![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Chanel, Guerlain, YSL, Givenchy, HR i wiele innych... Zapraszam.
Nieaktualne
-khol Guerlaina kolor szafirowy - wypiekany mineralny - podwojny cien MAC, w kolorze grafitowosrebrny oraz bezowozlotym, minimalny ubytek, gora 3%. - sypki khol Collistar, w kolorze bezowo-rozowym, daje piekny rozswietlony efekt, uzyty przeze mnie dwukrotnie. - blyszczyk Dior Addict 02 (pudrowy jasny roz) ubytek gora.30% -tester pudru Color Clone Presse powder Helena Rubinstein, odcien jasny, czysty bez. waga 5 gr. tester bez zakrywki. -podklad w kompakcie Shiseido Hydro-Liquid, wklady w odcieniu - I20, ubytek ok.15% oraz I60, ubytek ok.3%. -13 probek po 3 ml podkladu Collistar silk efect mat finish, lacznie 39 ml. -roz Pupa Silk Touch Blush 01, znikomy ubytek, gora 2% -dwa cienie w tubce Calarins, bardzo trwale 03-uzyty raz, 04 uzyty trzy razy. -blyszczyk Helena Rubinstein 61 diva, na ustach daje piekny, lustrzany efekt, ubytek znikomy- to nie wiecej niz pieciokrotne uzycie. -blyszczyk Sisley phyto lip eclat, bardzo ladny, naturalny, w kolorze ust - taki cielisty bezowo/rozowy kolor. Pomimo tego, ze kolor dla mnie idealny to zapachu blyszczykow Sisley jakos nie moge zniesc (jest taki wyjalowiony, bezzapachowy) , ubytek ok.25% -pedzelek eye-liner Smashbox, nowy w folii. -kredka do brwi i kresek , nowa The Body Shop, grafit. Pielegnacja: - 15 ml kremu Hydra Complete Estee Lauder, nowy, w sloiczku. -krem Pityval La Roche Posay 40 ml, uzyty kilkukrotnie, kartonik. -zestaw kremow przeciwzmarszczkowych Olay zel pod oczy 15 ml, nowy oraz krem na noc 50ml. Zestaw jest nowy, w kofrecie. -14 probek kremu Estee Lauder Hydra complete, lacznie 21 ml. -12 probek kremu Biotherm Biopur, lacznie 24 ml. -13 probek kremu Collistar speciale pelli miste e grasse, lacznie 26 ml. -5 probek kremu Collistar matte finish , oil free, lacznie 15 ml. -zestaw Avene Cleance 25 ml tonik matujacy, 5 ml Cleance, 5 ml Cleance K, w kosmetyczce. -5 mini Expertise 3p Clarins w 2 ml fiolkach z atomizerem, lacznie 10 ml -Gommage exfoliant Clarins 8 ml -Eclat du Jour Clarins 5 ml - 15 ml kremu Hydra Detox Biotherm Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-10-22 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Guerlain, YSL, Givenchy, HR i wiele innych... Zapraszam.
hej
![]() -podwojne cienie IsaDora fake black, ciekawe polaczenie koloru czarnego z pieknym, nasyconym granatem. Ubytek znikomy, ok.3% -tusz High Impact Clinique czarny, nowy w kartoniku. zapraszam ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
phdwao - sprawdze odcien rozu Diora i wowczas dam znac, ok.?
kasiulka - przy otwieraniu Twojego watku wylazi blad... nulka - niestety nic. RedButterfly - Chanel wymienie w calosci. U Ciebie ew. Pure Poison, musialabym przypomniec go sobie, odnalezc probke... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Coś u mnie?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
-olejek regenerujacy Tui Hair Oil Carlos Daughter 60 ml, nowy.
-jedwab w plynie Wax 15 ml, nowy. masz jakieś foto tego olejku ? bo nie mogę znaleźć w necie.... i jak go się używa?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
nieśmiało zapytam może coś u mnie...podoba mi sie dużo rzeczy...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
RedButterfly - trudno, pozdrawiam
![]() Doma - zdjecia postaram sie wkleic w najblizszych dniach. Olejek nie jest jeszcze dostepny w sieci polskich perfumerii Sephora. Jest ladnie pachnacy, nieco egzotycznie, w olejku zatopione sa suszone malenkie jabluszka. Co do sposobu uzycia, nie wiem. olciawalczak - gdyby byl rozswietlacz Diora... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety,w tej chwili nic więcej mi się nie przyda ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Doroto poprawiłam link, jakbys os znalazła daj znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Witam, interesuje nie kilka rzeczy, czy widzisz cos u mnie w wątku ciekawego dla sieie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mad - u Ciebie rowniez znalazlabym pare rzeczy, musze tylko dokldaniej ponurkowac w Twoich ogromniastych czelusciach
![]() Astronomiczna Aniu - niestety, poki co niec nie znalazlam dla siebie. Przejrze Twoj watek doladniej jeszcze, moze cos wynajde. Aneto - trudno, pzdr. ![]() Kasiulka - tym razem nic nie znalazlam, niestety. m-habibi - niestety nic nie znalazlam. Daissy - przykro mi, ale nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
-tusz High Impact Clinique czarny, nowy w kartoniku.
-khol secret glow 00 Guerlain, nowy - testowany. -olejek regenerujacy Tui Hair Oil Carlos Daughter 60 ml, nowy. -Auriderm XO [/COLOR][/B]30 ml, uzyty raz testowo.[B][COLOR=Red] [/QUOTE] mnie, by te rzeczy interesowały, tylko od razu zaznaczę, że gdyby miało dojść do wymiany to w tempie błyskawicznym, bo białego khola potrzebujemy na ślub mojej przyjaciółki w sobotę, a nikt ze znajomych go akurat nie ma ![]() to tester, czy produkt i jaki kod, oraz czy HI był otwierany, czy nie i tez bym o kod poprosiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mad.
jak piorunem, to piorunem. khol to tester, kod 6k01. tusz byl kupowany na lotnisku jakies dwa miesiace temu w ilosci sztuk kilka, bowiem to moj ulubiony tusz. Czy ten otwieralam? byc moze, mam w zwyczaju ogladac dokladaniej co kupuje, taki swir mam. Zapewniam jednak, ze nie jest to tusz "prawie' nowy. Kod a77 U Ciebie Mad wynalzlam tylko odsypki cieni Gosh oraz Hermes M. edytuje- khol byl uzyty pare razy, wczesniej napisalam testowo, jednakze jak pewnie wiesz 3-4 krotne uzycie to jest ubytek pylkowy. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-07-14 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Doroto, u Ciebie spodobał mi się tusz HI Clinique
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
jeśli Madlaine zrezygnuje z tysz HI, to ja jestem chętna
pamiętaj o mnie ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dorota, ale czy HI nie będzie podeschniety ?
jesli wsio z nim ok, to mnie HI i Auriderm O nadal by interesowały, ale nie za EdM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mad. Sprawdzilam tusz, mokry. A Auriderm jest nowy, zaspawany (jakos mi sie ubzduralo, ze go testowalam) Nic innego nie znalazlam procz Hermesa i odsypek. Z zapachow mam jeszcze Gucci rozowe polowa z 30 ml Opium limitowane Chinska Orchidea 30/100ml Casmir Chopard, kupione razem z tuszem HI w perfumerii, na lotnisku 30 ml, ubytek bo ja wiem... 3 ml gora. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.