|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 8
Cytat:
Jestem przerażona co będzie dalej ![]() ![]() ![]() Najgorsze, ze podobno zaczęłam mówić przez sen ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam, cukier dzisiaj 91
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Mirabilka a było wolno żreć te truskawki przy okazji? Bo jeśli nie to to nie był sen a koszmar 😂😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- polasia, blaira, kinia06, may_mummy mocne kciuki za wizyty i same pozytywne wieści Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2495 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2496 |
|
Zadomowienie
|
Polasia, Blaira, Kinia, May_mummy kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() LADY- nie miałam tych garnier, rzuciłam okiem na skład jednego na stronie to takie botanics, to one nie są, ale włos może po nich wyglądać przepięknie, bo są naszprycowane silikonami, więc będzie połysk
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Grosia tak jadłyśmy te dojrzałe bo królowa chciała tylko te z biała końcówka
![]() ![]() ![]() ![]() Jeny tydz temu z 6 plomba teraz reszta - dobrze ze ząb bez nerwa bo by bolał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie cukier na czczo 80 .Domima jak tam cukier i jak nastrój dzisiaj? Stokrotka jak tam po tym upadku ? Rumians jak ciśnienie? Polasia jak tam brzuch i wymioty? Jak się ogólnie czujecie dzisiaj dziewczyny? Polasia, Blaira, Kinia, May_mummy kciuki za wizyty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() polasia blaira kinia maymummy kciuki za wizyty i same dobre wiesci Cytat:
tylko wszystkim pewnie checi na truskawy narobilas,bo mi napewno
|
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam aż mi dentysta oddzwoni dobrze ze to jedyna od wielu lat powinno być szybko - nie mam większości zęba
![]() ![]() ![]() jeść się nie da buuuuuuuuuuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje zamowienie z hubi jest do odbioru w kiosku. Zastanawiam się czy jechać po nie, moglabym do rossa skoczyć przy okazji. Dziewczyny z cc współczuję Wam tych wyników. Ja przy Was to tej cukrzycy nie mam, na czczo dzisiaj 72 ale nie zapeszam, diety pilnuje bo to się może w każdej chwili zmienić.
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Moj dziec dzisiaj w nocy zmienil chyba stronę leżenia z prawej na lewą. Jestem w szoku, ze ma tam jeszcze miejsce na takie ruchy.
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Umówiłam się do fryzjera jutro na 9-tą
miałam chęć iść dzisiaj ale może to i lepiej - poszukam sobie inspiracji w sieci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do bolu pachwin dzis dokucza tylko lewa strona, ale do tego sie juz przyzwyczailam. Wczoraj byly dwie na raz wiec o wiele gorzej ![]() Cytat:
Przyznaje sie, ze nic jeszcze nie zrobilam od rana - polozylam sie i otworzylam oczy o 8:15 dopiero. Zdazylam zjesc sniadanie i siedze z kawa. Ja i moj brzydki pepek pozdrawiamy 😂 1520841230623.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2506 |
|
Zadomowienie
|
Witam się po weekendzie!
Widzę że dzisiaj dzień wizyt trzymam kciuki za dobre informacje! ![]() Za mną intensywny weekend.. w sobotę spędziliśmy dzień rodzinnie..spacerek po parku, plac zabaw itp. Po południu przyjechała moja mama , a ja z tż wyskoczyliśmy sobie na randkę ![]() a jak będzie dwójka dzieci to już widzę tłumy chętnych żeby z nimi zostać..![]() Wczoraj z kolei mieliśmy sesję ciążową. Z rana pojechałam do makijażysyki a potem na sesję w plenerze. Fajnie bo było cieplutko i w samej kiecy po tych łąkach i krzakach chodziłam Teraz trzeba czekać 2-3 tygodnie na zdjęcia.. ciekawa jestem bardzo jak wyszły ![]() ![]() Domii Doczytałam o tym co odstawił Twój mąż... ehh.. wcale Ci się nie dziwię że Ci przykro..to smutne kiedy najbliższa osoba tak nieodpowiedzialne i dziecinnie się zachowuje..a szczególnie że widzi to Wasze synek..przecież on też już malutki nie jest i bardzo dużo rozumie... Porozmawiajcie poważnie o tej sytuacji..oby wreszcie mąż zrozumiał co w życiu się liczy..bo serio chyba pomyliły mu się priorytety życiowe.. ![]() Tulę!
|
#2507 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej po weekendzie : )
Domii, dużo siły i cierpliwości. Ja po takiej akcji do męża bym się pewnie z tydzień nie odezwała żeby trochę pomyślał. A jak naszłaby go ochota na baraszkowanie to chyba dostałby ode mnie w pysk. Rumians, jak tam z tym ciśnieniem? Kciuki za dzisiejsze wizyty : ) |
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ledwo mówię, całą noc się meczyłam...ale teraz noe jest najgorzej, jedynie chrypa ogromna. Śniadanie i kurowanie - a dzisiaj na uczlenie muszę jechać, aj niedobrze... Sweetmedi, ale jak ssać olej kokosowy? troche mnie zemdliło na samą myśl! Lady mam tantum, popsikane mam nadzieje,ze pomoze.Dziękuję za każdą rade co na gardelko ![]() psikam tantum i znowu teraz wyplukam solą z wodą. Do tego ciepla herbatka i byle do 13 jakos mowic a bedzie dobrze![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
takie rzeczy powinny byc dla nas zakazane..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Przewinął się temat piersi w weekend. Bardzo lubiłam moje zgrabne jędrne piersi, a teraz dołączam się do tych, które mają duże sutki, moje w dodatku jakieś takie ciemne,ciało blade a sutki murzyńskie
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ❤️
![]() Musiałam wczoraj odreagować bo mnie cały dzień trzymał „lekki” wqrw ... Eh ... Nawet próbowałam ogarnąć te torby to nie miałam szans - wzięłam się za wszystko inne... Niestety nie nadrobiłam wszystkiego ☹️ przyznaje się bez bicia ... Zapamiętałam tylko co nieco ... Rumiankowa - kurczę z tym rękawem - przecież wiesz ze to nie Twoja wina tylko producentów - nie wzięli pod uwagę tak szczupłej ręki ☹️ mam nadzieje ze uda Ci się w końcu znaleźć odpowiedni Blaira - cudownie z tymi termami ❤️ No pogoda wyjątkowo Wam dopisała - nie da się ukryć ❤️ zazdroszczę tak udanego dnia Stokrotka - tos się załatwiła tym upadkiem- rozumiem twój stres ale napewno wszystko jest ok - dobrze ze Adaś później aktywnie pokazał ze nic mu nie jest ❤️ Brunetka - bardzo współczuje tego jak się czujesz - chciałabym Ci jakos dodać sił żeby to przetrwać choć sama ostatnio mam ich nie za wiele - mam nadzieje ze jeszcze przyjdzie ten czas ze się lepiej poczujesz ❤️ tule ![]() Dziękuje Dziewczyny za słowa pocieszenia to tak apropo cc Eh .. coś jeszcze ale nie pamietam co Kciuki mocne Za wizyty - BLAIRA, POLASIA, KINIA I MAY - ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Polasia, Blaira, Kinia, May_mummy udanych wizyt
dajcoe koniecznie znać co słychać w brzusiu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje akcji z zębem ☹️ No ale za to sen MEGA widzę ze z nocy na noc coraz lepiej ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2515 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moje ciśnienie wspaniale - mój dalej twierdzi że nie posiadam, nadgarstkowy mamy 133/90, ruski analogowy 145/90. Odczekam sobie grzecznie i leniwie po śniadanku i sprawdzę drugi raz. Wcześniej tak nie miałam, owszem do niskociśnieniowców nigdy nie należałam, ale z biegu u lekarza raczej max 130/80 Piję ponad normę, bez kubła się nie ruszam nawet od stołu do kanapy ... wizyta w czwartek więc poczekam spokojnie jak się będzie tak utrzymywać na granicy, a nie wywali w kosmos to te kilka dni mnie nie zbawi. Cytat:
Z niczym mi tak nie po drodze jak z truskawkami a już na pewno z normalnych "lubianych" rzeczy
|
|||
|
|
|
#2516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Stokrotka Na pewno nic się nie stało, ale na pewno okrutnie się przestraszyłaś. Wcale się nie dziwię. Domii Ale tż narozrabiał Ojj coś czuję, że się tak łatwo nie zrehabilituje.
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2018-03-12 o 08:10 |
|||
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?u mnie czasem taki kop sie trafi ze jedynie gazete na brzuch juz kłade
|
|
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.. minus tej drugiej że musiałam ściągnąć ramiączka stanika bardziej za ramiona i mam wrażenie że biust przez to trochę poszedł do dołu i będzie to źle wyglądać..No ale już po fakcie.. czekam na efekty sesji
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

wstrzyknelam juz insuline i czekam zeby zjesc... Mezulek do pracy juz wyszedl. To bedzie slaby dzien, na zewnatrz szaro i buro...

.

miałam chęć iść dzisiaj ale może to i lepiej - poszukam sobie inspiracji w sieci 

psikam tantum i znowu teraz wyplukam solą z wodą. Do tego ciepla herbatka i byle do 13 jakos mowic a bedzie dobrze
takie rzeczy powinny byc dla nas zakazane..
☹️ mam nadzieje ze uda Ci się w końcu znaleźć odpowiedni

czyli to juz 8 mc
zaciskam nogi dalej, muszę wytrzymać przynajmniej do 36-37 tyg
Ojj coś czuję, że się tak łatwo nie zrehabilituje.