|
|
#4381 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część V
Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
u mnie nadal maz w domu, rakze nawet nie mam kiedy Was nadrobic mam nadzieje ze wszystko w porzadku bylismy w tym tyg ogladac buty dla Ali i powiedzcie mi gdybyscie mialy wybierac, to kupilybyscie roczki z Emela, Mrugałę czy Geoxa? musze jej juz kupic buty bo noszenie jej w kościele albo w galerii zle wplywa na moj kregoslup
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Anolta chylę czoła
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4384 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja już dziś odwiedziłam pepco kupiłam śliczne maty na stół w kolorze miętowym i poszewkę na poduszkę też miętową ![]() Jakie macie buty dla siebie? teraz robi się cieplej, a ja dalej w kozakach. Nie mam takich butów lżejszych (mam trampki ale przecież nie wyskoczę w nich teraz ) Muszę jakieś kupić, a nie wiem jakie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oby tak dalej!
|
|
#4385 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
j adidasy i cienkie botki
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Sq, jak żłobek? Była drzemka?
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, ja całą zimę przechodziłam w nieocieplanych botkach
teraz to tylko cieńsze skarpetki ubieram. Jak będzie tak z +10 stopni to wskoczę w półbuty.
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea jak diagnostyka Maksia i rehabilitacja?
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam botki ale musze kupic jakies baleriny czy czolenka
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstał przed 7, spał 40 min ok 11-12... Polozylam go spac kolo 15:30 w mysl zasady "a trudno, niech pośpiechu 40min, bedie do 21 szalal", o 16:15 obudziłsie placzek, uspokoic go nie mogłam, piers nie, ryk, placz, pokładał sie na mnie...zasnał placzac:O o 17 powtorka, płacz, kładzie sie. .. ale nie dalam mu zasnąc... a On co sie oprze na ramieniu to zasypia :O byle do 18:15 ! aa był dzień kąpieli. Płacz i zasypianie :O no musi w tym zlobie dluzej spac albo bedzie chodzil spac o 18 :O myslalam ze ten drugi raz jakos go zregeneruje... Ale dziś spał w żłobku 35min i tetaz ma drzemke 1h20min (właśnie druga 40 leci). Będzie szalal dłużej wieczorem. Trudno. Jakos musi sovie to poukładać. Bo jak dziś dłużej to luz bo jutro sobota ale jak w inny dzień to dłużej średnio bo wstać musimy o 7... No ciezko. Ale ma czas albo tam będzie dłużej spal, albo panie będą go o 15 kładły znów jakoś się to poukłada![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Jakie macie półbuty? Co to za rodzaj buta? Oxfordki? Jak męskie eleganckie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodze w czarnych Nike'ach cala zime. Nie mam ochoty na nic bardzoj oh ach.
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak miałam 2x lat, to się przejmowałam i w ładnych półbutach biegałam, musiało być oh ach. Mam 3x i wybieram wygodne trampki
Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2018-03-09 o 17:00 |
|
|
|
|
#4395 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Brakuje mi czasu na pisanie, ale staram się Was regularnie czytać. Melduję że Daniel roznosi mi dom i z utęsknieniem czekam na żłobek. Wiem że to dobrze nie brzmi, ale nie wyobrażam sobie 3 lata siedzieć z nim sama w domu. Byłabym za bardzo nim zmęczona i zamiast się cieszyć jego rozwojem to wiecznie bym marudzila. U nas zbliża się ciężki okres... 20 marca idziemy do szpitala na zabieg i strasznie się boję co to będzie. Mam nadzieję że szybko stamtąd wyjdziemy i wszystko będzie ładnie się goić. Operacja planowana od urodzenia i trzeba to zrobić (urologiczna). Będę Was tam czytać, mam nadzieję że dzięki temu szybciej mi czas zleci
![]() Axn gdzie otwierają ten sklep z butami w Kato? My kupujemy w Silesii Emele, ale dobrze zobaczyć gdzie jeszcze coś mają. Mamy już trzewiki i sandałki. Sandałki jako kapcie w domu, a trzewiki na wyjścia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OliLoli - obuwie dziecięce ul. Panewnicka 142, 40-709 Katowice |
|
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Maksiu znowu wymiotowal. W poniedziałek pójdę do lekarza.
|
|
#4398 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie,że napisałaś Cytat:
biednyUdało mi się kupić buty
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny się męczycie... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4403 |
|
Rozeznanie
|
Pokaż
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4406 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
ale był piękny dzień chodziła w kółko z otwartą ze zdziwienia buzią, TZ się tak zauroczył, że stwierdził, że trzeba jej jutro buty kupić w żłobku dalej ok, posiłki zjada, na drzemkę chodzi, nie płacze - jak mi mówiłyście dwa tygodnie temu, że będzie dobrze to nie wierzyłam ale jest dobrze i co raz mniej się boję tego powrotu do pracy Byłam dzisiaj umówić badania lekarskie, odwiedziłam pracę a potem pojechałam na shopping - pojechałam po spodnie (bo w jegginsach do pracy nie pójdę a ostatni rok tylko w takich chodziłam) a wydałam miliony monet w Douglasie i spodni nie kupiłam. Kurtyna Ale wybaczam sobie bo dostałam już wyższą pensje z racji tego, że pół miesiąca byłam na wypoczynkowym już a nie na macierzyńskim.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
katar rozumiem dalej się Nince utrzymuje?Co do pytań: - link - tutaj jest fajny filmik na którym Zawitkowski pokazuje jakie te buty mają być - ja jak tylko zauważę cokolwiek na pupie to lekko wklepuje krem na odparzenia z Hippa (naprawdę minimalna ilość) i zawsze pomaga po jednym, góra dwóch użyciach Cytat:
Cytat:
szczyt zimowej mody w moim wydaniu to nieocieplane botkiCytat:
![]() Cytat:
za krótki pobyt w szpitalua kiedy planujecie żłobek? nie dziwię się, że nie wyobrażasz sobie 3 lat w domu bo ja też sobie tego nie wyobrażam - tak z pół roku to bym jeszcze mogłam z małą posiedzieć gdybym miała finansową możliwość ale dłużej bym chyba nie dała rady - nie to, że z Nadią coś jest nie tak ale po prostu brak zajęcia wymagającego innych części mózgu nie robi mi dobrze Cytat:
ładne, lubię takie
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2018-03-09 o 21:35 |
||||||||
|
|
|
#4407 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już byłam dała szybciej do żłobka, gdyby nie ten szpital, ale za duże ryzyko chorób. W firmie się dużo dzieje i czas wracać, tym bardziej, że i tak każdy wieczór siedzę przed kompem już. Tak samo kp już bym skończyła, ale chciałam dociagnąć do szpitala, żeby mieć metodę ukojenia. Tym bardziej że chce zajść w ciążę w ciągu 3 miesięcy, a narazie moje jajniki strajkują Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez cinnamonat Czas edycji: 2018-03-09 o 21:58 |
|
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4409 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
narazie się skupiam na szpitalu, a reszta przyjdzie sama później. Ale fakt złożyło się tego dużo, ale jak coś nie wyjdzie to tragedii nie będzie. Byle by zabieg się udał, a potem będę się martwić resztą.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Eyo powiedziałam głośno co o tym myślę. Ale to nie przywróci zdrowia mojemu dziecku
przemycam Elektrolity w mleku. Choćbym miała wstawać co godzinę a on wypić 30 ml mleka to trudno. Każde 10 ml ma znaczenie teraz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

i mam nadzieję, że pogoda będzie to pójdziemy na spacer. Mam nadzieję, że to badanie krwi nie będzie dla niej bolesne i nie będzie siniaka, bo wieczorem ma się nią teściowa zająć a my idziemy pograć w planszówki do znajomych.
.
u mnie nadal maz w domu, rakze nawet nie mam kiedy Was nadrobic
mam nadzieje ze wszystko w porzadku
musze jej juz kupic buty bo noszenie jej w kościele albo w galerii zle wplywa na moj kregoslup
kupiłam śliczne maty na stół w kolorze miętowym i poszewkę na poduszkę też miętową

najpierw kupa gigant, maks do kąpania. Chciałam zamoczyc pajaca przed praniem - urwał się uchwyt od wiaderka z proszkiem i połowa wylądowała w misce z woda. Zrobiłam mleko ze smektą, żeby mu ta biegunkę zalagodzic. Zwrócił. Do tego mnie również muli na heft. Chyba się potne.
.

Ale wybaczam sobie bo dostałam już wyższą pensje z racji tego, że pół miesiąca byłam na wypoczynkowym już a nie na macierzyńskim.
przemycam Elektrolity w mleku. Choćbym miała wstawać co godzinę a on wypić 30 ml mleka to trudno. Każde 10 ml ma znaczenie teraz