|
|
#2251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cytat:
ale zobaczymy co wyjdzie z tego wszystkiego Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2252 | |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie słońce jeszcze świeci, ale jest mnóstwo chmur
a mogło by to ciepełko już zostać ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
u mnie też jest na jednej ścianie ten duży 3m Pax. Moja komoda idzie dla maluszka, a ja przenoszę się do takiej wyższej ale węższej
|
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam plan posiedzieć w słoneczku.Podobno od soboty ochłodzenie...
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam jakąś masakre... Mam chyba zgage.. Nie wiem na pewno bo nigdy tego nie miałam w życiu.. Co na to poradzić? Bo to okropne uczucie :/
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórym mleko pomaga. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Tylko,żeby nie było od razu 25 stopni,bo się roztopię |
|
|
|
|
#2257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wody pije dużo mam nadzieję że pomoże.. A mleka nie znoszę... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapisalam sie na UP na czwartek na 9, troche pozno bo to 23+6 tc ale juz stresa mam. W piatek na glukoze. Starszy syn znowu chory na goraczke i juz swisty na plucach i inhalacje musi robic. Dostalismy skierowanie do alergologa. Z morfologii tez mu wyszla alergia no coz.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałam ,że dobra jest soda oczyszczona,nigdy nie stosowałam ,musiałabyś poszukać w necie ,wiem tak ogólnie,że na koniec łyżeczki sode ,popijasz wodą i podobno fajny efekt,ale nie wiem,czy kobiety w ciąży mogą.
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
Powoli wracam do żywych, O ile ten męczący kaszel minął,goraczka i ból mięśni też, tak dla odmiany wszystko mi spływa do gardła. Ale myślę, że najgorsze już zamna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2261 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie pomogę, bo też nigdy nie miałam.. a jakieś leki jak ranigast można? Cytat:
za UP i glukozę spróbuję się wybrać na nią w środę---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Camelitos na zgage, z naturalnych sposób to migdały i mleko, z leków można renni i gaviscon.
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja kciuki za glukozę i UP! Zdrówko dla synka!
Camelitos jak to jest nasilone ,to pewnie można jakąś tabletkę,może renni. Blanka zdrówka! TŻ wrócił?? |
|
|
|
#2266 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2267 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bardzo chciałabym już to mieć z głowy ![]() Cytat:
przestrzeń o której myślimy jest tak jakby naprzeciw okien, także jedynym myślę wyjściem jest tylko delikatne odgrodzenie, żeby jakoś światło tam docierało. Ściągam pinteresta dzięki!Zua hmm ja bym dużo dała, żeby mieć sypialnie, nawet maleńka ale żeby oddzielić dziecko od części gdzie będziemy funkcjonować. A u nas wszystko otwarte, nawet do kuchni nie mam drzwi :/ Na pewno coś pokombinujecie, żeby to jakoś pomieścić, albo po prostu się przyzwyczaić, że będzie chwilowo ciasno ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2269 |
|
Zadomowienie
|
Dobry!
U mnie dziś żadnych szczególnych planów nie ma. Pogoda póki co szaro-bura jak u większości z Was, więc pewnie tylko popołudniu będzie krótki spacer. Pojawiła się super oferta wózka, którego szukam. Półroczny egzemplarz, niedaleko, muszę się umówić na oglądnięcie! Choć obstawiam, że licytacja zajdzie wysokoooo, zobaczymy... Wczoraj kupiłam jeszcze kilka ubranek Beniowi. Muszę już przystopować, choć staram się kupować tylko jakieś takie fajne, wyjściowe. Synuś szaleje od wczoraj strasznie Najpierw mnie kopał w dole po szyjce gdzieś tak że przykładając rękę do brzucha nic nie czułam, a wieczorem hopsnął do góry nogami i zapodaje kopniaki aż nad pępkiem, aż się zdziwiłam. Ale już musi być duży norciu, monya, cudownie Gratuluję ruchów! Karolina, odpoczywaj! Cami, bez dyskusji masz tytuł mistrza okazji! Chyba dwie córcie Ci potrzebne, żeby je obdzielić tymi ubrankami. Nie masz tam bliźniaków? ![]() polu, kochana, o wszystkich pamiętasz Właśnie miałam pisać, że czosnek rządzi! Jeszcze resztki kataru są, ale głowa już nie pęka i od soboty już w sumie nieźle się czuję.Myślę, że u Ciebie to wicie gniazda jest mocniejsze wcześniej, bo masz takie doświadczenie za sobą, że musiałaś leżeć. Ja na razie jestem w szoku, że czas mi tak straaasznie leci - jutro już 25 tc zaczynam. Ale większość rzeczy kupiona jak ostatnio pisałam. Fotelik po Lidce jest, ona jeszcze w nim jeździ, ale nowy czeka, więc zamiana w każdej chwili może być. Remontu żadnego nie mam do robienia, bo łóżeczko Beniamina będzie w sypialni, a potem przeniesiemy go do pokoju Lidki, który jest urządzony, więc u mnie spokojnie. Torbę do szpitala mogłabym nawet dziś spakować, bo wszystko do niej mam. Mój plan to mieć wszystko gotowe, poprasowane na 36-37 tc. Aaa, wczoraj zgłosiłam oficjalnie macierzyński, hura! Do końca maja pracuję. Wracam od kwietnia 2019. Haha, dziwnie trochę mieć tak wszystko już dokładnie zaklepane. Nigdy aż tak nie miałam. Przy Lidusi nie planowałam, kiedy tak dokładnie wrócę, załatwiałam zmniejszenie etatu jeszcze.
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Folinka
Blanka to teraz macie czas dla siebie ![]() Jednak słońce wyszło,ewakuuje się na dwór! |
|
|
|
#2272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no niestety tylko jedno chociaż nie ukrywam że chciałabym 2 naraz ale nie wyszło resztę później oddam albo będę trzymała dla kolejnego dziecka bo wiem że na pewno 1 mieć nie chcemy Super że tak Benito daje znać o sobie moja też daje takie koncerty brzuch skacze że szok Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-03-12 o 11:39 |
|
|
|
|
#2273 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie pokój 33m kuchnio-salono-jadalnia też otwarta + mniejsza sypialnia ale zawsze marzył mi się taki duży loft ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2274 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie znalazłam poki co "zlotego środka" :/Cytat:
Cytat:
A tak apropo ustawienia sypialni, to szukalam cos na pinterescie ale chyba zle wpisuje haslo, bo nic ciekawego mi nie wyskakuje :/ wpisuje no small bedroom newborn crib i słabo. Moze wy wiecie jak wpisac, żeby tych pomysłów bylo wiecej ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez zUa_tysica Czas edycji: 2018-03-12 o 11:51 |
|||
|
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry, ja właśnie wstałam licząc, że dziś już po chorobie, a tu chyba katar
![]() Blanka, kciuki za szybki powrót do zdrowia! Co do wyprawek, to jeszcze nic nie mamy! Czekamy na dzisiaj na 19 czy dzieć się pokaże kim jest 😊 i wtedy będę kupować, kupować, kupować... ![]() Meble do dzieciowego wybrane, mieliśmy oglądać w minioną sobotę, ale się rozchorowalam, więc jedziemy w nadchodzącą. Teraz jak poczytalam Wasze pomysły na meblowanie to i ja się zastanawiam, czy na te pierwsze pół roku, kiedy dziecko będzie w naszej sypialni, nie przestawić jakoś łóżka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2276 |
|
Zadomowienie
|
O faktycznie, dziś kilka wizyt, powodzenia dziewczyny!
aandra, asiaczek, kciuki za up!
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się z.dworu.Jak.wyszlam,to.sł ońce zaszło i wieje,ale ostro siedzę.w czapce i kurtce zimowej.Nie czuc tych 16 stopni,w sobotę było dużo przyjemniej.
Zua mieszkam w domku,mąż wyciągnął mi krzesło tarasowe przed dom i siedzę. Kciuki za wizyty!!! |
|
|
|
#2278 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oprócz łazienki rzecz jasna. Wszystko ma plusy i minusy, ale może faktycznie coś wymyślimy z regałem na przykład Melduję się z kolejki u endo.. przede mną 5 osób.. wrr muszę się uwijać, bo potem wyjście z koleżanka na jakiś fastfoodowy obiadek.. Kciuki za wizyty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
Kciuki za dzisiejsze wizyty 😃samych dobrych wieści.
Polu żeby cię nie przewiało 😃 zazdroszczę takiego domku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

w jednym miejscu będzie ciasne przejście, ale powinno to jakoś wyglądać 

a mogło by to ciepełko już zostać 
u mnie też jest na jednej ścianie ten duży 3m Pax. Moja komoda idzie dla maluszka, a ja przenoszę się do takiej wyższej ale węższej
wody pije dużo mam nadzieję że pomoże.. A mleka nie znoszę... 

za UP i glukozę 

Najpierw mnie kopał w dole po szyjce gdzieś tak że przykładając rękę do brzucha nic nie czułam, a wieczorem hopsnął do góry nogami i zapodaje kopniaki aż nad pępkiem, aż się zdziwiłam. Ale już musi być duży
Właśnie miałam pisać, że czosnek rządzi! Jeszcze resztki kataru są, ale głowa już nie pęka i od soboty już w sumie nieźle się czuję.
muszę się uwijać, bo potem wyjście z koleżanka na jakiś fastfoodowy obiadek..