![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
jjasia ja rezerwowałam kwiaciarnie trochę ponad miesiąc przed ślubem, dwa tygodnie przed mam się zgłosić żeby już konkretnie ustalic co chcemy i jak ma to wyglądać,
póki co mam dwa typy bukietu, może doradzicie który lepszy??? |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
my wybieralismy kwiaciarnie na 3 m-ce przed, bylismy w niej 2 razy i juz jest wszystko ustalone
tak przy okazji nasz samochod: http://www.gabloty.info/index3.html nasz jest Dodge ale widzielismy tez Daimlera na zywo tez jest boski a przede wszestkim na mnostwo miejsca w srodku dla pary mlodej i swiadkow |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
oj, good one!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Fenomenka, mnie sie bardziej chyba same calle podobaja, choc ciezko wybrac. ja bede tez raczej w pomaranczu wybierac bukiet. nie daje rady zdjec wkleic, bo mam jeszcze kilka w pomaranczu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
Czesc, jestem już po spisywaniu protokołu w Chęcinach w Kościele przy Rynku.
Podaję cennik ![]() - ślub 400 zł - kościelny 150 zł - organista (płaci się samemu w dniu ślubu - ok 150 zł - 200 zł) - zapowiedzi 150 zł Ksiądz był w porządku, spisywanie protokołu zajęło nam ok. 25 min, dostalismy karteczki do spowiedzi, a za ślub i pozostałe sprawy płaci się kiedy się chce... ![]() Poza tym zmieniam chyba kamerzystę - czy ktoś z Was zna p. Krzysztofa Wielguszewskiego - on ma w domku swoje biuro. Współpracuje z p. Zarzyckim, u którego zresztą zamówiłam zdjęcia. Jutro albo we wt mam włacić zaliczkę i zastanawiam się czy któraś z Was go nie miała? - Jeśli tak to proszę o opinię ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Doriso ile kosztuje wybajecie samochodu, jesli mozna wiedziec?? Fenomenka mnie sie podoba bardziej bukiet nr 2
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
karothka te kuleczki to owoce kawy
![]() Dziewczyny dzięki za opinie, widzę że są podzielone, ale na szczęście mam jeszcze trochę czasu do zastanowienia. PS może przypadkiem jest tutaj ktoś na forum kto bierze ślub w Św. Krzyżu 16 sierpnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
w usc załatwione, protokół u księdza spisany, dziś spadliśmy z ambony (w parafi gdzie bierzemy ślub)
dodatkowo zaproszenia rozdane więc na dziś zostaje nam tylko garnitur ![]() teraz odpoczywamy i relaksujemy się przed tym najważniejszym dniem ![]() fenomenka mnie osobiście podoba się ten pierwszy bukiet. naprade świetnie się przentuje i dodatkowo nie jest taki oklepany ![]()
#251 |
Wtajemniczenie
|
złota rybka ale jakie zdjęcia mam wkleić bo nie za bardzo wiem?
fenomenka84 mi osobiście podoba się bukiet nr. 2 (kwestia gustu) Dziewczyny nadal szukam kamerzysty i fotografa. Nie wiem za bardzo czym mam się sugerować przy wyborze chociaż tego drugiego już prawie miała wybranego ale niestety leży obecnie w szpitalu po wypadku. Aha... i co jeszcze powinnam załatwiać tak wcześniej bo resztę rzeczy to tak chyba 3- miesiące przed ...? |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
Kalex super, że film Wam się podoba
![]() Dziś mamy poradnię i ciekawe co babka powie na nasz wykres ![]() Koniecznie w tym tygodniu muszę iść do spowiedzi ![]()
#253 |
Raczkowanie
|
Fenomenka... jeśli mogę coś jeszcze doradzić to bukiet nr 2!!! Ta kawa wg mnie nie dodaje uroku...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() P.S. Czekamy na foty!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
Czesc!! ja biorę ślub 16 sierpnia w Św. Krzyżu w Kielcach o godz. 16.00. Ale zbieg okoliczności!!!
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzięki za kolejne opinie, ja też skłaniam sie bardziej ku temu bukietowi bez kawy, chciałam żeby było skromnie i elegancko
![]() Jeszcze mam do was pytanie, ile wcześniej wybieracie sie do fryzjera na farbowanie i strzyżenie, bo ja umówiłam sie na 2 tygodnie przed i nie wiem czy nie za późno ![]() Darynka wysłałam ci wiadomość na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
agniesia no to nie będę przekładać wizyty, dzięki za radę
![]() Zakupiłam właśnie welon, jak przyjdzie to wkleję zdjęcia, mam nadzieję ze będe z niego zadowolona. Poza tym moja siostra w końcu kupiła sobie sukienkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
czy planujecie coś zarzucić na ramiona do kościoła czy w razie jakby było ziomno?
właśnie rozmyślam ze chyba by się przydało szczególnie ze ślub we wrześniu więc różnie z pogodą moze być. marzy mi się etola ale wszędzie widze tylko białe ![]() a wy jakie swoje propozycje macie?
#260 |
Raczkowanie
|
madziadominik ja osobiście nic raczej nie planuje, liczę że w sierpniu będzie ciepło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jesli nie chcesz kupowac pochodz po komisach , tam tez maja a ja znowu o kwiatach, na stronce ktora byla podawana wczesniej sa kwiatki o nazwie Kamelie http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...lie/index.html czy ktoras juz miala stycznosc z tymi kwiatkami bo powiesz szczerze ze widze je po raz pierwszy , a ze szukam czegos bordowego wiec te nie sa takie glupie...tyle ze wlasnie nigdy ich nie widzialam na zywo ![]()
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
oniaczeq z tego co wiem to kamelie to nie nazwa kwiatu ale bukietu tzn. bukiet kameliowy jest zrobiony z płatków róż, podobno te bukiety nie są za tanie , bo jednak troszkę pracy trzeba w nie włożyć
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no to faktycznie roboty przy tym będzie i pewnie cena tez nie mała...no nic muszę poszukać czegoś innego ale dzięki za oświecenie ![]()
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
oniaczeq też sie niedawno dowiedziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
ja właśnie też nie lubie bolerek ani futerek ani szali. normalnie klops
![]() a co do bukietów to myśle że z bordowymi nie będzie problemu ![]() onoczeq a myślałaś zrobić bukiet z jesiennych liści drzew. moze je skomponować jako róże i wyglądają bosko ![]()
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci ze brzmi ciekawie , chociaz zadnego takiego bukietu jeszcze nie widzialam, masz moze jakas fotke? o cos takiego chodzi?
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
dokładnie cos w tym stylu
raz kupowałam w takim stylu mojej cioci bukiet z liści jesiennych (bordo, brąz, pomarańcz) wyglądało to naprawde rewelacyjnie. wklejam zdjęcia. ale od razu mówie że większosc jest przez uczniów na pracach ręcznych robione więc nie są takie super hiper dopracowane ale myśle że florystka zrobi cudo a liście zawsze mozesz sobie sama pozbierać ![]()
#268 |
Raczkowanie
|
fajne te bukiety z liści, kiedyś też taki kupiłam koleżance
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
ten bordowy na pierwszym zdjeciu pokazany przez fenomenke jest super. i pasuje do bordowego pasa
![]()
#270 |
Rozeznanie
|
moonikkaa-wysylam Ci odpowiedz na priva ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.