Piękne, młode i szalone 30+, 40+- kontynuacja - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-03-14, 08:39   #4471
gosia261282
Gang Iren

Dot.: Piękne, młode i szalone 30+, 40+- kontynuacja

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
Stephen Hawking umarł wczoraj. Smutna informacja z rana.
Przykre.
Stary 2018-03-14, 08:50   #4472
Black_Satin
Raczkowanie

Tak, to smutna wiadomosc...
Jestem juz tak daleko, ze czesto nie wierze w rozne sensacyjne wiadomosci, szczegolnie o smierci znanych osob... ale tym razem to (niestety) prawda, zaden fake news...

A to na poprawienie nastroju, zycze wspanialego dnia!

Black_Satin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-14, 12:00   #4473
Black_Satin
Raczkowanie

Hahaha, gadam tu dzis sama ze soba!

Dowod szwajcarskiej milosci do zwierzat: zapowiadaja tu w pewnym regionie alpejskim bardzo silny huragan i pewna sluzba meteorologiczna napisala w komunikacie (doslownie): Male psy prosze trzymac na smyczy. LaMary, ty musisz do Szwajcarii przyjechac, widzisz teraz sama!
Ciekawe ile ludzi zignoruje ten komunikat i bedziemy mieli nastepny: „Uwaga na okresowo przelatujace psy“?

Taaa, cos ostatnio w ogole o facetach nie gadamy?!? Bym wam cos fajnego opowiedziala, ale jak nie chcecie, to nie. No nie opowiem. Bo nikt nie chce. A tak to bym opwiedziala np. o moim letnim romansie z Bonjovim , ale nie , bo nie chcecie. Ok...
No to wybywam, nikt mnie nie slucha

Stary 2018-03-14, 12:02   #4474
caffeine
Zakorzenienie

Satin, ja słucham
caffeine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-14, 12:11   #4475
Black_Satin
Raczkowanie

Dzieki, Caffe
No ale z ta Dr.Hauschka to sobie zart zrobilas, prawdaz? Ja nie cierpie tej firmy. Na noc mecze pod oczy ten nowy Sisleya, ale znielubilam jakos. Drogi a efektow nie widze

No to ide na swieze powietrze, sloneczko slicznie swieci. I nie zapomne filtra spf50 (Diorsnow, BB, lubie/polecam)

Stary 2018-03-14, 12:22   #4476
caffeine
Zakorzenienie

Dircik, zapomniałam wczoraj dodać, że z uwagą przeczytałam twój wpis na temat Phloretinu itd
...oczywiście natychmiast zapragnęłam wypróbować, babska ciekawość

Przyznam, że do Sesdermy nie mam zaufania. Marka pojawiła się z hukiem i przytupem, szeptana kampania, w internecie wszyscy się zachwycali - a kiedy już coś sama kupiłam - efekt niestety okazał się zerowy... oczywiście możliwe, że w ofercie jest kilka perełek - tylko już nie miałam ochoty testować. Warto?

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Sati, nie nie żartowałam - mam EyeBalm, świetny jest. Skuteczny przede wszystkim. Używam od lat.
Lubię pielęgnację bazująca na naturalnych składnikach, dużo kupuję eko, dużo w aptece, także marki gabinetowe - do Douglasa czy Sephory po pielęgnację raczej nie zaglądam.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Dircik, a Ty co masz pod oczy?

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

LaMary - sukienka w paski Solar?
Stary 2018-03-14, 12:43   #4477
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mar_jolka Pokaż wiadomość
U mnie problem z gimnastyka. Nie wiem jak zaczac. To znaczy wiem ze musi byc rozgrzewka. I tyle wiem. Moje przyrzady do cwiczen obrastaja kurzem... juz nawet pomyslalam ze moze jakiegos instruktora poprosze zeby rozpisal mi zestaw taki sensowny na 35-40 minut i trzy zestawy. Poczatkowy, rozwiniety i taki podtrzymujacy. Moze wtedy przed poludniem zmobilizowalabym sie do cwiczen. A tak to tylko sie placze po domu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Witam,

Black Satin również posłucham
haha... z przelatującymi psami to dobre

Miałam dzisiaj dużo spraw do załatwienia, odkładałam i się nazbierało
No ale prawie ( bo jedna sprawa dalej leży odłogiem) wszystko dzisiaj doprowadziłam do końca. Uff...
I dostałam sms z InPost że paczka na mnie czeka
No szybko zamówiłam bluzy sportowe, za moment podjadę do bankomatu.

Marjolka, coś już wiesz Rozpoczynamy rozgrzewką
Zastrzezona dobrze radzi czyli zacznij od czegoś prostego. Ale najlepiej byłoby znaleźć jednak dobrego trenera, bo błędy które zaczniesz robić przy ćwiczeniach ( a będzie ich w nadmiarze...) staną się złym nawykiem. A nam chodzi przecież o wypracowanie dobrych nawyków
Jeśli będziesz coś źle wykonywała to bardzo szybko zbuntują się Tobie stawy czy kręgosłup... a tego przecież nie chcemy
Innymi słowy musisz zacząć od ogólnej wiedzy, jak ćwiczyć prawidłowo, żeby nie zrobić sobie krzywdy.
ja jestem aktywna od dziecka chociaż jak wiecie mam przerwy i nieustannie walczę z wszechobecnym leniem
Jeśli mogę coś doradzić, to 'mój' trener, którego znam od dziecka - może Wam kiedyś o nim opowiem... nie, nie chodzi o romans...
czasami mi cos tam podpowie... Więc się podzielę info.
Ciekawie o prawidłowych technikach opowiada dr R. Biernat. Na youtube jest tego tyle, ile Twoja dusza zapragnie i udźwignie
naprawdę warto się odpowiednio przygotować
A jeśli chodzi o zmianę nawyków żywieniowych ( bo chcesz zrzucić trochę kg ) proponuję młodego Adonisa który całkiem sporo o zdrowiu wie czyli J. Bilczyński

Zauważ że kolejny raz użyłam słowa 'nawyk' w znaczeniu pejoratywnym. Słowo to musisz właśnie zamienić na wydźwięk pozytywny
Jak będziesz bardziej aktywna to żadne kilogramy nie będą Ci straszne

Caffe, tak, sukienka i prawie moja cała garderoba to Solar i Simple... a sukienka stara jak świat, do pracy już nie zakładam, bo się wstydzę haha...

Black Satin, ja mam właśnie próbki tego nowego Sisleya pod oczy i używam... A co Tobie się w nim nie podoba?
http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...Cream/P3083010

Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Czas edycji: 2018-03-14 o 12:48
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-14, 14:50   #4478
Kamlisa
Zakorzenienie

Ja o filtrach w podkładzie już kiedys pisałam i zdania nie zmieniłam, znowu zgadzając się z Dircikiem Jak ktoś wali sobie na twarz łyzeczke podkładu - to ma filtry. Jak stosuje odrobine, jak ja - to filtr podkładowy jest teoria i działac musi filtr w kremie. zatem krem z filtrem tak, podkład - skoro jest to niech będzie, ale nie na nim się opieramy.
sisley sporo testowałam, ale dla mnie jest to jednak przerost formy nad trescia, z cenami mającymi się nijak do zawartości sloiczkow. podobnie, jak la mer czy la prairie...
Sati, czekamy Najbardziej pikantne szczegóły zostaw na spotkanie

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2018-03-14 o 14:53
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-14, 14:53   #4479
SovaEvree
Zadomowienie

Satin dawaj dawaj...ja poczytam chetnie
W ogole zrobilo sie zimno i mam ochote schowac sie pod kocem i poczekac na wiosne... bo lubie ciepelko
W ogole stwierdzilam ze jak wiosna to by sie coa lzejszego przydalo na twarz...i szukam... kumpela pracujaca w sp naniosla probek ale wszystko jest nie takie... albo wlazi w pory i widac kazda najmniejsza zmarszczke to jeszcze jakoes kropki mam...albo ladnie wyglada ale ciemnieje na pomaranczowo... albo jak juz nie ciemnieje i nie wlazi wszedzie to sie trzyma z 2godz a potem dziwnym sposobem znika z twarzy... czy na prawde producenci kremow bb i cc nie moga zrobic czegos co by jednak na twarzy zostalo...nie mowie caly dzien (chociaz revlon color stay trzyma sie na mnie od 7 do 19-20) ale jakies 8h by starczylo....
No i teraz mysle co ja mialam takiego co mnie zadowolilo a co bylo o kant zadniej czesci ciala... powinnam zapisywac co kupowac a czego unikac...

Dopijam kawe...na rozbudzenie i rogrzewke....
Stary 2018-03-14, 15:31   #4480
aussiewoman
Zakorzenienie

Sati- na też chętnie poczytam, posłucham? czyżby to ten BJ z Miszkowegoo zdjęcia zrobionego w Chorwacji?

Zimno już znowu. Od jutra mrozy muszę znowu wyciągać czapkę itp
Póki co zmieniam strój i lecę na cross fit dać sobie w kość A mam na to szczególny zapał, bo ktoś mi dzisiaj dopiekł znowu
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-14, 16:06   #4481
caffeine
Zakorzenienie

Sati, no nie daj się prosić...
Stary 2018-03-14, 16:09   #4482
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Konto usunięte

Zamiast do paczkomatu napisałam do bankomatu
No... do 'ściany' po kasę zawsze

Aussie, a kto Tobie tak dopiekł/ła ? I jak śmiał/ła!

Aaaa... pamiętne zdjęcie cherubinka na kocyku Wyrzeźbiona sylwetka, wypielęgnowana... tu i ówdzie...zwłaszcza ówdzie
Pamiętam...

Również zgadzam się z Dircik i Kamą odnośnie podkładów z filtrem. Zbyteczny filtr, bo ile trzeba by go nałożyć na lico

Sisley...to taka ciekawostka raczej. Chociaż krem jest świetny tzn, odpowiada mi taka otulająca formuła, która w pewnym wieku jest dobroczynna pod okiem. Oczywiście poza konsystencją nie dostrzegłam rewelacyjnego działania
za te kwotę wolę udać się do gabinetu na mezoterapię albo szybciej na botoks, bo taniej

mam piękną bluzę sportową, Tż i syn jeszcze nie widzieli swoich

Z drugiej strony zamiast bluzy powinnam pomyśleć o kreacji sobotniej... Bo znowu w sobotę szykuje mi się kolejna impreza urodzinowa. Na szczęście ostatnia...na jakiś czas
I tym razem muszę sobie coś kupić... a pomysłu brak

Sova, no to problem masz... z tymi podkładami.
też piję kolejną kawę
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-14, 19:48   #4483
Kamlisa
Zakorzenienie

https://www.douglas.pl/Piel%C4%99gna...uctEntryPoint=
fajnie wygląda
ale ja wybrałam wersje skromniejsza
https://www.douglas.pl/Makija%C5%BC-...uctEntryPoint=

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2018-03-14 o 19:51
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-14, 19:50   #4484
dircikowa
Zadomowienie

Pod oczy aktualnie mam na dzień Academie:
https://www.topestetic.pl/academie/s...yABEgJ2FfD_BwE

Jest naprawdę smpatyczny, jak mawia Kama - dość odżywczy ale się ładnie wchłania niemal do matu i świetnie nadaje pod makijaż. Cena, jak na 40 ml pod oczy - bardzo ok.

A na noc mam gęsty, masełkowaty Bobbi Brown Extra Eye Repair Cream, ale wolałam Shiseido ...
dircikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-14, 20:04   #4485
Black_Satin
Raczkowanie

Wow! Co za cherubinek wyrzezbiony na plazy z Miszka w Chorwacji??? (i tak wlasnie ploty powstaja... ) No nie, nic nie wiem: prosze mnie to zdjecie pokazac! Ale moj Bonjovi nie bywal w Chorwacji, o ile mi wiadomo
A najbardziej mnie to "wypielegnowane tu i owdzie" zainteresowalo, to moglby byc ON...

Moje zdanie na temat Sisleya jest takie samo jak wasze: droooogi a efekty w strefie placebo...dlatego ten krem pod oczy znielubialam, wlasnie dlatego

Mialam dzis strrrrrraszny naplyw energii (energi?, nie, ja mialam energiii!) i wzielam sie za detox. W piwnicy. I na tarasie tez przeprowadzilam. No i doszlam do wniosku, ze w tym roku moj taras bedzie w kolorze bialym. W zeszlym bylo bezowo-brazowo, teraz bialo. Szukam juz inspiracji, nie mam jeszcze nic sprecyzowanego, wiec jak byscie chcialy ruszyc kreatywnoscia, to prosze o pomysly Mam duzo miejsca, ok.30m2, w formie dluzszego prostokata, mieszkam na samej gorze i taras nie jest w ogole zadaszony, na poludnie/poludniowy zachod. Podoba mi sie np.taki pomysl:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0593.jpg (129,8 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez Black_Satin
Czas edycji: 2018-03-14 o 20:07
Stary 2018-03-14, 20:21   #4486
Black_Satin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Fajnie wyglada ten zestaw, Kama.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

No wiec zdecydowalam, ze wam o Bonjovi opowiem, bardzo chetnie, przy winie i swiecach, w Ustce Opowiem cala story, nawet ze wszystkimi pikantnymi szczegolami a bedzie tego sporrrroooo...

Dircik, moj najulubienszy jak dotad jest tez Shiseido: Future Solutions lx

Stary 2018-03-14, 20:39   #4487
kasztanka3
Pani Mizantrop

Czesc, mozna dolaczyc?
Stary 2018-03-14, 20:51   #4488
mar_jolka
mar_jolka

Send a message via Skype™ to mar_jolka

Czy mozecie mnie oswiecic jak w takim razie stosowac filtry. Czy tak: krem- filtr-podklad? Czy moze krem- podklad-filtr?. Powiem szczerze ze zadna opcja z podkladem i filtrem mi nie pasi.

Jak to polaczyc zeby nie miec na twarzy ,,nalesnika"?

Pisalam na prv w sprawie kwasu laktobionowego. Ale adresatka chyba nie przeczytala tego. To moze tu spytam- jest wersja 20% i 40%. Nie wiem co wybrac..i czy wogole kupowac skoro ja jestem na retinolach ( nie mam zadnych skutkow ubocznych ich stosowania)...retinole stosuje juz 8 lat.i jestem naprawde zadowolona-mnie sluza bardzo.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
mar_jolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-14, 21:36   #4489
caffeine
Zakorzenienie

Hej Kasztanka, witaj
Stary 2018-03-14, 21:40   #4490
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez caffeine Pokaż wiadomość
Hej Kasztanka, witaj
Hej

Widze, ze toczyla sie dyskusja o filtrach, ja nakladam krem z filtrem miedzy kremem nawilzajacym, a kremem BB
Stary 2018-03-14, 23:11   #4491
caffeine
Zakorzenienie

Sati, czuję się odrzucona bo ja się na opowieść na załapię

Kasztanka, napisz coś o sobie
Stary 2018-03-15, 06:42   #4492
aussiewoman
Zakorzenienie

Dzień dobry Zimno się znowu robi. Też to czujecie?

Kasztanka

Sati- fajny pomysł z tarasem nie wiem tylko czy biały okaże się praktyczny, no ale przecież nie musi skoro zmiana w następnym sezonie
Co do herubinka i jego zdjęcia to tylko Miszka może pomóc a wypielęgnowany był i to bardzo, tu i ówdzie. Fakt

Marjolka- retinoli chyba nie stosujesz cały rok? Musisz zdecydować jedno albo drugie. Jak chcesz spróbować kwasów to próbuj, ale odstaw retinole. No i zacznij od słabszych

LaMary- śniło mi się, że poleciłaś mi podkład "cudo". Istny grall, ale tylko na 15min. Potem był dramat

Kupiłam polecanego przez was ratownika na noc i dołożyłam pod oczy. Zobaczymy czy u mnie się sprawdzą

Kawa
Stary 2018-03-15, 08:06   #4493
Black_Satin
Raczkowanie

Miszkaaaaa: Cherubinka dobrze wypielegnowanego mi pokaz!No musze sprawdzic, rozumiesz?

Aussie, ja jestem Wodnik, slowo „praktyczne“ jest mi calkowicie obce...:-B

Och, Caffe, i co ja teraz z Toba poczne? Skocz do Ustki!;-)

Kasztanka: witaj

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Stary 2018-03-15, 08:22   #4494
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Dzień dobry Zimno się znowu robi. Też to czujecie?

Kasztanka

Sati- fajny pomysł z tarasem nie wiem tylko czy biały okaże się praktyczny, no ale przecież nie musi skoro zmiana w następnym sezonie
Co do herubinka i jego zdjęcia to tylko Miszka może pomóc a wypielęgnowany był i to bardzo, tu i ówdzie. Fakt

Marjolka- retinoli chyba nie stosujesz cały rok? Musisz zdecydować jedno albo drugie. Jak chcesz spróbować kwasów to próbuj, ale odstaw retinole. No i zacznij od słabszych

LaMary- śniło mi się, że poleciłaś mi podkład "cudo". Istny grall, ale tylko na 15min. Potem był dramat

Kupiłam polecanego przez was ratownika na noc i dołożyłam pod oczy. Zobaczymy czy u mnie się sprawdzą

Kawa
Co ja bym dala za odrobine tego zimna, u mnie w niedziele ma byc 38 stopni, a ja jak na zlosc wtedy pracuje, w dodatku w samo poludnie Nie zebym tesknila za zima, ale za upalami tez nie szaleje za specjalnie.

Cos o sobie? Hm, kiedys na wizazu udzielalam sie bardzo aktywnie, potem nie mialam czasu, a w zeszlym roku po wyprowadzce z Polski zaczela mi troche doskwierac samotnosc, to wrocilam
Stary 2018-03-15, 08:29   #4495
SovaEvree
Zadomowienie

Dobry...
Kawa....

Kasztanka zazdroszcze ciepla... no moze niekoniecznie 38 (gdzie tyle jest w ogole?) ale takim 28 bym nie pogardzila... no ok, 25 tez bedzie ok... za to u mnie zimno, az 3stopnie.... a juz bylo tak fajnie

Ja zamowilam juz kolejnego ratownika... uzywam na noc i jestem zadowolona

LaMary mysle ze na ciepelko to poszukam jakiegos kremu bb czy cc bo podklad wydaje mi sie ciezki, jaki by nie byl...
Stary 2018-03-15, 08:33   #4496
Michell72
Zakorzenienie

Kawa!
Sati wieczorem wstawię zdjęcie(na dobry sen ha ha)
Nie mam już gada w telefonie

Witaj Kasztanka
Nie ma tak łatwo,wkupne to mały elaboracik o swoim życiu

Znów zapowiadają śnieg
Święta za pasem,kiecki soczyście wiosenne przywiozłam- a tu powrót zimy
Fajny pomysł na sałatkę
https://www.youtube.com/watch?v=nJfq...ature=youtu.be

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Jak tam wcierki dziewczyny?
Kama,Aussie?
Wy chyba kupiłyście Lady Banfi.
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-15, 08:54   #4497
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez SovaEvree Pokaż wiadomość
Dobry...
Kawa....

Kasztanka zazdroszcze ciepla... no moze niekoniecznie 38 (gdzie tyle jest w ogole?) ale takim 28 bym nie pogardzila... no ok, 25 tez bedzie ok... za to u mnie zimno, az 3stopnie.... a juz bylo tak fajnie

Ja zamowilam juz kolejnego ratownika... uzywam na noc i jestem zadowolona

LaMary mysle ze na ciepelko to poszukam jakiegos kremu bb czy cc bo podklad wydaje mi sie ciezki, jaki by nie byl...
Sydney, wiec goraco, niestety, gdzie ta jesien?
Nawet 28 to dla mnie za cieplo, tak z 18-23 byloby idealnie.

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Kawa!
Sati wieczorem wstawię zdjęcie(na dobry sen ha ha)
Nie mam już gada w telefonie

Witaj Kasztanka
Nie ma tak łatwo,wkupne to mały elaboracik o swoim życiu

Znów zapowiadają śnieg
Święta za pasem,kiecki soczyście wiosenne przywiozłam- a tu powrót zimy
Fajny pomysł na sałatkę
https://www.youtube.com/watch?v=nJfq...ature=youtu.be

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Jak tam wcierki dziewczyny?
Kama,Aussie?
Wy chyba kupiłyście Lady Banfi.
Elaboracik, powiadasz? Na poczatku roku dolaczylam do grona trzydziestolatek, wyjechalam z Polski, bo jak na zlosc zakochalam sie w kims, kto mieszka 16 tys km od Warszawy I tak chcialam wyjechac, ale bralam pod uwage Barcelone albo Budapeszt, nie Australie. Pracuje tutaj jako stylistka, w wolnych chwilach z mezem robimy zdjecia, czasami zatrudniamy sie jako para fotografow weselnych, cos w stylu dwojka fotografow w cenie jednego Moj maz swoja droga jest Australijczykiem azjatyckiego pochodzenia
Stary 2018-03-15, 10:01   #4498
aussiewoman
Zakorzenienie

Kasztanka- dobrałyśmy się jak w korcu maku Mój Tż też z Down Under

Miszka- jak mogłaś zaprzepaścić taaakie zdjęcie Ciekawe czy tak łatwo zaśniemy po zdjęciu No nic może nasi panowie będą zadowoleni
Wcierki stosuję grzecznie i czekam na burze włosów. Lady jest ok, ale coraz gorzej znoszę zapach łopianowej. Coraz bardzie przypomina mi zapach wody kolońskiej z czasów komuny
Tż kręci nosem jak go używam

Moje ratowniki właśnie przyszły ależ szybko, dopiero co wczoraj zamówiłam a już dzisiaj wklepałam ten pod oczy. Fajnie się wchłania. Zobaczymy jakie będą efekty. Mój za całe 15zł plus koszty wysyłki i też 40ml jak Dircikowej
Stary 2018-03-15, 11:01   #4499
caffeine
Zakorzenienie

Kawa, ekspress mruczy... może dziś dodam sobie mleko czekoladowe?

Słuchajcie, ile jest rodzajów tych ratowników i który polecacie?

Kupiliśmy bilety, więc zaopatrzę się przy okazji odwiedzin Wielkanocnych Tylko mi nie mówcie, że będzie śnieg... liczę na wiosnę! No i co najmniej 15 stopni ale mam wymagania

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Aussie, gdzie zamówiłaś? Szybko, rzeczywiście

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Wiecie co, dopiero skojarzyłam o co chodzi z cherubinkiem
...bo wbrew określeniu to on całkiem wyrośnięty był
Stary 2018-03-15, 11:33   #4500
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Kasztanka- dobrałyśmy się jak w korcu maku Mój Tż też z Down Under

Miszka- jak mogłaś zaprzepaścić taaakie zdjęcie Ciekawe czy tak łatwo zaśniemy po zdjęciu No nic może nasi panowie będą zadowoleni
Wcierki stosuję grzecznie i czekam na burze włosów. Lady jest ok, ale coraz gorzej znoszę zapach łopianowej. Coraz bardzie przypomina mi zapach wody kolońskiej z czasów komuny
Tż kręci nosem jak go używam

Moje ratowniki właśnie przyszły ależ szybko, dopiero co wczoraj zamówiłam a już dzisiaj wklepałam ten pod oczy. Fajnie się wchłania. Zobaczymy jakie będą efekty. Mój za całe 15zł plus koszty wysyłki i też 40ml jak Dircikowej
No prosze U mnie wszyscy zareagowali "dalej sie nie dalo?"

Co za ratowniki?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości