|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Cytat:
![]() POKAZUJ!!!!!!! Teraz, bo za 4 minuty idę do odmu i jutro dopiero będę mogła obejrzeć!!!
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to była paczuszka nie do Polski. Tego samego dnia zamawiłam coś jeszcze z wysyłką do PL i paczuszka dotarła po 6 dniach
|
|
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu tez moge byc rodzynkiem co do upodoban
|
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj jak ja bym go ukochała.....wrrrrr... ![]() Ja też, nie lubię takich suchych, i jeszcze jak mają pestki... Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Juz tam zadzwoniłąm i dowiedziałam się, że już ją niby do mnie wysłali z powrotem
Nie, poznaniaki ![]() Daję im czas do jutra Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
zakochalam sie w nich ![]() to nie jest smieszne ![]() Cytat:
a co do butow to przewaznie kupuje na www.letsbuyshoes.com ale, ze im sie skonczyly juz te moje milosci to poszukalam na alle i znalazlam za jedyne 149zl! ha!
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
poszlam sobie dzisiaj do marrionaud i zobaczylam ze maja nowa szafe! Guerlain!
od razu rzucil mi sie w oczy ten tusz nowy z dwoma szczoteczkami no i te piekne meteoryty!![]() bezowe piekne!! niestety nie bylo okazji sprawdzic jak moga wygladac na skorze bo sprzedawczyni lazila z jakas klientka i ciagle mi kazala sie odsuwac!!
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nulka- i jak Sunkissed? |
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ktoś wie czy ten pędzel do pudru jest fajny, duży i z naturalnego mięciutkiego włosia ? YSL http://us.strawberrynet.com/productD...51687&goChar=Y Szkoda, że nie piszą jaki jest duży, bo na zdjęciach to wszystko duże u nich
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
pow jak wychodzilam ze nauczyla by sie pierw poprawnie wymawiac producentow a pozniej sie panoszyla
Serenite_ od razu jak przyleci do Ciebie Elizabeth i ja przetestujesz to zdaj recenzje czy klikac klinika czy Elzbiete
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Czy kupowałyście może przez ebay z truskawki ? Bo chciałabym coś kupić u nich przez ebay i nie wiem jak to jest, bo anielski kiepściutki
Czy jak kupię kilka rzeczy to wyślą razem i można zapłacić razem, czy wszystko osobno ? Czy też zwracają vat ?
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka Wszystkim
Asiu widzę że masz dziś już lepszy chumorek I jakie piękne wiersze piszesz ![]() Leanko: Powodzenia na nowej drodze życia!!! Reese: Ja tez dziś mam zupkę grzybowo-pieczrkową co prawda grzybów jeszcze nie ma ale jest taka fajowa mieszanka - Hortexu są w niej borowiki - zupka wychodzi pyszna ![]() Co do perfum: to mam pytanie do Lipgloska - wiem że jestes fanką Flowerbomb"ów(ja też) czy niuchałaś juz może tę lżejszą wersję? EDT?różni sie czymś od EDP?Szukam sobie jakiegoś zapaszku na lato,ale lekkiego - ostatnio wieczorem prysnęłam się V&R i stwierdziłam że nadal kocham te perfumy... Habibku: Przepiękne sandałki - i za taką przyzwoita cene je upolowałaś ![]() Mi tez podobają się buty Irregular choice-mają bardzo oryginalne modele. Nulko: Gratuluję paczuszek ![]() Serenite,Hihi: A o co dokładniej chodziło w tym wątku na technicznym? Jestem ciekawa bo pisze dość często recenzje na kwc.Wiecie co,dziś byłam w Rossmannie kupić sobie jakąś tarkę do pięt (ale nie metalową - przestroga - przypadek Kalinki ) i wybrałam sobie taka fajną scholla ,biorę ją do koszyka,patrze a ona normalnie była używana!!!!! widać było na niej kawałki naskórka i żółty nalot a'la piętka!!!! :kwasny : od razu to odrzuciłam,i wzięlam inną - już czysta sztukę! ale jak bym tego nie przyuważyła?! normalnie co się dzieje na tym swiecie...
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta zupka o której piszesz, hortexowa jest mniaaaaaam! A na forum technicznym jest wątek "recenzje do usunięcia" i tam można zgłosić recenzję, która nie spełnia wymogów regulaminowych. Tam właśnie była dyskusja nad habibkową, że tylko 2 razy biedna użyła ![]() Ale czasem wklejają fajne zjawiska- np. "właśnie sobie ten zapaszek zamówiłam, to jak przyjdzie-edytuję recenzję i napiszę czy mi się podoba, czy nie" ![]() Albo: "wygląda na fajny, ale nie wiem, czy mi się podoba, bo nie mogłam odkręcić pudełka"
|
|
|
|
|
#3827 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
O mój Boże
|
|
|
|
#3828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z ta tarka to gdybym to zobaczyla, to... delikatnie mowiac mialabym chet zwrocic obiad... ![]() Cytat:
![]() juz sie nei moge doczekac kiedy przyjada ![]() byla jeszcze jedna para w rozm. 39, wiec jak ktos chce miec irregulary za grosze to polecam
|
||
|
|
|
#3829 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No albo kupił,przetestował,nie spodobało się -to oddał...
bo tak w sklepie? w sumie to sezon klapków(ktoś mógl zrobić sobie Pedikiur w sklepie)...wrrr...az mnie ciarki przeszły... Cytat:
mogę ją jeść cały czas Cytat:
Czasami znajduja sie takie "kwiatki" (które wyżej zacytowalaś)że warto usunąć,ale to że ktoś użył 2 x np.cień do powiek od razu trzeba zgłaszać do usunięcia... przecież można użyc czegoś raz i stwierdzić że jest to fatalna rzecz i na tej podstawie wystawić recenzję ![]() I recenzja habibkowa została usunięta? Habibku: Ja mam wielką człapę - 41 i tak pewnie by nie było rozmiaru ale sandalki naprawde super
|
||
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moja recenzje wywalili chcieli, zebym sobie kuku zrobila, wiec sie na nich pogniewalam
|
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ohydztwo !!!!!Cytat:
To chyba kpina jakaś Ja chyba w takim razie jakaś alfa i omega jestem, bo czasem już po odkręceniu korka jestem w stanie powiedzieć, czy coś mi się podoba czy nie ![]() ![]() cytat z wikipedii: Recenzja to krytyczne lub pozytywne omówienie utworu artystycznego lub naukowego, którego celem jest poddanie ocenie wartości tego dzieła w oparciu o powszechnie przyjęte kryteria, lub w sposób czysto subiektywny. Więc o co chodzi...
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fuuuuuj ![]() Wąchałam i wersję Extreme i Edt - myślę, że jak kochasz Edp Edt na pewno Ci się spodoba |
|
|
|
|
#3837 | |||
|
Zakorzenienie
|
fotki blyszcza ktore wrzucilam na zdobycze sa calkiem przeklamane, wyszedl tam fuksja a on jest taki rozowo-brzoskwiniowy jak dla mnie
malo na moich ustkach widac ale super sie blyszczy![]() Cytat:
chyba zdradze swojego MAC'a dla niego![]() Cytat:
juz przegladam ta stronke![]() Cytat:
przez to wygladalam jakbym dopiero wstala hehe a teraz juz wreszcie nie beda
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
oj jakby tak w domu zauwazyc dopiero ze byla uzywana!!? teraz to sie nikt juz nie przejmuje niczym (oczywiscie nie nikt ze nikt
) i z normalnych produktow robia sobie testery uzywajac ich dowoli!![]() ja mam ochote na jakies wygodne japonkochinki bo te wszystkie ktore mam to nadaja sie od domu do ogrodka bo zaraz ogryza
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam dziś Mańkę
Pierwsze testy jak najbardziej pozytywne |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.

Gadacie o tych butach od rana i nie wytrzymalam, kupilam kolejne irregulary 

na Tru kolorek wygladal troche inaczej no i myslalam ze bedzie bardziej widoczny na ustach... tymczasem na moich jasnych ustach prawie nie daje kolorku, troche podbija kolor ust, za to przepieknie blyszczy, taka tafla

Jestem ciekawa bo pisze dość często recenzje na kwc.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)