![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]()
![]() |
#2042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agunia podobno uciekali a sutanna to byl kamuflaz Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-15 o 10:12 Powód: dopisek dla Aguni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
Hihi, dziewczynki zauważyłyście że mamy 69 stronę?
![]()
#2046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ chce prosic kolegow z pracy. nie podoba mi sie t bo moje zdanie o nich jest takie ze to pijaki, przyjda uchlac sie za darmo i jeszcze jakas rozrobe zrobia. ale jak mu to powiedzialam (delikatniej) to klotnia byla ![]() zastanawiamy sie tez jeszcze czy szefa prosic...
![]() |
#2047 |
Zakorzenienie
|
jakieś skojarzenia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 | ||
Rozeznanie
|
Witam,
wchodze na wizaz, patrze a tu 3 strony do nadrobienia ![]() m.a.r.t.a przykro mi, ze cos sie u ciebie złego dzieje. Bedzie dobrze, zobaczysz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2049 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
taki krem kupiłam z avonu polecam tez dobry nie robia sie pecherze ani nie obcieraja sie stopki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hymmm.... Mysmy zaprosili szefa mojego Skarba, pewnie i tak nie przyjedzie ale zaproszenie dostal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane, właśnie wróciłam z pierwszego usg i jestem bardzo zestresowana. Zarodek wygląda na zdrowy - podobno ma ładny kręgosłup, serce bije i dobrze wygląda, tyle że... jest za mały. Miesiączkę miałam 1 maja i teoretycznie powinien mieć wyodrębnioną głowę itd., a mój ma tylko 10 mm (podobno wygląda na 6 tydzień). Więc... albo to niedorozwój zarodka (tfu ffu, odpukać), albo do zapłodnienia doszło dużo później. I tylko ta myśl mnie pociesza, bo zawsze miałam miesiączkę opóźnioną o tydzień-dwa. Ponadto, od czasu ostatniej @ (czyli 1 maja) nie współżyłam do 24 maja, bo brałam leki na grzybicę, czyli do zapłodnienia na pewno doszło później. Pytanie tylko - o ile? Płakać mi się chce i boję się, że z fasolką nie będzie dobrze
![]()
![]() |
#2052 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pan młody ubrany ja ubrana obraczki zamowione zaproszenia do odbioru makijaze umowione , czesanie tez jeszcze jakas kiecke na panienskie musze nabyc my mamy na 15 - przyjecie bo wesela nie robimy - ja nie lubie takich imprez bedzie kameralnie w kapliczce razem z chrztem św. potem poczestunek obaid i inne rarytaski i delikatne balety w restauracji mojego brata pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Raczkowanie
|
Tak zauważyłam
![]() ![]() ok z tego co se zanotowałam ![]() dzasta - makijaż ładny, ale mógłby być trochę mocniejszy chyba i nie widzę, czy podkreśliłaś se w ogóle kości policzkowe odrobiną różu - to tworzy piękny efekt - tylk onie można z różem przeholować soffera - bielizna już mam i radzę wszystkim Kochanym Wizażankom bielizne przede wszystkim wygodną i niewidoczną, czyli jak Gosia. Też se kupiłam bezszwowe stringi i bezszwowy stanik bardotkę. A na później dla ukochanego zakładam drugi zestaw - już znacznie bardziej zmysłowy - jeszcze go nie mam - czekam coć mi może sprezentują moje kochane kobitki na papieńskim, a jesli nie, to se od przyszłego tygodnia rozpocznę poszukiwania. (tylko chyba coś taki licze, że okres wypadnie mi akurat w dzień slubu - to kiszka totalna ![]() Marta - moderatorze masz Kochany!!!! Co tam się u Ciebie wydarzyło takiego strasznego?? Widzisz, że wszystkie jesteśmy tu z Toba i wirtualnie sciskamy Cię mocno!!! Gosia - piękan panna Młoda z Ciebie była, a powiedz mi jak było ze stresem - dopadł Cię taki maxymalny, czy tylk otrochę?? Lewka - witamy, witamy ![]() lulucelo - to masz ubaw ze swojego kochanego jak On tak bidula wkówa ta nasza polszczyznę - współczuję mu ![]() Ja tez już miałam kilka koszmarów ślubno-weselnych, mimo że jeszcze stresa nie odczuwam. wiinii - żeby nie było, ze jestem maniaczką, sexocholiczką, ale sex, to w ogóle lek na każde zło ![]() Byłam wczoraj na przymiarce mojej sukni - jestem zadowolona. Tak se myślałam że pewnie jesli będę zawiedziona, to dostanę juz od wczoraj stresa weselnego, ale nie dostałam, więc jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ożesz, nawet nie looknęłam-jakieś myśłi niegrzeczne? ![]() Cytat:
![]() ![]() hihi o to samo pytałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a z tą stroną 69 to ![]() ![]() ![]() maugosia twarz miałam wymodelowaną, róż też był, nawet błyszczykiem się pomalowałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2056 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też mam jeszcze dwa wesela. Jedno w sierpniu, drugie we wrześniu, ale będę miała sukienkę. Właśnie myślę, kiedy by tu do stolicy na zakupki skoczyć ![]() Cytat:
![]() Dziękuję, a wściekłe psy...hmmm...ciekawe w smaku, też kilka razy sie nimi uraczyłam ![]() Zboczenice... ![]() Cytat:
maugosiu stres dopadł mnie dopiero w sobotę, kiedy już od 5 nie mogłam spać. Wypiłam sobie meliskę i jakoś to było. Szczerze przyznam, myslałam, że będzie gorzej. Spodziewałam się wymiotów i innych problemów żołądkowych przynajmniej tydzień przed terminem ślubu a tu nic. Do piątku byłam spokojna ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Rozeznanie
|
Cześć kobietki!
![]() Ja się śpieszę na pociąg ![]() ![]() ![]() z tego co pamiętam: yyy zapomniałam ![]() a nie, już wiem - Gosia pięknie wyglądałaś, elegancko i delikatnie, a Twoja siostra to strasznie podobna do Ciebie ![]() Martuś biedna - najgorzej zawieść się na bliskich ![]() ![]() potem zaczytałam się jeszcze o spyrkach i seksie ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Zakorzenienie
|
to moze i niech TZ szefow zaprosi (jest 2). i kolegow tez. przeboleje ale jak tylko zobacze ze cos sie zaczyna dziac niedobrego to na kopach wyleca z wesela
![]() to wychodzi na to ze bede musiala dokupic kilka zaproszen ![]()
#2059 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Tobie sle buziole i przytule zeby sie nam nie martwila zabardzo ![]() ![]() dziewczyny a propo seksu... ![]() kolezanka jest pielegnarka i opowiadala rozne takie dziwne sytuacje ze slubow... Wyobrazcie sobie para moda na sali juz nagle panna mloda znika ze swiadkiem (bratem mlodego) w jakims pokoiku... przyjezdza karetka mloda i swiadka zakleszczonych na nosze przez cala sale i do karetki... ![]() wiadomo ze od razu rozwod ale czujecie??? ja bym padla ze smiechu z tej glupiej laski ![]()
Nasz ślub: ![]() ![]() Maja: ![]() ![]() Zębuszka: ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-15 o 19:39 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 |
Raczkowanie
|
Gosiunia22 trzymam kciuki
![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o szefa to zaprosiła tylko na ślub jakoś głupio bym sie czuła jakby byli na weselu.
#2061 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
to jest przykre takie rzeczy robia ludzie co nie szanuja siebie przykre ja nie jestem swieto***liwa ale to juz lekka przesada a moze to ja kreciło bardzo!!! taki jej fetysz seksualny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Zakorzenienie
|
No ba!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2063 |
Raczkowanie
|
jeśli jest to prawdziwa historia, to sama nie wiem czy jest bardzij żałosne, czy śmieszne. Masz rację panna młoda, to chyba troche nie do końca wie po co się bierze ślub, ale Panu młodemu to tylko współczuć - takiej wybranki serca i takiego brata - tragedia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |||
Raczkowanie
|
czesc kochane
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
w sumie to teraz jakoś chcielibyśmy już wódke kupić i tak myślimy ze na 70 osób te 100 butelek po 0,5l kupić. ....mmmmmmm.... ![]() ![]() ![]() GOSIU ślicznie wyglądałaś!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2065 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a jeśli nie to popieram pomysł z obcasikiem ![]() Agatka ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-15 o 11:19 Powód: nie mogłam nie napisać dla Agatki historii:) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2067 |
Rozeznanie
|
z tego co obserwuje to takie Błedy zyciowe popełniaja w wiekszosci kobiety w wieku 20 -25 i potem 30 -45
i to tylko kobiet wina bo nawet jak facet zdradzi to nie ze swojej winy tyLko ta "obca" go naciagnie ale coz ŻYCIE!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
przykre racja ze strony mlodego... co sobie rodzina musiala pomyslec... glupich nie sieja sami sie rodza... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.