|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
hm, może coś takiego
dobrze, że nie chcesz ze mną być, bo nie chcę nic na stałe nie mów - brak mi słów i nie mów, że jestem chamem jak dzwonisz znów to ****a zabierz mnie na balet wiem, że siedzisz sama, palisz jointy, walisz gin
strach jest dobry. dobrze jest się bać. to znaczy, że masz coś jeszcze do stracenia. co jest sensem życia? żyć! "Nawet partnerzy żądający pełnej wolności, siadając za kierownicą nie jadą lewą stroną. Dlaczego? Mają świadomość ograniczenia i konsekwencji łamania praw". |
|
|
|
#2432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() proszę o więcej
|
|
|
#2434 |
|
Zadomowienie
|
_dziewoczki tancujut ah ah
malcziki smatricie uh uh ![]() _życie to freestyle, chwila nieuwagi i asta la vista.. _przecież anioły nie umieraja.. _ze wszytkich rzeczy trwalych milosc trwa najkrocej.. _wybór przyjaciół na jakoś nie na ilość.. _z niektórymi łączy mnie tylko melanż... _jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki.. _bez trudu bedziesz moja laleczka voodoo.. _ejj bansuj.. wylansuj sie w tancu ![]() _miłość to chłam przeliczana na ilość ran.. _a cisze znajdziesz w oku cyklonu..
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
a coz to znaczy
?![]() wieec chodz, pomaluj moj swiat!!
|
#2436 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2437 |
|
Raczkowanie
|
DoBre MoMentY jaK FOtoGrafiE ZbIeraM w SweJ GŁowIe JaK w StaRej SzaFie...
Kiedyś śniłam, wierzyłam, kochałam, dzis poprostu jestem... W czterech scianach zamknięta... przybita bólem do łóżka... Za DużO RzeczY ŁączY IcH By OdejśĆ I OsobnO ZacząĆ ŻyĆ... Dziś za puźno jest by gonić marzenie, za puźno by cofnąć czas... Bo Widzisz Ja... Już Nie Potrzebuje Cię...!!! MóJ cAłY śWiAt... MaŁa PoPiOłU gArŚć... KOPERNIK WSTRZYMAJ ZIEMIĘ! JA WYSIADAM!
|
|
#2438 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
;*cos tam ; Won't you join me now? / nie przylaczysz sie do mnie teraz ? Baby's looking torn and frayed . \ dzieci patrza poruszone i nastroszone .. I Didn't want you anyway . / i tak Cie nie chcialam . Days before you came . / dni przed twoim przyjsciem / przybyciem . don't speak . / nie mow . Don't speak . I know what you're thinking . / nie mow , wiem co myslisz . Don't tell me cause it hurts . \ nie mow mi bo to boli . Hide my head I want to drown my sorrow . / chowam glowe , chce utopic moj zal . The dreams in which I'm dying Are the best I've ever had . / sny w ktorych umieram sa najlepsze jakie kiedykolwiek mialam . no expression . / bez wyrazu . Well I realize that Ive been hypnotized (; / wiec uswiadomilam sobie to ze zostalam zahipnotyzowana .
|
|
#2439 |
|
Raczkowanie
|
Ty jesteś przy nim, a ja jestem przy Tobie.
Wierze że dasz rade, pokonać życiową autostrade.. Pamiętaj że mnie masz, gdy życie pokazuje najbrudniejszą, ze swych twarz. Nikomu tego nie życze, gdy w ciszy krzyczysz, razem z Tobą krzycze.. Daje Ci teraz to co mam, w trudnych chwilach przy Tobie trwam. "Nie życz sobie, żeby było łatwiej!Życz raczej, żebyś Ty był lepszy.." Przyszłość zanim wkracza... zawsze przedtem puka... Słuchaj więc uważnie... Poprostu Być Sobą...Z Głową ( ~ Cichą Wodą ~ ) Przyzwyczajenie przezwycięża się przyzwyczajeniem. Ludzie mówią chyba skończysz źle a ja mowię wszystko czego pragnę spełni się... Bo nic mnie tak nie wkurza jak czyjeś przekonanie, że dobrze mnie zna Trzeba kolekcjonować dobre wrażenia Muszę uwierzyć,że rzeczy nadzwyczajne są możliwe Byłam, jestem, będę - lecz nie zawsze taka sama ... Nie jestem aniołem…nie zmienię się dla ciebie, mogę to zrobić jedynie dla samej siebie. Nie każ mi robić, czuć, myśleć, jak ty… It’s only my life…so fuck off…!!! Robię co chce, wiec nie mów mi jak żyć. Sama poniosę odpowiedzialność za swoje czyny. Będę sobą i nigdy się nie zmienię, a jeśli komuś to przeszkadza, to jego problem. Bądź sobą w każdym calu, poznaj samego siebie, pokochaj własne „ja”. Zresztą, rób co chcesz..ja mogę gadać a ty i tak pójdziesz złą ścieżką Życie jest tylko chwilą więc łap i grzesz,albo puść i mysl dalej Czasem czujesz, że pod górę wszystko jest, czasem myślisz "nie udaje się"
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz ja: z piosenek i filmów O miłości: * Osłaniany w naszych dłoniach płomyk * Tonąć dwojgiem ciał w jednym wspólnym śnie... *Jesteś tak pełen miłości...czy czegoś...kiedy zależy Ci na kimś... *Otworzyłam Ci okno na tę moją samotność Śmieszno-złośliwo-różne: *Zaczepka jest wyjątkowo prymitywną formą nawiązania kontaktu. czy już wspominałam, że bardzo często ją stosuję? * Kiedy jestem zainteresowana, opisuję rzeczy, które mnie zainteresowały jako interesujące. *Żegnaj misiu, niech wycisnę Ci na pysiu pożegnalny, czuły cmok! *Żegnaj gapciu, już nie będzie Twoją żabcią nienajlepsza z możliwych żab ![]() * Jesteś miły, zaradny, jesteś prawie, że ładny :p *Niech się niebo nie kojarzy tylko z deszczem, niech się rzeka nie kojarzy z rzeka łez, są na świecie dobre okna w dobrym mieście, i ta wiara ze w człowieku człowiek jest. *Idzie znów ulicą Wiatru się nie wstydząc, Ma w ramionach cały świat
|
|
#2441 |
|
Raczkowanie
|
potrzebuje opisy do takiej sytuacji :
kiedyś tam poznałam super chłopaka , przetańczyliśmy całą noc , świetnie się razem bawiliśmy , mogłam go już nigdy nie spotkać ; ) ale teraz mam z nim kontakt , rozmawiamy itp i może coś z tego będzie ; > pomocy ; *** Magdalena Ka dziekuję ; ** Plotkaraaa TiScatteroUnaFoto ewanka1989 destinyxB thinspiration xxedkaxx pomożecie ? : )
|
#2442 |
|
Raczkowanie
|
macie cudowne opisy
![]() mam do was ogromną prośbę. własnie sie dowiedzialam ze dostałam sie na studia i zmieni sie całe moje życie. chciałabym opis ze baaardzo ciesze sie z tego powodu, do teraz mialam: jestem studentka , ale on taki mało oryginalny;pppomozecie?? <prosi> ode mnie: ...ale głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę. ...gdzie jest jazz, piwo, wino, wódka. będziemy piękni jak dawniej będziemy działać sprawniej. i tylko suknia mnie zdradzi szelestem. |
|
|
|
#2443 |
|
Zadomowienie
|
... z każdym oddechem dostajesz szansę na nowe życie...
to słowa nie pamiętam już kogo, ale szczerze w to wierzę
|
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
- Tracę zmysły - trzymasz mnie za rękę.
- Patrzę na Ciebie, myśli mam tylko grzeszne - Nie wiem już czy jesteś, zaczynam wariować - Nie mogę złapać tchu i łapię paranoje - Unoszę się, a tłum zostaje na dole - Znowu chyba gdzieś łączą się nasze dłonie - A serce bije mi trzy razy szybciej, niż w normie - Chyba pada i chyba jest rano - Zimny dreszcz obmywa me ciało - Mijam tyle dziwnych miejsc a światła migają - Ludzie znowu pędzą gdzieś, a ja zostaję - Wstaje dzień, ja upadam i wstaję - Cały świat jest w kolorach tęczy - Cały świat trzymam w moich dłoniach <Pezet>
strach jest dobry. dobrze jest się bać. to znaczy, że masz coś jeszcze do stracenia. co jest sensem życia? żyć! "Nawet partnerzy żądający pełnej wolności, siadając za kierownicą nie jadą lewą stroną. Dlaczego? Mają świadomość ograniczenia i konsekwencji łamania praw". |
|
|
|
#2445 |
|
Raczkowanie
|
Jestem kimś więcej niż oklepaną metaforą korali ust i oczu diamentów...!
![]() MIŁOŚĆ? Jak będę chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami ![]() Chowam się w tłumie idiotycznych kombinacji i poharatanych serc. SZUKASZ!
|
|
#2446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
**--------------------------- bo akurat można coś sądzć po dwóch zdaniach.. Dziwne jak mozna mieć mega doła stulecia i tak udany dzień jednocześnie? ![]() i chyba tak źle nie było jeszcze Dręczysz mnie. Że jakoś będzie. dookoła 5 miliardów ludzi i ciągle jednego szukam. mówi że trzeba odejść, żeby nie przeminąć. w tle Clapton w ręku „Twist”
|
|
#2447 |
|
Przyczajenie
|
a cos o tym ze nie moge sie doczekac wyjazdu ??
) cos pozytywnego
|
|
#2448 |
|
Przyczajenie
|
cos pozytywnego ![]() sorki za to ze dwa razy... niezauwazylam ze to sie dodało ![]()
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Wyobraźnia rysuje twoje kontury...
Tańcząc w sukni z wiatru, przemykam obok Ciebie.. Wystarczy słowo i jego rytm... Nie trzeba nam nic więcej prócz słów, choć czasem ranią one jak nóż.. A Ty rzeźbisz moje życie w dłoniach.. Na pamięć znamy swą piosenkę, już tyle czasu ręka w rękę.. Byłam, jestem, będę... Lecz nie zawsze taka sama Nadmuchiwane papugi są cięższe, niż się wydaje. |
|
|
|
#2450 |
|
Raczkowanie
|
Mogłabym prosić was o pomoc.?
Chodzi o to, że ludzie są strasznie zakłamani i egoistyczni! Że chciałabym zmienić świat i ludzi. Że wstydzę się, że jestem człowiekiem. Może .. destinyxB, Ania89pc, Magdalena Ka, Michalinka89, 12 Stonka? Pomożecie? . Uwielbiam. Znów pośród nas, pojawiają się ludzie bez twarz. Czasem ktoś widzi więcej niż my. Chce zbawić świat. Nie wierzy w to nikt. Jestem sama, chociaż stoję wśród Was. Kiedyś zobaczysz świat, wokół krew. Usłyszysz głos pełen łez. Zrozumiałam sens prostych słów. Noc to sen co w nas wycisza sumienie. W płytkim dołku chowam się. Gdzie jest moja twarz? Tylko strach, adrenalina. Za oknem dziki skwar, nie kocham Cię już. Nie umiem nic, słaba jestem, ale muszę dalej żyć. Mam swój chory świat i dobrze jest mi z tym. Zapomniałam jak iść pod wiatr.
|
#2451 |
|
xoxo
|
można coś z tego wybrac na opis ; ))
...ale co? jak? proszę Cię, powtórz, ona, że ma chłopaka i nie szuka innych chłopców, hy, ja na odwrót, nie szukam stałych kobiet... (...) skoro masz tyle lat, mówi mi dalej, mógłbyś przestać pić, przestać szaleć, przegrasz talent, przegrasz ze wszystkim... (...)tu nie chodzi o cipki, czy stan Twego krocza, spotkałeś złe kobiety, widzę to po oczach, spotkasz tę jedyną, będzie mmm, urocza, będziesz szczęśliwy, napewno ją pokochasz... (...) jestem chamem (trudno) (...) to nie spóźnienie, czy brak telefonów, to brak symptomów mówienia im 'kocham', to różne akcje które kończą się na szlochach... --- nawyk mówienia prawdy, mówią, że jest zły, bo można kogoś stracić albo dostać w kły, (...)więc zamiast kłamcą, jestem tylko chujem... wiesz, rozumiemy pewien kod, pewien system, warości, język, styl, gust, gesty, krok
|
#2452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo interesujące
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
xoxo
|
Cytat:
stareotypy, schematy i utarte szlaki [!] w dUpie podziały ,.,. biedny czy bogaty,.,. walą mnie rasiści, komuniści, je.b.ani faszyści [!] w dUpie polityka, ludzie na wysokich stołkach. wali mnie to,że żyjesz by ćpać, większym gównem, nie da się już stać [!] wali mnie co robisz od wieczora do rana, i że jak ci stanie,.,., to masz po kolana,.,.[!] pieprzę wszystkich konfidentów, i tajniaków ,.,.,wszystkich wyżelowanych buraków,.,. Czasem ludzie to gnoje dbają tylko o swoje .! Nie pomogą nikomu, a trzeba pomóc .! Zabijają wzrokiem pełnym zawiści .! Uważają, że są czyści, ***ani EGOISCI ...!
|
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
powietrze ciąży od niewypowiedzianych słów.
Wbrew rozsądkowi. Zwierciadło dwóch dusz. podmuch niespokojnego wiatru czuć żar w sercu. Grzech jest wpisany w prawdziwą miłość, która jest jedyną cnotą.
|
#2455 |
|
xoxo
|
Piosenka
![]() Pezet- niczego nie żałuje 2 cztery 7 -złe nawyki w ogóle polecam Pezeta )świetne teksty ma _______________ Po co ludzie są przy nas Wyżej jesteś to więcej trzymasz Masz przewagę to pociąga ich siła A odpycha ich upadek, musisz patrzeć im w oczy Bo inaczej spadniesz, nie będziesz mógł spać w nocy
|
#2456 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ooo widzę, że Koleżanka lubi taką samą muzykę.. ale PEZET mmm super..![]() OPisy: wiesz, jakie to uczucie, gdy zawodzi człowiek..? Przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć..! Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą.. Nie moja wina, ze zapominasz o mnie.
|
|
|
#2458 |
|
Rozeznanie
|
zgrzeszyłeś... myślą, mową, uczynkiem i zaniedbaniem
nie ma facetów bezinteresownych... Niektóre znajomości nie mają wartości !
|
#2459 | |
|
xoxo
|
Cytat:
bo tylko Ty potrafisz tak swym oddechem kolorować mój świat daj nam szanse tak jak w tą niezapomniana noc. A pamiętasz tamtą noc ? Wtedy wszytsko było takie piękne. miło mieć kogoś kto kocha mnie wtedy, kiedy nienawidzę całego świata Tamta noc była idealna. Powtórzymy ją ? SMILE... cause its the 2nd best thing u do with ya lips Uśmiechnij się... bo to jest druga najlepsza rzecz, którą możesz zrobić ze swoimi ustami. z przyjemnością podarowałabym Ci gwiazdkę z nieba. choć, pójdziemy razem poszukać jakiejś drabiny. excuse me sir, can you love me? - przepraszam pana czy moze mnie pan pokochać? intoxicated with happeness- pijana ze szczęścia Uzależnienie to kwestia kilku tygodni. Ja potrzebowała kilku minut Mam nadzieję, ze coś Ci przypasuje. ; ))
|
|
#2460 |
|
Przyczajenie
|
a ma ktoś może opisy o tym, że potrzebuje czasu, żeby sobie wszystko poukładać, że chcę być teraz sama, że nie mam ochoty z nikim się spotykać ( nie chodzi tylko o facetów) nie chce nikogo widzieć, że musze wszystko przemyśleć, bo ostatnio mam same problemy, nic się nie układa po mojej myśli, i wogóle jest beznadziejnie ;(
Czarna noc, biały rum, stosy pomarańczy A dziś tylko kawa... Zniknąć na jakiś czas! Tego mi teraz trzeba! Poczułam co to strach, odczułam ból... Te wypłakane łzy miłości i próżnia, która po nich zostaje
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

?