|
|
#2011 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: essence
zwykle nie udzielam sie w tym temacie, ale czytam
a ze pojawilo sie pytanie na ktore moge odpowiedziec.... tak, jest Sun Club w naturze w metrze centrum, obok kasy, sa wszystkie produkty, sama osobiscie zakupilam 3 pasiaczki ( 1 dla kolezanki i obie wersje dla mnie), puder do ciala w sprayu, zel do ciala brazujacy. Puder w pedzlu to mam wrazenie to samo co bylo w ofercie normalnej i mam go w domu, a ten sloiczek to mam wrazenie ze ten sam puder, tylko taki gadzet inny.Cos czuje, ze te paseczki beda piekne jako cienie do powiek, akurat moje kolory Wlasnie wyprobowalam delikatnie
|
|
|
|
#2012 |
|
Rozeznanie
|
To jest jakiś żel brązujący Essence? I jak się go używa?
|
#2013 |
|
Raczkowanie
|
jest zel do smarowania ciala
http://www.essence.eu/en/products/sun-club.html tu sie pokazuje jako pierwszy produkt chyba jest w 2 kolorach, ja mam ciemniejszy |
|
|
|
#2014 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam dzis paseczki ,nr 02.Swietne do oczu i jako brązer na policzki.Pomacalam zele do ciała ale moim zdaniem mało w nich pigmentu a za duzo drobinek.Fluidy brązujące -hm..dziwne kolorki.Pudry matowe brązujące-za jasne dla mnie.
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! Z bólem serca odwiedziłam Naturę i jeeeest
Ha, kupiłam tylko różowego pasiaczka, zastanawiałam się jeszcze nad sprayem do ciała ale ten do jasnej karnacji jest jakiś za jasny, a ciemnego nie sprawdzałam. Może jeszcze wrócę po niego ^^ ale polskie ceny mnie zniechęcają, jakoś łatwiej wydaje się euro ;D
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wzielam ciemnego pasiaka bo ten jasniejszy wogole nie w odcieniu dla mnie
|
|
#2017 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a kupiła któraś z Was moze puder brazujący w pędzlu??
Orientujecie sie ile kosztuje?,z tego co kojaze 11,90 ale pewna nie jestem:P |
|
|
|
#2018 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem bardzo zadowola z cieni i z blyszczykow.kupuje non stop!sa tanie i ladnie pachna za mala cene fajna sprawa.polecam
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialam go kupic ale jak mu sie przyjrzalam to nie zauwazylam w nim nic ciekawego
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
No i bylam w Metrze Centrum- SC obok kasy oczywiscie stal. Blyszczykow rozowych tylko nie bylo :P a tak pelny wybor. Paseczki faktycznie ciemne i jakos mnie nie zachwycily. Myslalam nad pudrem w sloiczku.. ale kosztowal 11 zl z hakiem i takie male opakowanie, a ja rozswietlacze i brazujace kosmetyki mam (i to nawet na zapas). Chcialam kupic czarna kredke Long Lasting ale nie bylo :/ W ogole darowalam sobie zakupy z Essence, bo szafa byla prawie pusta. Poczekam na nowe limitowanki :P
Za to kupilam 2 cienie z Wibo :P |
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby Essence mialo w swojej palecie zolte i jasne zielone cienie to chetnie bym takie zakupila
Czekam na jakas oferte w tych kolorach od paru miesiecy i nic :P Poza tym lubie Wibo, Lovely, Sensique i Infinity, sa tanie i polskie ![]() Dystrybutor przynamniej nas tak nie olewa jak przy Essence. Z reszta jeszcze nie jedna rzecz z Essence kupie :P PS: przypomnialam sobie o jedne rzeczy. Nie poleceam kleju do paznokci z Essence . On jet do paznokci sztucznych i naturalnych (np jak sie rozdwajaja albo pekaja). Ja uzywalam je do naturalnych i nic kompletnie nie daje. Paznokiec wytrzymal 3 godz :/ szkoda kasy. |
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pasiaczków to muszę przyznać, że są super
bałam się, że będzie tak jak z pasiakiem Catrice - po smarnięciu pędzlem kolory się zmiksują i będzie brzydka plama ale nnniiieeee ;D nie zostają smugi na oddzielnych paskach, a na kościach policzkowych wyglądają genialnie! Tylko trzeba delikatnie i mało nakładać bo efekt mocny ale chyba jeszcze lepsze są jako cienie
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2027 |
|
Raczkowanie
|
pewnie o twój pasiak
czy daje metaliczny połysk
|
|
|
|
#2028 |
|
Rozeznanie
|
Dawno tutaj nie pisałam ale czytam na bieżąco
z SC zakupiłam puder - ten mniejszy z drobinkami tan booster i rozświetlacz w słoiczku. Zamierzam się na oba pasiaki, może jeszcze jakiś bronzer i ten większy puder (czy ma ktoś zdjęcie na skórze?). Dimiti, póki co nie dam rady wkleić zdjęcia rozświetlacza w słoiczku na skórze, postaram się wieczorem jak wrócę do domu. Dla mnie jest super (ale ja mam jasną karnację i ciepłą), ma kolor jasnego brązu i moim zdaniem nieźle rozświetla, dla mnie idealny np. również do dekoldu zamiast balsamu rozświetlającego ![]() Fajne też rozwiązanie z puszkiem, nic się nie wysypuje. |
|
|
|
#2029 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
musze obadac te nowa kolekcje
|
#2030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj mi siostra dala lakier do paznokci z essence jakis wybielajacy i poki co jestem w stanie dac mu cala 5 Cytat:
ja sie na niego tyle naczekalam i okazalo sie ze nie dla mnie ale trzeba przyznac ze ladnie pachnie i fajnie wygladaCytat:
chetnie lookne na zdjecie zeby miec pewnosc czy go brac czy nie myslalam tez ze jest podobny w odcieniu do pasiakow i dlatego go nie bralam
|
|
|
#2031 |
|
Raczkowanie
|
Nareszcie i ja dotarłam do Natury. Chciałam coś do brązowienia ciała a nie twarzy, ale wyszłam z fluidem do twarzy właśnie
. Bałam się, że spray, na który się przymierzałam będzie niewydajny, a balsam w dużym opakowaniu okazał się bardziej nabłyszczający niż brązujący.Tylko jednak szkoda mi tego malutkiego fluidu do łydek ( a tam planowałam się nim smarować) i już wypróbowałam go na twarzy. Stwierdzam, że się nadaje nawet dla takiego jasnego blondasa jak ja, trzeba tylko dobrze rozprowadzić. Czy wydawało mi się, czy puder w pędzlu i ten z puszkiem to to samo, tylko w innym opakowaniu? |
|
|
|
#2032 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziewczyny, mogłybyście wrzucić zdjęcia pasiaczków i tego wielkiego brązera?
![]() (nie chodzi mi o zdjęcia z neta). |
|
|
|
#2033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jednych i drugich brazera niestety nie mam zeby zrobic mu zdjecie i poki co chyba tylko jedna osoba go ma
|
|
|
#2034 |
|
Rozeznanie
|
wklejam obiecane zdjęcia, niestety robione przy sztucznym świetle (bez lampy)
mam nadzieję, że pomogą w podjęciu decyzji, najwyżej jutro zrobie w dziennym świetle. Faktycznie, puder ma lekko pomarańczowy odcień. |
|
|
|
#2035 |
|
Raczkowanie
|
Również jestem zwolenniczką kosmetyków essence. Ostatnio zakupiłam korektor trójkolorowy. Doskonały do zatuszowania cieni pod oczami szczególnie ten w kolorze różowym, ale gdy założy się go troszkę za dużo, zaznacza zmarszczki i niestety jest mało wydajny, ale cena nie duża a efekt dobry. Polecam
|
|
|
|
#2036 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Właśnie o pasiak mi chodzi
![]() Cytat:
Ostatni puder w dobrym odcieniu kupiłam rok temu w Indiach (tam większość osób ma ciemną karnację) a w PL z anic w świecie nie mogłam nic dobrać. Jeśli ktoś szuka bronzera to na 100% będzie za jasny (dobra dla wyjątkowo bladolicych może być ok ) a dla mnie jest idealny pod względem koloru. Jeszcze nie testowałam bo chwilowo opalona jestem i jest za jasny więc pewnie zaczne go używac w grudniu jak opalenizna letnia zejdzie
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Nooo w sumie metaliczny efekt trochę jest
Cytat:
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś 3 pudry SC
![]() Żałuję, że nie kupiłam czwartego...tego dużego matującego brązera... Jutro wkleję zdjęcia moich zdobyczy
|
#2039 |
|
Rozeznanie
|
o jak dobrze wreszcie kupilam pasiaka ciemniejszego ( a był to ostatni pasiak w sklepie!!!!!!!, tych jasniejszych juz w ogole nie bylo), puszek nabłyszczajacy, i ten puder w pedzlu ale oddalam go mamie...
Myslalam , ze zrobie wiecej zakupow... Nie wiem czy tylko ja tak mysle ale te pedzelki od blyszczykow byly strasznie twarde... |
|
|
|
#2040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

a ze pojawilo sie pytanie na ktore moge odpowiedziec.... tak, jest Sun Club w naturze w metrze centrum, obok kasy, sa wszystkie produkty, sama osobiscie zakupilam 3 pasiaczki ( 1 dla kolezanki i obie wersje dla mnie), puder do ciala w sprayu, zel do ciala brazujacy. Puder w pedzlu to mam wrazenie to samo co bylo w ofercie normalnej i mam go w domu, a ten sloiczek to mam wrazenie ze ten sam puder, tylko taki gadzet inny.
Ha, kupiłam tylko różowego pasiaczka, zastanawiałam się jeszcze nad sprayem do ciała ale ten do jasnej karnacji jest jakiś za jasny, a ciemnego nie sprawdzałam. Może jeszcze wrócę po niego ^^ ale polskie ceny mnie zniechęcają, jakoś łatwiej wydaje się euro ;D

wczoraj mi siostra dala lakier do paznokci z essence jakis wybielajacy i poki co jestem w stanie dac mu cala 5
ale trzeba przyznac ze ladnie pachnie i fajnie wyglada