|
|
#3031 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 8
Treść usunięta
|
|
|
|
#3032 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
humor komus tu widzę się poprawił, super ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
🖒 super furaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() domima takie posty od Ciebie chce czytac juz do porodu
|
|
|
|
|
#3034 | ||
|
Wtajemniczenie
|
amarela, Domima kciuki za wizyty
![]() Cytat:
![]() Apka napisała że do porodu zostało 8 tygodni ( u mnie realnie może i za 6 położą mnie w szpitalu ), także chyba czas się ruszyć ![]() Ja się będę inspirować tym filmem, który wrzucałam. Najpóźniej w piątek zacznę pierwsze przymiarki ![]() Cytat:
![]() Ja bym oczywiście kupiła cały czarny, z szarą budką W czwartek pojadę dokładnie obejrzeć te bugaboo. Ja dziś muszę pojechać złożyć do przedszkola te papiery, które wczoraj tak mozolnie ogarniałam, ale to dopiero po 13. Czekam na cukier po śniadaniu ( ostatnio coraz później jem i mierze, ale synek daje mi pospać, to korzystam, mimo że to chyba nie zgodne z cc ), a potem kawa i ciacho.
Edytowane przez niud Czas edycji: 2018-03-13 o 08:35 |
||
|
|
|
#3035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też, szaro, buro, deszczowo i ponuro. Cytat:
Nie chce mi się czekać na kuriera z Gemini, więc ruszam chyba w miasto a tata idzie na nockę, więc chyba zdąży odebrać. |
||
|
|
|
#3036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
❤️❤️❤️ ![]() ![]() piękny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Ooo właśnie bo chciałam Ci odp - mi zarówno w klinice jak i teraz pryw kazali zwiększać codziennie - jeśli do 95 to o 1 j jeśli powyżej to o 2 j - nawet znalazłam ostatnio notatki ze szkolenia. I tak tez robiłam nie czekałam aż kilka dni będę miała ponad normę bo wiedziałam ze samo się nie unormuje ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Niud chciałam czarny ale rysy na stelażu są nawet na nowych wózkach
![]() Ja wiem ze bee specyficzny i nie każdemu się podoba - ale to mój wymarzony ![]() ![]() ![]() Teraz kusi mnie szara gondolka i do niej np różowa budka albo jasno-szara Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#3038 |
|
Zadomowienie
|
GROSZKU-co do sukienki, to może C& A ma coś ciekawego w ofercie? HM możesz pozamawiać i zwracać, jakby nie pasowało.
aaa i jeszcze taka mała lokalna firma MAUA- szyją sukienki w większych rozmiarach- porzadnie wykonane, z dobrej jakości materiałów- koleżanka tam kupuje. |
|
|
|
#3039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w tym tygodniu musimy zamknąć temat Challange accepted Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Amarela, Domima kciuuuuki za wizyty
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy jak będzie dzisiaj.Mirabilka super ten wózek wrzuć linka jak wyglądają do niego gondole.Glukometr mi zastrajkował, baterie padły, więc po śniadaniu nie zmierzyłam. Teraz muszę się ogarnąć i iść szukać gdzie mają takie malutkie baterie do kupienia. Domima super się czyta, że masz dobry humor idę szukać tych baterii to zobaczę jaka u mnie pogoda. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Amarela są różne kolory
![]() dziękuję Dziewczyny i idę leżeć chwilowo bo mdłości znów
|
#3045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coś też będziesz szyć? 😊 Mirabilka no i elegancko, teraz gondole wybrać i najważniejsze z wyprawki już jest 😊 |
|
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
Kurier ma być o 14
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3048 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam z tego przeklętego laboratorium dopiero, poszłam sobie radośnie w złą stronę do samochodu i nie mogłam go znaleźć
Domima & Amarela kciuki są ![]() Malinka - Skorpio wrzucała swoją torbę ![]() U mnie w jednej szafce leży i czeka wszystko, wczoraj dokupiłam małe wody i w zasadzie chyba można już pakować . Mirabilka wózek jest boski |
|
|
|
#3049 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wstaje z łóżka 😂
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,ja nie.moge sie wbic,co che nadrobic to milion nowych postow i rezygnuje,bo nie mam natchnienia zeby sie.skupic nawet. Dzieciom.robimy urodziny dzisiaj na sali zabaw,koncze tort jeszcze i czeka.mnir wyzwanie
![]() A dzisiaj swietuje,po.raz pierwszy od tygodnia 86 na czczo cukier ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3051 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Co do Amelisa to mówisz o 2w1? Szczerze powiedziawszy to nie wiem czy to jest dobra cena bo w końcu nie wiem ile nasz kosztował bo rodzice nam to ufundowali, a że odbierali osobiście to nie było nas przy podawaniu ceny ostatecznej porównaj ceny z tymi na allegro może. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
od razu lepszy humor od rana jak cukier w normie no nie?Do mnie dzwoniła koleżanka z pracy, która mieszka kilka bloków dalej (nigdy u siebie nie byłyśmy, ale siedzimy w biurze naprzeciw siebie i mamy dobry kontakt). Rozłożyło ją strasznie i prosiła czy bym jej do apteki skoczyła i do piekarni, bo jej chłopak w Anglii a babci z drugiego końca miasta nie ma sumienia ciągnąć a sama nie da rady wyjść. No to jak na dobrą koleżankę przystało poszlam jej po te zakupy, przy okazji wykupiłam sobie paski i insulinę. Zostawiłam jej zakupy i uciekałam, mam nadzieję że zarazki na mnie nie przeskoczyły a Bóg mi wynagrodzi moją dobroć lekkim porodem Wracając zaszłam na pocztę odebrać przewijak + prześcieradło na niego z HubiWorld i uwaga: gratisy dał (kosmetyczka + mała pieluszka), ale prześcieradło dostałam w odwrotnych kolorach - zamiast szarego w białe gwiazdki, białe w szare gwiazdki (dodam, że tego, które mi wysłał nawet nie było do wyboru w dostępnych wzorach ). Nie jest brzydkie, ale celowo wzięłam takie z przewagą szarego a nie białego. Napisałam do nich maila, zobaczymy co odpiszą.
|
|||
|
|
|
#3053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Sollina co do zamawiania wózka przez internet jak znajdziesz coś w dobrej cenie na allegro, warto sprawdzić czy dany sprzedawca ma swój sklep internetowy (prowizje na allegro podobno ostatnio podnieśli więc ceny idą w górę żeby sprzedawcy nie byli stratni za dużo...). Jak już znajdziesz jakąś stronę z wózkiem w dobrej cenie to warto napisać do danego sklepu internetowego - niektórzy mają możliwość udzielenia jakiegoś rabatu. Mi w jednym sklepie zaproponowali 5%, mąż znalazł inny gdzie nasz wózek był w jeszcze lepszej cenie + za polubienie i udostępnienie ich strony na fb dostaliśmy dodatkowo 3% rabatu. Spytać nie zaszkodzi a można pare złotych zaoszczędzić
|
|
|
|
#3055 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3056 |
|
Raczkowanie
|
Ja po pierwszej ciąży miałam straszne hemoroidy i położna poleciła mibprocto hemolan, smaruje się, ale przy tym trzeba wciskać je do środka. Przepraszam, że tak bezpośrednio napisałam ale mi to pomogło.
Wpadłam tylko chwilkę i tak pobieżnie przeczytałam bo mam całe łóżeczko do prasowania, a mąż właśnie dzwonił i się śmieje że dalszy ciąg gniazdowania😀 Domii współczuję bardzo sytuavji z mężem ale masz rację. Jak nie postawisz na swoim to sam się nie ogarnie. Oby poszedł po rozum do głowy. Kciuki za dzisiejsze wizytujące. Ja jutro idę na 10.40. |
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki tort robisz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3058 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co do zamówienia, fajnie że już jest, tylko jeśli zależało Ci na tamtym kolorze to faktycznie ciekawe co ci odpiszą 😊 |
||
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8212077 1]Wróciłam z tego przeklętego laboratorium dopiero, poszłam sobie radośnie w złą stronę do samochodu i nie mogłam go znaleźć
Domima & Amarela kciuki są ![]() Malinka - Skorpio wrzucała swoją torbę ![]() U mnie w jednej szafce leży i czeka wszystko, wczoraj dokupiłam małe wody i w zasadzie chyba można już pakować . Mirabilka wózek jest boski Musiałam to przegapić
|
#3060 |
|
Wtajemniczenie
|
Czuję się jak dziecko we mgle. Cieszę się z wolnego, że nie wiem co z nim zrobić i tak ledwo śniadanie dopiero zjadłam a już 11. Po 14 będą mąż z córką a to przecież tylko jeszcze 3h O.o co tu robić produktywnego..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

️
- krew oddana również. Już z rana czuć było wiosnę w powietrzu i cieszy mnie to bardzo
humor komus tu widzę się poprawił, super 
materiał pognieciony wiec musi się naciągnąć - także teraz gondolkę dokupie i byłoby
🖒 super fura

- szukam jeszcze inspiracji ... 

podpowiedzcie proszę czy mogę sobie zwiększać insulinę codziennie? Tej mojej sie nie zapytałam ostatnio bo mnie zaszczekała, a wcześniej była mowa, że zwiększyć jak dwa dni pod rząd cukier za wysoki...?