![]() |
#3421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Formuła 1
Mamut? Hehe,mówiąc szczerze "tak wyszło" ;-) Nie ma to związku z moja tusza/wielkoscią ;p
Co do KERS -też nie popieram. Słyszałam, że to może mieć wpływ na jazdę,bo to dodatkowe obciążenie bolidu, więc będzie trzeba z innych elementów zrezygnować lub jakoś zmniejszyc ich wagę. Dlatego dla Roberta nie jest to dobra wiadomość, bardziej już chyba schudnąć nie może ![]() ![]() Co do pogody u mnie też rano było gorąco,a potem straszliwa ulewa i burza. Teraz znów się wypogodziło ![]()
#3422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha no chyba, że tak, zostałam olśniona ![]() No co do ekologicznych bolidów, to fajnie, będą ekologiczne, ale jak będzie 20 wyścigów to będzie tak samo jakby było 10 wyścigów i nieekologiczne bolidy.. Szkoda tylko że Mosley robi to nie dla ekologii tylko dla kasy. Cieszę się ze zwiększonej liczby wyścigów, ale to już nie ta sama Formuła 1, ograniczenia i ciągłe zmiany - okej rozwijamy się, ale w jakim kierunku? Silniki hybrydowe? Owszem, w codzienności jakieś Toyotki Priusy czy inne gady, ale w F1 ja tego nie widzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Raczkowanie
|
Ja też nie. Wolę szybkie [ale bezpieczne!] proste [na swój sposób
![]()
#3424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja slyszalam o tym allegro power, ale juz zapomnialam o co kaman ![]() ![]() Kurcze, Ty to masz szczescie, tez chce na GP ![]() ![]() ![]() A jak nie ma F1 to ja czasem ogladam moto gp ![]() ![]() Gapul witam Cie serdecznie ![]() ![]() ![]() No i popieram stanowisko co do tego systemu KERS, zabardzo chca wszystko unowoczesnic, a najgorsze, ze w ogole nie biora pod uwage zdania kierowcow, mysla tylko o kasie ;/ Przez KERS Robert bedzie taaki chudy ![]() Mialam dzis pojechac na wies, ale kuzynka nie przyjechala, wiec chyba jutro lub we wtorek rano jade. Zreszta dzis nie nadalabym sie do wyjadzu, bo od rana mam jakies dziwne bole, a od kilku godz skurcze... Eh wkurza mnie to juz ;/ W ogole to dzis w galerii sprzedawali gadzety z BMW, ale takie to wszystko drogie :/ A zegarki ktore reklamuje Kubica kosztuja kilkanascie i nawet kilkadziesiat tys, prawie jak zadarmo no nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szczęściara! Też bym chciała jechać, obiecali mi niby, ale kiedy to nie wiem. Strzelaj fotki gdzie popadnie ![]() ![]() Nie oglądałam moto gp, jakoś się nie mogę za to zabrać ![]() Witaj Gapul ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zadomowienie
|
kurna jak nie było nikogo to nie było, a jak się zleciały to wszystkie na raz!
![]() witam nową koleżankę Dagnę ![]() My z Luną przynajmniej skorzystałyśmy na tym jak Was tu brakowało i zabawiłyśmy się z Waszymi chłopcami ![]() ![]() Plot, to raczej do Ciebie Kimi wysłał sobowtóra, bo z nami był najprawdziwszy z najprwadziwszych Raikonenów ![]() następnym razem lepiej go pilnuj bo znów wyrwiemy go na jakąś impre ![]() Plot, zazdroszczę tego, że najprawdopodobniej będziesz F1 na żywo oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za entuzjastyczne przywitanie
![]() ![]() ![]() Ps. Fernando nawet nie wie jakie ma szczęście, że ma takie fanki ;D
#3428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam jechać w tamtym roku, ale niestety w ostatniej chwili nie wypaliło ![]() a w tym roku jak odbywała się ta impreza, to byłam w Warszawie...ale musiałam egzaminy zdawać ![]() ehhhh, może za rok w końcu się uda ![]() a jeśli nie, to z Luną porwiemy znów chłopaków i będzie jeszcze fajniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A propos to ostatnio koleżanki z mojej klasy gadały, że jak ja mogę to oglądać, jak to tak ryczy telewizor, głowa je boli.. ![]() ![]() Cytat:
![]() O jaaa, ja nie umiem jeździc, ale może by mnie ktoś powoził tym Ferrari ![]() ![]() Wezme, wezme, ale co to będzie z tego to nie wiem, okaże się za 3tyg wiec narazie nie macie mi co zazdrościć ![]() ![]() No właśnie wczoraj Stoner wygrał, Rossi drugi ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję że sie wykurujesz, cokolwiek to za dziwne przypadłości Cie złapały, a jakieś ibupromki nie działają albo coś? ![]() Cytat:
![]() Też to przechodziłam, tylko ja byłam czerwona chwile, bo się tak opalam, i jak już się zbrązowiłam to zaczęła mi pieprzona skóra schodzić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale nie martwcie się, sobowtór jest niczego sobie, kiedyś było mi dane spędzić noc z obydwoma ![]() ![]() Przywiozę Wam coś przecież ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do GP to mam nadzieję, że kiedyś się wybierzemy wszystkie razem ![]() Cytat:
![]() Zauważcie że ja tylko nad nim jednym się znęcam, taka Kasia to ma piętnastu kochanków, to jej sobie pozabierajcie, a nas wierne żony zostawcie w spokoju ![]() Moja mama dziś dorwała się do mojego F1 Racing i był tam wywiad z Markiem Webberem, i tak patrzy na niego i mówi: "No ten to jest ładny facet, a nie ta reszta co tam jeździ.." ![]() ![]() A czytałam ostatnio taki fajny wywiad z Kimi z Red Bulletin i coś tam mówił, że jego pierwszym samochodem była Łada ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za bardzo zajęta byłam czym innym, żeby go podczerwienią prześwietlać ![]() no i mam nadzieję, że coś nam się dostanie po Twoim przyjeździe z Węgier ![]() Cytat:
![]() prawdę mówiąc, masz rację, nawet sobowtór niczego sobie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sobowtóra sobie bierz, nawet dam Ci go na wyłączność ![]() ![]() Internet ![]() http://www.redbulletinf1.com/uploads...s/pdf/3984.pdf ino, że po angielsku i w pdf - więc cza mieć adobe readera ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszcze Ci, ze tam bylas ![]() Ferdek ma wieelkie szczescie, wiadomo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tez mam taka nadzieje. Zreszta dzis juz jest ok ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasia to harem juz ma, skubana jedna ![]() ![]() Cytat:
![]() Mozesz powiedziec mamie, ze zadna z nas nie przywlaszczyla sobie Webbera wiec moze go wziasc ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zadomowienie
|
Sluchajcie, moj tata prawie mialby 6 w totka, co za pech no
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Raczkowanie
|
Dziękuję!!!!!!!!
![]() ![]()
![]() |
#3436 | |||||
Wtajemniczenie
|
No proste, to są ekspertki ze studia Polsatu
![]() Cytat:
![]() To dobrze, że już jest lepiej, w ogóle głupio jest w wakacje źle się czuć, na takie rzeczy jest rok szkolny ![]() Cytat:
![]() Ja nie potrzebuje haremu, jestem wierną żoną, a Kasia jest okropna ![]() dostanie się nam wszystkim jak Kaś wróci ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Prosze ![]() ![]() Ale mi się nudzi. Siedzę w domu non stop i nie mogę nigdzie sie ruszyć, narobiłam sobie zdjęć ![]() ![]() Ciastka będę piec później też ![]() ![]() I mam w ogóle ambicje sobie naszkicować bolid Ferrari z Kimasem, nie wiem czy mi wyjdzie, ale jak tak to w antyrame i na ściane, będzie mi mój własnoręczny Kimuś wisiał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Raczkowanie
|
Luknę na pewno!
![]() Jeśli chodzi o Pit Lane Park to widziałam Roberta, udzielał "nam" wywiadu i jeździł chwilę bolidem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja siedzę właśnie i opracowuje kwestionariusze do kart badań,bo pod koniec sesji byłam na obozie badawczym :/ Nuda :P
#3438 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() żadnej z Was nie było, musiałyśmy sobie z Luną życie urozmaicić ![]() ![]() ![]() ale może następnym razem więcej osób załapie się na imprezkę, tylko jak my tymi chłopami się podzielimy??? ![]() Cytat:
![]() szkoda, że innych kolegów z F1 ze sobą Robert nie przywiózł ![]() Edytowane przez tass822 Czas edycji: 2008-07-14 o 18:31 Powód: dopis |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zadomowienie
|
Nie mam czasu niestety Wam odpisać na posty, bo za chwilę będę się kończyć pakować. Wyjeżdżam na 2 tygodnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i ci kumple... oj, zabawa się szykuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Raczkowanie
|
No to udanego wyjazdu
![]()
#3442 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ty jestes wierna, ale czy Kimi tez...? Oczywiscie nie chce nic sugerowac ![]() Oj odrazu dostanie, Kas ma tam tyle fajmych zajec(jak np ujezdzanie wielbladow ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O ciasteczka, podziel sie ![]() No no, taka zdolnicha z Ciebie jest? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jakos sie podzielmy, na zmiane bedziemy brac ;D A mnie tak zastanawia czemu zadna z nas nie chce Nakajimy? ![]() Cytat:
![]() Chyba glownie do tych kumpli jedziesz hmm? ![]() Baw sie dobrze! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zadomowienie
|
A tak w ogole to ja tez wyjezdzam... Jutro jade, ale w sumie tylka na kilka dni, bo okazalo sie, ze mama juz ustalila, ze kuzynka ma do mnie w pt na tydz przyjechac. W sumie nie oplaca mi sie jechac na te pare dni, ale jak juz kiedys napisalam, ze przyjade to tak zrobie. Mam nadzieje, ze moja kuzynka lubi F1, bo jak nie to bedzie musiala przez kilka godz sie ponudzic
![]() I ide jutro do fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kimiego to mam ja ![]() Cytat:
![]() Cium cium ![]() ![]() Cytat:
![]() To niech lepiej zostanie przy tych wielbłądach, bo widzę że żaden przystojniak nie czeka na nią po powrocie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciasteczka jednak będą jutro ![]() Czy ja wiem czy zdolniacha ![]() ![]() Z tego samego powodu, z którego COU jest samotny ![]() Kurde, poznałam takiego fajnego chłopoka i nie mogę sie z nim zobaczyć, bo nie mogę chodzić i pewnie pomyśli, że go olewam ![]() Ale ja mam problemy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to co ja tu będę sama robić ![]() Kuzynka jak nie lubi F1 to polubi ![]() Obcinasz w końcu włoski? ![]() Też chciałam być blond, a jestem teraz czarna ![]() Mi w blondzie byłoby okropnie, ale może Ty byś ładnie wyglądała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hehe oj chyba nie czeka ![]() ![]() Cytat:
![]() To tak jak moja mama ![]() Cytat:
![]() Pfii, to sama sobie zjedz ![]() ![]() Wcale, ze nie! Ja kiedys napisalam, ze jak zadzna z was nie chce COu to moge go sobie wziasc wiec samotny nie jest - ma Boza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nawet musze je obciac, bo teraz nieciekawie wygladaja... A ja zawsze chcialam byc czarna, ale jak kiedys pofarbowalm to wygladam fe ![]() Mam nadzieje, ze dobrze bedzie mi w blond, bo nie chce jak glupek wygladac ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj pseudo tak dziwnie brzmi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bożenko sięgnęłaś dna, to weź sobie jeszcze Nakajime do kompletu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie nie mam numeru, bo nasza znajomość rozwija się baaaardzo powoli.. ![]() głupio mi napisać do koleżanki która go zna, bo jak ona pytała co ja tak z nim, to wyparłam się wszystkiego ![]() Cytat:
![]() Powiedz że nie możesz długo żyć bez nas, a nie bez wizażu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I masz pokazać fotke!!!! ![]() Aha Bożor, jak tam Twoje studia? ![]() To się jeszcze okaże, kobieta zmienną jest ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no jest zmienną, jest, ale chyba nie wtedy, kiedy chodzi o takie ciacha??? ![]() ![]() no już lepiej ![]() KimiDuo Raikonnen ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
Dobra biorę Nakajimę i jeszcze Felippe, bo chyba nie zaklepany jest dziś na koncert (wtorek
![]() ![]() ![]() A co do włosków to ja już miałam i długaśne i króciutkie, czarne, bordowe, bakłażanowe i ostatnio czarna wiśnia ino się sprała...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.