|
|
#91 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Clarins,Isadora,boujoris, puma,Avon,Shiseido i inne
Cytat:
To może pasowałoby Ci tak: *Szminka Shine Elixir *spray jabłkowy *balsamy i błyszczyki z tego zdjęcia *peeling St Ives *żel z białą herbatą *fluid *któryś z tuszów Avon * Puma *cienie (1) za Amethysty i peep toe jesli taka wymainka Ci nei odpowiada to moze masz ochotę na jedna z tych rzeczy.? np. Oriflame Amethyst-zobacz sobei KWC tych perfum-mają świetne recenzje )
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu mowisz ze za duzo? Czarne buty kupilam za 40 zl, srebrne kosztowaly okolo 35 zl a te zolte kosztowaly 70 zl, maselko traktuje jako gratis. Na ile wyceniasz te kosmetyki ktore chcialam od Ciebie?
A nie mogloby byc tak: -Balsam z poswiata po opalaniu AVON -Krem nawilzajaco rozswietlajacy na dzien AVON ( z serii liiv) -Tusz superfull czarny -Supertrwały pudrowy cien do powiek NOWY kolor pearl AVON -kREDKA DO oczu/ust TBS -oczyszczajacy zel i tonik drzewo herbaciane i ogórek AVON -Kredka do powiek big color - surf (turkus) AVON |
|
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
interesują mnie u Ciebie - wszystko z Avonu, nowe (post 12):
4.Mleczko do demakijazu 11.Krem antycellulitowy 14.Detoksykujaca maska do ciała 15.żel do mycia twarzy z biała herbata pisałaś na targowisku Hand Made, że interesują Cię półfabrykaty/korale/koraliki. mam tego masę plus moje dwa wątki (kosmetyki i biżu). daj znać, jeśli jesteś zainteresowana tego typu wymianą
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
7.St Ives Morelowy peeling przeciw trądzikowy 150ml nowy 12.Krem do biustu 14.Detoksykujaca maska do ciała 10.Tusz superfull czarny 25.Zelowa maska chłodzaca na oczka Które jesteś skłonna wymienić? Szukasz półfabrykatów, mam ich trochę, mogę poszukać i porobić zdjęcia, jeśli chcesz, może coś wybierzesz? Ale to już jutro. |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam na perfumowym forum,ze szukasz Casmiru Choparda.Mam odlewkę we fiolce bez atomizerka,odrobinkę poniżej 2 ml(brakuje około 1 milimetra).
Oprócz tego mam miniaturkę kremu Avene 5 ml w tubce i kartoniku do cery suchej Antirougeurs creme riche,próbki i maleńkie odleweczki wysokopółkowych serów do włosów suchych i zniszczonych w wątku(w fajnych pojemniczkach do wykorzystania na odsypki). Również jeden słoiczek zakręcany biały z sephory i drugi z douaglasa,ale ten ma trochę wyszczerbioną ,pokruszoną nakrętkę(słoiczek jest dobry,a przykrywka kruszy kruszy się w tym miejscu co się zakręca) .Do tego słoiczka z sephory mogę zrobić odsypkę Błękitnej maski algowej z rutyną i witaminą C lub Różowej maski algowej,obie firmy Bielenda. I jeszcze dwie próbki w saszetkach: -Mus-podkład korygujący 3DSilicone Micro-Net Dax Cosmetics(kryjąco matujący podkład o konsystencji musu do każdego rodzaju cery,bez ograniczeń wieku).Czyni skórę kaszmirowo gładką i matową.Rozprowadza się równomiernie i nie tworzy efektu maski ułatwiając skórze oddychanie.Po nałożeniu adaptuje się do skóry i zapewnia doskonale dobrany jednolity odcień cery.Naturalny Beż 02.Pojemność saszetki 1,5 ml. -Finish Show Eveline Cosmetics(trzy efekty zamknięte w jednym podkładzie:baza pod makijaż,korektor i puder w kremie.Finish Shov to kryjący podkład o działaniu nawilżającym i wygładzającym,przeznaczon y do wszystkich rodzajów skóry.Została wzbogacony o składniki utrwalające makijaż,aby cera pozostawała idealna przez wiele godzin.Pokrywa skórę unikalną siateczką 3-wymiarowego koloru,który sprawia,że podkład doskonale dopasowuje się do każdej cery.Innowacyjna formuła 3D HI-TECH COLOUR gwarantuje perfekcyjny makijaż bez efektu maski.Saszetka 2ml. No i wysokopółkowe cienie (próbki-miniaturki )Shiseido z wątku. U Ciebie interesuje mnie kosmetyki Artistry. |
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Może cos u mnie za black russian?
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
odp u mnie w watku z pumami
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Muciu, muszę sobie przypomnieć Rock'n'Rose i dam znać
|
|
#100 |
|
BAN stały
|
9.sHINE Elixir maybelline kolor red magic Nowa tylko spróbowany kolor
20.Spray jabłkowy 30ml puma jamaica wszystie smackersy (nowe i używane) i balsamy i błsyzcyki z tego zdjęcia:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1214999977 1.Maybelline wonder finish nowy kolor sand 7.St Ives Morelowy peeling przeciw trądzikowy 150ml nowy .Krem do biustu .żel do mycia twarzy z biała herbata .Krem przeciw oznakom starzenia na dzien 6.poczwórne cienie vintage violet 6. AVON TOREBKA TILLY Torebkę możesz nosic na pasku lub na nadgarstku.Wymiary torebki 10x20cm wysokość paska: 56cm Długość uchwytu bransoletki:11cm.materiał Poliester, Bawełna, PCV. Produkt nowy. co byś chciała z atow szystko.? tylko prosze odpisz nie ignoruj mnei ;]]] |
|
|
|
|
#102 | |
|
Konto usunięte
|
hej, nieśmiało się przypomnę.
![]() Cytat:
dorzucę do listy Demeterki: 18 i 19.Demeter splash 15ml Sour apple lollipop(lizak jabłkowy) -ZOSTAłA TYLKO 1 SZTUKA 22.Demeter splash 15ml black russian |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
cois u mnie za
4.Aquolina żel pod prysznic i do kąpieli brzoskwinia i morela.Brak napisów po polsku-przyleciał z włoch.Nowiusi 250ml za cos extra oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1214999932 2 i 3 cienie |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic,pozdrawiam
.
|
|
#107 |
|
Kici kici miau miau
|
posiadam podklad La Roche Posay z serii Unifiance. Okolo 3/4 butelki jeszcze jest. Moze bylabys zainteresowana? kolor 23.
interesowalby mnie cien Clarinsa Sweet Melon lub puder brązujący Clarinsa. Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-07-13 o 09:01 |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
I co tam z naszą wymianką? ;>
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Moze znajdziesz cos jeszcze u mnie? A wiec: * Paletka cieni do powiek i róży miss rose * smackers pinacolada 3/4 * smackers fanta 3/4 * Joko winter glamour fiolet * Morelowy peeling przeciw trądzikowy * Balsam mandarynka i aloes * Krem nawilzajaco rozswietlajacy na dzien Jej, duzo I jeszcze arafatka mi sie u ciebie podoba
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Konto usunięte
|
[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;8179410]interesują mnie u Ciebie - wszystko z Avonu, nowe (post 12):
4.Mleczko do demakijazu 11.Krem antycellulitowy 14.Detoksykujaca maska do ciała 15.żel do mycia twarzy z biała herbata pisałaś na targowisku Hand Made, że interesują Cię półfabrykaty/korale/koraliki. mam tego masę plus moje dwa wątki (kosmetyki i biżu). daj znać, jeśli jesteś zainteresowana tego typu wymianą [/QUOTE]przypominam się, bo widzę, że jesteś aktywna na forum
|
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
hej, interesują mnie:
1.Avon,Sypki podkład z wygładzającymi minerałami - ALMOND 5.Gal nowa odzywka kreatynowa 6.Gal nowe serum pod oczy 5.wisiorek z łancuskziem avon znalazłabyś coś dla siebie u moich wątkach? pzdr
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi sie :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1214997975 niebieski i fioletowy Puma jamajca jak na foto z 30ml Pur blanca nowa bez pudełka Cienie placowe wypiekane piekny turkus opalizujacy na złoto St Ives Morelowy peeling przeciw trądzikowy 150ml nowy CIEN DO POWIEK COLOR TREND KOLOR SNOW STORM AVON TOREBKA TILLY
|
|
|
#114 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ten cień Inglota ma małe wgłębienie, które widać na zdjęciu jak cień, nie jest duże, ale ja dziś je zobaczyłam i zauważyłam, że na zdjęciu wygląda to jak cień, a nie chcę nieporozumień. za pozostałe rzeczy chciałabym: 18 i 19.Demeter splash 15ml Sour apple lollipop(lizak jabłkowy) -ZOSTAłA TYLKO 1 SZTUKA 1.Krem do szybkiego pedicuru 17.Krem nawilzajaco rozswietlajacy na dzien (jaka data produkcji?) 22.Krem przeciw oznakom starzenia na dzien (jaka data produkcji?) 10.Tusz superfull czarny 25.Zelowa maska chłodzaca na oczka Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2008-07-15 o 23:53 |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
z Twojej wishlisty miałbym:
-koralki do wyrobu bizu hand made 29.monety 2zł - takie kolekcjonerskie moga byc uzywane całe w kolorze złotym lub srebrnym-wiecie ocb?? 32.płyn micelarny (ale ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...emakijazu.html ) Poza tym mam jakieś próbki kremów i podkładów z avene i tym podobne mogę pofotografować jeśli jesteś nadal zainteresowana
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
Twoje watki sa tak pelne ze nie wiem od czego zaczac
bardzo chetnie oddam persil- mam ostatni o owe 4 op. tabletek i podkladzik Podam wstepna liste i bedziemy negocjowac znow mysle ze sie dogadamy jakos ![]() 4.L'Oréal, Casting Crème Gloss nowa kolor 630 KARMEL avon 27.oczyszczajacy zel i tonik drzewo herbaciane i ogórek 23.Krem z mleczkiem ryzowym do skóry suchej NOWOSC 24.2 fazowy balsam do ciała 15.żel do mycia twarzy z biała herbata 16.Krem na noc liv botanics 13.Nawilżajaca ,maseczka oliwkowa 4.Mleczko do demakijazu 6.poczwórne cienie vintage violet 6pojedynczy cien do powiek kolor nude 12 i 13. Błyszczyk do powiek kolory: bronze shine i golden lights 14.Supertrwały pudrowy cien do powiek NOWY kolor pearl 2.Avon,Sypki podkład z wygładzającymi minerałami - BUFF fioletowy naszyjnik oraz z ciuszkow http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1207658056 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1208254504 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1208254504 |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Jak myslisz, pozostalo ok 80 ml Echo? Mogłabym Ci dac w zamian Heiress i Tumulte. Dodalabys mi jeszcze odlewke Valentino?
W Polsce bede w niedziele
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

)

I jeszcze arafatka mi sie u ciebie podoba

- 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!