiali. Polepszyli mi humor, choć inna pewnie by się załamała. Noż przecież ich nie schowam pod pachę. Zostało mi je pokochać i ładnie eksponować.
|
#4619 |
|
Rozeznanie
|
Rav, pozwólta że się wtrącę w Twoją rozmialologię, aleee
ten brązowy tu jest od 65ątki do (chyba) Twojej miseczki http://biel.com.pl/offer/biustonosze..._arabella_5721 |
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Nie ma Tzcika
.

moge wyslac dane osobom zainetersowanym

, to prawie juuuuuz!

i do usłyszenia...
przegięłam...chcia łam kupić jakieś alternatywne ale nie znalazłam żadnych ładnych