|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Gabi jak wy sie kochacie to widac po zdjęciach... jakbym bliżej mieszkała to bramę bym ci zrobiła w dniu ,slubu;p
Kathi, dzieki ale nie plec nie plec... to nie mozliwe wydziśz ile razy w tych dniach serduszko???!!! tylko raz!!! a pozatym ja na nastepna wizyte do gina biorę chyba ten wykres ze soba, myslicie że powinnam pokazac tempki? że może zmieni daty mojego monitoringu? Dajcie mi numery gg plis ![]() a małpa powinna byc 14-15 tylko wiesz ostatnio sie 9 dni opxniałą a skoro mówisz że owu było 21 dc to i @ sie powinna opóźnix...
|
|
#902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ma się rozumieć
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic tylko tempki wiec sobie gdybam Ewcik co u ciebie?? |
|
|
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
czekam na jutro rano i możliwość zrobienia testu
ale coś czuje że lada moment @ przyjdzie
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=ewccik;8202692]
DUBEL Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-07-14 o 10:32 |
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dopiero do domciu wróciłam....ale u mnie leje....dziewczyny a jakie mam wzdęcia to masakra
![]() aż mnie cały brzuch boli i wygląda na ładnych parę miesięcy
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ups...to dla mnie Skierniewice to sąsiedzi Warszawy...to ile to jest km o Wawy?Ja myslałam, że tak do 50
|
|
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pustka jest dziś. Ja sobie robie remanent w oich filmach Bolly, bo juz ich mam duzo ponagrywanych i pościaganych z neta i mylą mi sie nazwy indyjskie z polskimi. I zdarzyło sie, że sciagnęłam jeden a ostatnio kupiłam go jako dodatek do gazety. Fakt, e nie ogladałam wczesniej, dlatego po nazwie sie nie kapnełam;P |
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie jakoś tak nas mało....
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
No porazka dzis, tak nas mało... A ja mam ochote sobie popisac ![]() Jutro ide kupić buty do sukienki, oczywiście na wesele. Mam zamiar w tym tygodniu pouczyc sie troszke, że tak powiem, sztuki malowania oczu. Bo, niestety, talentu do tego nie mam, a na wesele bedę musiała poradzic sobie sama. Bo trudno, żebym za każdy najmniejszy szczegół płaciła pieniadze. Wiec kosmetyczka odpada. Nie wiem czemu, ale stresuje sie tym weselem. Nikogo nie znamy za wyjatkiem młodej pary. |
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeżyjesz....a co do malowania...ja na swój własny ślub malowałam się sama...Zresztą ja nie lubię jak mnie ktoś maluję |
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo no to szacuneczek....ja jakoś nie umiem się malować sama, nie wychodzi mi to równo ani ładnie, nie mowiąc już o kreskach zresztą ja daje przeważnie tusz tylko.
|
|
|
|
|
#916 |
|
Raczkowanie
|
Witam porannie wszystkie dziewczyny. Życzę udanego tygodnia, nie tylko w pracy ale i w innych dziedzinach życia. Pozdrowionka
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Kurcze kiedy ja to nadrobię co naskrobałyście przez cały weekend :/ My z mężusiem byliśmy na Słowacji sobota, niedziela. Wypoczęłam zrelaksowałam się i co najlepsze nie miałam czasu na myślenie o ciąży ![]() Co prawda nie byliśmy sami bo byli teściowie moja siostra i siostra mojego M ale było super. Popływałam trochę i dziś ledwo się ruszam ale może spaliłam coś tam tłuszczyku. Zamieszczę wieczorkiem zdjęcia, ze Słowacji i te ostatnie z Niedzicy- o ile będę mieć dostęp do neta.Ale ciężko było wstać rano a jak mi się spać chce. Kurcze chętnie bym poleniuchowała jeszcze dziś rano, ale niestety od dziś trzeba zabrać się ostro z powrotem do pracy mgr ale im szybciej zacznę tym szybciej skończę.A to wam jeszcze powiem że się tak wkur... jak przyszłam do pracy. W piątek miałam urlop i nie wiem czy się na mnie za to obraziły te dwie paskudy ode mnie z pokoju czy co. Wchodzę dziś rano dzień dobry cześć mówię a tu głuche echo. No kur... wiaterek jestem czy jak? Traktują mnie jak powietrze ale teraz przegięły zresztą drugą koleżankę która siedzi obok mnie też. Co za su.. to są to ja pier.... Kur.. dobre wychowanie się kłania ![]() I tak od 7 się nie odzywają tylko radio idzie muchę by usłyszał jakby leciała. Jak pracować w takich warunkach. Normalnie dziś to już myślałam że wybuchnę, ale jak siadłam to one za jakieś 2 minuty oscentacyjnie wyszły na papieroska. A no i oczywiście te ich szepty. Mam ochotę wstać i |
|
|
|
#918 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() U mnie bedzie padac napewno ale mi to nie przeszkadza zaleglosci w domku nadrobie W zaciu erotycznym mamy epoke lodowcowa a moja nowa strategia nie gadam z moim mezem nie ma odrobiny czulosci z jego strny wiec w d,,, to mamWczoraj ja zapytalam czemu tak to uslyszalam no bo tak niech sie za przeproszeniam paluje chopak zobaczymy jeszcze nigdy nie byla mdla niego taka moze sie zastanowi Cytat:
U mnie od wczoraj cala geby pelna pryszczy no po prostu dojzewam po raz drugiCytat:
ta mniej przyjemna norma bycia w ciazy ale tak jak wszystko powoli przejdzie ja proponuje ci zrob sobie dzien ryzowo jablkowo marchewkowy i powinno pomoc jak bedzie ci to oczywiscieprzeszkadzacCytat:
Cytat:
No dziewczeta a gdzie reszta pouciekala???? U mnie plan nowy chyba ale to chyba od jutra bede biegac codziennie na baden na jakiesz 30 min jak moi TZ wroci bo i tak maly jeszcze wtedy nie spi a ja na basen mam 10 min Musze powalczyc troche z moim obwislym cielskiem i cellulitem |
||||
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie tez mam zamiar zacząć regularnie chodzić na basen. Tylko mały problem ja pływam tak średnio tzn. jak mnie nie kryje całkiem jest ok ale jak wiem że nie mam gruntu pod nogami - panika
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcik wyczytalam ze nadal nie masz @ kiedy tescik bedziesz robic???
Gdzie wy wszystkie zwialyscie???? |
|
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
kurczę ja niewiem czy na tym wątku mogę pisać o teściorach i takich tam
![]() jak @ nie przyjdzie to jutro zrobię
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz jakies dziwne objawy czy zero ??
|
|
|
|
|
#923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
od kiedy sie staramy mam inne niż kiedyś objawy przed @ a w tym cyklu: senność, kłucie jajnika już chyba ze 3 dni - z takim bólem jak zwykle podczas @, kręcenie się w głowie
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc kochane, wczoraj przez całe popołudnie nie miałam dojścia na watek.. na forum tak ale jak na jakikolwiek watek chciałam wejśc to lipa, a teraz w pracy jestem więc juz do was pisze....
Ewcik rany teścik rób tescik KATHI ZARAZ CI COŚ WKLEJE CO MI EKSPERT OD OWULKI NAPISAŁ WCZIRAJ!!! miałas racje!!!! ale to w nastenym poscie..
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
A OTO TREŚC WIADOMOŚCI
Witaj. Na podstawie obecności pęcherzyka bądź jego zanikania nie da się jednoznacznie stwierdzić, że cykl BĘDZIE bezowulacyjny. To da się powiedzieć wyłącznie wstecz, czyli że był bezowulacyjny, jeśli: a) nie było wzrostu a cykl już się zakończył b) monitorowany był cały cykl aż do zakończenia Taki przedział monitoringu nic nie oznacza a tym bardziej nie tego, że owulacja się nie odbędzie. podejśc do owulacji w cyklu może być kilka a tylko ostatnie będzie owulacyjne, stąd często tak duże różnice w długości cykli u kobiet z PCO, bo raz owulacja odbywa się u Nich przy pierwszym podejściu i cykl trwa 28 dni (przykładowo) a innym razem owulacja będzie za piątym podejściem, bo dopiero za piątym pęcherzyk pęknie zamiast się wchłonąć i cykl będzie trwał 50 dni. Różnie bywa. Nigdy nie wolno zakładać, że coś będzie na pewno albo czegoś na pewno nie będzie ![]() Zerknęłam na wykres. Bez wątpienia jest to wykres owulacyjny Szkoda, że nie obserwujesz śluzu (zachęcam), bo to ułatwi analizę w następnych cyklach.Temperatury przedwzrostowe to 17, 18, 19, 20, 21, 22 dc Faza lutealna od 23 dc Linia temperatur niższych: 36,7 Linia temperatur wyższych: 36,9 3 wyższe temperatury potwierdzające przebycie owulacji, to: 23, 24, 28 dc Okres nadejdzie prawidłowo najwcześniej za 4 a napjpóźniej za 8 dni. Jeśli wystąpi wcześniej, to warto zbadać w następnym cyklu progesteron po owulacji. Jeśli okres nie nadejdzie po 8 dniach (licząc od dziś), to.. wykonaj test ![]() Pozdrawiam
|
|
#926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o prowadzenie auta, to lepiej sie przełam bo nie dośc ze uławtisz sobie zycie to i w przyszłości będzie wygodniej dla rodziny Cytat:
i głasiu Cytat:
uciekły odemnie... :-(((
|
|
|
#927 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Kochane
Ja niedawno wstałam i widze, ze nareszcie pogoda się zaczyna psuc, bo upały daja sie już we znaki. I musze iśc dziś w koncu po moje materiały do ARiMR, a tak mi się nie chce ![]() Kasieńko meżulek jeszcze pójdzie po rozum do głowy ![]() Asia stan bardzo ładnie madziwnia wszystko ujeła, nic dodać nic ująć Madziwnia a Ty juz po kacorze? |
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blondynka Fruzienka i inne dziewczyny a wy plywac poszlyscie?? |
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

nic tylko tempki wiec sobie gdybam 

zresztą ja daje przeważnie tusz tylko.
ale im szybciej zacznę tym szybciej skończę.
no po prostu dojzewam po raz drugi