Mamusie lipcowe 2018 cz.III - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-03-12, 10:15   #2251
Camelitos
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
Nasza sypialnia ma 14m, ale jest dość ustawna 3,3x4,3 i łóżeczko (na jednej ścianie), a komodą z przewijakiem (na tej prostopadłej) się zmieszczą w jednym miejscu będzie ciasne przejście, ale powinno to jakoś wyglądać
Ja bym musiała wywalić komode a to nie wchodzi w grę ale zobaczymy co wyjdzie z tego wszystkiego

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-12, 10:17   #2252
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Chyba u mnie koniec słońca na dzisiaj,wyszły chmury
U mnie słońce jeszcze świeci, ale jest mnóstwo chmur a mogło by to ciepełko już zostać

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Ja bym musiała wywalić komode a to nie wchodzi w grę ale zobaczymy co wyjdzie z tego wszystkiego

na pewno coś wymyślimy u mnie też jest na jednej ścianie ten duży 3m Pax. Moja komoda idzie dla maluszka, a ja przenoszę się do takiej wyższej ale węższej
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-12, 10:18   #2253
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie słońce jeszcze świeci, ale jest mnóstwo chmur a mogło by to ciepełko już zostać
U mnie niby wskazuje 16 stopni,ale niebo jest zupełnie zakryte chmurami Miałam plan posiedzieć w słoneczku.Podobno od soboty ochłodzenie...
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-12, 10:27   #2254
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie niby wskazuje 16 stopni,ale niebo jest zupełnie zakryte chmurami Miałam plan posiedzieć w słoneczku.Podobno od soboty ochłodzenie...
Też o tym słyszałam, ciekawe kiedy doczekamy się prawdziwej wiosny.. pewnie dopiero za miesiąc
Stary 2018-03-12, 10:27   #2255
Camelitos
Wtajemniczenie

Mam jakąś masakre... Mam chyba zgage.. Nie wiem na pewno bo nigdy tego nie miałam w życiu.. Co na to poradzić? Bo to okropne uczucie :/

Stary 2018-03-12, 10:34   #2256
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Mam jakąś masakre... Mam chyba zgage.. Nie wiem na pewno bo nigdy tego nie miałam w życiu.. Co na to poradzić? Bo to okropne uczucie :/

Pij dużo wody,to rozcieńcza kwasy żołądkowe, to pomoże ,ale trochę czasu potrzeba.

Niektórym mleko pomaga.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Też o tym słyszałam, ciekawe kiedy doczekamy się prawdziwej wiosny.. pewnie dopiero za miesiąc
Tylko,żeby nie było od razu 25 stopni,bo się roztopię
Stary 2018-03-12, 10:37   #2257
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Pij dużo wody,to rozcieńcza kwasy żołądkowe, to pomoże ,ale trochę czasu potrzeba.

Niektórym mleko pomaga.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Tylko,żeby nie było od razu 25 stopni,bo się roztopię
Ehhh wody pije dużo mam nadzieję że pomoże.. A mleka nie znoszę...

Stary 2018-03-12, 10:44   #2258
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez odowska Pokaż wiadomość
Dobry wieczór! Wszystkiego najlepszego Kobietki! Tak przy okazji w temacie dzisiejszego święta - może któraś polecić rajstopy ciążowe?

Mi też wychodzi ok. 288 mg dziennie (biorę teraz około 6 tabletek magne b6, czyli chyba podobnie jak Ty), ale wydaje mi się, że dostarczam jednak jeszcze więcej z jedzeniem (dużo zielonego, woda mineralna) i z moczeniem. A to bieganie do toalety, to jest u Ciebie normalne? Bo może być tak, że jak masz chwilowo za szybki- że tak powiem- transfer, to się mało co przyswaja. Myślisz, że może Cię tak magnez gonić? Jak mimo to czujesz, że potrzebujesz więcej magnezu, to chyba transdermalnie byłoby najlepiej w tej sytuacji. Ja używam chlorku magnezu, ale mam info od znajomej, której z kolei powiedziała to lekarka, że przy problemach z tarczycą (dotyczy Cię to?) bezpieczniej niż chlorku użyć soli epsom (ma przy okazji inne minerały w składzie).

Współczuję

Słodki piesio! A co u Ciebie w ogóle? Jak zastrzyki?

Nasze chyba ciężko jednak przechodzą te zabiegi, dziś bardzo osowiałe, mało co jedzą, śpią lub obserwują z jednego miejsca. Trochę się martwię. Dostaliśmy od weta jakieś przeciwbólowe dla nich, ale nie wiem czy to działa na nie w ogóle? A może lepiej, że się tak mało ruszają? eh... z kocurami było łatwiej, na drugi dzień już można było zapomnieć, że byli ciachani.

Jeszcze możesz spróbować oliwki magnezowej. Rozpuszczam 100 g chlorku magnezu w 100 g wody i używam jako dezodorantu. Można to psikać na stopy, jak się nie chce moczyć, tylko trzeba potem czymś nawilżyć, bo wysusza skórę.

Hej! Planujesz jeszcze długo pracować? Powiem Ci szczerze, że ja trochę odżyłam na L4. Jakoś to pozbycie się odpowiedzialności dobrze na mnie wpłynęło, a w dodatku - jak na razie - raczej mnie wolne motywuje do odhaczania kolejnych punktów na liście zadań, a nie do lenistwa. Choć w sumie zdarza mi się też po prostu leżeć
Dziekuje ze pytasz. Zastrzyki juz lepiej. Robie juz je bez problemu

Zapisalam sie na UP na czwartek na 9, troche pozno bo to 23+6 tc ale juz stresa mam. W piatek na glukoze.

Starszy syn znowu chory na goraczke i juz swisty na plucach i inhalacje musi robic. Dostalismy skierowanie do alergologa. Z morfologii tez mu wyszla alergia no coz.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-12, 10:44   #2259
pola25
Zakorzenienie

Cytat:

słyszałam ,że dobra jest soda oczyszczona,nigdy nie stosowałam ,musiałabyś poszukać w necie ,wiem tak ogólnie,że na koniec łyżeczki sode ,popijasz wodą i podobno fajny efekt,ale nie wiem,czy kobiety w ciąży mogą.
Stary 2018-03-12, 10:49   #2260
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny

Powoli wracam do żywych,
O ile ten męczący kaszel minął,goraczka i ból mięśni też, tak dla odmiany wszystko mi spływa do gardła.
Ale myślę, że najgorsze już zamna.

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-12, 10:50   #2261
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:

nie pomogę, bo też nigdy nie miałam.. a jakieś leki jak ranigast można?

Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
Dziekuje ze pytasz. Zastrzyki juz lepiej. Robie juz je bez problemu

Zapisalam sie na UP na czwartek na 9, troche pozno bo to 23+6 tc ale juz stresa mam. W piatek na glukoze.

Starszy syn znowu chory na goraczke i juz swisty na plucach i inhalacje musi robic. Dostalismy skierowanie do alergologa. Z morfologii tez mu wyszla alergia no coz.

za UP i glukozę spróbuję się wybrać na nią w środę

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Powoli wracam do żywych,
O ile ten męczący kaszel minął,goraczka i ból mięśni też, tak dla odmiany wszystko mi spływa do gardła.

super, że najgorsze już minęło
Stary 2018-03-12, 10:53   #2262
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:

nie pomogę, bo też nigdy nie miałam.. a jakieś leki jak ranigast można?

za UP i glukozę spróbuję się wybrać na nią w środę

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

super, że najgorsze już minęło
Jutro mam wizytę u gin to zapytam bo nie mogę znieść tego uczucia :/

Stary 2018-03-12, 10:54   #2263
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Camelitos ale ciuszków! I jaka cena wow!

Pola zupka koperkowa mniam

Karolina musisz się oszczedzać więc pomysł pracy zdalnej super jeśli tylko dadzą Ci możliwość a jeśli nie to zwolnienie, dbać o siebie i nie przejmować praca.

Dziewczyny nie macie czasem pomysłu może u siebie, albo jakichś inspiracji jak podzielić pokój bez budowania ścianki? Mamy przestrzeń naprawdę duża po pokój ma około 28m jest co prawda skos, ale myślę, że fajnie można byłoby oddzielić miejsce dla dziecka, ale nie mamy pomysłu w ogóle nie mamy takiego zmysłu. W necie nic ciekawego nie znalazłam

A może jakiś fajny wysoki regał? Zawsze można tam wstawić kwiaty, ksiazki, zdjęcia i różne bibeloty. Nie musi myć prosty może być np po skosie.

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-12, 10:55   #2264
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Camelitos na zgage, z naturalnych sposób to migdały i mleko, z leków można renni i gaviscon.

Stary 2018-03-12, 10:57   #2265
pola25
Zakorzenienie

Patrycja kciuki za glukozę i UP! Zdrówko dla synka!

Camelitos jak to jest nasilone ,to pewnie można jakąś tabletkę,może renni.

Blanka zdrówka! TŻ wrócił??
Stary 2018-03-12, 11:00   #2266
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:

A może migdały też podobno pomagają.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny

Powoli wracam do żywych,

Witaj Blanka 😃 dobrze że już lepiej.

Stary 2018-03-12, 11:02   #2267
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja oglądam dużo programów szelagowskiej widziałam tam kiedyś że dawała taki parawan dość spory co oddzielal przestrzeń rodziców od dziecka lub druga opcja szyna na sufit i zasłona coś w ten deseń np ze możesz to sobie złożyć jak potrzebujesz a jak nie potrzebujesz to masz rozłożone

https://www.homebook.pl/scianki-dzialowe-do-pokoju

Oo dziękuję! Właśnie szyna byłaby super, o parawan troche bym się bała, że z moją zgrabnoscią, że będę go "przypadkiem" przewracać

Cytat:

wróciliśmy wczoraj przed 22 i według aplikacji jaką mam w tel, przeszliśmy 13km uwielbiam spacerować, brzuch mi się nie napinał, więc mam nadzieję, że na wizycie czwartkowej z szyjką będzie wszystko ok

U mnie wicie jest włączone już od 2letnich starań wiem też co i jak od PMek 2013 z którymi mamy ciągły kontakt na tajnej grupie także po usg genetycznym zaczęłam kompletowanie wyprawki. Wózek z fotelikiem zamówiony, ubranka wszystkie są ( choć ciągle dokupuje :P), zamówienie z Gemini przygotowane, laktator, łóżeczko i wanienka wybrana na majówkę wielkie malowanie i później już skręcanie chciałabym już najpóźniej na koniec maja być ze wszystkim wyrobiona. Tż we wszystkim uczestniczy, sam nawet naciskał na taki szybki zakup wózka
Zazdroszczę skompletowanej już prawie wyprawki ja bardzo chciałabym już to mieć z głowy
Cytat:
Dużo masz okien w tym pomieszczeniu? bo od tego zależy podzielenie pokoju tak, aby było dostatecznie jasno jeśli nie masz wielu okien, nie stawiałabym żadnej "scianki" do sufitu, tylko przegrodziła regałami, szafą czy łóżkiem w taki sposób aby nie blokować dostępu światła dużo propozycji też znajdziesz na pintereście wpisując odpowiednie zapytanie
No właśnie ze światłem jest problem, bo okna są tylko dachowe do tego obok siebie jakby w jednej części pokoju. Pozostała część pokoju jest bardzo ciemna przestrzeń o której myślimy jest tak jakby naprzeciw okien, także jedynym myślę wyjściem jest tylko delikatne odgrodzenie, żeby jakoś światło tam docierało. Ściągam pinteresta dzięki!

Zua hmm ja bym dużo dała, żeby mieć sypialnie, nawet maleńka ale żeby oddzielić dziecko od części gdzie będziemy funkcjonować. A u nas wszystko otwarte, nawet do kuchni nie mam drzwi :/
Na pewno coś pokombinujecie, żeby to jakoś pomieścić, albo po prostu się przyzwyczaić, że będzie chwilowo ciasno

Stary 2018-03-12, 11:03   #2268
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Camelitos na zgage, z naturalnych sposób to migdały i mleko, z leków można renni i gaviscon.

O dzięki!

Stary 2018-03-12, 11:09   #2269
folinka
Zadomowienie

Dobry!
U mnie dziś żadnych szczególnych planów nie ma. Pogoda póki co szaro-bura jak u większości z Was, więc pewnie tylko popołudniu będzie krótki spacer.

Pojawiła się super oferta wózka, którego szukam. Półroczny egzemplarz, niedaleko, muszę się umówić na oglądnięcie! Choć obstawiam, że licytacja zajdzie wysokoooo, zobaczymy...

Wczoraj kupiłam jeszcze kilka ubranek Beniowi. Muszę już przystopować, choć staram się kupować tylko jakieś takie fajne, wyjściowe.
Synuś szaleje od wczoraj strasznie Najpierw mnie kopał w dole po szyjce gdzieś tak że przykładając rękę do brzucha nic nie czułam, a wieczorem hopsnął do góry nogami i zapodaje kopniaki aż nad pępkiem, aż się zdziwiłam. Ale już musi być duży

norciu, monya, cudownie Gratuluję ruchów!

Karolina, odpoczywaj!

Cami, bez dyskusji masz tytuł mistrza okazji! Chyba dwie córcie Ci potrzebne, żeby je obdzielić tymi ubrankami. Nie masz tam bliźniaków?

polu, kochana, o wszystkich pamiętasz Właśnie miałam pisać, że czosnek rządzi! Jeszcze resztki kataru są, ale głowa już nie pęka i od soboty już w sumie nieźle się czuję.
Myślę, że u Ciebie to wicie gniazda jest mocniejsze wcześniej, bo masz takie doświadczenie za sobą, że musiałaś leżeć. Ja na razie jestem w szoku, że czas mi tak straaasznie leci - jutro już 25 tc zaczynam. Ale większość rzeczy kupiona jak ostatnio pisałam. Fotelik po Lidce jest, ona jeszcze w nim jeździ, ale nowy czeka, więc zamiana w każdej chwili może być. Remontu żadnego nie mam do robienia, bo łóżeczko Beniamina będzie w sypialni, a potem przeniesiemy go do pokoju Lidki, który jest urządzony, więc u mnie spokojnie. Torbę do szpitala mogłabym nawet dziś spakować, bo wszystko do niej mam. Mój plan to mieć wszystko gotowe, poprasowane na 36-37 tc.

Aaa, wczoraj zgłosiłam oficjalnie macierzyński, hura! Do końca maja pracuję. Wracam od kwietnia 2019. Haha, dziwnie trochę mieć tak wszystko już dokładnie zaklepane. Nigdy aż tak nie miałam. Przy Lidusi nie planowałam, kiedy tak dokładnie wrócę, załatwiałam zmniejszenie etatu jeszcze.
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-12, 11:12   #2270
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Patrycja kciuki za glukozę i UP! Zdrówko dla synka!

Camelitos jak to jest nasilone ,to pewnie można jakąś tabletkę,może renni.

Blanka zdrówka! TŻ wrócił??
Tak wrócił 😍 wczoraj rano. On odsypial pobyt i trasę, a ja chorobę.

Stary 2018-03-12, 11:14   #2271
pola25
Zakorzenienie

Folinka

Blanka to teraz macie czas dla siebie

Jednak słońce wyszło,ewakuuje się na dwór!
Stary 2018-03-12, 11:22   #2272
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość
Dobry!
U mnie dziś żadnych szczególnych planów nie ma. Pogoda póki co szaro-bura jak u większości z Was, więc pewnie tylko popołudniu będzie krótki spacer.

Pojawiła się super oferta wózka, którego szukam. Półroczny egzemplarz, niedaleko, muszę się umówić na oglądnięcie! Choć obstawiam, że licytacja zajdzie wysokoooo, zobaczymy...

Wczoraj kupiłam jeszcze kilka ubranek Beniowi. Muszę już przystopować, choć staram się kupować tylko jakieś takie fajne, wyjściowe.
Synuś szaleje od wczoraj strasznie Najpierw mnie kopał w dole po szyjce gdzieś tak że przykładając rękę do brzucha nic nie czułam, a wieczorem hopsnął do góry nogami i zapodaje kopniaki aż nad pępkiem, aż się zdziwiłam. Ale już musi być duży

norciu, monya, cudownie Gratuluję ruchów!

Karolina, odpoczywaj!

Cami, bez dyskusji masz tytuł mistrza okazji! Chyba dwie córcie Ci potrzebne, żeby je obdzielić tymi ubrankami. Nie masz tam bliźniaków?

polu, kochana, o wszystkich pamiętasz Właśnie miałam pisać, że czosnek rządzi! Jeszcze resztki kataru są, ale głowa już nie pęka i od soboty już w sumie nieźle się czuję.
Myślę, że u Ciebie to wicie gniazda jest mocniejsze wcześniej, bo masz takie doświadczenie za sobą, że musiałaś leżeć. Ja na razie jestem w szoku, że czas mi tak straaasznie leci - jutro już 25 tc zaczynam. Ale większość rzeczy kupiona jak ostatnio pisałam. Fotelik po Lidce jest, ona jeszcze w nim jeździ, ale nowy czeka, więc zamiana w każdej chwili może być. Remontu żadnego nie mam do robienia, bo łóżeczko Beniamina będzie w sypialni, a potem przeniesiemy go do pokoju Lidki, który jest urządzony, więc u mnie spokojnie. Torbę do szpitala mogłabym nawet dziś spakować, bo wszystko do niej mam. Mój plan to mieć wszystko gotowe, poprasowane na 36-37 tc.

Aaa, wczoraj zgłosiłam oficjalnie macierzyński, hura! Do końca maja pracuję. Wracam od kwietnia 2019. Haha, dziwnie trochę mieć tak wszystko już dokładnie zaklepane. Nigdy aż tak nie miałam. Przy Lidusi nie planowałam, kiedy tak dokładnie wrócę, załatwiałam zmniejszenie etatu jeszcze.
Folinka no niestety tylko jedno chociaż nie ukrywam że chciałabym 2 naraz ale nie wyszło resztę później oddam albo będę trzymała dla kolejnego dziecka bo wiem że na pewno 1 mieć nie chcemy

Super że tak Benito daje znać o sobie moja też daje takie koncerty brzuch skacze że szok

Edytowane przez Camelitos
Czas edycji: 2018-03-12 o 11:39
Stary 2018-03-12, 11:25   #2273
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Oo dziękuję! Właśnie szyna byłaby super, o parawan troche bym się bała, że z moją zgrabnoscią, że będę go "przypadkiem" przewracać

Zazdroszczę skompletowanej już prawie wyprawki ja bardzo chciałabym już to mieć z głowy

No właśnie ze światłem jest problem, bo okna są tylko dachowe do tego obok siebie jakby w jednej części pokoju. Pozostała część pokoju jest bardzo ciemna przestrzeń o której myślimy jest tak jakby naprzeciw okien, także jedynym myślę wyjściem jest tylko delikatne odgrodzenie, żeby jakoś światło tam docierało. Ściągam pinteresta dzięki!

Zua hmm ja bym dużo dała, żeby mieć sypialnie, nawet maleńka ale żeby oddzielić dziecko od części gdzie będziemy funkcjonować. A u nas wszystko otwarte, nawet do kuchni nie mam drzwi :/
Na pewno coś pokombinujecie, żeby to jakoś pomieścić, albo po prostu się przyzwyczaić, że będzie chwilowo ciasno

To macie super przestrzeń u mnie pokój 33m kuchnio-salono-jadalnia też otwarta + mniejsza sypialnia ale zawsze marzył mi się taki duży loft fajnie pokombinujcie z regałami i będzie git

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Folinka

u mnie też
Stary 2018-03-12, 11:48   #2274
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:

Tez na wieczór bierze mnie zgaga.... okropne nie znalazłam poki co "zlotego środka" :/
Cytat:
Dzień dobry dziewczyny

Powoli wracam do żywych,

Blanka, witaj powoli wśród żywych !!!!
Cytat:
Folinka

Polu zazdroszcze słoneczka. U mnie szaro buro ponuro :/ Ty mieszkasz w domku jednorodzinnym ?

A tak apropo ustawienia sypialni, to szukalam cos na pinterescie ale chyba zle wpisuje haslo, bo nic ciekawego mi nie wyskakuje :/ wpisuje no small bedroom newborn crib i słabo. Moze wy wiecie jak wpisac, żeby tych pomysłów bylo wiecej ?

Edytowane przez zUa_tysica
Czas edycji: 2018-03-12 o 11:51
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-12, 11:48   #2275
aandra
Raczkowanie

Dzień dobry, ja właśnie wstałam licząc, że dziś już po chorobie, a tu chyba katar
Blanka, kciuki za szybki powrót do zdrowia!

Co do wyprawek, to jeszcze nic nie mamy! Czekamy na dzisiaj na 19 czy dzieć się pokaże kim jest 😊 i wtedy będę kupować, kupować, kupować...

Meble do dzieciowego wybrane, mieliśmy oglądać w minioną sobotę, ale się rozchorowalam, więc jedziemy w nadchodzącą.

Teraz jak poczytalam Wasze pomysły na meblowanie to i ja się zastanawiam, czy na te pierwsze pół roku, kiedy dziecko będzie w naszej sypialni, nie przestawić jakoś łóżka

aandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-12, 11:52   #2276
folinka
Zadomowienie

O faktycznie, dziś kilka wizyt, powodzenia dziewczyny!
aandra, asiaczek, kciuki za up!
folinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-12, 12:09   #2277
pola25
Zakorzenienie

Melduję się z.dworu.Jak.wyszlam,to.sł ońce zaszło i wieje,ale ostro siedzę.w czapce i kurtce zimowej.Nie czuc tych 16 stopni,w sobotę było dużo przyjemniej.

Zua mieszkam w domku,mąż wyciągnął mi krzesło tarasowe przed dom i siedzę.

Kciuki za wizyty!!!
Stary 2018-03-12, 12:14   #2278
aandra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość
O faktycznie, dziś kilka wizyt, powodzenia dziewczyny!
aandra, asiaczek, kciuki za up!
Cytat:
Melduję się z.dworu.Jak.wyszlam,to.sł ońce zaszło i wieje,ale ostro siedzę.w czapce i kurtce zimowej.Nie czuc tych 16 stopni,w sobotę było dużo przyjemniej.

Zua mieszkam w domku,mąż wyciągnął mi krzesło tarasowe przed dom i siedzę.

Kciuki za wizyty!!!
Dzięki za kciuki, dziewczyny! 😊

aandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-12, 12:19   #2279
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
To macie super przestrzeń u mnie pokój 33m kuchnio-salono-jadalnia też otwarta + mniejsza sypialnia ale zawsze marzył mi się taki duży loft fajnie pokombinujcie z regałami i będzie git

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

u mnie też
Całe mieszkanie ma prawie 50m2 i wszystko otwarte oprócz łazienki rzecz jasna. Wszystko ma plusy i minusy, ale może faktycznie coś wymyślimy z regałem na przykład

Melduję się z kolejki u endo.. przede mną 5 osób.. wrr muszę się uwijać, bo potem wyjście z koleżanka na jakiś fastfoodowy obiadek..

Kciuki za wizyty

Stary 2018-03-12, 12:28   #2280
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Kciuki za dzisiejsze wizyty 😃samych dobrych wieści.

Polu żeby cię nie przewiało 😃 zazdroszczę takiego domku.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości