PM 2018, cz. XI - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-03-14, 09:40   #2581
kalinolistek
Zakorzenienie

Dot.: PM 2018, cz. XI

Właśnie czekam! Większość osób startuje na to samo stanowisko. To mnie stresuje!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

kalinolistek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 09:48   #2582
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisonowa Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo, z tym wyjątkiem, że NIC nie mamy załatwionego. Wezmę się za to od kwietnia, chociaż strasznie mi się nie chce... Po drodze do ślubu wiele rzeczy ma/miało się pozmieniać i temat ślubu chcąc nie chcąc spada z tapetu. Ale pooooowoli coś rusza, mamy już nawet "wersję roboczą wersji roboczej" (Kinder ) zaproszeń, a to postęp

Ktoś tu mnie bezkarnie małpuje
Ostatnio myślałam o Tobie jak przechodziłam koło sklepu z gadżetami kibica, była wystawka z BVB akurat (choć mają też inne badziewia ) i napis na szybie
K I N D E R P A R T Y
Padłam
Stary 2018-03-14, 09:56   #2583
patisonowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
Ktoś tu mnie bezkarnie małpuje
Ostatnio myślałam o Tobie jak przechodziłam koło sklepu z gadżetami kibica, była wystawka z BVB akurat (choć mają też inne badziewia ) i napis na szybie
K I N D E R P A R T Y
Padłam
Nie małpuje, tylko inteligentnie cytuje Jak miło, że Ci się kojarzę z tymi kopaczami
Tak naprawdę Ty na zaproszeniach powinnaś mieć 'Zaproszenie na Kinderparty' zamiast na ślub

patisonowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 09:57   #2584
pani_smith
Zakorzenienie

Cytat:
Tak naprawdę Ty na zaproszeniach powinnaś mieć 'Zaproszenie na Kinderparty' zamiast na ślub

wróciłam
pani_smith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 10:05   #2585
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Nie małpuje, tylko inteligentnie cytuje Jak miło, że Ci się kojarzę z tymi kopaczami

Myślę, że goście by nie załapali Ale Wam mogę porozsyłać Save the Kinder party date
Stary 2018-03-14, 10:06   #2586
broadwaydream
Wtajemniczenie

Ja też mam wątpliwości co do sukni a gadać o ślubie to mi się nie chce już od ładnego ponad pół roku. Bo w sumie o czym gadać jak większość już załatwiona pewnie w czerwcu znów ruszy trochę bardziej, jak już bedzie miesiąc/półtorej do uroczystości.
Na razie zamawiamy gajer i obrączki w tym miesiącu. Ale że wiemy już jak ma wyglądać jedno i drugie to też nie ma elementu zaskoczenia ewentualnie przy obraczkach rozwazam jeszcze czy złoto białe czy żółte.
Stary 2018-03-14, 10:10   #2587
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Manami Pokaż wiadomość
Ja tez codziennie sie zabieram zeby cos napisac i jak juz otwieram edytor to rezygnuje bo nie mam za bardzo nic do powiedzenia najwiekszy problem mam z majtkami slubnymi i wybieram je dluzej niz suknie

Co do sukni tez mam giga watpliwosci, zaluje ze nie wzielam czegos totalnie skromnego
nic w końcu nie zamówiłaś?

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 10:10   #2588
sunshine_25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
U mnie 23dni 😀

Cytat:
Napisane przez MissCath Pokaż wiadomość
Hej wam. No to został miesiąc. Zaczynam czuć serio stres, że to już. Nie mam wątpliwości, co do TZ-ta, ale ta perspektywa, że to już "na zawsze" jednocześnie cieszy, ale i... Przeraża. A przecież już teraz martwię się, gdy TZ późno wraca, czy coś. A co dopiero będzie po ślubie?

Jejuuu ale wasze sluby juz blisko!

Cytat:
Napisane przez kalinolistek Pokaż wiadomość
Właśnie czekam! Większość osób startuje na to samo stanowisko. To mnie stresuje!

Powodzenia! Trzymam kciuki!

Do naszego slubu jutro bedzie 100 dni

A lista zakupow jak byla nie ruszona tak nadal jest...
Musze kupic buty na zmiane, koper, kilka rzeczy jeszcze do koszykow ratunkowych, ogarnac swoja 'kosmetyczke 'ratunkowa'' zeby miec w pokoju w hotelu, jakies podziekowania dla mamy, dziadka , rodzicow TZ i jego babci (koszyki juz na to mamy, tylko wkladu nie mamy ) , zegarek dla TZ, poszetke, welony, litery na stol, ponczochy, bielizne... Zabijcie mnie....

Dla rodzicow, mojego dziadka i babci TZ chcemy nagrac film z podziekowaniami, ale tez chcemy im cos dac po tym filmie .
Moja swiadkowa to zdolna bestia i robi mi koszyki/ skrzynki.
Myslalam zeby do koszykow dac albo flower boxy albo male drzewko szczescia (wiec x4) , dla facetow po Metaxie (moj dziadek uwielbia, a tata TZ nie bedzie wybrzydzal ) , dla mam jakiegos dobrego szampana/ wino w podobnej cenie do Metaxy zeby nie czuly sie pokrzywdzone, moze jakas mala bizuterie, cos slodkiego?
Co myslicie?

Dla babci TZ nie mam pojecia, ma 81 lat, jest dosysc aktywna (lata po 'miescie' jak tylko jest ladna pogoda) , raczej nie pije alkoholu , uwielbia slodycze ale nie powinna jesc za duzo cukru.
Lubi zlota bizuterie ale ma pelno szkatulek i tego nie nosi, raczej zbiera... Ma kilka ulubionych a reszta lezy. Dostanie tez kwiaty/ drzewko jak wszyscy.

Macie jakies pomysly dla babci TZ? Tylko blagam Was, nie jakies Doppel Herz albo inne Biovitale
sunshine_25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 10:40   #2589
MissCath
Zakorzenienie

Przyszła mi kurtka z Zalando. Jestem mega zawiedziona, bo właściwie to jest cienka narzutka, a nie kurtka

Stary 2018-03-14, 11:31   #2590
goplankowa
Zakorzenienie

Hejka kurde mam nowy telefon zainstalowalam wizaż chyba zaktualizowany i same reklamy :/ tez macie?

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
wysłałam

my zrobiliśmy z TŻ pierwsze 10 km rowerami w tym roku w niedzielę - było 14 stopni na plusie
i też widzę, że znowu zima wraca...
A my chcieliśmy z przyjaciółmi zjeść w niedzielę wspólny obiad w postaci grilla i nici z tego ale mamy rezerwację w escape room bo przyjaciółka ma zniżki

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
Hahaha przez przypadek wczoraj na to trafiłam i nie powiem śmiałam się jak głupia z Małgośki 😂 tz zerkał razem ze mną i nagle wyleciał z tekstem: wiesz co . . pomyślałem,że jakbym miał taką kobietę to bym ją chyba udusił, ale za chwilę uświadomiłem sobie że jesteś jeszcze gorsza

🤣🤣🤣🤣

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
To ksiądz wymyśla taką próbę. Ale to bardziej chodzi o spotkanie organizacyjne niż próbę ☺

Nie stresuj się 😘 najwyżej się zbłaźnisz a i tak już ich nie zobaczysz 😀 ja sobie tak zawsze tłumacze 😀 zbłaźnie się ale mnie nie pogryzą ani nie zbiją. Czuje ze będzie dobrze 😘

Paratrophy, czego uczysz? Co zrobiła tamta babeczka? Dawaj jakieś ploty branżowe ☺

Ja babeczki w kancelarii się spytalam kiedy mamy jeszcze przyjść a ona że mamy już wszystko no ale z tydzień przed pójdziemy zanieść kasę i spytać o szczegóły ceremonii:p

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez MissCath Pokaż wiadomość
Hej wam. No to został miesiąc. Zaczynam czuć serio stres, że to już. Nie mam wątpliwości, co do TZ-ta, ale ta perspektywa, że to już "na zawsze" jednocześnie cieszy, ale i... Przeraża. A przecież już teraz martwię się, gdy TZ późno wraca, czy coś. A co dopiero będzie po ślubie?

Ja nie chcę widzieć 2 miesiące przed a co dopiero miesiąc

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
U mnie 23dni 😀 to chyba normalne, że masz takie myśli ☺

Aż się zestresowalam teraz za Ciebie 🤣

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Mi się nie chce brać za ostatnie dupsy typu podziękowania, pojemniki na jedzenie oglądać bukiety

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Manami Pokaż wiadomość
Ja tez codziennie sie zabieram zeby cos napisac i jak juz otwieram edytor to rezygnuje bo nie mam za bardzo nic do powiedzenia najwiekszy problem mam z majtkami slubnymi i wybieram je dluzej niz suknie

Co do sukni tez mam giga watpliwosci, zaluje ze nie wzielam czegos totalnie skromnego
Żartujesz masz cudowną suknię 😍 daj jak nie chcesz 🤣

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 11:33   #2591
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Hejka kurde mam nowy telefon zainstalowalam wizaż chyba zaktualizowany i same reklamy :/ tez macie?

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

A my chcieliśmy z przyjaciółmi zjeść w niedzielę wspólny obiad w postaci grilla i nici z tego ale mamy rezerwację w escape room bo przyjaciółka ma zniżki

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

🤣🤣🤣🤣

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Ja babeczki w kancelarii się spytalam kiedy mamy jeszcze przyjść a ona że mamy już wszystko no ale z tydzień przed pójdziemy zanieść kasę i spytać o szczegóły ceremonii:p

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Ja nie chcę widzieć 2 miesiące przed a co dopiero miesiąc

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Aż się zestresowalam teraz za Ciebie 🤣

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Mi się nie chce brać za ostatnie dupsy typu podziękowania, pojemniki na jedzenie oglądać bukiety

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Żartujesz masz cudowną suknię 😍 daj jak nie chcesz 🤣

Aa ja juz czym blizej tego slubu tym bardziej mi wszystko jedno, wiec przezyje te kiecke

PM 2018

Manami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 11:33   #2592
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paratrophy Pokaż wiadomość
Założysz swoją suknie i przestaniesz mieć wątpliwości. Ja tez ostatnio mam co do swojej wątpliwości ale pewnie mi przejdzie jak już ja będę miała

Wow! Ale szybko dziewczyny!

Dokładnie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Kalinolistek! Daj znać po rozmowie!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja chcę już przyszły tydzień, mam nadzieję że znowu się zakocham

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:

Trzymam mocno mocno kciuki !

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 12:10   #2593
pani_smith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunshine_25 Pokaż wiadomość
A lista zakupow jak byla nie ruszona tak nadal jest...
Musze kupic buty na zmiane, koper, kilka rzeczy jeszcze do koszykow ratunkowych, ogarnac swoja 'kosmetyczke 'ratunkowa'' zeby miec w pokoju w hotelu, jakies podziekowania dla mamy, dziadka , rodzicow TZ i jego babci (koszyki juz na to mamy, tylko wkladu nie mamy ) , zegarek dla TZ, poszetke, welony, litery na stol, ponczochy, bielizne... Zabijcie mnie....

Dla rodzicow, mojego dziadka i babci TZ chcemy nagrac film z podziekowaniami, ale tez chcemy im cos dac po tym filmie .
Moja swiadkowa to zdolna bestia i robi mi koszyki/ skrzynki.
Myslalam zeby do koszykow dac albo flower boxy albo male drzewko szczescia (wiec x4) , dla facetow po Metaxie (moj dziadek uwielbia, a tata TZ nie bedzie wybrzydzal ) , dla mam jakiegos dobrego szampana/ wino w podobnej cenie do Metaxy zeby nie czuly sie pokrzywdzone, moze jakas mala bizuterie, cos slodkiego?
Co myslicie?

Dla babci TZ nie mam pojecia, ma 81 lat, jest dosysc aktywna (lata po 'miescie' jak tylko jest ladna pogoda) , raczej nie pije alkoholu , uwielbia slodycze ale nie powinna jesc za duzo cukru.
Lubi zlota bizuterie ale ma pelno szkatulek i tego nie nosi, raczej zbiera... Ma kilka ulubionych a reszta lezy. Dostanie tez kwiaty/ drzewko jak wszyscy.

Macie jakies pomysly dla babci TZ? Tylko blagam Was, nie jakies Doppel Herz albo inne Biovitale
strasznie dużo tego, może by to nieco uprościć?
jeśli zdecydowaliście się na film, to może skoro tam będzie jakieś "podziękowanie" może ten sam tekst wpisać rodzicom w kartkę, czy co tam planujecie. widzę, że dziadków masz nie od pary, więc tu każdy musi dostać swoje, ale może rodziców potraktować jako parę i po jednej buteleczce/flowerboxie?

wróciłam
Stary 2018-03-14, 12:52   #2594
kalinolistek
Zakorzenienie

Już po! Czuję, że może się udać...

Stary 2018-03-14, 12:56   #2595
patisonowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Kciuki najmocniejsze!!! Kiedy decyzja?

patisonowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 13:01   #2596
nikkus
Zadomowienie

Cytat:

Trzymam kciuki jeszcze mocniej 😘

Rany dziewczyny mam takie zawroty głowy od zeszłego tygodnia..zamiast być lepiej to jest coraz gorzej 😭

nikkus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 13:05   #2597
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:

Oby!

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 13:26   #2598
kalinolistek
Zakorzenienie

W poniedziałek zadzwonią 😊 na początku było ciężko, ale potem zaczęłam nawijać o nasionach i rozpoznawałam gatunki, więc poszło mi dobrze 😀

Stary 2018-03-14, 14:49   #2599
sunshine_25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pani_smith Pokaż wiadomość
strasznie dużo tego, może by to nieco uprościć?
jeśli zdecydowaliście się na film, to może skoro tam będzie jakieś "podziękowanie" może ten sam tekst wpisać rodzicom w kartkę, czy co tam planujecie. widzę, że dziadków masz nie od pary, więc tu każdy musi dostać swoje, ale może rodziców potraktować jako parę i po jednej buteleczce/flowerboxie?

Ja mam dziadka i mame a TZ babcie i rodzicow . Wiec wychodza nam 4 skrzyneczki,dla rodzicow TZ bedzie wspolna.
Myslalam raczej zeby im dac kopie tego filmu na DVD czy tam ladnym USB. Raczej wpisac na kartke sie tekstu nie bedzie dalo bo mamy plan zrobic film typu 'Dziekujemy za...' i na osobnych kartkach za co i krotka scene do tego, to juz do dogadania z kamerzystami.

Troche mi szkoda dac tyle kasy na flowerboxa jak to zaraz zdechnie dlatego myslalam o malym Bonsai albo drzewku szczescia.

Mysle o czyms takim, tylko nie wiem co tam powkladac.

W sumie storczyki tez ladne ale mi wszystkie storczyki jakie mialam zdechly.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
W poniedziałek zadzwonią 😊 na początku było ciężko, ale potem zaczęłam nawijać o nasionach i rozpoznawałam gatunki, więc poszło mi dobrze 😀

No to trzymam kciuki!
Stary 2018-03-14, 15:17   #2600
damgala
Wtajemniczenie

Cytat:

Trzymam kciuki

damgala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 15:25   #2601
pani_smith
Zakorzenienie

aaa zrozumiałam, że każdemu chcesz mocno personalizowaną "podziękowajkę" wymyślać.
(mi też umierają wszystkie storyczyki, za to palmy mają raj i królewskie życie. zdecydowanie jestem za podmianą flowerboxa na bonsai czy inne trwalsze drzewko - z okazji ślubu dostaniecie takie naręcza kwiatów, że pewnie i tak poobstawiasz nimi dom rodziców)

wróciłam
Stary 2018-03-14, 15:43   #2602
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Ja mam dziadka i mame a TZ babcie i rodzicow . Wiec wychodza nam 4 skrzyneczki,dla rodzicow TZ bedzie wspolna.
Myslalam raczej zeby im dac kopie tego filmu na DVD czy tam ladnym USB. Raczej wpisac na kartke sie tekstu nie bedzie dalo bo mamy plan zrobic film typu 'Dziekujemy za...' i na osobnych kartkach za co i krotka scene do tego, to juz do dogadania z kamerzystami.

Troche mi szkoda dac tyle kasy na flowerboxa jak to zaraz zdechnie dlatego myslalam o malym Bonsai albo drzewku szczescia.

Mysle o czyms takim, tylko nie wiem co tam powkladac.

W sumie storczyki tez ladne ale mi wszystkie storczyki jakie mialam zdechly.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

No to trzymam kciuki!
Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie jest możliwość kupienia flowerboxa z wiecznymi różami - to róża która żyje 2 lata.

MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 16:10   #2603
sunshine_25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MrsSeductive Pokaż wiadomość
Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie jest możliwość kupienia flowerboxa z wiecznymi różami - to róża która żyje 2 lata.

Tak, sa. 9 roz w boxie za 400 zl. Sa piekne ale podziekuje

Cytat:
aaa zrozumiałam, że każdemu chcesz mocno personalizowaną "podziękowajkę" wymyślać.
(mi też umierają wszystkie storyczyki, za to palmy mają raj i królewskie życie. zdecydowanie jestem za podmianą flowerboxa na bonsai czy inne trwalsze drzewko - z okazji ślubu dostaniecie takie naręcza kwiatów, że pewnie i tak poobstawiasz nimi dom rodziców)
Chcemy zamiast kwiatow zdrapki ale wiem ze jest duzo tradycjonalistow ktorzy i tak przyniosa bukiet i na pewno te kwiaty wyladuja w domu rodzicow bo do UK ich ze soba nie wezmiemy. Z reszta jakbym ja szla na slub i zostala poproszona o zdrapki to na pewno byly by one dodatkiem do bukietu a nie zamiast bukietu. Jakos by mi bylo dziwnie isc bez kwiatow.

Moje palmy rosna jak szalone, za to cokolwiek co ma kwiatki to mi predzej czy pozniej zdycha...
Stary 2018-03-14, 19:21   #2604
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Tak, sa. 9 roz w boxie za 400 zl. Sa piekne ale podziekuje

Chcemy zamiast kwiatow zdrapki ale wiem ze jest duzo tradycjonalistow ktorzy i tak przyniosa bukiet i na pewno te kwiaty wyladuja w domu rodzicow bo do UK ich ze soba nie wezmiemy. Z reszta jakbym ja szla na slub i zostala poproszona o zdrapki to na pewno byly by one dodatkiem do bukietu a nie zamiast bukietu. Jakos by mi bylo dziwnie isc bez kwiatow.

Moje palmy rosna jak szalone, za to cokolwiek co ma kwiatki to mi predzej czy pozniej zdycha...
Kurczę serio takie drogie to?

Stary 2018-03-14, 19:54   #2605
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
Dzieki, przejrzę sobie w legendarnym "wolnym czasie"

Oglądacie Iron Majdan? Mnie ten 2 odcinek strasznie rozbawił
Średnie to jest, ale momentami przykuwa moją uwagę

My jutro mamy protokół u księdza, jestem tego ciekawa
el amor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 20:00   #2606
MrsSeductive
Żona

Powiem wam że idę jak burza. Załatwiłam noclegi o które się martwiłam fakt faktem jeździłam za nimi dwa dni ale się udało. Bliżej niż by się wydawało bo okazało się że jednak sala ma wolne pokoje

No i oprawa mszy ślubnej została zaakceptowana przez księdza co spowodowało że muszę teraz posiedzieć jeszcze nad tym by powybierać piosenki

Stary 2018-03-14, 20:04   #2607
pani_smith
Zakorzenienie

zuch dziewczyna!
Cytat:
pocieszę cię - zielone rośliny we wnętrzach są teraz modne
Cytat:
o patrz, i ja nic o tym nie wiem?!
(pewnie dlatego, że stary to co najwyżej tulipsy z biedry, a nie jakiegoś flowerboxa...)

wróciłam
Stary 2018-03-14, 20:28   #2608
MrsSeductive
Żona

Cytat:
zuch dziewczyna!

pocieszę cię - zielone rośliny we wnętrzach są teraz modne

o patrz, i ja nic o tym nie wiem?!
(pewnie dlatego, że stary to co najwyżej tulipsy z biedry, a nie jakiegoś flowerboxa...)
Ja się przez przypadek dowiedziałam

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

I co się okazało chyba będą poprawiny bo nie ma śniadania więc siłą rzeczy jednak trzeba coś robić.
Ale to musimy jeszcze obgadać

Stary 2018-03-14, 20:31   #2609
damgala
Wtajemniczenie

Hejka. Zrobiłam podsumowanie zaproszeń i wyszło mi że prawie połowa gości potwierdziła przybycie w momencie gdy je wracaliśmy.

damgala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-03-14, 21:45   #2610
girlandzia
:)

Cytat:
Powiem wam że idę jak burza. Załatwiłam noclegi o które się martwiłam fakt faktem jeździłam za nimi dwa dni ale się udało. Bliżej niż by się wydawało bo okazało się że jednak sala ma wolne pokoje

No i oprawa mszy ślubnej została zaakceptowana przez księdza co spowodowało że muszę teraz posiedzieć jeszcze nad tym by powybierać piosenki

Brawo ja oprawy mszy jak nie miałam tak nie mam dalej i pewnie stanie na tym co oferuje kościół.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Te flowerboxy z wiecznymi różami są cholernie drogie, duże pudełko 800 zł

girlandzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości