![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 8
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Dzień dobry 🌻
![]() |
#2072 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Sunset, ladny wozek ![]() Brunetka, jak sie czujesz? ![]() Ale sobie pospalam ☺ z jedna pobudka kolo 3 (to chyba bedzie godzina na nocna pobudke mojego dziecka, bo zawsze jak sie obudze do toalety to pozniej szaleje mi w brzuchu i to zawsze o podobnej porze). Ide ogarnac sniadanie, bo synus sie domaga ![]() Plany na dzis - zakupy ![]() ![]() Chyba nie mam za duzo "doroslego" prania wiec moze wrzuce skarpetki i czapeczki dzisiaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Raczkowanie
|
O masakra ale jestem pokłuta
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe od czego to zależy..bo nie wiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Malinka a macie wersję 2w1 czy z fotelikiem. My 2w1, bez fotelika, bo kupiliśmy MaxiCosi. Kupiliśmy w sklepie online ze zniżką 10% za zapisanie się do newslettera. Na pewno mniej niż 1500 zł. Jak TŻ się obudzi to zapytam i napiszę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Wtajemniczenie
|
Sunset super wózek 🙂
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokażesz swoją furę jeszcze raz? ![]()
![]() |
#2080 |
Wtajemniczenie
|
My dziś musimy zakupy zrobić spożywcze ale chyba ja się nawet nie będę nigdzie wybierać tylko męża wyślę żeby sobie w tych kolejkach postał. Wczoraj nam się już nie chciało iść, a tu jakieś ziemniaki nam potrzeba raptem, może coś z mniejszych rzeczy jeszcze więc ogólnie zakupy zapominalskich, lub raczej leniwych, a swoje będzie trzeba odstać 🙈🙉🙊
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
Polasia, Ty to zaprawiona i tak w boju z podstawówką. Do tej pory uczyłam tylko w gimbazie i liceum. Od tego roku do liceum dołączyły dwie podstawówki, ale nacieszyłam się nimi niedługo
![]() Jeszcze przed L4 miałam taką śmieszną sytuację w 4 klasie. Jakaś dziewczynka się kręci, raz wstaje, raz siada, wychyla się z ławki. Pytam "Dobrze się czujesz? Wszystko w porządku?" Prowadzę lekcję dalej, ale widzę, że ta znowu podsiada, wstaje, siada... "Może musisz do toalety?" Nie! Prowadzę lekcję dalej i po chwili młoda przerywa i mówi "Wie pani co, tak patrzę, że moja mama to ma chyba takie KORKI jak pani" ![]() ![]() Malinka, później wstawię, bo na kompie są albo u TŻ na komórce z bocianem, więc ogarnę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2018-03-10 o 07:15 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
Cukier 98 na czczo
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Magdalenka ![]() Grosia to już do torby wszystko jest ? ![]() Rybka u mnie rano po wczorajszym mc Donalda niecałe 80 - a jescze żelki były ok 21 ![]() Lady jestem w szoku z tym mc Donalda i cukrami, to po jogurcie niesłodzonymi małym wychodzi dużo większy ![]() Brunetka ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- A propo zakupów to mąż pojechał właśnie po bułki i jajka - chociaż wysłałam go z dłuższa lista ale obawiam się, ze na bułkach się skończy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#2084 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Gratuluję wczorajszych wozkowych zakupów. Ja dalej nie wiem co chce. Czas na śniadanie, prawie od godziny leżę w łóżku z komórką w ręku. Takie weekendowe lenistwo. Synek do nas przyszedł i wydał dyspozycję. Mama banan, taka bajka ![]() Do nas dziś przyjeżdża dziadek i jedziemy gdzieś do parku bo ma być ładna pogoda. Wieczorem mamy wychodne więc idziemy coś zjeść a potem do kina. Będę musiała insulinę wstrzyknąć w trakcie seansu chociaż korci mnie żeby raz zaaplikowac sobie dużo później. Miłego dnia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
Polasia w tym dniu miałam cieliste lakierowane szpilki, więc korki to chyba dla niej obcasy, szpilki. Dzieciaki rozwalają system
![]() No nic, pora ruszać w miasto. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2088 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Czymczyk - bliżej nieokreślone coś 😂 przecież nie będę dziecku mówić jakie warstwy mam po kolei w kanapce 😁 A ja na śniadanie babeczke z serem, mąż wczoraj mi kupil 🙂 do tego już mam kawę 🙂 jestem godzinę po euthyroxie więc już mogę szaleć 😎 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,nie wiem co.mam.jesc
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Magdalenka, super, że na wizycie wszystko ok, 1500 g to kawał chłopca : ) Twoje przybieranie na wadze wzorowe - bo prawie jak u mnie - więc wiadomka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
namoczone wczoraj, obrzydliwe śliwki jogurt nat banan 3 sucharki z masłem i dżemem malinowym Pomogłam? Nie ma za co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
Tak w ogole to witam sie w 32 tygodniu 😀 pozostaly mi do terminu porodu 63 dni
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj pędzi ten czas, pędzi. Tobie też śni się poród średnio kilka razy w tygodniu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle z Was pisze czego jej brakuje, ze dzis snilo mi sie ze kupowalismy z mezem ubranka i inne wyprawkowe rzeczy, ale cos mi nie gralo bo i dziewczece i chlopiece tam byly a pozniej w domu dzielilismy na osobne "kupki" i szykowalismy do wysylki dla moich majoweczek 😂 wizaz mi padl na mozg 😂 Musze pamietac zrobic dla Was jakas fotke, bo jeszcze mnie nie ma pd tym nowym postem. Mam wrazenie, ze z dnia na dzien wiekszy ten brzuch sie robi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jakim cudem.zrobila.sie.polowa. marca, zaraz swieta i juz sie zacznie
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Boszszsz - chcecie wiedzieć ile u mnie ? ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Dzień dobry bardzo ![]() Wczoraj zniknęłam bo po prostu brak mi było sił. Wysłałam męża wczoraj do Decathlonu wiec w zasadzie cały dzień z tym moim Łobuzem to dziękuje bardzo ... Blaira - dziękuje za podpowiedz o ręcznikach - mąż kupił mi dwa rożnej wielkości i jeszcze te sexi klapeczki ![]() A te ręczniki to chłonne są ? Ze po prysznicu normalnie się można nimi wytrzeć ? Dobra muszę wrócić do wcześniejszych postów ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Konto usunięte
|
Domima ręczniczki są pierwsza klasa do wycierania i schną błyskawica ; ) Na wyjazdy nic innego sobie nie wyobrażam od lat.
Boli mnie brzuch od leżenia, masakra : ( I przerażacie mnie, że już tak niewiele zostało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
Magdalenka - gratuluje udanej wizyty
![]() Malinka - piękny ten wózeczek - aż zapomniałam jak tez mój wyglada a taki zgrabny mimo swojej czolgowatosci - nawet mężowi pokazywałam ze tak zgrabnie Twój wyglada - kropeczki prześliczne ❤️ Brunetka - jak Ty się Kobitko czujesz ? Widziałam ze znowu nocna warte pełniłas ![]() ![]() Polasia - bo nawet wczoraj nie napisałam ze Cię wirtualnie ściskam - ewidentnie ciężki dzień ![]() ![]() MYBOYISMINE - Po Tobie w ogóle nie widać ze masz jakiekolwiek kg na + Stokrotka - gratki 32 tc - a przypomniała mi się właśnie fota Twojego testu ![]() Mirabilka - Eh ... No to z tym mc Donaldem to szaleństwo jakieś - Możesz być zadowolona bo nic nie wskazuje u Ciebie na cc wiec tylko mogę Ci napisać ze trochę zazdroszczę No i wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.