|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szukam chętnej osoby na wyjazd do Anglii :)
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam chętnej osoby na wyjazd do Anglii :)
1) Nie boisz się jechać z obcą osobą?
2) Ta osoba miałaby jechać na całe trzy miesiące, czy tylko na przykład polecieć tam z Tobą, a wraca każdy w swoim terminie? 3) Co z utrzymaniem się tam, czy w grę wchodzi jakiś hotel, czy co, napisz więcej o organizacji tego wyjazdu. 4) Do jakiego miasta chcesz lecieć i z jakiego? 5) Czy to musi być maj, czy może - na przykład - lato? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Właśnie dlatego chciałabym się wcześniej zapoznać, jeszcze w Polsce. Kiedyś chciałam zacząć studia we Lwowie i w podobny sposób poznałam dziewczynę, z którą umówiłam się na piwo i po kilku godzinach ustalysmy że chcemy jechać i mieszkać razem (obie potem zrezygnowałysmy z wyjazdu ale to już swoją drogą). Myślałam nie o hotelu ale o wynajęciu pokoju. Jeśli chodzi o termin, nie jest sztywny. Po prostu pomyślałam że łatwiej będzie o pracę przed wakacjami, zanim zjada się studenci. Chciałabym podkreślic, nie szukam pomocy w wyjeździe i klimatyzacji, szukam dziewczyny, kompanki, która może być tak samo zielona jak ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Bardzo słuszne podejście z tym zapoznaniem się, tylko nie wiem, czy jedno spotkanie wystarczy, żeby kogoś poznać. I czy będzie możliwe ze wzgledu na to, że możecie mieszkać w różnych miastach. Ale lepsze jedno, niż nic
![]() ![]() ![]() W moim przypadku jest tak, że znam w Anglii kogoś, kto jest moim Najcudowniejszym Przyjacielem. Nie spotkałam, go jeszcze nigdy osobiście, ale przeżyliśmy tyle razem, że wiem, że mogę na nim polegać zawsze i wszędzie, a on na mnie. Przyjaźń trwa od 3 lat i mieliśmy się w końcu spotkać w Londynie, oboje nie mogliśmy się tego doczekać, tylko problemem były trudności finansowe (obiecał, że jak sam uzbiera, to mi wręcz kupi bilet ![]() Tyle, że mój Przyjaciel śmiertelnie się na mnie o coś wkurzył prawie miesiąc temu ( ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Szukam koleżanki chętnej na wyjazd do Anglii:)
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.