|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 6
Źle
![]() Rany, jaka burza ![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2008-07-13 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Jechałam dziś w te ulewę, grad, burzę i oczywiście połowa ulic pozalewanych cud, że mój samochód nie zalał się, ale z ato babka mi w tył wjechała
![]() ![]() Załączam fotki z tel. więc sorki za jakość, ale widac, jak ludzie rozumnie jeżdżą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Dziewczyny za komplementy
![]() I Tobie Iwonko za slicznego maila ![]() E nie wiem co sie dzieje, ale jak zle to trzymam kciuki, zeby bylo dobrze ![]() ![]() Ale za to gfotki na nk umiescilas swietne! Czy to sa aktualne zdjecia? Ale sie napracowalam. Tak mi sie nie chcialo nic robić, ąż w końcu z nie zważając na dzień tygodnia rzuciłam się w wir sprzatania. Umyłam wszystkie podłogi w mieszkaniu ![]() ![]() O Rany Iwonko! Ale widok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
Iwonko
![]() Madziu, z mamą źle ![]() Fotki starawe troszkę ![]()
#2135 |
Zakorzenienie
|
Cześć Rusałki
![]() Madziu dziękuję za fotki, pięknie wygladacie ![]() Ewuniu ![]() Wszystko będzie dobrze ![]() ![]() Iwonko ![]()
#2136 |
Zakorzenienie
|
o rany,Iwonko nie zazdroszcze
![]() E- ![]() ![]() Madziu-ślicznie wyglądaliście ![]() chudzinko-z czego sie chciałaś odchudzać |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() annLee - pamiętam, że miałam Ci opisać moją dietę. Przepraszam, że tak późno ![]() 6-6.30 - ok. 200 g sera białego chudego, dwie łyżeczki oleju lnianego, łyżeczka przecieru pomidorowego, przyprawy (zioła prowansalskie albo pieprz ziołowy), sałata od pół główki do całej, zależy od wielkości 10- serek wioejski200 g milkland, 1-2 łyżeczki oliwy, sałata albo inne warzywa (pomidory, ogórki, cykoria, rzadziej marchewka) 13- 2 jajka gotowane na twardo + 2 białka, warzywa jw. 16 - ser biały z oliwą, lub serek milkland + migdały lub orzechy, warzywa 19 - jw. przed snem - serek wiejski lekki piątnicy W dni z treningiem siłowym wyglądają trochę inaczej, bo okołotreningowo była odżywka (ale teraz się skończyła i kupuję dopiero w przyszłym miesiącu). Posiłek potreningowy z węglami, więc tutaj jajecznica z białek + chleb, albo proteina sojowa z warzywami, ostatnio leczo z ciecierzycą. Tak powtarzam ciągle, że będę ograniczać biały ser, ale prawda jest taka, że uwielbiam ![]() ![]() ![]() Na razie wyniki są, co prawda ostatnie 3 dni znów imprezy, wino, ciasto, ale na dzisiaj 58 kg (jak pisałam tutaj ostatnio było 59), w talii 67 (było 67,5), w biodrach 91 (było 92), w udzie 56 (chyba było 57, nie pamiętam na 100 procent, a nie chce mi się szukać postu). Przed szaleństwami winno-ciastowymi było nawet 57,3 kg...
![]() |
#2138 |
Raczkowanie
|
Kurczę, doczytałam teraz wiadomości E. Trzymam kciuki za mamę.
#2139 |
sophisticated
|
cześć
![]() Madziu przepiękne zdjęcia, cudnie wyglądaliście i bardzo fajna sesja Ewuś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#2141 |
Zakorzenienie
|
Ewuś trzymam kciuki!!!!!!
![]() ![]()
![]() |
#2142 | |
Wtajemniczenie
|
Czesc Slicznotki!
E, trzymam kciuki za mame. ![]() Masz w koncu te moje zdjecia czy nie? Nie ma na co czekac! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() --------------------- Wczoraj wracalam po tych ulewach komunikacja miejska i normalnie masakra. Jezdzil co 3 autobus a tramwaje w ogole! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2143 |
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
![]() Dziś szaro, smętnie i smutno i zimno. Akuratnie do mojego samopoczucia. Auto od uderzenia w tył to nic nie widać, bo błotnik lekko wgnieciony, ale za to tak walniety, że mam całą rureę wydechowa, tłumik do wymiany plus pekła obręcz od baku. Nie mogę jeździć. Nie wiem, czy wiecie, że teraz nie zgłasza się szkody zrobionej przez kogos do swojego ubezpieczyciela tylko do ubezpieczyciela sprawcy, więc dzis już wykonałam z 20 tel. bo to jakaś warszawska firma i czekam na tel. od rzeczoznawcy, co jak podejrzewam szybko nie nastapi i na dodatek pewnie będę musiała do tej całej naprawy jeszcze dopłacic z własnych pieniędzy ![]() Monika - ja mimo auta tez byłam mokra i w japonkach i w aucie mokro, bo ja co chwile latałam to teraz mnie gardło boli. Ewcia ![]() ![]() Brewusiu proszę szybciutko napisac, wiesz co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
Iwonko współczuje
![]() Bo do swojego ubezpieczyciela to z AC się zgłasza, a jak z OC to do cudzego ![]() Ja też miałam jazdy ![]() Musisz uważać przy wycenie, i jak coś nie tak to nie przyjmować tylko się wykłucać ![]() Tyle że to nerwów sporo kosztuje ![]() ![]()
#2145 |
Rzabbocop
|
Cześć Rusałki
![]() Iwonko współczuję przeżyć ![]() ![]() Moni dziękuję za fotki ![]() ![]() ![]() Madziu chudzinko ![]() ![]() ![]() Sovo gratuluję postępów ![]() to ja też zapraszam dzisiaj na oficjalne pożegnanie 7 z przodu (nie pokazała sie przez ponad tydzień i mam nadzieję, że nigdy już jej nie zobaczę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuję
![]() ![]() ![]() Rzabciu gratulacje!!!! ![]() ![]() ![]() czyżby nowa klawiatura? ![]() Ewuniu Słoneczko, jak tam poniedziałek mija?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Rzabbocop
|
Klawiaturę mam nową
![]() taką ![]() ale jeszcze pisze ze starej, która dzisiaj ma focha na znaki z shiftem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
Rzabciu to okazja do gratulacji i świętowania podwójna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
Moniko, dostałam fotki - dzisiaj pooglądam
![]() Nastrój do ![]() ![]() Iwonko ![]() Rzabbek, gratuluję ![]()
#2150 |
Zakorzenienie
|
Ewciu
![]() ![]() ![]() Jakby co to wiesz jestem w Łodzi i służę swoją osoba jakaś kawka, ciacho na poprawe humoru ![]() ![]() Zaraz Wam Dziewczynki wyślę @ fotki w staniku-prezencie od moich bliskich koleżanek. Kupiłam sobie jakiś czas temu ten deo i jestem zadowolona i polecam: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18656 ma fajne zabezpieczenie żeby sam nie psikał i rzeczywiście spełnia obietnice. Kupiłam, bo przez te upały i ciągłe noszenie odkrytych bluzek nie miałam kiedy użyć Etiaxilu. A dla Beatki - zakupiłam jakiś czas temu te pomadkę, choć pomadek nie lubię, ale ta jest bardzo leciutka, nie czuć jej na ustach, naturalnie wygląda, smakowicie smakuje i dla mnie to takie połączenie błyszczyku z pomadką. Podkresla kolor ust nie koloryzując chamsko. Kochana polecam Ci kolor, który ja mam i na ustach wygląda jak wisienka ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24597 mam kolor: 017 Cheers ![]() Tak mi się przypomniało to napisałam, co kupiłam ![]() Oczywiście wszystko kupiłam w promocji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
O dziękuję Iwonko
![]() Zaraz sobie zapiszę i sobie kupię przy okazji ![]() Jadę do domku, zajrzę do Was później ![]()
#2152 |
Zakorzenienie
|
dzięki Sovo
![]() przyznam,że dla mnie tyle twarogu to niezły hardcore-mimo,że bardzo lubię ![]() to na 3 dzień staje mi już w gardle ![]() spadków gratuluję! ![]() ![]() Rzabbciu-Tobie również ![]() ![]() klawiaturka nowa czy cały kompik? jak dziewczynki?wykatarzone? |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Rzabbocop
|
Ann klawiatura w linku
![]() dziewczyny już lepiej ale Misia ma ciągle nos zatkany. Małż dzisiaj wszedł teściowej na ambicję i zabrała Helenę do miasta jakąś godzinę temu a ja uśpiłam Misię i zrobiłam pierwszy od marca trening siłowy ![]() jaka jestem słaba ![]() mam nadzieję, że z następnymi treningami też mi się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Z autem współczuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja znowu poszalałam trochę na Strawberry i w Sephorze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ewa będzie dobrze, nadal trzymam za twoją mamę ![]() ![]()
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
Iwonko, dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() Rzabbek, biedna Misia ![]() Bardzo dobrze ![]() ![]() Gratuluję treningu, a siła przyjdzie z czasem ![]() Dziękuję Dor ![]()
#2156 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuję
![]() ![]() ![]() Rzabko - ciekawe, co teściowa wymyśliła za atrakcje dla Helenki ![]() Dor6 - gratuluję laptopa nowego ![]() ![]() Dziewczynki nie mam pojęcia, co Wam sie podoba w moim biuście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
Iwonko, a to paskudy
![]() Dor, oczywiście gratulacje ![]() Jak dodałam zdjęcia na NK to miałam 29 odwiedzających ![]()
#2158 |
Rzabbocop
|
Ivuś w ładności biustu bardziej liczy sie kształt niż wielkość
![]() no to sobie dziewczyny pośmigamy na nowych maszynach ![]() Nad siłą oczywiście będę pracować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
A gdzie na n-k widac ile osób oglądało nasz profil??
Rzabciu, ale chyba liczy się kształt bez stanika? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A zdania nie zmienię - biust baaaardzo przyjemny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.