Mamusie majowe 2018 cz. 8 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-03-08, 17:25   #1471
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 8

Odetchnęłam po wynikach, więc mogę nadrabiać.

Wszystkiego najlepszego kobietki!
Załapałam się na dwa bukiety róż i kolekcję słodkości Ferrero.

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
zrobiłam eksperyment 1 godz po śniadaniu - prawą rękę umyłam mydłem w piance z rossmana brzoskwiniowym i wynik 144
a lewą umyłam zwykłym mydłem w kostce i wyik 128
jak żyć ?
Widzę, że wyniki cukru jak wyniki mojego moczu, jednego dnia niemalże zakażenie układu moczowego, następnego nawet bakterii

Cytat:
o dzwonił STARY mój kochany

jeszcze miesiąc może być spokojnie w domu i żonki pilnować
Super, korzystajcie z czasu razem

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Zaraz idę się ogarnąć i jadę do kappahl skorzystać z promocji 3za2.. No uwielbiam ten sklep i kolekcje dla dzieci..najchętniej całą bym wykupiła
No to chwal się, co kupiłaś!
Cytat:
Napisane przez Ladymama85 Pokaż wiadomość
Oczywiscie ze stare macice

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-08, 17:31   #1472
sollina
Rozeznanie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8201140 1]W takich zwykłych szmatkowych rozmiarówki dla rumianka brak ... nic gorszego niż za duży marszczący się, bawełniany stanik nie ma

No właśnie szukałam też ... ale po co mi taki top jak będzie mi wisiał wszędzie Lidl czy hm mama mają za dużą rozmiarówkę no te moje cytrynki

Głupie cycki
Wezmę chyba swoje bawełniane sportowe staniki, w których latam po domu i będę podwijać do góry w potrzebie, bo już cały internet przerzuciłam ...[/QUOTE]
A patrzyłaś na takich stronach gdzie sprzedają staniki w przeróżnych rozmiarach (kontri, gorteks itd.)?

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8201173 6]Mężu wymiksował się z kolacji pracowej i przyjechał z czekoladą ciasteczkową 😍

Chyba jednak mi się udał 😄

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Milka Oreo?
Stary 2018-03-08, 17:31   #1473
may_mummy
Raczkowanie

Już mi lepiej trochę, chociaż dalej przykro.
Tak pisałyście o tym tatarze - ja też tego nie mogę przeżyć, bardziej niż wina 😛 a dzisiaj dostałam od taty zdjęcie tatara, a mówiłam mu żeby mnie nie torturował.

Dzisiaj miałam telefon że jutro przyjdzie kurier i dostarczy nam zestaw pobraniowy z banku komórek macierzystych i umowę. Powoli do przodu ze wszystkim na szczęście.
Właśnie siedzę też nad deklaracją położnej środowiskowej i planem porodu już mnie męczą te wszystkie decyzje do podjęcia

A i dostaliśmy dziś telefon że wózek jest w sklepie do odebrania jutro rodzice to odbiorą 😊

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
may_mummy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-08, 17:32   #1474
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Co za rozkminy Wszystkim wszystko twardniało
Takie tematy mnie ominęły!

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Ja "po drodze" z przystanku zaszlam do lumpka, ale nic ciekawego nie bylo, wrocilam z jednym pajacykiem.
Ja też od domu mody nie stronię Jedną rzecz, ale wyszukam

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Mam nadzieję, że już jest dobrze i wszystko sobie wyjaśniliście.

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
32 tc już nie przelewki !
32 tc? Halo, halo... Już taka jedna była, co się przede mną wcisnęła w kolejkę rodzących, ale przetrawiłam a teraz "co ja paczę" - Nat tp 22.05 a 32 tc, a ja 12.05 30tc+6

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Jak Wy to robicie że cytujecie a potem Wam usuwa?
Jeszcze nigdy mi się tak nie zrobilo
Ja jak próbuję nadrobić kilkanaście stron i pocytuje kilka na raz, usuwa mi te z przodu co cytowałam.

2014

Stary 2018-03-08, 17:33   #1475
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Co Domii mogła zjeść jak nie frytki z kurą?
Może np sałatkę już raz nas tak zmyliła

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-08, 17:33   #1476
Ladymama85
Zakorzenienie

magdalenka *urwicy można dostać z tym Twoim moczem
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-08, 17:39   #1477
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez may_mummy Pokaż wiadomość
Tak mi jest strasznie przykro mój mąż ma totalnie wywalone na dzień kobiet, nie było mnie w domu pół dnia, wróciłam a tu nic, nawet z domu nie wyszedł, nawet kwiatka z biedronki, nawet obiadu nie zrobił żeby mi przyjemność sprawić
Sprzed tv zapytał tylko czy wiem że dzisiaj jest dzień kobiet i czy chcę kwiatki czy nie
Jest mi tak strasznie przykro że ani trochę nie chciało mu się postarać dla mnie
Oczywiście ryczę już chyba z godzinę a on starał się wszystko obrócić w żart i teraz gdzieś polazł, pewnie wróci z kwiatkami łaskawie.
Dawno mi nie było tak przykro

Dawaj go do mnie na przeszkolenie, mam odpowiednie narzędzia

Mam nadzieję, że się ładnie zrehabilituje

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez skorpio87 Pokaż wiadomość
poryczałam się jak wracałam autem do domu (miałam zestaw słuchawkowy) i dzwoniłam do Męża, żeby mu opowiedzieć... ech te hormony

to właśnie z luxmedu wizyta...
chciała, żebym do niej znowu za tydzień przyszła, to jej mówię, że nie mogę bo mam u endokrynologa wizytę kontrolną a potem zajęcia ze szkoły rodzenia
- to się Pani przygotowuje do porodu fizjologicznego?
- nie, będę mieć cesarkę
- to po co Pani chodzi?
- żeby się dowiedzieć o opiece nad dzieckiem
- to bez sensu Pani chodzi, wolałabym żeby Pani poszła na jakiś wykład albo szkolenie ze zdrowego i prawidłowego odżywania, bo Pani ma spore braki...
- ....
- ja Pani dam namiary do mojej koleżanki, ona jest dietetyczką, nie bierze dużo za wizytę

generalnie o cukry się nie przyczepiała tylko o wagę, a jak jej powiedziałam, że moja gin prowadząca (jej koleżanka, bo wiem, że jak ktoś chodzi do innego gin to tak zachwala tą moją, żeby do niej chodzić) powiedziała, że jest okej i dziecko rośnie prawidłowo, tylko jest to spowodowane brakiem miejsca ze względu na macicę jednorożną to miała na to genialną odpowiedź - to niech się rozpycha....
Jej to powinni prawo do wykonywania zawodu odebrać

A taka ładna miłość...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-03-08, 17:40   #1478
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Mnie nic nie twardnieje. W pierwszej ciąży miałam to samo, czyli nic
Pierwsze skurcze to był poród
Ja do tej pory też żadnego twardnienia.

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
No i stwardniały mąż tez ma swój wkład
Padłam

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Odnośnie twardnienia tego i tamtego.
Na poniedziałkowym usg, na którym to gościnnie był pewien ginekolog-seksuolog rozwinęła się rozmowa, że nasi chłopcy w brzuchu na wskutek rozwoju neurologicznego potrafią mieć też erekcję ... lekko zaniemówiłam, że taki mały zboczuszek sobie tam w moim brzuchu jakieś harce urządza...a potem mówimy że nam brzuch twardnieje
Ja wolę wersję, że synuś kolankiem się wypycha

Cytat:
Napisane przez sollina Pokaż wiadomość
Ja znowu 2-3 razy byłam u kobiety i to było o te razy za dużo. Tak to zawsze chodzę do faceta, moim zdaniem są delikatniejsi i jakoś tak mi lepiej, że jest to mężczyzna.
Ja chodziłam z rok do fajnej babeczki, jak mieszkałam w innym mieście. Jak wróciłam do rodzinnego miasta to do poleconych facetów ginów prywatnie, ale zawsze wiek 50+. Raz poszłam do takiego przed 40 na NFZ i to była moja pierwsza i ostatnia wizyta.

Cytat:
Pytanko...bo w sumie dumam nad tematem prześcieradełek.

Ile kupujecie do wózka i łóżeczka dostawnego/ kosza?
W sumie mam jedno, ale się zastanawiam czy ewentualnie np pieluchą nie nakrywać.
Ja wzięłam jedno do wózka i dwa do łóżeczka z HubiWorld.

2014

Stary 2018-03-08, 17:41   #1479
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Cytat:
A patrzyłaś na takich stronach gdzie sprzedają staniki w przeróżnych rozmiarach (kontri, gorteks itd.)?

Milka Oreo?
No właśnie dlatego pytam czy jest sens kupować teraz, bo znalazłam z avy w dobrej cenie całkiem ładny karmnik, ale też w sumie nie wiem czy brać rozmiar taki jak mam czy coś dodać a to nie jest taki całkiem miękki szmaciak ...
Z takimi liliputami nie jest łatwo 😋

85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-08, 17:46   #1480
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
No a niby info jest na glownej str ze nie laczy siei jak sprawdzalam to nie chcialo ale nawet jak wzielam w zwyklej cenie cos to tez nie chcialo zalapac tylko pisalo ze trzeba sie zalogowac a jestem zalogowanano i badz tu madry...
Nie wiem czy już Ci dziewczyny odpisały, ale bon dodaje się po zatwierdzeniu koszyka

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Już nie łzawię! Oszaleję z tymi wynikami. Wczoraj bardzo liczne bakterie, leukocyty, glukoza. Dzisiaj zaniosłam do dwóch labów i w obu czysto Drugi raz ta sama akcja, a co się nadenerwowałam to moje...
Hemoglobina urosła 12,5.

Ty to załóż po prostu, że nic nie ma i nie badaj bo to jakieś cyrki są

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Ja z racji z dnia kobiet dostałam 30 tulipankow i kasę na konto - oczywiście za kasę od razu kupiłam kurtkę i spodnie Młodemu w Zarze

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
U mnie też tulipany od teścia a od męża winogrona i czekolada

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8201035 6]Dziewczyny myślicie, że jest sens ryzykować z kupnem stanika do karmienia teraz?
Wolałabym coś mieć do szpitala już przygotowane
Jakbym była trochę mniej patykowata to bym sobie jakieś te sportowe z hm kupiła na start i zobaczyła co dalej się będzie działo ...

Nie wieeeeeeeeeeem
Cały dzień łażę po stronach z bielizną i ręce mi opadają [/QUOTE]
Ja właśnie dzisiaj kupiłam z alles mama - on ma na tyle elastyczną górę, że spokojnie jeszcze dwa rozmiary w niego zmieszczę. Ale pani mówiła, że najlepiej kupować 2-4 tygodni przed porodem

A taka ładna miłość...

Edytowane przez _groooszek_
Czas edycji: 2018-03-08 o 17:54
Stary 2018-03-08, 17:46   #1481
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

20180308_174646.jpg

Mąż zabrał mnie z okazji dnia kobiet na coś słodkiego i kawkę 😁😁 patrzcie te moje banany 😂😂 nie wiem czy tylko ja mam dziwne skojarzenie ?
2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-08, 17:49   #1482
Mirabilka
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę, że wyniki cukru jak wyniki mojego moczu, jednego dnia niemalże zakażenie układu moczowego, następnego nawet bakterii
!
dokładnie - chociaż ten Twój mocz to większa zagadka, do archiwum X się nadaje

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Madzia a może Ty ten mocz nosisz zmieszany z moczem męża stąd takie atrakcje

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-08, 17:50   #1483
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Odwołałam. Jakoś miałam złe przeczucia

A taka ładna miłość...

Edytowane przez _groooszek_
Czas edycji: 2018-03-08 o 17:56
Stary 2018-03-08, 17:51   #1484
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez may_mummy Pokaż wiadomość
Tak mi jest strasznie przykro mój mąż ma totalnie wywalone na dzień kobiet, nie było mnie w domu pół dnia, wróciłam a tu nic, nawet z domu nie wyszedł, nawet kwiatka z biedronki, nawet obiadu nie zrobił żeby mi przyjemność sprawić
Sprzed tv zapytał tylko czy wiem że dzisiaj jest dzień kobiet i czy chcę kwiatki czy nie
Jest mi tak strasznie przykro że ani trochę nie chciało mu się postarać dla mnie
Oczywiście ryczę już chyba z godzinę a on starał się wszystko obrócić w żart i teraz gdzieś polazł, pewnie wróci z kwiatkami łaskawie.
Dawno mi nie było tak przykro

A może to tak specjalnie że niby taki żarcik? (Swoją drogą nie śmieszny ale... &#128529

Nie ładnie

Daj znać jak przyjdzie.

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
poryczałam się jak wracałam autem do domu (miałam zestaw słuchawkowy) i dzwoniłam do Męża, żeby mu opowiedzieć... ech te hormony

to właśnie z luxmedu wizyta...
chciała, żebym do niej znowu za tydzień przyszła, to jej mówię, że nie mogę bo mam u endokrynologa wizytę kontrolną a potem zajęcia ze szkoły rodzenia
- to się Pani przygotowuje do porodu fizjologicznego?
- nie, będę mieć cesarkę
- to po co Pani chodzi?
- żeby się dowiedzieć o opiece nad dzieckiem
- to bez sensu Pani chodzi, wolałabym żeby Pani poszła na jakiś wykład albo szkolenie ze zdrowego i prawidłowego odżywania, bo Pani ma spore braki...
- ....
- ja Pani dam namiary do mojej koleżanki, ona jest dietetyczką, nie bierze dużo za wizytę

generalnie o cukry się nie przyczepiała tylko o wagę, a jak jej powiedziałam, że moja gin prowadząca (jej koleżanka, bo wiem, że jak ktoś chodzi do innego gin to tak zachwala tą moją, żeby do niej chodzić) powiedziała, że jest okej i dziecko rośnie prawidłowo, tylko jest to spowodowane brakiem miejsca ze względu na macicę jednorożną to miała na to genialną odpowiedź - to niech się rozpycha....

Blaira, Nat, Panirumiankowa, Mirabilka, Ladymama, Sweetmedi, Domima, Edzka, Groszek, Malinka, Domii, Stokrotka
kochane dziękuję Wam za to wszystko co napisałyście i wsparcie

Ladymama śliczna bransoletka, a Domima niezła akcja z tym tramwajem, dobrze, że dopiero w domu się nie zorientowałaś...
May_mummy masz tu przytulasa od nas!

lecę na SR, dziś zajęcia z fizjoterapeutką.
Trzymajcie się ciepło
Nie no brak słów po prostu.
Stary 2018-03-08, 17:51   #1485
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Mam straszną zachciankę na zapach czarnej pasty do butów albo olejek eukaliptusowy. Czy to już świadczy o tym, że zwariowałam siedząc w domu?
Przynajmniej nie jesz mokrej ziemi 😂
IMG_20170817_115248.jpg

A taka ładna miłość...

Stary 2018-03-08, 17:51   #1486
sollina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Jej to powinni prawo do wykonywania zawodu odebrać
Niestety z zakazem wykonywania zawodu nie jest tak łatwo. Sądy bardzo niechętnie go orzekają. Nawet ostatnio, chyba w zeszłym tygodniu, zapadł wyrok w dość głośnej sprawie lekarzy ginekologów z Wrocławia i mimo skazania nie orzeczono zakazu. Był artykuł chyba na Wyborczej. Wrażliwym i martwiącym się na zapas, proponuję nie zapoznawać się ze szczegółami sprawy, bo nie są zbyt przyjemne.

Cytat:
Ja chodziłam z rok do fajnej babeczki, jak mieszkałam w innym mieście. Jak wróciłam do rodzinnego miasta to do poleconych facetów ginów prywatnie, ale zawsze wiek 50+. Raz poszłam do takiego przed 40 na NFZ i to była moja pierwsza i ostatnia wizyta.
Ja lubię jak jest przystojny i młody lekarz. Za pierwszym razem ze spa mnie taki wypisywał, to jak później byłam na IP znowu i on był, to mnie nawet poznał i sobie żartowaliśmy. Jednak do prowadzenia ciąży wybierałam według kompetencji. Może nie jest za przystojny, jest po 40, ale przynajmniej mu ufam, że wie co robi.

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8201207 6]No właśnie dlatego pytam czy jest sens kupować teraz, bo znalazłam z avy w dobrej cenie całkiem ładny karmnik, ale też w sumie nie wiem czy brać rozmiar taki jak mam czy coś dodać a to nie jest taki całkiem miękki szmaciak ...

Ja też chciałam coś zamówić, zwłaszcza, że mi położna w spa powiedziała, że dobrze mieć już od razu chociaż jeden stanik do karmienia dobrze podtrzymujący, ale zupełnie nie mam pomysłu jak trafić z rozmiarem. U mnie problem jest taki, że mam wąski obwód pod biustem (przed ciążą 65, teraz max 70), ale potrzebuję dużej miseczki (przed ciążą G, teraz pewnie jakieś I/J).
Stary 2018-03-08, 17:53   #1487
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tatara i ja przeboleć nie mogę. I kielonka czerwonego wina do niego też nie.
Tak się zastanawiam, czy jakby to mięso przemrozić porządnie to coś zmieni? Czy tu chodzi o dużo niższą temperaturę niż te minimalne naszych domowych zamrażarek?
Co do wina... to tak bym się napiła białego winka że A w sumie to każdego, obojętnie jakiego 😁

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Już nie łzawię! Oszaleję z tymi wynikami. Wczoraj bardzo liczne bakterie, leukocyty, glukoza. Dzisiaj zaniosłam do dwóch labów i w obu czysto Drugi raz ta sama akcja, a co się nadenerwowałam to moje...
Hemoglobina urosła 12,5.

Pięknie!
Stary 2018-03-08, 17:53   #1488
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Nam położna mówiła, że najlepiej wyjść z domu jak skurcze są co 3 min i to jeszcze piechotą do szpitala 😂
Ja spoko, mam pieszo może z 10 minut, autem 3 minuty, ale obok szpitala McDonalds, więc bym musiała coś zjeść

Cytat:
Ale śliczności z Ali.

Cytat:
W House jest promocja dziś na -20% z hasłem DZIENKOBIET2018 na torebki i sukienki , ale tylko online.
Tak mi mów, jak ja konto puste i bidna jak mysz kościelna.

nalesnikona
Fajne te pozycje książkowe, co wstawiłaś. Ja mam "W oczekiwaniu na dziecko" i "Pierwszy rok życia dziecka" od tż. Jestem zadowolona.

Cytat:
Zrobiłam numer roku . Pojechałam do galerii - zostawiłam auto na parkingu - poszłam się spotkać z panem z Open Finanse - wyszłam od Pana i wsiadłam w tramwaj w stronę domu.... ja pierdziuuuu - zapomniałam ze pojechałam autem
Wygrałaś internety i you made my day

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Wróciłam do domu, leżę z herbata w dłoni. Czekam na męża i lecę w kime. Zapowiedziałam już, że zamiast kwiatów i czekoladek dziś chce kebaba 😂 powiedział że spełni moja prośbę 😁
Mmm pyszności. W ciąży jadłam tylko raz kebsa, ale takiego domowego z kurczaka

Cytat:
Zjadłam i się troszkę rozleniwiłam, a zaczęłam zbieractwo do torby szpitalnej.
Brawo! Ja nadal zamówienia na Gemini nie kliknęłam

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Mi kiedyś na studiach się w pracy zapomniało że przyjechałam autem i chciałam wracać tramwajem do domu 😁 na szczęście w porę się zorientowałam i zamiast na przystanek poszłam na parking 😁 pół Wrocławia bym musiała się wracac po auto 😂
Kalafior studencki?

Cytat:
Jaka śliczna! Mam z Ali podobną

Cytat:
Hej Dziewczyny,
melduje, ze ja juz po..... nie wiem czy jestem bardziej zla czy zalamana. Waze tyle co tydzien temu (przeciez to moze byc granica bledu pomiaru, ubioru, zjedzenia wiecej lub mniej, zrobienia dwojki...) a ta mi wyjechala z takim wykladem ze zle jem, na pewno nie zjadam tyle kalorii co trzeba i glodze dziecko, ze dlatego takie male... prawie sie tam poryczalam....
Jeszcze kazala mi isc do dietetyczki bo ona nie jest w stanie mi przekazać na wizycie calej wiedzy....
Co za babsko! Że też na taką musiałaś trafić. Nie przejmuj się jej pitoleniem, wcale nie głodzisz dziecka!

2014

Stary 2018-03-08, 17:53   #1489
_groooszek_
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8201207 6]No właśnie dlatego pytam czy jest sens kupować teraz, bo znalazłam z avy w dobrej cenie całkiem ładny karmnik, ale też w sumie nie wiem czy brać rozmiar taki jak mam czy coś dodać a to nie jest taki całkiem miękki szmaciak ...

Ja bym pojechała zmierzyć stacjonarnie i zamówiła przez internet mierzyłam dzisiaj mnóstwo staników i tylko jeden był dobry

A taka ładna miłość...

Stary 2018-03-08, 17:53   #1490
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
orientalnie przyprawione?

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

omg, facetom podczas ciązy partnerek też kalafiory się robią

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

pewnie chce wpaść z gołym Siurem z kokardą czerwoną i od drzwi krzyknie "co qrwa, nie spodziewałaś się mnie tak wcześnie"? czuje że wygrasz dzisiaj dzień kobiet
Hahahaha nie mogę 😂😂😂😁
Stary 2018-03-08, 17:54   #1491
sollina
Rozeznanie

Cytat:
Załącznik 7464661

Mąż zabrał mnie z okazji dnia kobiet na coś słodkiego i kawkę 😁😁 patrzcie te moje banany 😂😂 nie wiem czy tylko ja mam dziwne skojarzenie ?
Nie tylko Ty

Cytat:
Przynajmniej nie jesz mokrej ziemi 😂
Załącznik 7464666

Fakt. Chociaż jeszcze 2 miesiące, więc wszystko przede mną.
Stary 2018-03-08, 17:54   #1492
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8200918 1]Już tyle wytrzymałyśmy to jakoś dotrwamy.
Niektórzy wyznają taką szkołę, że "wymrażają" mięso dla psów i kotów zanim podadzą surowe. Ale jak kiedyś o tym czytałam to jakoś nie za bardzo to ma rację bytu raczej to tylko na spokojne sumienia działa.

Dostałam od teścia kwiaty, a od kolegi z pracy paczkę kosmetyków sexi mama [/QUOTE]
Ulala , ten prezent od kolegi to na prawdę wow 😁😁😁😁
Stary 2018-03-08, 17:55   #1493
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 7464661

Tylko sos jakiś ciemny

A taka ładna miłość...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-03-08, 17:55   #1494
DomimaZet
Zakorzenienie

Blaira bo pytałaś - o prześcieradełka - to tak - ja Np mam dwa do łóżeczka, dwa do kosza Shnuggle ( lub do gondoli - ale tam to raczej wyłożę pieluszka ) i trzy prześcieradła na przewijak . Myśle ze jak będzie potrzeba to skorzystam z pieluszek bo naprawdę mam ich sporo.
W galeryji kupiłam tylko Młodemu kurtkę i spodnie, sama w Sephorze perfumy - i tyle. Potem pojechałam do Pepco i kupiłam gacie ale oczywiście w jednym zestawie jak próbowałam oderwać tekturke to zrobiłam sobie dziury - lux to zupełnie w moim stylu

Ej normalnie cały czas mi się chce śmiać z tego Siura co Lady napisała .. po prostu tak mnie to rozbawiło ze miałam odpisywać a wszystko mi z głowy wyleciało ...

DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-08, 17:56   #1495
Ladymama85
Zakorzenienie

Jest druga kulka lodow.z.drugiej strony? Mam nadzieje ze nie zjadlas widelczykiem tylko ustami bezposrednio

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
dokładnie - chociaż ten Twój mocz to większa zagadka, do archiwum X się nadaje

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Madzia a może Ty ten mocz nosisz zmieszany z moczem męża stąd takie atrakcje
Pewnie jej dosikuje

Stary 2018-03-08, 17:56   #1496
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Lady, wyobraziłam sobie tą kokardę i padłam

Magdalenka, super ... ale w sumie to takie dziwne te akcje z tym cukrem.

Domima
, cudeńko...wszystkie chłopięce joggersy skradają moje serce

Odnośnie kwiatów, pisałam do męża żeby darował sobie kwiaty bo lepiej kasę na pizzę wydać...w końcu przez żołądek do serca

Ale właśnie odpisał, że kwiatów nie będzie .... hmm pewnie coś słodkiego przywiezie.

No dobra my tu gadu gadu, a torba maleństwa sama się nie spakuje.
Oczywiście do komputera zasiadłam po ściągę...no ale musiałam skontrolować sytuację czy już nie poleciałyście 10 stron do przodu
Kontrola musi być 😁😁

Daj znać z czym tam mąż wrócił 😀
Stary 2018-03-08, 17:57   #1497
DomimaZet
Zakorzenienie

Domi - pokaz łupy - No co Ty sobie wyobrażasz ze bez fotki Ci zaliczymy ???
Jaja se robisz ?

Stary 2018-03-08, 17:57   #1498
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
A jak tak u Was ? Już ok ?
Stary 2018-03-08, 17:59   #1499
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 7464661

Mąż zabrał mnie z okazji dnia kobiet na coś słodkiego i kawkę patrzcie te moje banany nie wiem czy tylko ja mam dziwne skojarzenie ?

Ha ha ha dzisiaj taki dzień o macicach twardnieniach i innych wiec te bananki to taka kropka nad i
Aaa No i mąż Słodziak ze tak się pięknie postarał

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Może np sałatkę już raz nas tak zmyliła

To ściema była jak nie wiem co ...

Stary 2018-03-08, 17:59   #1500
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Blaira bo pytałaś - o prześcieradełka - to tak - ja Np mam dwa do łóżeczka, dwa do kosza Shnuggle ( lub do gondoli - ale tam to raczej wyłożę pieluszka ) i trzy prześcieradła na przewijak . Myśle ze jak będzie potrzeba to skorzystam z pieluszek bo naprawdę mam ich sporo.
W galeryji kupiłam tylko Młodemu kurtkę i spodnie, sama w Sephorze perfumy - i tyle. Potem pojechałam do Pepco i kupiłam gacie ale oczywiście w jednym zestawie jak próbowałam oderwać tekturke to zrobiłam sobie dziury - lux to zupełnie w moim stylu

Ej normalnie cały czas mi się chce śmiać z tego Siura co Lady napisała .. po prostu tak mnie to rozbawiło ze miałam odpisywać a wszystko mi z głowy wyleciało ...

juz widze miny jakby ktorys tak wpadl

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości