|
|
#4411 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część V
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja od polbutow na obcasie przez sneakersy po trampki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
:/ Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas co prawda cała noc przespana,ale pobudka o 5.50 i koniec spania ![]() Jak Wasze dzieci budzą sie kolo 5-6 to zasypiają potem jeszcze? Hania nie :/ Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry...jarpagan buszuje w sypialni a ja mam chwile. Edit: juz krzyczy na mnie
![]() Anolta wczoraj sprobowalam nie dac cyca proponowalam wode jesli chcialby pic....darcie darcie i jeszcze raz darcie...ja juz cala nerwowa, tz wzial go wyniosl ze sypialni nie wiem po co...chyba zeby sie rozbudzil. Ja tego u nas nie widze :/ jak dostal to zasnal od razu.... Z ciekawosci jakie przykladoqe posilki dostaja Wasze dzieci w zlobku? nie wiem jak Wy ale ja zaczynam czuc wiosne w powietrzu
Edytowane przez Fantazja_ Czas edycji: 2018-03-10 o 08:53 |
|
|
|
#4414 | |
|
Rozeznanie
|
Silver ładne buty
Asia jak się obudzi 5-6 to je i śpimy jeszcze do 7.30-8.00. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dziś wychodzę wieczorem z koleżankami, ale poszaleje, w końcu, zamówię sobie aperol spritz, o tak! .Fantazja wiem, wiem o co chodzi. Ja już kiedyś robiłam takie podejścia że nie dam i nie wychodziło. On płakał, ja byłam zdenerwowana itd. Tylko, że wtedy robiłam to na zasadzie dobra spróbuję, zobaczymy co z tego wyjdzie i tak naprawdę wiedziałam, że dam. Teraz już w głowie miałam nastawienie koniec z budzeniem się co 30 minut dla mojego zdrowia fizycznego i psychicznego. Cały dzień mu tłumaczyłam, że w nocy śpimy, a Jaś już bardzo dużo rzeczy rozumie. Wiadomo, że jak się zabierze nagle coś, a właściwie cały świat to jest dramat, ale dostał dużo przytulania, śpiewania itd. męża wykluczylam z tego, bo jeszcze gorszy dramat by był, także ja tylko powalczylam . Oczywiście wiadomo, każde dziecko inne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4417 |
|
Rozeznanie
|
Anolta baw się dobrze
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Anolta, udanej zabawy!
Dostaliśmy wczoraj zaproszenie na wesele. KOLEJNE. Piąte w tym roku
|
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anolta, super z kp w nocy! Gratulacje przespanych nocek! I udanej zabawy dzisiaj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ala przedwczoraj w nocy goraczkowala i wczoraj w dzien troche tez. Dzisiaj narazie nie przekracza 37.5 wiec mysle ze zwalczy sama to. Jakis katar lekki dp tego ma ale bez tragedii. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
U nas wiosna na Maxa. Wczoraj wyszłam w samej bluzie. Maciek w żłobku miał body dl+bluza ocieplana + kurtka zimowa to go zabrałam w samej bluzie do domu... Taka piękna pogoda... A rodzice swoje dzieci w kombinezony, szaliki, czapki. Sami w zimowych kurtka Ch... Tzn ja rozumiem bo rano się wstaje czy wieczorem wraca to zimno. U nas były ciepłe dni długo a o 21 było 0... Ale wczoraj po 7 na termometrze było już 11... Żal dzieci. Pewnie upocone.pomijam że nie wiem jak oni do fotelika tak ubrane dzieci pakujące.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja nie pamiętam już kiedy ostatnio na weselu byłam
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
az zwymiotowala troche... wstala po 7 nie musze mowic ze z mezem usnelismy o 4... od rana jest lepiej, ma humor, temperatury brak tylko czasem pokasłuje... juz zrobilam syrop z cebuli, maliny się odmrazaja. Co jeszcze moge zrobic? Zamowilam wczoraj Ali buciki z Mrugały. Oczywiście z jednorozcem |
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w kropla juvitC czy jakoś tak
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Escorpio jaki rozmiar zamowilas i jaki to model? Ja chyba w bobouxy pójdę. U nas sa bardziej dostępne. A mrugała tak na czuja.
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i mnie właśnie takie drzemki najbardziej przerazaja. W środę tak mieliśmy. Drzemka 11-11:40. Położyłam przed 16 i po godzinie budzę. Wstala niechętnie. I jakoś za 20 min ryk, i to taki jakiego nie słyszałam jeszcze. Prezyla sie, wyginala. Dramat. Chcielismy juz po pogotowie dzwonić, bo myślałam, że coś ją bardzo boli. W końcu ulozyla się i zasnela. I od 17:40 spala juz na noc. Teraz taki dziwny czas. Dwie drzemki zle, bo buszuje po nocy, a rano trzeba wstać, jedna też słabo, bo zbyt zmęczona. No nieciekawie u nas z tym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w żłobie no nie ma...Ciężko. Ale pocieszam się że minie tydzień drugi piąty o będzie lepiej tam spał, będzie też mniej snu potrzebował Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Maciek spi już na noc... Po tej fatalnej nicy miał drzemke raz... 6minut. Więc już go położyłam bo się biedak męczył
|
#4432 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Szukaliśmy pół dnia butów i nic. Lipa, lipa i jeszcze raz lipa, Jedne nam się spodobały ale był rozmiar 22 najmniejszy i były za duże...
Aha i mi w Bartku się buty nie podobały w ogóle, były dość sztywne a do tego praktycznie każdy model miał rzepy w kostce a w środstopiu nic więc wychodzi na to, że trzymały stopę kompletnie nie tam gdzie powinny Chyba coś zamówię online i najwyżej będę zwracać.Cytat:
mam nadzieję, że noc była spokojna Cytat:
Cytat:
- kurczak ze szpinakiem - puplety - ryba na parze - z zup to jak leci - pomidorowa, kalafiorowa itd. - śniadania to na ogół kanapka lub serek itp. - podwieczorek jest na ogół na słodko (owoce, dżem, miód itp.) - do picia w ciągu dnia dają wodę Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do fotelików u to mnie chyba tylko ja wożę tyłem (nie ma dzieci poniżej roku) i na dodatek nie widziałam jeszcze żeby ktoś bez kurtki/kombinezonu woził poza mną - jak ja na te szalone 5m między autem a drzwiami dziecko targałam w kocu to się dziwnie patrzyli w większości dużo dzieci jeszcze w takich puchówkach chodzi i tak też wysiadają ubrane z samochodów (a wnioskując po czasie jaki rodzic spędza na tyłach auta to ubranie kurtki jest niemożliwością) - także chyba tylko tutaj na wątku odnajduję zrozumienie w temacie RWF itp. ![]() Cytat:
Cytat:
bo TZ jest na spotkaniu pracowym i siedzę sama... w ogóle to Camillia u nas poszła w ruch bo Nadia drugi dzień z rzędu ma lekko podniesioną temperaturę (tak do 37,5 a już długoo miała regularnie 36,6) no i tak dziwnie mlaskała buzią jakby jej coś przeszkadzało, leci jej też trochę z nosa ale ewidentnie inaczej niż tydzień temu jak się pochorowała więc stawiam na zęby
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień bez wymiotow ale dwa razy biegunka wypływajaca z pampka. Ale.. nie wiem czy nie naszło się to z czworkami.. Bo wkłada palce głęboko na boki buźki, i dziś był bardzo placzliwy , a przy samym wirusie było w miarę ok. Nadal jest na samym mleku, zastanawiam się jak mu teraz wprowadzić stałe pokarmy żeby brzuszek nie zastrajkowal
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Kupił Hani trampeczki w pepco. Dla D. też takie miałam. Super są.
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
RACZEJ zatwardzajace. Banan ryż sucha bułka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zaśnie i koniec
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4438 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
dziś zaliczyliśmy spacer, gdzie przez prawie 2 godziny Dejwo spał w końcu robi się ciepłoCo do butów to ostatnio rehabilitantka powiedziała nam, że najlepiej wiązane i jeśli chodzi o długość wkładki to ok. 1cm większe. Prawda to jeśli chodzi o długość wkładki? myślałam, że 0,5cm? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kaja się roztańczy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4439 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() U nas się zrobiło wiosennie, więc był pierwszy spacer na nogach ![]() Buty mamy primigi, są leciutkie. Sreberko, ale się umeczyliscie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Fantazja czekaj na naszą dobra skórę i razem odstawiamy chłopaków!
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

najpierw kupa gigant, maks do kąpania. Chciałam zamoczyc pajaca przed praniem - urwał się uchwyt od wiaderka z proszkiem i połowa wylądowała w misce z woda. Zrobiłam mleko ze smektą, żeby mu ta biegunkę zalagodzic. Zwrócił. Do tego mnie również muli na heft. Chyba się potne.
.
i mam nadzieję, że pogoda będzie to pójdziemy na spacer. Mam nadzieję, że to badanie krwi nie będzie dla niej bolesne i nie będzie siniaka, bo wieczorem ma się nią teściowa zająć a my idziemy pograć w planszówki do znajomych.
albo tam będzie dłużej spal, albo panie będą go o 15 kładły znów 

. Dziś wychodzę wieczorem z koleżankami, ale poszaleje, w końcu, zamówię sobie aperol spritz, o tak! 

az zwymiotowala troche... wstala po 7
Chyba coś zamówię online i najwyżej będę zwracać.
przemycam Elektrolity w mleku. Choćbym miała wstawać co godzinę a on wypić 30 ml mleka to trudno. Każde 10 ml ma znaczenie teraz