|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
|
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o życie prywatne/osobiste to jestem raczej mało wylewna. Jakoś nie umiem o tego typu rzeczach rozmawiać. Wybacz
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak wystrzelę ni z gruchy ni z pietruchy
: czy jest na sali jakaś Biżumaniaczka? |
|
|
|
|
#454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak tak to Miałaś nic nie kupować Ja już zrobilam krok naprzód i pochowałam wszystkie pieniądze![]() Dużo tego nie było, ale zawsze na koleją odżyweczkę by się znalazło![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mozna sie zdenerwowac czasem . .. Hula - bizu?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, zapomniałam ![]() Pyyycha Najbardziej smakowała mi rolada z galaretką i jagodami...mmm... ![]() Wiesz jak się objadłam?? Chociaz lepszym określeniem byłoby "obżarłam" ![]() A ja się planowałam odchudzać i patrz jak nie wyszło
|
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem w tym momencie niesamowicie szczęsliwa, że pomieszkuję u brata bo od piątku jest u nas dziadek (nie było mnie cały weekend - co za fart ) bo u niego w mieszkaniu jest remont - już po dwóch dniach zdążył tak wkurzyć moją mamę, że jej współczuję ![]() Najgorsze w tym wszystkim jest to, że to nasze mieszkanie a nie możemy się w nim czuć swobodnie
|
|
|
|
|
|
#461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie no bez przesady co?
Przecież wiem doskonale o co chodzi, tylko tak sobie żartuje nie? ![]() Cytat:
Odchudzanie zawsze możesz zacząc od jutra ![]() Cytat:
Przynajmniej kolczyki mi się kojarzą
|
||
|
|
|
|
#462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Myśłałam że się zapomniałaś że my tu takię tępe i trzeba pisac prostymi słowami
Cytat:
Siebie potrafie, to z Tobą też dam rade Nie no odbija mi
|
|
|
|
|
|
#464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak Ty o mnie myslisz?? Cytat:
![]() Chociaż byłoby fajnie
|
||
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażę Wam psa mojego brata - przed strzyżeniem i po
![]() Ups, post pod postem. Co jest, wszystkie maniaczki już śpią??
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
#466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczny piesek, ale co oni mu zrobili? Lepiej wygląda taki 'zarośnięty' ale domyślam sie ze w takie upały to mu troche gorąco![]() Dobranoc Maniaczki pisze w liczbie mnogiej, bo widze ze Noel jeszcze buszuje Finlora nie siedź za długo bo jutro nie będzie miał kto pieska wyprowadzić
|
||
|
|
|
|
#467 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() BTW, dzisiaj zaszalałam i nazamawiałam sobie częśći do biżu za 83 zł [i tak musiałam się strasznie ograniczać ], ale za to jakie cuuuuda będą , już nie mogę się paczki doczekać , będzie nowa kolekcja Cytat:
i oczywiście już mam w głoie światełko, że jak teraz nie kupię, to za tydzień już nie będzie [niemal nigdzie tego nie ma ![]() Ale kremów i innych takich nie mam za dużo - jedynie mleczka od Th mi zostały, dwa kwiony, jedno manuka i jedno winogrono, którym zresztą podzielę się z mamą. Toniku też nie mam [tzn. męczę dwa hydrolaty, ale po 60 ml tylko] i w końcu trafiłam żel go twarzy, z którego kiedyś byłam bardzo zadowolona, ale chciałam popróbować czegoś innego i zamieniłam na paskudną Sorayę... i od tamtej pory już nigdzie nie mogłam dostać tej mojej ulubionej serii ![]() Cytat:
![]() A piesacz normalnie "w kosmos" ![]() Jejku, żeby moja tak dała się ostrzyc... ten dzik jeden, jak tylko widzi nożyczki, to od razu się buntuje ![]() Niestety, mi czas w kimę. Dobranoc włosomaniaczki |
|||
|
|
|
|
#468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trzymam za słowo
Cytat:
Ale on na zywo bardzo fajnie wygląda - taka owieczka ![]() Rękodziełka masz śliczne więc domyslam się, że są pracochłonne Sama się zastanawiam nad którąś z Twoich obróżek Cytat:
|
||
|
|
|
|
#469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc Cytat:
![]() Dobranoc - teraz juz na serio
|
||
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#471 | |||
|
Rozeznanie
|
ja tez Ich bin zuruck
![]() witam sie i nadrabiam zaleglosci Cytat:
Cytat:
do konca lipca jak zwykle do 12 zazwyczaj ladna pogoda i sloneczko, przejsciowo chmurki, popoludniu pada, wieczory i nocy pogodnie. taka rutyna chociaz dniami sa male zaburzenia i np pada wieczorem/w nocy a reszta dnia pogodna. za po pierwszym tygodniu sierpnia ma byc potem ladna pogoda. zazwyczja turysci wala nad morze w lipcu i na przelomie lipca/sierpnia, a to od srodka do konca sierpnia jest ladnie(oczywiscie generalizuje,ale jak ktos robi plany dlugofalowe to moze robic takie zalozenia.)jesli chodzi o ladna plaze....hmm.. myslac o tym moge wymienic 3 problemy i kazda plaza ktora mi przychodzi na mysl ma zawsze jeden z nich ![]() 1-kiedy jest cieplo glony i inne zyjatka zaczynaja kwitnac 2-tlumy ludzi 3-slonce jest np do 15-15.30, potem zaslania las 4-miejsce odsloniete, mocno wieje, albo jest przy pelnym morzu gdzie woda jest zimna, albo czesto sa jakies zimne prady bede miejscowa patriotka i polece Ci trojmiasto. prawde mowiac mozna wsiasc w kolejke i wedle humoru pojsc na plaze jaka sie chce . w Rewie ma swoj urok http://www.digitalphoto.pl/zdjecia/3179/ bo ma swoj malowniczy cypelek, woda daleko plytko, dlatego tez cieplejsza, bo sie szybciej nagrzewa. mozna tez poplywac na desce Gdynia Centrum-organizowane jakies imprezy. sa beach bary itp, w dzien plaza przepelniona i pomimo ze czesto sprzatana to czasami jest syf i woda srednio czysta, rozne glonki lubia tu kwitnac. nie lubie, bo pelno dzieciakow przy brzegu. ale za to mozna pograc w siatke-dobre boiska, poskakac na trampolinie, pozjezdzac z wodnej zjezdzalni i sa nowe fajne wc prysznice itpGdynia odcinek Redlowo-Orlowa, tzw plaza dzika. na poczatku jest strzezona, ale warto jest pojsc dalej. woda o wiele czysciejsza, plaza przy lesie, zwalone drzewa, ma swoj urok. moj przyjaciel z Warszawy podczas slonecznego dnia powiedzial, ze gdyby tam byly palmy to czulby sie jak na hawajskiej plazy moja ulubiona Gdynia Orlowo-klif, male molo itp, szersza plaza, dluzej slonce, ale za tutaj sa spokojniesi ludzie. na plazy jedyna w polsce scena letnia teatru. fajne przedstawienia, warto pojsc np na zorbe, a wieczorem skoczyc do tawerny orlowskiej. Sopot-chyba nie musze opowiadac. kurort z sheratonem i grandem przy plazy. duzo turystow, ale ma tez swoj klimat najfajniejsze knajpki to tutaj raczej, na monciaku i ukolicach.Gdansk Brzezno i Jelitkowo...hmm do gdanska za czesto nie jezdze, bo sie boje podobno teraz jest bardzo fajnie, poza tym mam swoja ukochana dzika plaze ![]() no i polwysep Chalupy welcome to niekonczaca sie plaza, idealne miejsce na dluuuuugie spacery, bo piasek jest zazwyczaj fajnie ubity. tylko wieje czasami, no ale piasek wtedy fajnie piszczy pod stopami sa miejsca gdzie jest pelno warszawiakow i turystow, ale jak ktos chce to moze znalesc swoj kawalek nieba . no i woda-otwarte morze, jest troche chlodna, ale za to czysciutka. no i jest troche fajnych beach barow, gdzie sa niezle imprezy i fajni djowie sie zjedzaja. no i idealne miejsce na rozpoczecie przygody z deska. Cytat:
Finlora-fajnie, ze teraz znami jestes czesciej a ten psiak-elegancik. a jak Twemu brackiemu idzie ze strzyzeniem ludzi? moze powienien zostac fryzjerem? atsenka zdaj relacje ze spotkania, jesli do niego dojdzie ![]() Estelle gdzie mozna zobaczyc Twoje rekodziela? dziewczyny macie moze tez tak czasami, ze pomimo iz jestescie otoczone znajomymi to czujecie sie samotne? wiem, ze to wyjdzie jako zalosne marudzenie...tylko zaczelam sie zastanawiac czy to ja jestem taka aspoleczna czy to kwestia towarzystwa, czy etapu zycia. prawdopodobnie wszystko naraz chyba po prostu brak mi bratniej duszy przy boku i za bardzo tesknie za tymi, ktore poszly dalej ze swoim zyciem lub wyjechaly. prawde mowiac czuje sie teraz strasznie beznadziejnie, chociaz mialam fajny wieczor, taki jaki chyba najbardziej lubie dla relaxu. jas wedrowniczek, nikotyna i dawka dobrego zywego jazzu. ech, nie lubie takich chwil.spijcie slodko maniaczki
|
|||
|
|
|
|
#472 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miałam już dawno iść spać i jakoś mi nie wyszło ![]() Wizaż i dostęp do netu zawrócił mi w głowie |
||
|
|
|
|
#473 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez nie moge spac. ale teraz to sie przerzuce na ksiazke, bo oczka juz bola
|
|
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem dowodem na to co się robi z człowiekiem jak ma okazję wreszcie dorwać się do netu i wizażu przede wszystkim - ale na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że w końcu jestem maniaczką |
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jestem pierwsza?? ![]() Ehh, co te wakacje robią z maniaczek ![]() Wstałam, wyszłam na spacer z Maxem, jem sniadanie, oglądam powtórki Czarodziejek (nie smiać się, proszę ) a potem muszę iść do urzędu pracy - tak mi się chce, że aż wcale...kompletna strata czasu
|
|
|
|
|
#476 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochana - dziękuję ogromnie za opis Zachęciłaś mnie bardzo Trochę zmartwiłaś mnie pogodą, bo my akurat mamy możliwość wyjazdu tylko w pierwszy tydzień sierpnia, ale jakoś sobie damy radę Muszę pokazać TŻ Twój opis i coś wymyślimy![]() Wiesz co - ja w sumie mam niewiele takich osób, przy których czuję się w 100% dobrze. Jak spotykam się z dalszymi znajomymi, to często po godzinie, dwóch, mam ochotę uciekać Zaczynasz nowe studia - może pojawią się nowe bratnie dusze Głowa do góry! Jak coś, zawsze masz nas
|
||||
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#479 |
|
Zadomowienie
|
A ja miałam jechać 20 lipca do Mielna/Ustki.. I co? I pogodę zapowiadają na 20-30 chusteczkowo
Zapuszczamy włosy!! So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek |
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wierz wszystkiemu co słyszysz w telewizji ![]() Może nie będzie tak źle - prognozy mogą się zmienić z dnia na dzień Miałam iść do urzędu pracy ale stwierdziłam, że tak bardzo mi się nie chce, że obejrzę jeszcze BH 90210 ![]() Wklejam kilka zaległych fotek z wycieczki - Drezno
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

Miałaś nic nie kupować
Ja już zrobilam krok naprzód i pochowałam wszystkie pieniądze
) prawa jazdy nie ma, nie odróżnia lewarka skrzyni biegów od ręcznego ale uwielbia pouczać, komentować i rzucać hasłami w stylu "uważaj jedzie..." gdy jadę z podporządkowanej a samochód o którym mówi jest kilometr ode mnie. Grrrrr (łącznie dzisiaj 5 godzin takiego dziamolenia)

Przecież wiem doskonale o co chodzi, tylko tak sobie żartuje nie?
pisze w liczbie mnogiej, bo widze ze Noel jeszcze buszuje