|
|
#2371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
bosskie... a ja mam do Ciebie prośbe mogłaby sjakies wystukac o tym, że jak narazie jest dobrze i chciałabym żeby bylo cos wiecej i zeby sie nic nie pokrecilo?;>
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
I just wanna talk to You and tell You how I feel.. / chcę z Tobą porozmawiać i powiedzieć Ci jak się czuję..
'Moje myśli wracają natrętnie do tego co minęło.. czy to ma sens?!' 'wolna od złudzeń.. lecz splątana nićmi wspomnień..' 'Dwoje niemądrych z Klubu Samotnych Serc, znów popełnili zaniechania grzech..' 'bo czy warto wracać do czegoś.. co i tak nie ma sensu?!..' hmmm chyba nie do końca na temat.. ale może coś się przyda |
|
|
|
#2373 |
|
xoxo
|
Może z przyjaźnią jest tak jak z miłością, to, co nas drażni, nie może być odsunięte na potem?
Nie należy za bardzo okazywać mężczyźnie, że nie można bez niego żyć. To najgłupsze, co może zrobić kobieta. - Jak mogłeś pisać jeszcze wczoraj, że mnie kochasz? - Bo to nie było wyznanie (...) tylko taka forma podtrzymania cię na duchu.
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadałeś cios prosto w serce. Nie ma nic co mogłoby sprawić, że znów popłyną łzy.
|
|
#2375 |
|
Raczkowanie
|
pamiętam dziwny dzień. kiedy tęcze malowali.
chcę cię mieć na zawsze. to nie egoizm, prawda? może powinniśmy odpowiedzieć sobie sami. radio, które grało nam. straciło moc. dziękuję, że dałeś mi chociaż te pół roku. dzień dobry, kocham cię. oto dlaczego nisko upada. kto nie wypełnił swego czasu w pokorze. tak się obawiam. że za minutę trzeba będzie wstawać i żyć. szeroka droga. nie była moja. sto osiemdziesiąty deszcz.
|
|
#2376 |
|
Raczkowanie
|
błagam o przetłumaczenie ! pilne !
delerium feat Sarah mclahlan ....silence |
|
|
|
#2377 |
|
Raczkowanie
|
Uczyń mnie swoją pasją. Razem bez granic. księżyc odbija przemęczone wargi. zgubiłam Cię,choć nawet nie wiem gdzie. leżę na krawędzi własnego lęku.
|
#2378 |
|
Raczkowanie
|
Proszę o krótkie różnotematyczne [tylko nie o miłości] wiem że któraś z dziewczyn jakiś czas temu też o takie prosiła, ale potrzebuje więcej.
Mogę na Was liczyć?*** A gdzieś tam daleko... Ja i moje marzenia ![]() Każdy z nas jest aktorem i każdy sam pisze swój scenariusz.
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
A wszystko to przez parę chwil..
Poczułam ust twych słodki smak Dla Ciebie choćby w perły zamienię ulewny deszcz <3. Z Tobą marzyć, kochać i śnić. Dla Ciebie oddam najlepsze ze swoich dni <3. |
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
a to taki .
mój. Istnieje ogromna różnica między odrobiną szaleństwa przeżywaną w pojedynkę - a odrobiną szaleństwa przeżywaną wspólnie .. |
|
|
|
#2381 | |
|
xoxo
|
Cytat:
Uczucia nie istnieją. w poszukiwaniu szczęścia... obojętnością zdeptana. Przecież flirt to nie zdrada. od szczęścia robią się zmarszczki. _________________ I tried - próbowałam Zachamiały świat błękitnooki bezbarwny, mały świat Nie lubię tego, koleś. Dzień dobry ćpunie. wiesz, nienawidzę Cię. czytaj między wierszami. nigdy prosto w oczy nie patrz mi nie zatrzymasz mnie przy sobie Only In Your Dreams - tylko w Twoich snach You know, you love me - ty wiesz że mnie kochasz Don't You Forget About Me - nie zapomnisz o mnie.
|
|
#2382 |
|
BAN stały
|
moge prosić coś co będzie mówiło o tym ze brakuje mi właśnie Jego...ale tak niedosłownie...nie wprost...takie dające do myslenia...
|
|
|
|
#2383 |
|
Raczkowanie
|
[quote=xxedkaaxx;8198453] Witam
Macie może opisy o tym ze Jestem szczesliwa z panem M. i wgl jest Cudnie? Może Michalinka89, Stonka, sabiina, ToFiKoL lub AnusiaPn ![]() Licze na was ; * [/quote] spróbuje pomóc ![]() Ze szczęściem bywa czasami tak jak z okularami, szuka się ich, a one "siedzą" na nosie. Tak blisko! Szczęściem się jest... Bo góry mogą się poruszyć i pagórki się zachwiać, ale miłość moja nie odstąpi od Ciebie! Na tak wiele sposobów, wniosłeś światło w moje życie. Usta milczą, dusza śpiewa Kochaj mnie Bez miłości świat nic nie wart Kochaj mnie. Tylko miłość potrafi zatrzymać czas. bo na Tobie kończy się mój świat! ______________________ mam nadzieje że coś sie przyda i dziękuje że ktoś mnie docenił ![]() coś ode mnie: Kochanie, co ty opowiadasz? Musisz oglądać seriale. Z czego ty się nauczysz życia? - Dobrze, powiedziałbyś mi prawdę, tak? - nie możesz wyglądać grubo na zdjęciu rentgenowskim. Znalezienie dobrego faceta jest tak łatwe, jak znalezienie taksówki w czasie burzy śnieżnej w noworoczny wieczór. Gdyby nie było facetów, to skąd kobiety brały by tematy do tych głupich talk – show? Zdradzę wam tajemnicę: nie czytamy poezji dlatego, że jest ładna. Czytamy ją, bo należymy do gatunku ludzkiego a człowiek ma uczucia. Medycyna, prawo, finanse czy technika to wspaniałe dziedziny, ale żyjemy dla poezji, piękna, miłości. ![]() |
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
coś ode mnie ..
nigdy nie bierz mnie za rękę , jeśli masz mi złamać serce .. . . a on ostatni raz pocałował ją w czoło .. i już nigdy nie wrócił . . tak wiele mi dałeś .. a teraz ? odchodzisz . . . . i żyli dłuuugo i szczęśliwie - ehh to nie ta bajka Księżniczko ! w wielkim tłumie być zawsze tą ostatnią .. mówią , że smutek mam we krwi . . oddam życie za nadzieję jutra . . w życiu to ja jestem pragnieniem . . a miłość ? spritem . . . . nie zawsze bywa w życiu - tak jak chcesz . . zbyt pięknie by jak w bajce układało się . . za dużo pytań .. i żadnej odpowiedzi . . |
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstukuję wszystko co mam.. tudzież udało mi się stworzyć ![]() 'I podsycać ten płomyczek w sercu.. wciąż i wciąż..' '..pozwolić iskierce tlić się..' 'Znajdziemy powód, by być ze sobą, albo będziemy bez powodu..' 'Razem być, ładniej żyć.. przestańmy kryć.. sympatii nić..' 'Bądź przewodnikiem mojego istnienia..' 'w wieczornym zapomnieniu znów pojawił się uśmiech..' 'pieszczę w dłoni kształt chwili schwytanej..' 'i chciałabym żebyś był.. otaczał mnie jak magiczny pył..' 'poczuć nagle mięte i mieć w głowie pstro..' '..bo wczoraj zakwitło moje serce.. ahhh..' 'I świat wokół mnie nabiera barw..' 'I serce i rozum wyjątkowo współgrają.. chwilo trwaj..' 'Coś jakby szczęściem zapachniało.. coś jakby uśmiech się pojawił..' 'Niech sobie trwają te chwile dobre.. niech nabierają kształtów..' 'Znaleziony szczęścia grosik? A może by tak zostać milionerką?' 'optymistycznie. pozytywnie. nadzwyczajnie.' 'Uwierzyłam w coś.. pięknie jest.. będzie piękniej..' 'Choć już życia popołudnie.. jest cudnie.. jest cudnie.' 'Jak zatrzymać w oczach blask, aby serce mogło bić..' 'czekasz na tę jedną chwilę, serce jak szalone bije..' |
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
next . . dłuższe ..
Mówią, że kiedy rodzi się człowiek... z nieba spada dusza... i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety... druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej polowy.. Połowy swojej własnej duszy... połowy samego siebie... i tej jedynej... Jaki cel ma życie skoro sensu brak Czym posolisz sól kiedy straci smak Tak wysoko wejść jeszcze niżej spaść Ten zbiera burze kto zasiewa wiatr Ty nie wiesz co znaczy kochać - bojąc się miłości, co znaczy wierzyć, bojąc się samego siebie, co znaczy żyć, umierając każdego dnia... Ty nie wiesz...Ja wiem |
|
|
|
#2387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to porpostu cudowne
|
|
#2388 |
|
Wtajemniczenie
|
^ Po cichu,z każdym dniem bliżej rozstania.
^ Gdy zwiążesz się z kimś pochłania Cie ten czar magii..x33 ^ Z pięknej bajki rodzi się dramat. ^ Nieszczęsliwa miłość,jak zycie na krawędzi. ^ Za każdym razem gdy mowisz,że kochasz..kłamiesz.. ^ Byłeś jedną z chwil przez które w miłość tracę wiarę. ^ Mimo silnej woli,i nie wierząc w piekło. ^ Pomimo cudzej zawiści. ^ Okoliczności są wyjątkowe..x33 ^ Brak zyczliwości posród zgiełku ulicznego w tłumie.. ^ Kto nie widzi ten nie umie dobrze spojrzeć. |
|
|
|
#2389 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oglądałyśmy ten sam serial ;]] Miło mi ***** Ja nie jestem marudna z natury. Muszę się starać na bieżąco ![]() Nic nie dotyka kobiety bardziej, jak mężczyzna, który nie chce jej dotknąć ;]] Obalam stwierdzenie, że mężczyźni są z marsa. Oni są spozna naszego układu słonecznego ![]() Strój kobiecy ma o tyle znaczenie, o ile zachęca mężczyznę by go z niej zdjął ![]() Faceci nie reagują na chorobę wściekłych krów, bo facet to swinia ![]() Facet jest jak horoskop. Dyktuje Ci co masz robić i zawsze się myli ;]] Wiara - tak. Nadzieja - być może. Miłość - skądże znowu ... Kochac można nawet rzeczy martwe. Nienawidzić tylko człowieka. Urlop może zmienić tuszę, nie duszę ![]() I jedyne co mi po Tobie pozostało to Twój numer telefonu. Jak na mój gust jesteśmy najbardziej pogiętym stadem na świecie
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecej takich zabawnych poproszę
|
|
#2391 |
|
Raczkowanie
|
może coś o słonecznikach?
|
#2392 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2393 |
|
Raczkowanie
|
Numerów gg przybywa a co z tymi których numer zamarł i już się nie odzywa. mam tylko takie cos =]
|
|
#2394 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2395 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje ; ******* [quote=ToFiKoL;8204767] Cytat:
Zabieram czerwone ; ** ps. Świetne opisyy ; * takie jakieś niepotrzebne. ![]() `bo wszystko to, jest mocniejsze ode mnie. ` 'my world revolves around you mój świat kreci sie wokol ciebie. `śmiechem przywracaĆ barwy ![]() ` I ten wzrok w stylu 'No chodź tu do mnie.'
|
|
|
#2396 |
|
Raczkowanie
|
Na spalonych kartkach od Ciebie słowa. nieznana przyszłość staje mi się bardziej bliższa niż teraźniejszość. moje zagubione ramiona. Zapach malin. Zamknę na zawsze miłości drzwi i nikt już nie otworzy ich. maluje wieczorną ciszą.
|
#2397 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A Ja mam dziś taki (nie wiem czy ktoś już kiedyś miał) : '(więc) nie dotykaj Moich ust jeśli Mnie nie kochasz '
|
|
|
#2398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki wielkie! ![]() A ma ktoś coś jeszcze? ![]() *** _Pijana Szczęściem. Dolewaj mi do kieliszka i nie pozwól wytrzeźwieć. _Wciąż za mała by dotknąć nieba. _Chciałam zatrzymać czas tyle razy w życiu. _Happy until futher notice - szczęśliwa do odwołania. _nie umieraj duchowo Twoja wiara w zwycięstwo zwiększa prawdopodobieństwo. _najczęście do samobójstw dochodzi na wiosnę. Kiedy świat oddaje się miłości, jej brak najmocniej rani' - Dlaczego mam zatem słuchać serca? - Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i o świecie. _Serca nie da się złamać, ale jeśli zbyt często wystawiamy je na próbę, to może zaboleć. Wydaje się wtedy, że już nigdy nie przestanie boleć, a jednak ... Zawsze przestaje _I trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę... Ot takie! ![]()
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne
|
|
|
#2400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Opisy: Bo najgorsze w życiu to.. samotnym być... GrubyCzarnyKotWlazłNaPłot Imruga GrubyCzarnyKotBędzieToBaj eczkaNieDługa Niech dobry Bóg zawsze Cię za rękę trzyma... Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic... Chwila, która trwa.. może byc najlepszą z Twoich chwil... ..bo słowo to magia... bo świat się pomylił... ...bez znieczulenia... bez niepotrzebnych niespełnienia... Takiego świata ja nie chcę... więc go sobie ulepszę.. ![]() Legenda o smoku uczy... by nie zaspokajać głody byle baranem.. ![]() ....diabeł nie śpi z byle kim.. ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

dużo szczęścia 
bosskie... a ja mam do Ciebie prośbe mogłaby sjakies wystukac o tym, że jak narazie jest dobrze i chciałabym żeby bylo cos wiecej i zeby sie nic nie pokrecilo?;> 

Mogę na Was liczyć?