Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-13, 21:18   #4711
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
NIe , splukalam sie i wrocilam z Warszawy z calymi 90 groszami w portfelu
Aha. Może jeszcze znajdziesz w Warszawie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 22:17   #4712
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Gayenko Wspolczuje.

Isa dasz rade

Ice musi byc dobrze,musi sie ulozyc tak jak sobie tego zyczysz,Trzymam kciuki

Mnie od paru dni nosi,nie moge znalezc sobie miejsca jest we mnie przeogromna potrzeba zakupu nowych perfum ale nie wiem jakich i....w rezultacie poszalalam na All.Nie chce zakupu w ciemno bo chce poczuc te niesamowita fascynacje zapachem i ozekiwaniem na niego Pokrecone

Caly dzien burzowy,ulewa byla atak ze szok zreszta nadal pada...Ehhhh i jutro poniedzialek a w srode wracam do pracy ...
Stary 2008-07-13, 22:32   #4713
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

udalo mi sie wykąpać w basenie tuż przed burzą i wyłaczeniem prądu brat-potwór i TŻ tak mnie zmoczyli, że do tej pory mam mokre włosy a mówiłam, że nie chcę moczyć włosów...

pierwszy raz udało mi się zrobić pyszne mięcho na obiad generalnie preferuję raczej dania z kawałkami mięsa, takie gdzie jest wszystko razem wymieszane, a dzisiaj się pokusiłam o przygotowanie polędwiczek wieprzowych pod pierzynką i jestem z siebie mega dumna

kusi mnie ten Wasz łosoś w sosie, ale tak jak łososia wielbię w każdej postaci, tak już koperku nienawidzę i się niestety nie skuszę

moi rodzice pojechali dziś ze znajomymi do Złotych Tarasów pociągiem(!). Do tej pory nie mogę w to uwierzyć, bo to straszne burżuje Mamie się ZT strasznie nie podobają, jest niezadowolona ze straconego dnia, bo przecież mogła się smażyć na własnym tarasie (w Jej przypadku tego się już nie da nazwać opalaniem... to już jest smażenie). Uznała, że we wszystkich sklepach jest syf, bałagan i okrojone kolekcje. W środę jedzie do Arkadii (samochodem )

zorganizowałam wielkie pranie pędzli i zrobiłam selekcję. Sporo poleci na All. i trochę mi się kolekcja zwróci i na wyjazd będzie
Stary 2008-07-13, 23:44   #4714
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hexx, dziękuję.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-14, 06:15   #4715
Hosenka*
Zakorzenienie

Dziękuję za wsparcie - weekend się skończył, wiec mój dołowy nastrój też chyba się skończył (do kolejnego weekendu ) - nienawidzę weekendów

Ice: Spicy Desert na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=400000 002

Przeglądam Allegrow poszukiwaniu butów :mr: Schodziłam całe miasto szukając sandalów (z odsłoniętymi lub zakrytymi palcami) na koturnie (z podwy zszoną pietą albo całe na koturnie) i nigdzie nie ma a jak już są to brak nr 36 lub źle leżą (mam szczupłe stopy)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-07-14 o 07:01
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 07:05   #4716
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Isa, nie martw się, na pewno dasz sobie radę. Poza tym może te dwa egzaminy jednak uda się zdać?

Też mam 5 poprawek w tej sesji, też pierwszy raz coś takiego mnie spotkało, no ale trudno.

Damy radę.

Wątpię, że zdam te 2 wczorajsze, bo na jednym żeby zdać trzeba mieć 11 punktów a ja odpowiedziałam tylko na 8 pytań
A na drugim nic z opisówek nie mam a gościu właśnie na opisówki patrzy najbardziej(test mniej się liczy, choć też był trudny).

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Isus droga Jak sobie odpoczniesz to dasz rade napewno Rozumiem ,że masz dosc tez bym miala..moj Tz tez ma jeszcz eegzaminy i tak mi was zal ze musicie jeszcze sie z tym zmagac..
Już sama nie wiem czy odpoczywać, czy po prostu wywalić komputer i TV i zakuwać cały sierpień(a chciałam poszukać sobie jakiejś pracy, a tu , bo uszę się uczyć I nie mam siły nawet o jakiejkolwiek pracy myśleć ).

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Isa, dasz radę, wierzymy w Ciebie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
isuś trzymam kciuki żeby nie było tak źle

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość

Isa dasz rade
Dziewczyny macie większą wiarę we mnie niż ja sama
Dziś marzę tylko o tym żeby nic nie robić i przemyśleć w spokoju to wszystko z tą szkołą
Czasem żałuję, że nie zrezygnowałam po I semestrze, bo wtedy miałam takie plany właśnie.
Stary 2008-07-14, 07:14   #4717
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gayenko Wspolczuje.

Mnie od paru dni nosi,nie moge znalezc sobie miejsca jest we mnie przeogromna potrzeba zakupu nowych perfum ale nie wiem jakich i....w rezultacie poszalalam na All.Nie chce zakupu w ciemno bo chce poczuc te niesamowita fascynacje zapachem i ozekiwaniem na niego Pokrecone

Caly dzien burzowy,ulewa byla atak ze szok zreszta nadal pada...Ehhhh i jutro poniedzialek a w srode wracam do pracy ...
[/B]
Hexxanko dziekuje mnie tez nosi bo czekam na soleil a nie pamietam jak pachnie.Napisalam mamie ze gdyby pachnial jak kulki na mole to ma nie kupowac bo flakon jest piekny,ale znam inne zapachy na ktore mozna spozytkowac 100zl (chocby baby doll ).Jestem nieuleczalna perfumiara ,mimo ze mam juz swoej ulubione perfumy
A tak wogole Hexx teraz zauwazylam ze jestes z Czestochowy a moj osobisty ojciec dostal tam prace niedawno taka,że bywa tam raz na jakis czas..moze bym sie kiedys z nim wybrala Tylko ktos by mi musial sklepy jakies fajne pokazac

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość

pierwszy raz udało mi się zrobić pyszne mięcho na obiad generalnie preferuję raczej dania z kawałkami mięsa, takie gdzie jest wszystko razem wymieszane, a dzisiaj się pokusiłam o przygotowanie polędwiczek wieprzowych pod pierzynką i jestem z siebie mega dumna
Cmoksiu jak nie jem miesa z 7 lat tak twoje wyglada zawsze bardzo apetycznie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dziękuję za wsparcie - weekend się skończył, wiec mój dołowy nastrój też chyba się skończył (do kolejnego weekendu ) - nienawidzę weekendów
[/SIZE][/FONT]
Ja tez nie lubie zwlaszcza niedziel..a zwlaszcza jak Tz ta nie ma..

U mnie tak jakos ciemno i wstretnie sie zrobilo...6 burzy w przeciagu 2 dni przetoczylo sie nad Bytomiem..Ale moj kotek juz je.Nawet chcial ukrasc babeczki ze stolu..worek sobie rozplatal skubany
Hosenko wyruszam dzisiaj do Natury na lowy..oby byla nowa essence
Czy pamietasz ile zaplacilas za ten brazer? ten ogromny kupilas?
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 07:20   #4718
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez nie lubie zwlaszcza niedziel..a zwlaszcza jak Tz ta nie ma..
U mnie to codzienność

Cytat:
Hosenko wyruszam dzisiaj do Natury na lowy..oby byla nowa essence
Czy pamietasz ile zaplacilas za ten brazer? ten ogromny kupilas?
Kupiłam ten matowy, w dużym opakowaniu - 15g. Kosztuje 13,99, tyle samo co mniejszy z drobinkami.

Instagram

Stary 2008-07-14, 07:34   #4719
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
w Warszawie to co przeszło w nocy przeszło pojęcie.. podobno kilka burz się skumulowało i o. Teraz strasznie wieje, aż się nie chce nigdzie wychodzić

Isa, wierzę w Ciebie
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 07:34   #4720
gayenka
Zakorzenienie

Hosenko takie peep toe cie interesuja? ja tez mam bardzo waska stopke i kupilam sliczen butki w ..Tesco na malzm koturnie ze sznurka,takie sliczne z kokardka z przodu.Byly rozne kolory,i rozne wzory normalna cena to 50 zl a po przecenie 35.I sa bardzo wygodne takie espadrylki

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
[COLOR="Teal"]

Dziś marzę tylko o tym żeby nic nie robić i przemyśleć w spokoju to wszystko z tą szkołą
Czasem żałuję, że nie zrezygnowałam po I semestrze, bo wtedy miałam takie plany właśnie.
Isus ty masz tak jak ja,syndrom kurczatka...w takich chwilach mam ochote wejsc pod stol dasz rade bo my w ciebie wierzymy

Cytat:
[FONT=Georgia][SIZE=2]

Kupiłam ten matowy, w dużym opakowaniu - 15g. Kosztuje 13,99, tyle samo co mniejszy z drobinkami.
Dziekuje ja bym chciala paseczki bo pisalas ze cieple
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-07-14, 07:51   #4721
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko takie peep toe cie interesuja? ja tez mam bardzo waska stopke i kupilam sliczen butki w ..Tesco na malzm koturnie ze sznurka,takie sliczne z kokardka z przodu.Byly rozne kolory,i rozne wzory normalna cena to 50 zl a po przecenie 35.I sa bardzo wygodne takie espadrylki
U mnie nie ma Tesco - dopiero się buduje, tzn jest w planach

Chciałabym coś w tym stylu:
http://www.allegro.pl/item399101223_..._koturnie.html
http://www.allegro.pl/item397221552_..._black_39.html - takie bym kupiła, ale nie ma 36
http://www.allegro.pl/item397562515_...lata_2008.html - te też bym kupiła, el po co ten kwiatek - a co Wy o tym kwiatku myślicie??

najlepiej skórzane brązowe

Cytat:
Dziekuje ja bym chciala paseczki bo pisalas ze cieple
Widziałam jeszcze drugą wersję paseczków - bardziej różowe, ale takie jakieś średnie obie wersje - nie powaliły mnie na kolana.

Tu jest fotka:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1215706152

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 08:06   #4722
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie nie ma Tesco - dopiero się buduje, tzn jest w planach

http://www.allegro.pl/item397221552_..._black_39.html - takie bym kupiła, ale nie ma 36
http://www.allegro.pl/item397562515_...lata_2008.html - te też bym kupiła, el po co ten kwiatek - a co Wy o tym kwiatku myślicie??

najlepiej skórzane brązowe

Widziałam jeszcze drugą wersję paseczków - bardziej różowe, ale takie jakieś średnie obie wersje - nie powaliły mnie na kolana.

Tu jest fotka:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1215706152
Hosenko pierwsze sa ladne a co do kwiatka to nawet nie najgorszy ale chzba srednio pasuje,,

Aaaaa rozowe paseczki Jejku jak u nas ich nie bedzie to ja nie wiem co zrobie od maja o nich marze a w katowicach nie bylo
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-07-14, 08:10   #4723
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko pierwsze sa ladne a co do kwiatka to nawet nie najgorszy ale chzba srednio pasuje,,

Aaaaa rozowe paseczki Jejku jak u nas ich nie bedzie to ja nie wiem co zrobie od maja o nich marze a w katowicach nie bylo
Jesli jestes zdecydowana na różowe nawet "w ciemno" to moge Ci kupić i wysłać.

Pierwsze mi sie też podobają, ale nie ma 36

Te z kwiatkiem bardzo mi się podbają - zwlaszcza przód Ale ja nie lubie takich "wycudaczonych" butów

Instagram

Stary 2008-07-14, 08:17   #4724
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli jestes zdecydowana na różowe nawet "w ciemno" to moge Ci kupić i wysłać.

Pierwsze mi sie też podobają, ale nie ma 36

Te z kwiatkiem bardzo mi się podbają - zwlaszcza przód Ale ja nie lubie takich "wycudaczonych" butów
Przod jest faktycznei piekny tylko przez tek kwiatek nei wszystko bedzie pasowac do nich.Hosenko zazdroszcze ci ze mozesz kupowac na all butki.Ja moge w ciemno brac rozmiar tylko u lasockiego [38 ] bo z innych firm niestety mam albo 37 albo nawet 39.A ostatnio jakies buty kupowalam w rozmiarze 40

Jade zaraz do natury,jesli nie bedzie tych paseczkow to skorzystam z Twojej propozycji Mam jednak nadzieje ze beda bo nie chce cie fatygowac
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-07-14, 08:40   #4725
isa666
Zakorzenienie

Organzza, gayenka

Dziewczyny Wasze słowa naprawdę dużo mi dają, bo ja jestem takim słabeuszem psychicznym, że chyba dugiego takiego nie ma(plus do tego czarnowidzem) Chyba w poprzednim wcieleniu byłam jakimś złym prorokiem albo jakąś czarownicą

Hosenko co do tych butów, które wkleiłaś z All: te z kwiatkiem ładne, ale nie pasuje ten kwiatek na koturnie(gdyby jeszcze był czarny tak jak paseczki w tych sandałkach to ok, ale że kolorowy to jakoś się to gryzie ze sobą ).
Swojego czasu też miałam bzika na punkcie koturn, ale jakoś mi się niewygodnie chodzi w takich butach(mam jedne i ubieram je raz na rok może).

BTW. Też miałam dziś jechać do Natury zobaczyć na tą nową kolekcję Essence, ale nie mam ochoty nigdzie wychodzić z domu, może w piątek tam podskoczę, bo pojadę na wpisy na uczelnię
Stary 2008-07-14, 08:46   #4726
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Przod jest faktycznei piekny tylko przez tek kwiatek nei wszystko bedzie pasowac do nich.Hosenko zazdroszcze ci ze mozesz kupowac na all butki.Ja moge w ciemno brac rozmiar tylko u lasockiego [38 ] bo z innych firm niestety mam albo 37 albo nawet 39.A ostatnio jakies buty kupowalam w rozmiarze 40
Własciwie to ja też nie za bardzo moge kupować przez internet bo mam szczupłą stopę i mimo ze nr dobry to sie często okazuje ze są za szerokie. Ale zdesperowana jestem, w sklepach same balerinki albo obcasy, a na koturnie - nie ma, albo nie ma mojego nr ...
Przeważnie mam nr 36 ale jedne na obcasie od lasockiego mam 35 bo 36 za duże były

Cytat:
Jade zaraz do natury,jesli nie bedzie tych paseczkow to skorzystam z Twojej propozycji Mam jednak nadzieje ze beda bo nie chce cie fatygowac
Ok

Cytat:
Hosenko co do tych butów, które wkleiłaś z All: te z kwiatkiem ładne, ale nie pasuje ten kwiatek na koturnie(gdyby jeszcze był czarny tak jak paseczki w tych sandałkach to ok, ale że kolorowy to jakoś się to gryzie ze sobą ).
Swojego czasu też miałam bzika na punkcie koturn, ale jakoś mi się niewygodnie chodzi w takich butach(mam jedne i ubieram je raz na rok może).
Właśnie, ten kwiatek wszystko psuje
Chce kupić takie koturny, bo mam albo płaszczaki albo obcasy. A takie koturny to i do spodni dobre, na upał i jak chłodniej - takie bardziej uniwersalne są.

Instagram

Stary 2008-07-14, 08:46   #4727
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Hosenko trzecie bardzo ładne. Ja bym brała
Skoro tak namawiacie to może i ja się dzisiaj przejdę do natury?

isuś ja trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno. Niestety aż za dobrze wiem co to znaczy być słabym psychicznie

W środę lecimy, a z TŻtem jakoś tak nam się .. nie układa
Poza tym znowu jestem jednym wielkim workiem kompleksów
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 08:53   #4728
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko trzecie bardzo ładne. Ja bym brała
Kwiatek może być??

Cytat:
isuś ja trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno. Niestety aż za dobrze wiem co to znaczy być słabym psychicznie
Ja też jestem słaba psychicznie Co jakiś czas mam "przebłyski" przebojowości i pewności że mi się wszystko uda, ale niestety za rzadko ...
Gdybym nadal pracy nie miała to bym chyba całkiem zwariowała .... Chociaż to mi się udało

Cytat:
To są juz 2 takie worki

Nosku: może wyjazd będzie dobrą okazją do polepszenia waszego związku

Instagram

Stary 2008-07-14, 08:54   #4729
isa666
Zakorzenienie

nosku Musimy się tu wspierać nawzajem wszystkie, bo jak widać każdą z nas dopadają gorsze dni, ale mi już troszkę lepiej i wierzę, że u Ciebie też się ułoży
PS. Masz w avku reklamę Paco Rabanne Black XS? Akurat nimi dziś pachnę

Hosenko ja jestem bardzo, ale to bardzo wybredna jeśli chodzi o buty i szczerze mówiąc nie raz mnie krew zalewała, gdy nie mogłam nic dla siebie znaleść
Ale może jeszcze coś znajdziesz, ja zwykle ładne buty znajduję gdzieś przypadkiem w sklepie
Stary 2008-07-14, 09:04   #4730
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Kwiatek może być??
Cholera pomyliłam linki Chodziło mi o 2gie. Ale te też nie są złe
W końcu lato jest

Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Ja też jestem słaba psychicznie Co jakiś czas mam "przebłyski" przebojowości i pewności że mi się wszystko uda, ale niestety za rzadko ...
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Gdybym nadal pracy nie miała to bym chyba całkiem zwariowała .... Chociaż to mi się udało

Ważne że praca już jest Dalej samo się ułoży

Cytat:
Napisane przez Hosenka*

Nosku: może wyjazd będzie dobrą okazją do polepszenia waszego związku
Może.. Ja chyba jestem zdrowo walnięta, bo po czterech latach ciągle mi się zdaje, że on to i tak mnie nie kocha

Cytat:
nosku Musimy się tu wspierać nawzajem wszystkie, bo jak widać każdą z nas dopadają gorsze dni, ale mi już troszkę lepiej i wierzę, że u Ciebie też się ułoży
PS. Masz w avku reklamę Paco Rabanne Black XS? Akurat nimi dziś pachnę

Moja najnowsza fascynacja

Zbieram się i lecę na regulację brwi, potem do kantoru, na pocztę i może do natury.
Buziaki dla wszystkich smutasków
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 09:16   #4731
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Cholera pomyliłam linki Chodziło mi o 2gie. Ale te też nie są złe
W końcu lato jest
Hehehe, gdyby 36 było to bym wzięła

A takie:
http://www.allegro.pl/item397177662_calzino_bia le_obcas_koturna_korek_pe ep_toe_r_36.html
?? Do 2 jasnych sukienek by mi pasowały

Cytat:
Buziaki dla wszystkich smutasków

Instagram

Stary 2008-07-14, 09:30   #4732
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Nosku, mam nadzieje,ze jednak wszystko sie ulozy na wyjezdzie To normalne, ze zwiazki miewaja kryzysy i gorsze dni, to jest normalne; najwazniejsze to to, czy z tego wychodza i w jaki sposob Takze trzymam kciuki!

Ja ostatnio tez taka rozbita chodze, Ex mi sie sni po nocach i za duzo mysle

Cytat:
Ja Wam dam worek kompleksow. To od czego te tony kosmetykow w szafkach ?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 09:38   #4733
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Instagram

Stary 2008-07-14, 09:46   #4734
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
dobre
właśnie pomalowałam się bambusem, cała zachwycona jaki on cudny, patrzę a szyja biała jak ściana... ekhm. przydałby się golf
poza tym nie wiem jak się ubrać.. niektórzy chodzą w krótkich, inni w długich rękawach, a jeszcze inni w kurtkach o_O
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 10:37   #4735
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Widziałam. Niestety przebalowałam i przejadłam tyle w ten weekend będąc przez 2 dni i wieczory nad wodą, że nie mogę teraz kliknąć. Mam nadzieję, że nikt się nie skusi i powisi do końca tygodnia, to wtedy go wezmę.

Cytat:
Mi się podobają te w środku, chociaż szkoda, że nie ma zdjęcia na nodze. Kwiatek w tych trzecich w ogóle nie pasuje.

Ja w ogóle nie lubię butów na koturnach, mam wrażenie, że w takich to bym sobie zęby wybiła, zdecydowanie wolę szpilki. Chociaż ostatnio to już nie pamiętam kiedy miałam na nogach buty na obcasie. Nie mam się dla kogo stroić.

Cytat:
Mam nadzieję, że dokładnie je obejrzysz i opowiesz, jak wyglądają.

Cytat:
Myślę, że na pewno będzie super, na wakacjach zawsze wszystkie pary są szczęśliwe i zadowolone. A kłopoty pewnie przejściowe, mam nadzieję, że układać się zacznie i będzie wszystko super. A o kompleksach prosze zapomnieć natychmiast.

Cytat:
Mogą być kiepsko zrobione, już na tym zdjęciu widać, że w tym, który leży marszczy się materiał z boku, a szycia jakieś takie grube i widoczne.

Cytat:
Ja ostatnio tez taka rozbita chodze, Ex mi sie sni po nocach i za duzo mysle
No ja tez za dużo myślę przez ostatnie dni, na szczęście mój eks-TŻ nie jest na tyle bezczelny, żeby mi się przyśnić.

Ale mam wrażenie, że to jego osoba powoduje u mnie pragnienie puszczenia wodzy nałogu w jakiejś perfumerii.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-14, 10:43   #4736
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Wątpię, że zdam te 2 wczorajsze, bo na jednym żeby zdać trzeba mieć 11 punktów a ja odpowiedziałam tylko na 8 pytań
A na drugim nic z opisówek nie mam a gościu właśnie na opisówki patrzy najbardziej(test mniej się liczy, choć też był trudny).

Już sama nie wiem czy odpoczywać, czy po prostu wywalić komputer i TV i zakuwać cały sierpień(a chciałam poszukać sobie jakiejś pracy, a tu , bo uszę się uczyć I nie mam siły nawet o jakiejkolwiek pracy myśleć ).
Isa, ja Ci już kiedyś coś na temat tego Twojego czarnowidztwa i braku wiary w siebie mówiłam. Ponieważ nie lubię się powtarzać , to tak gwoli przypomnienia i motywacji

Cytat:
U mnie tak jakos ciemno i wstretnie sie zrobilo...6 burzy w przeciagu 2 dni przetoczylo sie nad Bytomiem..Ale moj kotek juz je.Nawet chcial ukrasc babeczki ze stolu..worek sobie rozplatal skubany
W Opolu też codzienne burze, ale ja kocham letnie burze . Mój pies też chyba, zawsze siedzi wtedy ze mną na balkonie i obserwuje
Cytat:
Drugie ładne, pierwsze średnio mi się podobają, trzecie przez ten kwiatek wcale .
Moje jedyne koturny TZ wywalił, stwierdził, że to okropnie niekobiece i aseksowne obuwie , a mnie się tak podobają głównie dlatego, że wygodniejsze niż szpilka.

Cytat:
To co ja mam powiedzieć Noszę 41, do 40 rzadko się mieszczę. Teraz to już mniejszy problem, ale 10 lat temu to była tragedia - kupno butów.
Niestety nadal często jest tak, że wymarzone buty w największym dostępnym rozmiarze są za małe . Na wyprzedażach zawsze płaczę, w ubiegłym roku w Kazarze to dosłownie, aż TZ za mnie wstyd było .

Dziewczyny od 2 tygodni pobolewał mnie ząb, który skończyłam niby leczyć ponad miesiąc temu. Od piątku bolało bardzo. zadzwoniłam do swojej dentystki i dowiedziałam się, że przy wrażliwych zębach to może tak pobolewać nawet rok .
Niestety w sobotę rano obudziłam się opuchnięta, ze wstrętnym smakiem ropy w ustach . Dalej było tylko gorzej. Wczoraj znów taki ból, że pomimo ton tabletek p.bólowych po ścianach łaziłam.
Niestety moja dentystka na urlopie do końca miesiąca, a ja nie wiem, czy pozwolić sobie grzebać w uzębieniu komuś innemu
Czemu ja mam takie słabe zęby, choć tak bardzo o nie dbam .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 10:46   #4737
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Widziałam. Niestety przebalowałam i przejadłam tyle w ten weekend będąc przez 2 dni i wieczory nad wodą, że nie mogę teraz kliknąć. Mam nadzieję, że nikt się nie skusi i powisi do końca tygodnia, to wtedy go wezmę.
no ale mozesz kliknąć a zapłacić potem ze sprzedawca napewno da sie dogadac

to chyba nadal będę bez butów może dziś sie jeszcze raz wybiore po pracy do miasta bo pare sklepów ominęłam, ale nir wiem jeszcze - pada, brzuch mnie boli (okres ) a kasa za staż jeszcze nie wpłynęła - mam nadzieje ze do 15 będzie na koncie

Instagram

Stary 2008-07-14, 11:08   #4738
gayenka
Zakorzenienie

Wrocilam z natury z dwona pasiaczkami sa cudne! jak chcecie to wieczorem cykne fotki,niestety telefonem,ale zawsze cos rozowy jest przepiekny
wogole to one pachna czekolada
Kupilam tez zel czekoladowo-orzechowy w schlekerze(2.99} i czarny lakier do paznokci(1.99)
I przytachalam pelne siaty z lidla.Uf.
**
Bydzie pouczanie:
*Isus jestes madra ,dasz sobei rade,a jak bedzie ci smutno to prosze pisac zajmiemy sie toba smutasku jeden nabierzesz sil i wszystko sie uda.A potem mozesz pojsc sie uczyc gdzie indziej..ja bym na twoim miejscu sie chyba fotografia zajela bo az zal taki talent zmarnowac widzialam twoje piekne zdjecia

*Nosku po pierwsze to sliczny Avek a po drugie to prosze mi tu nei kompleksowac jestes sliczna.madra i seksowna...bo jestes kosmetoholiczka to jest najlepsyz argument i jego sie trzymamy uszka w gore

*Hosenko a Ciebei to normalnei bede bila i patrzyla czy rowno puchnie
Jestes tak sliczna ze napatrzec sie na ciebei nei mozna,pamietam jak ogladalam twoj makijaz sylwestrowy na MM i zbieralam szczeke z ziemi.No i ktos tu mnie zmotywowal do nauki skutecznie ostatnio wiec jestes pewna siebie tzlko o tzm nie wiesz [dziekuje za propoyzcje zakupu paseczkow .bardzo milo z twojej strony]

*kto nastepny do bicia?
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-07-14, 11:12   #4739
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
no ale mozesz kliknąć a zapłacić potem ze sprzedawca napewno da sie dogadac
No pewnie się da, już robiłam zakupy u tej Sprzedającej, ktoś nawet gdzieś pisał, że to Wizażanka (ale nie wiem, która), ale ja nie wiem, ile pieniędzy będę mieć i kiedy. Dlatego wolę nie klikać na razie, żeby potem nie płakać.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-14, 11:17   #4740
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
*Hosenko a Ciebei to normalnei bede bila i patrzyla czy rowno puchnie
Jestes tak sliczna ze napatrzec sie na ciebei nei mozna,pamietam jak ogladalam twoj makijaz sylwestrowy na MM i zbieralam szczeke z ziemi.No i ktos tu mnie zmotywowal do nauki skutecznie ostatnio wiec jestes pewna siebie tzlko o tzm nie wiesz [dziekuje za propoyzcje zakupu paseczkow .bardzo milo z twojej strony]
Eeee przesadzasz

Paseczki ładne mówisz?? To ja prosze o fotkę

Ice: albo będziesz płakać bo ktoś kliknie

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości