|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 8
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie majowe 2018 cz. 8
Domii
przykro miNależy mu się porządny wpier ! Gowniarskie zachowanie i tyle. A z ciekawości teściowa nic mu nie powie ??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
Potrzymam dla Ciebie do drugiego dziecka bo ja 3 nie planuje ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
domii brak mi słow...bezczelnie Cie okłamał...koledzy wazniejsi,brak słow...jak najbardziej jestem po Twojej stronie
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny... polski trudny język
czasem moja składnia leży i kwiczy ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Mirabilka trzymam Cię za słowo! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wywaliła do teściowej w końcu go wychowała to może go zrozumie
![]() Wiem, wredna jestem bo teściowa może nie być w ogóle winna - ale skoro widzi co się dzieje mogłaby mu przytyk zrobić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Przykro mi, ze potraktował tak Was, należy mu sie porządna kara !!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2438 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Spacer życia dzisiaj zrobiliśmy
najpierw taki delikatny po lesie a później łąkami do drugiej babci na herbatę i to mnie dobiło. Aplikacja (taka automatyczna w telefonie) mowi,ze zrobilam dzisiaj 9 tysięcy kroków... nie wiem czy to dużo, czuje jakbym maraton przebiegła taki ze mnie leń na codzień...... Jedlismy lody i gardło mi wysiada teraz, babcia to ładnie skomentowała "typowa kara za łakomstwo" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez rybcia34 Czas edycji: 2018-03-11 o 18:52 |
||||
|
|
|
#2439 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W ciąży i to w takim stopniu zaawansowania to raczej dużo =)Mi też się dziś wyjątkowo dobrze chodziło, ostatnie dni ledwo kulałam tam mi bąbel ciśnie na pęcherz/szyjkę. No ale my może z 3km zrobiliśmy. Z 2,5 latkiem to i tak wyczyn Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ekstra
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie majowe 2018 cz. 8
Niud kupiłam w babymarkt.de - maja dobre ceny.
Cama chciałam ale przy 1 miałam podobnego joolz day i wg mnie to wózek max do 1,5 roku- 2 lat a bee chce do końca wozkowania. On mimo tych małych kołek jest dość „sprytny”. Także myśle ze na taki codzienny użytek koło domu, do sklepu i szkoły da radę. Wzięłam wersje tone. Cam ma tylko takie minusy wg mnie: Składa się z 2 części Dostęp do kosza jest okropny przy gondoli Ma luzy w stelażu które mnie wkurzają ![]() W bagażniku jednak zajmuje trochę miejsca no chyba ze się tylne koła odczepia za każdym razem ![]() Bee ofc minusy tez ma ale jest dość kompaktowy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Edytowane przez Mirabilka Czas edycji: 2018-03-11 o 19:14 |
|
|
|
#2442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długo nie darowałabym tego.Cytat:
|
||
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ogarniam sobie stopy i powiem Wam, że o ile pięty tarką daje rade tak piłowanie paznokci już z przerwami 😂
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee Grosia i tak dobrze Ci idzie - ostatnio mi paznokcie obciąl mąż ![]() ![]() wyobraź sobie jakie mam estetyczne ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Tżt mi zrobił mleko z miodem i czosnkiem, oby pomogło
Jakieś cenne rady na gardło?problemy z przełykaniem...pobolewa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyżej będziesz piłować o asfalt 😂Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2447 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odp!
![]() tak zrobię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Położyłam się do łóżka i już mi niewygodnie
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc wyobrażam sobie jak musisz się czuć , chyba już na niego czas,zeby dorosnąć :/
|
|
|
|
|
#2451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomógł pomógł - nawet pilniczkiem coś tam próbował poprawić ![]() ![]() stopy mi tez smaruje codziennie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
Pol szło wody + 1 łyżeczka sody i tym płukać gardło często - na drugi dzien nie ma śladu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj znać jak to wszystko się skończyło i nie denerwuj się za bardzo. Najlepiej naślij na niego jego mamę, może ona mu przemówi do rozumu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Woda z solą poszła w ruch, trzymajcie kciuki żeby pomogło
wykapana i gotowa na spiulanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Domii brak słów na tego Twojego męża. Zachowuje się jak dzieciak i tyle. I to już nie pierwszy raz. Żona, drugie dziecko w drodze a on ma w głowie fiu bzdziu... Współczuję. Weź z nim porozmawiaj poważnie. Co on sobie w ogóle wyobraża? Jego mama nic nie pomoże ? Może ona by mu przegadala.
|
|
#2456 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() My dzisiaj też zrobilismy maly spacerek, w jedną stronę trochę brzuch mi przeszkadzał, ale w drugą nawet fajnie sie szło. ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
|
|
#2457 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Każdy wózek ma jakąś wadę, mi chyba najbardziej w cam wysokość gondoli przeszkadza. Balios s za mały, Balios m bez amortyzacji. Priam kosmiczna cena z dupy. I tak można wymienić w nieskończoność Cytat:
Mam nadzieję, że będzie lepiej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka, Edzka dzieki dziewczyny
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowka kochanaJa sie dzis czuje jak jakas inwalidka... Mam chyba jakis kryzys. Tak mnie ciagnie w pachwinach, ze ledwo sie ruszam. Przewracanie sie z boku na bok czy wstawanie - masakra. Blagam powiedzcie, ze jutro bedzie lepiej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2460 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze, że dziś niedziela ... bo dałam radę was nadrobić
![]() Polasia, zdrówka mam nadzieję, że jest już lepiej Rumianku, nie denerwuj się ... oby udało się sprzęt jednak sprzęt ujarzmić! Malinka, ja też bym raczej z paczką pampersów pojechała dla małej, a dla młodego jakąś fajną zabawkę ... może coś do piaskownicy bo sezon zaraz rusza. Domii, brak mi słów...a ostatnio same pochwały za "męża roku" zbierał, a tu taki cwaniacki wybryk. Chyba czeka was poważna rozmowa, że czas najwyższy zrozumieć że jednak na pierwszym miejscu powinna być rodzina. Naprawdę współczuję ![]() Melduję, że nie urodziłam w wodzie...choć było cudownie. Ciepła woda, słonce, bąbelki i bicze wodne ...tylko koktajlu z palemką zabrakło do ideału. ![]() Byliśmy przekonani że posiedzimy max 2h i będziemy wracać, a tu nam tak dobrze było przede wszystkim na zewnątrz gdzie można było jeszcze się nacieszyć promieniami słońca, że 3,5h godziny minęły niespostrzeżenie. Kochane padam na pysk...jutro rano wizyta, a muszę jeszcze spisać parę rzeczy by podpytać gin bo znając mój kalafior na miejscu zapomnę. Postaram się odezwać szybciutko. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

przykro mi
bo ja 3 nie planuje 

najpierw taki delikatny po lesie a później łąkami do drugiej babci na herbatę
dużo rzeczy które opowiadają to wytyczne szpitala i procedury
W ciąży i to w takim stopniu zaawansowania to raczej dużo =)
ekstra

długo nie darowałabym tego.

Może żeby się nie męczyć poproś jakiegoś diabetologa o jadłospis? W Luxmedzie ktoś powinien być, a jak nie to prywatnie za 100 na tydzień powinien ułożyć Ci menu. Na grupach cukrzycowych jakąś dziewczyną się ogłasza.
zdrowka kochana