|
|
#2941 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Bardzo dobra jakość, nawet te zatrzaski są tak zmyslnie przyszyte, na takiej tasiemce krótkiej, żeby nie wbijać się w dziecka brzuszek przy zapinaniu
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sie jeszcze powstrzymuje bo juz troszeczke ciuszkow mam, czekam do kwietnia az spotkam sie ze znajoma ktora przekaze mi cos w spadku. Potem ocienie co jeszcze potrzebuje a czego juz nie Tez jestem chetna na opinie co warto zamowic na gemini i z jakiej firmy. A tak z ciekawosci- czemu akurat gemini a nie inna apteka internetowa? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja zawsze sprawdzam gdzie najtaniej i akurat w gemini wiele rzeczy jest droższych. Oczywiście w przypadku takich dużych zakupów warto patrzeć na te najdroższe rzeczy które chcemy kupić. Witaminy które biorę kosztuje na gemini 48zł a ja kupuję za niecałą 30Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2018-03-16 o 19:41 |
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny cudowne rzeczy wynajdujecie😍😍😍 Ja dalej nie kupuję nic. Mam czas😂 Za to sprzątam dom przed świętami o. 😎 Powiem Wam, że taki odwyk od internetu jest dobry. Zdałam sobie sprawę, ile czasu marnowałam na fb. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2948 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Eluś, piękne zakupy! Widać, że masz świetny gust. Pozwolisz, że zdjęcie wrzucę kiedy indziej, bo te ciuszki są niemiłosiernie pogniecione i wstyd dawać tutaj, bo wychodzą niekorzystnie.. Cytat:
![]() ![]() Zawsze mnie rozśmieszysz ![]() Cytat:
Ale raczej na ubogo, bo tylko z cebulką.Cytat:
W ogóle, to chyba zaczynam się martwić, bo już drugi raz dzisiaj mam bóle podbrzusza, jakby parcie na dwójkę i boli dopóki się nie wypróżnię, miałam tak zawsze w czasie okresu.. To nie jest ból jakiś taki skurczowy, przynajmniej tak mi się wydaje, tylko pojawia się od razu parcie. Z tym internetem macie rację. Nigdy nie marnowałam tyle czasu co teraz, a to wszystko przez te dzieciowe rzeczy. Szukam szukam i szukam..
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-03-16 o 21:06 |
|||||
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2950 |
|
Zadomowienie
|
Witam się po UP
![]() Synuś waży 430 gram, ma 17 cm, stópka 3,7. Wszystko wysprawdzane, szczególnie serce, jakaś tam mini nieszczelność do sprawdzenia na NFZ w 30 tygodniu ciąży. I już widzę, że jest podobny do męża |
|
|
|
#2951 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to możliwe, że wyszła niedomykalność zastawki trójdzielnej - nie wpływa to na funkcjonowanie większość z nas może mieć, ale nikt nas tak dokładnie nie badał, więc nie ma się czym przejmować
|
|
|
|
|
#2952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, chyba coś takiego powiedział z tą niedomykalnością Edytowane przez Radena Czas edycji: 2018-03-16 o 21:57 |
|
|
|
|
#2953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Emma już Ciebie uspokoiła ![]() A jakie imię dla Przystojniaka wybraliście, można wiedzieć?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-03-16 o 21:58 |
|
|
|
|
#2954 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cudne ️Cytat:
Masz śnieg? Cytat:
A z czym te krokiety? Bo nie wiem czy o tym samym myślimy. Dla mnie krokiet to naleśnik farsze... Cytat:
Piekne! Cytat:
Mnie położna nie wazy wcale. Jak pytałam dlaczego to powiedziała ze ludzie z waga w normie przechodzą ciaze rożnie i nie ma jednego schematu. Jeden moze przytyć 15 kg inny 2... dlatego sprawdzają jedynie 7 tych ktorzy maja nadwagę. Chociaz u nas zeby mozna w ogole podejść do IVF najpierw zrzucić zbędne kilogramy lub przytyć. W tym wypadku BMI sprawdzane jed dokładnie na kazdym spotkaniu. |
|||||
|
|
|
#2955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja do dzisiaj się śmieję jak sobie przypomnę, że mój mąż mówił do brzuszka Jeremiaszku, kiedy tam dziewczynka siedziała.
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Radenko, brawo,śliczny chłopiec
![]() Norka, ja do mojej Igi mówiłam Miłoszku między 13 a 16.tygodniem hehe U nas też biało, bardzo biało. Piękna marcowa zima. Dobrze być w takich chwilach nie pracującą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2959 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mówiłam do Basi Tymek ale na to imie sie mąż nie zgodziWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musiałam w guglach sprawdzić kto to, bo nawet nie wiem.. ![]() Udało mi się nagrać te delikatne kopniaczki Anielki, nie wierzę.. Ale będzie pamiątka.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-03-16 o 23:50 |
|
|
|
|
#2962 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Miałam nieprzespaną noc, co chwilę budzilam się... a teraz jak musze wstawać, to mam problemy... ech...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2963 |
|
Wtajemniczenie
|
Norciu dziękuję! Jasne czekamy na zdjęcia jak znajdziesz chwilę by ciuszki ogarnąć
![]() Z tego co pamiętam, to Ty czasem rano miałaś takie dziwne bóle, z tego co pamiętam ja też miałam tak przy okresie. Mega nieprzyjemne, bo to często było tylko parcie i nic więcej. Może jakaś nospa czy Ty chyba ta spasmoline miałaś, pomogła by doraźnie? Próbowałaś? ![]() Ja też nigdy tyle czasu nie spędzałam w necie co teraz, aż czasem jestem zła. Dlatego jak tylko zrobi się ciepło, rozpoczynam długie spacery ![]() Ale super, z udało się nagrać filmik jak córa kopię wow! Zazdroszczę..Mój syn oszczędny bardzo, w poniedziałek zobaczę jak śmiga na USG bo z ruchów ciężko.. taka moja natura chyba, ale tak myślę, że on był dość malutki, jak porównałam jak ostatnio pisałyscie ile dzieciaczki miały, gram to on był do tej pory najmniejszy, choć to był równy 20tc. Ale w poniedziałek wszystko się dowiem nie chce sie denerwować na zapas.Radena ale super zdjęcie! Gratulacje zdrowego synusia ![]() Kropka oj wiem, co to nieprzespana noc i poranek jakby na kacu. Dużo siły na dziś! Dziś nawet się wyspałam, z pobudkami, ale nie jest źle. Mamy troszkę planów, jakieś zakupy spożywcze, a potem obiad i kawka u teściowej ![]() Miłej soboty! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Radena gratki!!!
Norka ja mialam wczoraj bol pachwin i jakby podbrzusza.Może coś się rozciagalo.Bol byl największy przy siedzeniu jakby cos uciskalo wtedy.Może.cos się rozciagalo.Chyba bylo.to normalne,ale martwilam się.Wzielam łącznie 6 magnezow,ale i tak bardzo nie pomogalo.I też mnie na 2 bralo. Ela też się wyspalam. Ale zima u nas.Szok!!! |
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby z tym serduszkiem to nic poważnego tylko ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Halo, pamiętam, że są tu fanki Chyłki czytacie już "Testament"?
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Radena moj.tato jest kierowcą autobusu i jezdzil wczoraj w Ywpich stronach i mowil,że masakra,nieposypane,musia l trasę skrocic.
|
|
|
|
#2967 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj bylam z mężem i parą znajomych na mieście. Zjedliśmy pyszną włoską pizze (cukier po niej 121 ) a potem poszlismy do takiego klimatycznego pubu, i tam chwile pogadalismy- ja przy soczku, oni przy piwku . Wrocilismy bardzo grzecznie o 22 ![]() Ciuszki macie takie sliczne. Ja jeszcze nie mam nic nowego, poki co wszystko z sh. Nowe bym cjciala kupic w rozmiarze conajmniej 62, zeby Mała na pewno ponosila. A co do gemini, to tez mnie ciekawi dlaczego, i które konkretnie produkty. A co np z hubiworld ? Nie zgadniecie.......... chyba nie bedzie makreli na sniadanie ![]() Gosiu doczytalam o Chyłce - ja poki co czytam Immunitet, więc powoli dochodzę do Testamentu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez zUa_tysica Czas edycji: 2018-03-17 o 08:01 |
||
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Zua fajny wieczór!Fajnie,że dobre cukry!
Co do makreli,to spelniasz ciążowe zachcianki. U mnie dzisiaj pierwsze na liście to coca cola. Camelitos jak po wczorajszym.staniu w kolejce do.lekarza?Dlugo Ci zeszło? Co do gemini,to od lat zamawiam. Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-03-17 o 08:07 |
|
|
|
#2969 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczny synek ![]() Ja wczoraj po tych badaniach padlam.. Jak już mi się udało wejść do lekarza medycyny pracy to tylko ona okazała miłosierdzie i powiedziała że nie będę w takiej długiej kolejce teraz czekała do okulisty wyszła ze mną i poszła pod gabinet okulisty i powiedziała że mam wejść pierwsza wzrok ludzi był zabójczy ale trudno Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jesteś na dobrej drodze już blisko do ostatniej części
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.

ja zawsze sprawdzam gdzie najtaniej i akurat w gemini wiele rzeczy jest droższych. Oczywiście w przypadku takich dużych zakupów warto patrzeć na te najdroższe rzeczy które chcemy kupić. Witaminy które biorę kosztuje na gemini 48zł a ja kupuję za niecałą 30
Gosia, gdzie Ty? 

przemeblowanie u nas wywołuje u mnie trochę dreszczyku grozy.. bo hmm za niedługo stanie łóżeczko, kupimy wózek, za chwilę poród, dzidzi 

️

trzymaj się tam 
ale na to imie sie mąż nie zgodzi

oby z tym serduszkiem to nic poważnego tylko