Mamusie lipcowe 2018 cz.III - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-03-17, 19:15   #3061
emma90
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Hej
Dzisiaj z doskoku, podczytuję Was w wolnej chwili, ale na cytowanie nie ma szans!

Karolina Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Blanka internety to zło! Sama na początku ciąży się o tym przekonałam. Dobrze, że z Małą wszystko jest ok, i że lekarka uspokoiła Cię. A teraz czytać jakąś ciekawą książkę, nie internety

Byłam dzisiaj u fryzjera no i hm... kolor nie wyszedł taki jaki bym chciała. Wszyscy bliscy mówią, że jest ok, a mi coś nie pasuje. I teraz nie wiem, czy to mój kalafior ciążowy płata mi figle, przyzwyczajenie (bo z ciemnych przeszłam na blond) czy faktycznie coś nie gra... Mam nadzieję, że po dwóch czy trzech myciach kolor dostosuje się do mnie albo ja przyzwyczaję się do koloru

Zamówiłam w Kappahl 2 pary spodenek dla Młodego- piękne tam mają ciuszki, tylko dlaczego takie drogie FYI: Do jutra jest darmowa dostawa w Kappahl

Zamówiłam też pileuszki tetrowe i flanelowe oraz rożek na all (polecane przez kogoć HubiWorld)- jak przyjdą to dam znać jak z jakością.
Nie jestem do końca przekonana do rożka... Zwłaszcza, że rodzimy w lecie, więc Małemu może być za ciepło w rożku. Ale zamówiłam, zobaczę jakość,wielkość i grubość i albo oddam albo zostanie na chłodniejsze dni.

A no i upiekłam dzisiaj swój pierwszy chleb Bez wielkiej filozofii, z gotowej mąki, ale jednak
do koloru się przyzwyczaisz choć ja byłam ostatnie 10lat blondynką, w styczniu przyciemniłam włosy i teraz znów chce rozjaśniać jednak taki naturalny blond jest dla mnie więc różnie to może być

A w kapphal do 20.03 jest 3 za 2, może uda Ci się anulować to zamówienie i złożyć nowe z jedną gratisową rzeczą

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
No ludzie się zachowują jakby sklepy były zamknięte na kilka dni... A nie na jeden.

Ja ogólnie uważam tak, że wszystko powinno być od pon - ndz, nawet urzędy aby można było głupi wniosek o paszport złożyć . I dwa dni wolne do wybrania w ciągu tyg i praca na dwie zmiany...
Urzędnicy są jacyś lepsi? Też mogą posiedzieć w pracy do 22.00. Napewno pani że sklepu kończąca o 16.00 chętnie pójdzie do banku na spokojnie o 19
No ale tego nie doczekamy napewno..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Z bankami akurat takiego problemu nie mam, oddziały są czynne i do 18, a nawet w soboty. Urzędy niech mają te swoje maks 17:00, ale niech większość rzeczy można załatwić online, bądź pocztowo
Ja pracując w korpo musiałam się trochę spóźnić do pracy lub brać wolne aby ten paszport odebrać
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-17, 19:16   #3062
pola25
Zakorzenienie

Kusicie kappahlem. A jak tam z rozmiarówką?Zawyżona ,zaniżona?

piękna
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-17, 19:16   #3063
KarolinaK
Zakorzenienie

Mimo ze w Polsce nie mieszkam to wydaje mi sie ta ustawa taka troche niedopracowana. I mysle ze bardzo szybko wszystko wroci do normalności czyli wszystkie niedziele beda handlowe.
Swoja droga mieszkałam w miejscach gdzie wszystkie niedziele były niepracujące i mozna sie do tego przyzwyczaic chociaz jest to troche uciążliwe... jesli pracuje sie od pon do piątku długie godziny. Sobota rano sa jakies zajecia z dzieckiem, popołudniu chciałoby sie w koncu chwile odpocząć i wtedy zostaje jedynie niedziel ana zrobienie zakupów na cały tydzien...
I tak jak Wy zupełnie nie rozumiem jakim prawem kościół w Polsce ma tak decydujący głos na zycie ludzi.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-17, 19:22   #3064
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
do koloru się przyzwyczaisz choć ja byłam ostatnie 10lat blondynką, w styczniu przyciemniłam włosy i teraz znów chce rozjaśniać jednak taki naturalny blond jest dla mnie więc różnie to może być

A w kapphal do 20.03 jest 3 za 2, może uda Ci się anulować to zamówienie i złożyć nowe z jedną gratisową rzeczą

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Z bankami akurat takiego problemu nie mam, oddziały są czynne i do 18, a nawet w soboty. Urzędy niech mają te swoje maks 17:00, ale niech większość rzeczy można załatwić online, bądź pocztowo
Ja pracując w korpo musiałam się trochę spóźnić do pracy lub brać wolne aby ten paszport odebrać
No może i są do 18.00 ale od pon-pt w sobotę czy niedzielę otwarty bank? Nie spotkałam się.

Uważam, że ludzie pracujący w urzędach nie są lepsi od tych co pracują w sklepach, stacjach paliw, aptekach itp. I też mogą pracować na zmieny i w weekendy.
Jak wszyscy to wszyscy, a nie dzielimy się na lepszych i gorszych.. W Szwajcarii stacje paliw są w większości już o 18.00 zamknięte i nie ma zmiłuj. Ludzie sobie radzą, a u nas to by chyba co chwilę auto stawało na drodze hahaha ogólnie Polacy są strasznie niezaradni.

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-17, 19:37   #3065
monyaa108
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
No właśnie są rowni.i równiejsi,a co ze służbą zdrowia,mundurowa,kierowc ami.jak moj.tato,teść też pracuje w takim zakładzie,że i.w wigilię,sylwestra itd knajpy,stacje benzynowe itd

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Monya uregulowalo Ci się ciśnienie?
Pola Ty chyba masz kamerke w u mnie w domu normalnie przed chwila mierzylam taki standard moj to 145/100 nie jest t ideal ale pewnie trudno bedzie zejsc nizej
monyaa108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-17, 19:42   #3066
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monyaa108 Pokaż wiadomość
Pola Ty chyba masz kamerke w u mnie w domu normalnie przed chwila mierzylam taki standard moj to 145/100 nie jest t ideal ale pewnie trudno bedzie zejsc nizej

To drugie mogłoby Ci się trochę obniżyć.

A bierzesz magnez,potas?
Stary 2018-03-17, 19:42   #3067
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Kusicie kappahlem. A jak tam z rozmiarówką?Zawyżona ,zaniżona?

piękna
W porównaniu do hm trochę większa

Cytat:
No może i są do 18.00 ale od pon-pt w sobotę czy niedzielę otwarty bank? Nie spotkałam się.

Uważam, że ludzie pracujący w urzędach nie są lepsi od tych co pracują w sklepach, stacjach paliw, aptekach itp. I też mogą pracować na zmieny i w weekendy.
Jak wszyscy to wszyscy, a nie dzielimy się na lepszych i gorszych.. W Szwajcarii stacje paliw są w większości już o 18.00 zamknięte i nie ma zmiłuj. Ludzie sobie radzą, a u nas to by chyba co chwilę auto stawało na drodze hahaha ogólnie Polacy są strasznie niezaradni.

Zdarzyło mi się załatwiać coś w banku w sobotę w niedzielę oczywiście nigdy żadnego nie widziałam. Zgadzam się co do godz otwarcia, kiedyś były same małe sklepy w sobotę do 13:00 i jakoś sobie ludzie radzili. A niestety nie da się tak wszystkich wyrównać, kiedyś próbowano i wiadomo jak się to skończyło
Stary 2018-03-17, 19:42   #3068
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Ale mnie naszło na wieczór... Szczególnie na śliwki mniam! DSC_0128.JPG

Stary 2018-03-17, 19:43   #3069
pola25
Zakorzenienie

Emma chyba zamówię 62,chyba ,jak zwykle starszy dostanie więcej.

Edytowane przez pola25
Czas edycji: 2018-03-17 o 20:08
Stary 2018-03-17, 20:01   #3070
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość

Akurat zamowilam z wyprzedaży wiec promocja 3 za 2 nie działa. Ale dzięki!

Cytat:
Idzie w dobra strone 😊

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-17, 20:12   #3071
monyaa108
Raczkowanie

Cytat:

To drugie mogłoby Ci się trochę obniżyć.

A bierzesz magnez,potas?
no jakos uparcie mi nie spada to rozkurczowe, a magnez tylko doraznie jak mi brzuch twardnieje, nic mi lekarze nie zalecali zbadali tylko poziomy elekrolitow w szpitalu
monyaa108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-17, 20:14   #3072
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
no jakos uparcie mi nie spada to rozkurczowe, a magnez tylko doraznie jak mi brzuch twardnieje, nic mi lekarze nie zalecali zbadali tylko poziomy elekrolitow w szpitalu
bo czasem przy cisnieniu każą np aspargin czyli magnez z potasem,to też troszkę obniża
Stary 2018-03-17, 20:16   #3073
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
własnie sie zaczełam zastanawiac czy tylko ja jeszcze nie kupiłam zadnych ciuszków ;p ?

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

piękne zdjecie
ja też nie mam i na razie nic kupować nie będę 😊 Zobaczę w maju co tam mam zachomikowane na strychu😁

Karola wszystkiego co najlepsze, szczęścia w nowym miejscu miłości i zdrowego dzieciatka.

Co do pracy w niedzielę. Ja zgadzam się z Norka 😊 Mam też podobne podejście względem wiary do Ciebie chyba😊 Chociaż staram się kierować przy wyborach wiarą. Co do sklepów : uważam, że kwestia przyzwyczajenia. Dopiero druga niedzielę sklepy zamknięte więc ludzie jeszcze panika. To nie jest koniec świata 😊 Ja na bieżąco robię listę co mi trzeba a jak czegoś braknie to idzie się bez tego w moim przypadku obyć. Są też sąsiedzi od których dawniej się coś pożyczało a teraz ludzie się wyzamykali na 4 strony. 2 niedziele handlowe zostały, zobaczymy co z tego wyniknie 😊

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-17, 20:22   #3074
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Hej
Dzisiaj z doskoku, podczytuję Was w wolnej chwili, ale na cytowanie nie ma szans!

Karolina Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Blanka internety to zło! Sama na początku ciąży się o tym przekonałam. Dobrze, że z Małą wszystko jest ok, i że lekarka uspokoiła Cię. A teraz czytać jakąś ciekawą książkę, nie internety

Byłam dzisiaj u fryzjera no i hm... kolor nie wyszedł taki jaki bym chciała. Wszyscy bliscy mówią, że jest ok, a mi coś nie pasuje. I teraz nie wiem, czy to mój kalafior ciążowy płata mi figle, przyzwyczajenie (bo z ciemnych przeszłam na blond) czy faktycznie coś nie gra... Mam nadzieję, że po dwóch czy trzech myciach kolor dostosuje się do mnie albo ja przyzwyczaję się do koloru

Zamówiłam w Kappahl 2 pary spodenek dla Młodego- piękne tam mają ciuszki, tylko dlaczego takie drogie FYI: Do jutra jest darmowa dostawa w Kappahl

Zamówiłam też pileuszki tetrowe i flanelowe oraz rożek na all (polecane przez kogoć HubiWorld)- jak przyjdą to dam znać jak z jakością.
Nie jestem do końca przekonana do rożka... Zwłaszcza, że rodzimy w lecie, więc Małemu może być za ciepło w rożku. Ale zamówiłam, zobaczę jakość,wielkość i grubość i albo oddam albo zostanie na chłodniejsze dni.

A no i upiekłam dzisiaj swój pierwszy chleb Bez wielkiej filozofii, z gotowej mąki, ale jednak
Kropko poproszę przepis na chleb
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-17, 20:30   #3075
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Pierwsze to bluzeczka na 0-3.
Drugie to taka sweterkowa tuniczka, akurat będzie na zimę. 3-6.
Trzecie to sukieneczka z wszytym body pod spodem na 3-6.
Czwarte urzekło mnie najbardziej - body z tiulem na 0-3.
Załącznik 7475611Załącznik 7475616Załącznik 7475621Załącznik 7475626
Norka jak zwykle piękne łowy

Cytat:
Napisane przez pozytywnaj Pokaż wiadomość
ja też nie mam i na razie nic kupować nie będę �� Zobaczę w maju co tam mam zachomikowane na strychu��

Karola wszystkiego co najlepsze, szczęścia w nowym miejscu miłości i zdrowego dzieciatka.

Co do pracy w niedzielę. Ja zgadzam się z Norka �� Mam też podobne podejście względem wiary do Ciebie chyba�� Chociaż staram się kierować przy wyborach wiarą. Co do sklepów : uważam, że kwestia przyzwyczajenia. Dopiero druga niedzielę sklepy zamknięte więc ludzie jeszcze panika. To nie jest koniec świata �� Ja na bieżąco robię listę co mi trzeba a jak czegoś braknie to idzie się bez tego w moim przypadku obyć. Są też sąsiedzi od których dawniej się coś pożyczało a teraz ludzie się wyzamykali na 4 strony. 2 niedziele handlowe zostały, zobaczymy co z tego wyniknie ��

Mój tok myślenia w tej kwestii jest taki jak Twój i Norki

Ja ostatnio upolowalam jedną kiecke z Zary na 1-1.5 roczku za 1 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg received_10216402186915958.jpg (81,8 KB, 43 załadowań)
Stary 2018-03-17, 20:43   #3076
Elaaaa
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja się również z Wami zgadzam w kwestii wiary, bo również jest dla mnie bardzo ważna. Ale uważam, że kto chce pójść do kościoła to pójdzie nawet jeśli pracuje w niedzielę.
A zamknięcie sklepów nie sprawi, że ludzie do kościoła pójdą ochoczo, aaa bo nie idą do pracy.
Msze np w miastach są od 6 rano, nie mówiąc o mszach np w sobotę tych tzw niedzielnych.
Rząd zbyt sobie bierze uduchowienie społeczeństwa za priorytet, a to chyba nie tędy droga

Stary 2018-03-17, 20:54   #3077
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja się również z Wami zgadzam w kwestii wiary, bo również jest dla mnie bardzo ważna. Ale uważam, że kto chce pójść do kościoła to pójdzie nawet jeśli pracuje w niedzielę.
A zamknięcie sklepów nie sprawi, że ludzie do kościoła pójdą ochoczo, aaa bo nie idą do pracy.
Msze np w miastach są od 6 rano, nie mówiąc o mszach np w sobotę tych tzw niedzielnych.
Rząd zbyt sobie bierze uduchowienie społeczeństwa za priorytet, a to chyba nie tędy droga

Zgadzam się

Camelitios piękna sukienka
Stary 2018-03-17, 20:54   #3078
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:

Dokladnie tak Elu, zgadzam sie z Toba w 100%. Dla mnie niedziele bez handlu to nie jest tragedia, po prostu wkurza mnie takie podejscie rządu niby pro rodzinne i kościelne - zrobmy niedziele wolne od handlu to wszyscy pojda razem za rączkę do kościoła.
Dla mnie moze wiara nie byla nigdy mocnym priorytetem, nie chodze co niedziele do kościoła - po prostu wolę sobie pomyslec lub pomodlic sie w domu. Wkurza mnie instytucja kościoła, to zakłamanie. Sporkalam na swojej drodze księży, ktorzy leca tylko na kasę, a sporkalam i fajnych, rzeczywiscie uduchowionych osobników. Moj przyjaciel z dziecinstwa jest w zakonie, jest wspanialym czlowiekiem i wiem, że swoja aurą bedzie umial w wiele osób wtoczyc duzo pozytywu. Ogólnie temat wiary jest strasznie komtrowersyjny i uwazam, ze każdy powinien robic tak jak sam uważa, zgodnie ze swoim sumieniem, i nie godze się na to zeby rzad formowal mi taki swiat w którym MUSZE pojsc do kosciola czy cos.

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-17, 21:03   #3079
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:

To też prawda
Stary 2018-03-17, 21:04   #3080
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Camelitos akurat tutaj nie ma wielkiej fikozifii- trzeba miec gotową mieszanke na chleb (moja byla akurat z niemiec ale z tego co kojarze to lidl ma i ogolnie mozna w różnych sklepach znalexc) no i wg przepisu odmierzam wode i mieszam, odstawiam zeby ciasto urosło i do piekarnika na 1h. Gotowe 😅

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-17, 21:07   #3081
Elaaaa
Wtajemniczenie

Dokładnie tak, ja wierzę w Boga a nie w kościół jako instytucję, itd. Księża są różni i owszem niektórzy mają ogrom zrozumienia dla ludzkich błędów, a dla niektórych pewne rzeczy są nie do przyjęcia. A są takimi samymi ludźmi jak i my i tak samo będziemy kiedyś sądzeni.

Też nie lubię narzucania i ograniczeń, zwłaszcza ze strony rządu dla mnie to jak czasy komuny, które znam z opowiadań.
Ale cóż zrobimy, możemy ewentualnie oddać głos przy wyborach na inną partie zobacząc co lepszego wymyślą

Stary 2018-03-17, 21:12   #3082
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Dokładnie tak, ja wierzę w Boga a nie w kościół jako instytucję, itd. Księża są różni i owszem niektórzy mają ogrom zrozumienia dla ludzkich błędów, a dla niektórych pewne rzeczy są nie do przyjęcia. A są takimi samymi ludźmi jak i my i tak samo będziemy kiedyś sądzeni.

Też nie lubię narzucania i ograniczeń, zwłaszcza ze strony rządu dla mnie to jak czasy komuny, które znam z opowiadań.
Ale cóż zrobimy, możemy ewentualnie oddać głos przy wyborach na inną partie zobacząc co lepszego wymyślą

Podpisuje się pod tym rękami i nogami.
Ja też wierze w Boga, ale nie w kościół jako instytucje..
Omijam ja szerokim łukiem.
Bóg jest wszędzie, a ja modlę się kiedy czuję taka potrzebę, a nie idę do kościoła w niedzielę bo tak trzeba.
Dla mnie liczy się to jakim jest się człowiekiem, a nie to czy w niedziele jest się w kościele czy nie.

Co do niedzieli, jak komuś zależy, to pójdzie do kościoła, albo w sobotę na mszę wieczorna niedzielna, albo w niedziele rano, jeśli pracuje na 14.00 albo w niedziele wieczorem.
Tutaj praca nie jest problemem jak komuś zależy

Ale to jest oczywiście moje osobiste zdanie.

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2018-03-17 o 21:16
Stary 2018-03-17, 21:21   #3083
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadzam się w 100%

Pokazujecie takie boskie ubranka, że najchętniej bym wykupiła pół sklepów.

madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-17, 21:21   #3084
pola25
Zakorzenienie

Dziewczyny ,nie wiem,kto doradzał o magnezie,ale chciałam podziękować-biorę przed snem/na wieczór 2 magneb6 i bardzo dobrze śpie.
Stary 2018-03-17, 21:25   #3085
xXBlankaXx
Zakorzenienie

A ja jeszcze dodam od siebie, że kupuję o zielony linomag i sudocrem.

Sudocrem na mocniejsze odparzenia pupy, a linomag profilaktycznie co 2-3 zmianę pampersa do smarowania

Stary 2018-03-17, 21:30   #3086
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja jeszcze dodam od siebie, że kupuję o zielony linomag i sudocrem.

Sudocrem na mocniejsze odparzenia pupy, a linomag profilaktycznie co 2-3 zmianę pampersa do smarowania

Polu na mnie magnez też dobrze działa nawet jakoś mniej drętwieją mi nogi, ale to raczej zasługa poduszki ciążowej jest mega wygodna!!
Stary 2018-03-17, 21:32   #3087
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Ja chyba jednak kupię te poduszke ciążowa bo już nie ogarniam że spaniem..
Nawet na boku mi źle bo czuje mała ,na brzuchu już nie daje rady, a jak śpię na plecach to mam masakryczna zgage...

Myślicie, że ta poduszka mi pomoże? Czy na takie tragiczne przypadki jak ja to już nie ma pomocy? 😂

Stary 2018-03-17, 21:34   #3088
pola25
Zakorzenienie

Emma ja też mam.węża ciazowego,dzisiaj popołudniu wzielam.go.na dół na kanapę,dół pleców mi bardzo doskwieral,pomoglo mi i jeszcze drzemkę sobie ucielam.

Blanka polecam.Warto kupić!!

Edytowane przez pola25
Czas edycji: 2018-03-17 o 21:35
Stary 2018-03-17, 21:41   #3089
norka93
Wtajemniczenie

Smutno mi się trochę robi czytając niektóre rzeczy tutaj, ale wiem, że ludzie są różni, różne mają opinie i nie sposób tego zmienić. Po prostu uważam inaczej i widzę, że jestem w mniejszości, stąd ta przykrość Ale w sumie mniejsza o to, bo to ani nie miejsce i ani czas na takie rzeczy. Dobrze jest poznać wasze zdanie, wiem kogo unikać Żartuję!
Ja zamiast Sudokremu, będę używać Alpiki.
Camelitos, cudna sukieneczka, pięknaaaa Jeszcze ta cena
Cytat:
Dziewczyny ,nie wiem,kto doradzał o magnezie,ale chciałam podziękować-biorę przed snem/na wieczór 2 magneb6 i bardzo dobrze śpie.
Folinka pisała o tym, tak?

Edytowane przez norka93
Czas edycji: 2018-03-17 o 21:41
norka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-03-17, 21:45   #3090
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja chyba jednak kupię te poduszke ciążowa bo już nie ogarniam że spaniem..
Nawet na boku mi źle bo czuje mała ,na brzuchu już nie daje rady, a jak śpię na plecach to mam masakryczna zgage...

Myślicie, że ta poduszka mi pomoże? Czy na takie tragiczne przypadki jak ja to już nie ma pomocy? 😂

Pomoże ja swoją kupiłam w smyku, ma ściągany pokrowiec i jest bardzo wygodna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości