Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-15, 08:46   #211
ewurka
Wtajemniczenie

Dot.: Bridezillas 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
No nie mówie, że całkowicie zrezygnowalam, też sobie czasem z TŻ'tem jakieś fryty albo tortille zjemy.. wszystko dla ludzi-tak samo jak np. alkohol, kawa, ale wiem też, że coraz więcej ludzi je te jedzenie prawie codziennie..

To dokladnie tak jak ja z tym, że ja mam waxa i zamiast nafty mam seboradin (widze różnice, szczególnie jeśli chodzi o wypadanie włosów, wcześniej wypadały w dużo większej ilości, po za tym są błyszczące i znowu ładniej sie kręcą) oprócz tego też zero farbowania, prostowana i narazie też scinania bo boje się, że jak powiem 'tylko końcówki' to pójdzie z 5 cm.. także wole nie ryzykować

Ja jade do UK pod koniec sierpnia na dwa tyg. w odwiedziny do przyszłego szwagra, to sobie może kupie jakiś fajny szampon
Zdjęcia super, też chce nad morze...

Ja wczoraj po pierwszym dniu szkolenia. W sumie temat był taki sobie (motywacja w biznesie) bo już wszystko znałam mniej więcej z wykładów ale robiliśmy prawdziwe testy psychologiczne (takie jak przy profesjonalnej rekrutacji) i to mi się bardzo podobało Nawet ciekawe wyniki wyszły a potem prosto do TŻ'ta na noc busem pojechałam
Dziś pisanie wniosków unijnych czyli to na czym mi bardziej zależy
polecam John Frieda ;D są boskie choć kosztuja po 5 funtów, ale naprawde BOMBA

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 08:47   #212
kliwia
Zakorzenienie

ktosia86 to i ja skomplementuję
Bardzo łądnie wyglądałaś na ślubie fajna ta suknia zielona
w ogóle masz fajniutkie fotki na nk

wypiłam soczek pomidorowy, przeczytałam książkę, zabieram się za kolejną
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 08:57   #213
zielony_motylek
Rozeznanie

Kurcze przez przypadek nie przeczytałam ostatniej strony jak nadrbiałam zaległości.
Jeśli chodzi o diety itd. to ja postanowiłam tylko zrezygnować ze słodyczy i wlasnie z fast foodów. A wszystko przez to że ostatnio przytyłam 4 kg i to do takiej wagi której jeszcze w życiu nie mialam. Także się trzeba za siebie wziąść

anuulaa kurcze nieciekawie z tą pracą, ostatnio też rozmawiałam z dzieczywną która się u nas zatrudniła. Mówiła, że wcześniej pracowała w reserved i że była masakra, dziennie tone ciuchów przewalala z miejsca na miejsce.

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
polecam John Frieda ;D są boskie choć kosztuja po 5 funtów, ale naprawde BOMBA
dzięki zapisze sobie

A wogóle wreszcie przyszły moje paczki z allegro paper perłowy jest śliczny
Stary 2008-07-15, 09:02   #214
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze przez przypadek nie przeczytałam ostatniej strony jak nadrbiałam zaległości.
Jeśli chodzi o diety itd. to ja postanowiłam tylko zrezygnować ze słodyczy i wlasnie z fast foodów. A wszystko przez to że ostatnio przytyłam 4 kg i to do takiej wagi której jeszcze w życiu nie mialam. Także się trzeba za siebie wziąść

anuulaa kurcze nieciekawie z tą pracą, ostatnio też rozmawiałam z dzieczywną która się u nas zatrudniła. Mówiła, że wcześniej pracowała w reserved i że była masakra, dziennie tone ciuchów przewalala z miejsca na miejsce.

dzięki zapisze sobie

A wogóle wreszcie przyszły moje paczki z allegro paper perłowy jest śliczny
Papier do zaproszeń??? też myśle nad zrobieniem zaproszeń własnoręcznie, aczkolwiek koleżanka wydała 450zł na swoje i są ładne zastanawiam się własnie

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-07-15, 09:05   #215
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

cześć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:05   #216
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
Cześć śpiochu

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-07-15, 09:08   #217
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć śpiochu
wstałam o 9:30 już nawet sobie pościel przebrałam zrobiłam czerwoną herbatkę a teraz idę coś zrobić na śniadanko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-15, 09:12   #218
ania20m
Wtajemniczenie

CzEśĆ
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:12   #219
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wstałam o 9:30 już nawet sobie pościel przebrałam zrobiłam czerwoną herbatkę a teraz idę coś zrobić na śniadanko
ooo super a ja zmykam, kolejny dzień na wycieczke, pogoda póki co dopisuje więc może się uda wyjazd na klify miłego dnia dziewczyny

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-07-15, 09:13   #220
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ooo super a ja zmykam, kolejny dzień na wycieczke, pogoda póki co dopisuje więc może się uda wyjazd na klify miłego dnia dziewczyny
no to życzę miłej zabawy i łądnej pogody bo z tym tatnio krucho
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
CzEśĆ
cześć

Stary 2008-07-15, 09:14   #221
zielony_motylek
Rozeznanie

ewurka tak na zaproszenia ten papier Zapłaciliśmy za wszystko 29 zł (papier, klej, wstążki), a mamy papier i na zaproszenia i na zawieszki na alkohol. Także napewno wyjdzie nam taniej jedynie koperty musimy kupić jeszcze.
Stary 2008-07-15, 09:25   #222
ania20m
Wtajemniczenie

zielony_motylek a gdzie kupiłaś ten papier za 29zł?
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:26   #223
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Papier do zaproszeń??? też myśle nad zrobieniem zaproszeń własnoręcznie, aczkolwiek koleżanka wydała 450zł na swoje i są ładne zastanawiam się własnie
450 zl?? za kupione w sklepie rozumiem?? masakros

Cytat:
ewurka tak na zaproszenia ten papier Zapłaciliśmy za wszystko 29 zł (papier, klej, wstążki), a mamy papier i na zaproszenia i na zawieszki na alkohol. Także napewno wyjdzie nam taniej jedynie koperty musimy kupić jeszcze.
a jaki kolor tego papieru?? ja wczoraj wlasnie rozgladalam sie na allegro za papierami Tż też się napalil ze zrobimy te zaproszenia co wam wczoraj pokazywalam w sumie jakbysmy mieli je kupic to by nam wyszlo ponad 100 zl, a jak zrobimy to mysle ze w 50 zl sie spokojnie zmiescimy - takze 50 zl bedzie mozna wydac na cos innego

Dziewuszki powiedzcie mi co najlepiej napisac w tresci maila kierowanego do jakiejs firmy, w ktorym wysyla sie cv? bo wlasnie zabieram sie za szukanie lepszej pracy i rozsylanie cv
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:26   #224
kliwia
Zakorzenienie

ile tego papieru jest w opakowaniu ?
Musze się przejść do papierusa.
Z tego co pamiętam w papirusie te ozdobne papiery w formacie A4 są na sztuki od 50gr w górę.
z jednej a4 wyjdą 2 zaproszenia czyli potrzebowałabym ok 22 kartek na zaproszenia czyli jakieś min. 11 zł - czyli taniocha
w kopertę zwykłą się wsadzi - bo i tak nasmieci, za darmochę z pracy się weźmie.
Ewentualnie nad ta bibułką myslałam, żeby na niej drukować, ale jak nie wyjdzie to na zwykłym białym papierze będzie ok

Z tego samego papieru winietki - jakies 4 samostojące winietki z jednego papieru - 11 arkuszy co daje 5,5,
Do tego cichciałam zorbić zawieszki na soki, ale nie wiem czy będą one w dzbankach - co by mnie urządzało
można już kupić w paskach
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=398248491

SAMBAdiJANEIRO nie pomogę mailowo nie wysyłałam,
jeśłi wysyłasz na ogłoszenie mailem, to sprawa prosta, zazwyczai jest jakiś numer czy coś.
A tak to może coś ala list motywacyjny jako treść?
Stary 2008-07-15, 09:30   #225
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Czesc Kochane
Własnie znalazłam chwilkę i do was zaglądam nawet nie mysle o tym by nadrabiac, wiec jak było cos ciekawego to prosiłabym o streszczenie

a wiec tak W Holandii sie zakochałm z wyjatkiem Hagii i Rotterdamu- tam jakos mi sie nie podoba. Jechalismy tutaj 17 godzin i było bardzo fajnie w koncu zobaczylam jak wyglądają prawdziwe, ładne drogi hehe
W Holandii jest tak zielono, czysto, ludzie bardzo mili co chwila tylko słysze "Hi" zajechalismy do Holandii na 6 rano wiec troszke pzowiedzalismy bo biuro pracy było czynne od 9. na 9 pojechalismy do biura pracy w Leiden tam gdzie wtedy był TZ i.. od razu dali nam prace w tej samej firmie i mieszkanko (wiec nie trzeba było juz szukac i placic za pośrednictwo) wiec duzo sie tu zaoszczędziło
TZ juz od piatku pracuje, my z jego siostra dopiero za tydzien bo musimy wyrobic sobie numer Sofi (nasz NIP) i to tyle trwa
dostalismy sliczne mieszkanko nad morzem w Noordwijk. okolica baaardzo spokojna, zielona, zadbana no cudo. my z TZ mamy duza sypialnie z wyjsciem na ogród (obok jest kanał z mostkiem i kaczuszkami wiec widoki z okna tez sliczne) , siostra jego ma tez pokój, potem jest jeszcze kuchnia i 2 łazienki i duzy salon mieszkanie całkowicie umeblowane. koszt to tylko 60 euro na osobę (i to juz bez dodatkowych oplat) do pracy wozi nas samochód i odwozi wiec super

Na razie nie mamy netu swoejgo tylko scigąmy przez te łącze wi-fi. wiec aby cos złapac to trzeba siedziec z laptopem w oknie hehe a i tak co jakis czas nas rozłącza.

narazie TZ pracuje i zarabia kase a ja z jego siostrą zwiedzam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:31   #226
zielony_motylek
Rozeznanie

Ja kupowałam papier z tej aukcji: http://allegro.pl/item394985065_gem_...proszenia.html
(kupiliśmy 3 sztuki czyli 30 arkuszy) wybraliśmy kolor kremowy (moim zdaniem tak ladnie na złoto opalizuje), oprócz tego wstążke (kolor: beżowy wpadający w zgaszony złoty) z aukcji:
http://allegro.pl/item389340523_gem_...slub_hurt.html
no i klej
Stary 2008-07-15, 09:32   #227
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

Dziewuszki powiedzcie mi co najlepiej napisac w tresci maila kierowanego do jakiejs firmy, w ktorym wysyla sie cv? bo wlasnie zabieram sie za szukanie lepszej pracy i rozsylanie cv
Ja zawsze piszę:

Witam,

W załączeniu przesyłam moją aplikację.

Serdecznie pozdrawiam,

xxx
Stary 2008-07-15, 09:34   #228
kliwia
Zakorzenienie

madziaaa to widziałyśmy na nk jak szalejecie!!
ciesze się że się ułożyło

żeby tak u nas dawali robotę jak tam
Stary 2008-07-15, 09:36   #229
zielony_motylek
Rozeznanie

Madzialenka no to super, że się tak wszystko fajnie ułożyło widzisz nie trzeba było się tak martwić
A zapomniałam napisać. Chcemy zrobić takie zaproszenia:
http://www.printko.pl/zaproszenia/strony/s26.htm
ewentualnie takie:
http://www.printko.pl/zaproszenia/strony/s01.htm
ktore wam się bardziej podobają?

Samba jeśli chodzi o tytuł maila napisałabym "Imie Nazwisko -Aplikacja na stanowisko XXX" lub coś w tym stylu, a w treści jak popscene napisała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-15, 09:36   #230
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
Cytat:
co do otyłości hmmmm myśle, że każda z nas ma ten problem jedna mniej, druga więcej jest z siebie niezadowolona, ja osobiście uważam, choć też przeszkadza mi mój odstający brzuch czy wciskanie się w spodnie które nosiłam rok temu i nieraz mam doła że tak PUCHNE!!!! choć staram się ograniczac jedzenie słodyczy itp. Już chyba tak musi być, że z wiekiem nasze ciało reaguje inaczej nie bedziemy wyglądać tak jak 18 latki...i trzeba się z tym pogodzić a jeżeli naszym TŻ to nie przeszkadza to jest ok!!!! Moje motto Facet nie pies, na kości nie poleci
oj kochane widze, ze sie rozprzrtrzenil temat kilogramkow i tluszczyku...normanie jestescie szalne widze was na zdjeciach i jakos grubaswo nie zauwazylam...ale z drugiej strony was doskonale rozumiem sama wygladam jak maly prosiaczek...
normalnie odkad tu przyjechalam waga mi poleciala do gory o 3-4 kg i tak sie utrzymuje niestety..schudne owszem ale na krotko potem spowrotem wracam do jak ja to nazwalam angielskiej wagi nio i ten cholerny tluszcz na brzuchu- to jest okropne...nie jem duzo itp ale tluszczyk i tak jest..chodzilam na silownie ale niewiele pomoglo teraz pozyczylam od szwagieri vibroactiona hehe zobaczymy cio to jest... ale tak jak napisala poprzedniczka moj Tz kocha mnie taka jaka jestem i on to sie nawet cieszy ze mam teraz wiecej cialka bo kosci to on nie lubie:d

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Widziałam fotki na nk, bardzo ładnie wyglądałaś. Ja za 2 tygodnie mam wesele brata.

Gratuluję nowej pracy.

Ładna z Was para

Ja też muszę się troszkę odchudzić. U mnie to jakoś dziwnie tak jest, bo czasami się nie przejmuję tłuszczykiem, ale jak już jestem w jakiejś sukience i na każdym zdjęciu widać ten mój okropny brzuch to mam mega doła. Do wesela brata 2 tygodnie zostały, muszę ograniczyć jedzenie i robić brzuszki, tylko jak tu ćwiczyć, jak w pracy po 10h siedzę i już później nie mam siły.

A propos pracy, muszę się Wam wyżalić. Mam już jej dość. Pracuję w bardzo drogim sklepie z obuwiem i galanterią i oczywiście trzeba spełniać jakieś ekstra standardy, praca ciężka, ale nie to mnie wkurza....Pracuję od 2 lipca, czyli to już 2 tygodnie a jeszcze umowy nie dostałam. Ale już się upominałam o nią i w środę będę miała. Ogólnie to warunki pracy są beznadziejne. Grafik szkoda gadać, w prawie każdy weekend pracuję po 10h, akurat TŻ ma wolne weekendy, a jak ja mam wolne w tygodniu to on pracuje. Np. w ostatnią sobotę miałam iść do pracy na 6h, ale dzień wcześniej dowiedziałam się o urodzinach siostry TŻ więc zadzwoniłam czy nie będzie problemu zamienić ten dzień z wolnym w poniedziałek, no i nie było problemu, dostałam wolne, ale przychodzę w niedzielę do pracy i patrzę, a tu w sobotę kierowniczka zrobiła mi za tamto wolne dzień urlopu, szlag mnie trafił. Poza tym jak już dostałam grafik to oczywiście musiałam pozmieniać moje plany, musiałam np. zmienić termin u ortodonty a tu nagle w połowie miesiąca kierowniczka zmieniła grafik cały i teraz znowu chyba będę musiała drugi raz zmieniać dzień wizyty. A dzisiaj siedzę sobie na grillu i dostaję telefon, że jest zmiana grafiku i mam jutro przyjść na 12h a miałam na 9...noo cholera wkurzyłam się. Szef to taki 30 letni nadziany facet, który jak przyjedzie na sklep to brecha z każdej dziewczyny, tzn ma takie chamskie żarty. Zaczynam sobie zdawać sprawę z tego, że ta praca to jakieś nieporozumienie:/ Nie wiem ile ja tam pociągnę dłużej, zastanawiam się nad tym, żeby popracować tam do końca sierpnia a później się zwolnić.
ehhh..wspolczuje Ci naprawde...i dio tego ten szef mysle ze powinnas zrezygnowac z tej pracy jesli masz taka mozliwosc bo to jest czyste wykorzystywanie ludzi i wogole-porazka..3mam kciuki zebys znalazla cos lepszego....

a ja dzis drugie dzien z tzrech sotatich przed urlopem..tak mi sie nie chce ze to jest porazka normalnie mimo,ze lubie moja prace to jednak najchetniej juz bym zostala w domku..najgorsza jest ta pobudka o 5.40 ehhh
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:40   #231
kliwia
Zakorzenienie

zielony motylku oba sa fajne, pierwszy chyba bardziej a'la wyższe sfery
a te drugie bardzo ładny pomysł na wykonanie ich samodzielnie też bardzo ładne i delikatne.
ALe są dośc drogie wg mnie

przypomniało mi się:
jak się nazywa taka taśma na gąbeczce??
szukam na all do winietek włąsnie

adit, już wiem:
taśma dwustronna piankowa
Stary 2008-07-15, 09:40   #232
kaska87
Zakorzenienie

hehe mówiam, że Magda nas odwiedzi mój szpiegowski charakterek sasa

Stary 2008-07-15, 09:40   #233
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Czesc Kochane
Własnie znalazłam chwilkę i do was zaglądam nawet nie mysle o tym by nadrabiac, wiec jak było cos ciekawego to prosiłabym o streszczenie

a wiec tak W Holandii sie zakochałm z wyjatkiem Hagii i Rotterdamu- tam jakos mi sie nie podoba. Jechalismy tutaj 17 godzin i było bardzo fajnie w koncu zobaczylam jak wyglądają prawdziwe, ładne drogi hehe
W Holandii jest tak zielono, czysto, ludzie bardzo mili co chwila tylko słysze "Hi" zajechalismy do Holandii na 6 rano wiec troszke pzowiedzalismy bo biuro pracy było czynne od 9. na 9 pojechalismy do biura pracy w Leiden tam gdzie wtedy był TZ i.. od razu dali nam prace w tej samej firmie i mieszkanko (wiec nie trzeba było juz szukac i placic za pośrednictwo) wiec duzo sie tu zaoszczędziło
TZ juz od piatku pracuje, my z jego siostra dopiero za tydzien bo musimy wyrobic sobie numer Sofi (nasz NIP) i to tyle trwa
dostalismy sliczne mieszkanko nad morzem w Noordwijk. okolica baaardzo spokojna, zielona, zadbana no cudo. my z TZ mamy duza sypialnie z wyjsciem na ogród (obok jest kanał z mostkiem i kaczuszkami wiec widoki z okna tez sliczne) , siostra jego ma tez pokój, potem jest jeszcze kuchnia i 2 łazienki i duzy salon mieszkanie całkowicie umeblowane. koszt to tylko 60 euro na osobę (i to juz bez dodatkowych oplat) do pracy wozi nas samochód i odwozi wiec super

Na razie nie mamy netu swoejgo tylko scigąmy przez te łącze wi-fi. wiec aby cos złapac to trzeba siedziec z laptopem w oknie hehe a i tak co jakis czas nas rozłącza.

ooo to super, że tak fajnie i szybciutko wam sie wszystko ułożyło
heh...zabierz mnie do siebie.... ja tu nie moge znalezc zadnej roboty i mam juz dosc....

ech...trzymajcie sie tam i powodzonka

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-15, 09:40   #234
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc Kochane

Madzia super a widzisz tak sie martwilas a tutaj tak ladnie wszystko sie ulozylo..eh normalnie ci zazdroszcze ze mieszkacie nad morzem....ja moze kiedys tez zamieszkam
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:46   #235
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
SAMBAdiJANEIRO nie pomogę mailowo nie wysyłałam,
jeśłi wysyłasz na ogłoszenie mailem, to sprawa prosta, zazwyczai jest jakiś numer czy coś.
A tak to może coś ala list motywacyjny jako treść?
No tez o czyms takim myslalam tylko ze nie chce mi sie tyle pocic

Cytat:
Czesc Kochane

uuuu jak super ciesze sie ze Wam sie wszystko tak fajnie udalo A ta prace to macie juz pewna az do maja 2009, czy potem bedziecie musieli szukac czegos innego bo np: sezon na tulipany nie trwa caly czas?? ile tam srednio mozna wyciagnac za miesiac na tych tulipanach? bo ostatnio truje o Was Tżtowi W ogole to mu kazalam wyslac cv do amsterdamu bo szukali inzyniera i teraz tamci co chwile do niego dzwonia hehe

Cytat:
Ja kupowałam papier z tej aukcji: http://allegro.pl/item394985065_gem_...proszenia.html
(kupiliśmy 3 sztuki czyli 30 arkuszy) wybraliśmy kolor kremowy (moim zdaniem tak ladnie na złoto opalizuje), oprócz tego wstążke (kolor: beżowy wpadający w zgaszony złoty) z aukcji:
http://allegro.pl/item389340523_gem_...slub_hurt.html
no i klej
a macie juz obmyslony jakis wzor zaproszenia ktore chcecie zrobic?

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Ja zawsze piszę:

Witam,

W załączeniu przesyłam moją aplikację.

Serdecznie pozdrawiam,

xxx
hehe krotko i na temat
Stary 2008-07-15, 09:49   #236
kliwia
Zakorzenienie

hahahaha
nowa fotka fotografa naszego
ihihihihihihihi http://www.digart.pl/zoom/2178903/Slubne.html
Stary 2008-07-15, 09:52   #237
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Madzialenka no to super, że się tak wszystko fajnie ułożyło widzisz nie trzeba było się tak martwić
A zapomniałam napisać. Chcemy zrobić takie zaproszenia:
http://www.printko.pl/zaproszenia/strony/s26.htm
ewentualnie takie:
http://www.printko.pl/zaproszenia/strony/s01.htm
ktore wam się bardziej podobają?

Samba jeśli chodzi o tytuł maila napisałabym "Imie Nazwisko -Aplikacja na stanowisko XXX" lub coś w tym stylu, a w treści jak popscene napisała
mi sie bardziej podobaja te 1 sa super tylko nie macie brazowego papieru jeszcze chyba ze o czyms nie wiem
Stary 2008-07-15, 09:54   #238
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
hahahaha
nowa fotka fotografa naszego
ihihihihihihihi http://www.digart.pl/zoom/2178903/Slubne.html
świetne zdjęcie

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:59   #239
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kochane prace mamy miec do konca zagwarantowane, bo oni szukali ludzi własnie na dłuzej a nie tylko na sam sezon. ta firma generalnie sie kwiatkami zajmuje a nie tylko tulipanami

kurcze normalnie inne zycie siedze sobie w oknie z laptopem popijam rumianek, ludzie co jakis czas przejde ale bardzo rzadko zaraz powiedzą "Hi" piekne widoki no rewelacja

zwiedzamy tez duzo (do niedzieli był z nami tu tesciu wiec nas poobwoził

nooo i mieszkanie z TZ. jakos tak inaczej codziennie razem zasypiamy, budzimy se obok siebie. w sobote mielismy dzien sprzatanie i TZ tak harował, ze nawet szyby mi mył bo wysokie są i ja nie dosiegałam dobrze

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 10:22   #240
kliwia
Zakorzenienie

a co dokładnie będziecie tam robić?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości