|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
a interesowalaby Ci ewentualnie naprawde mala probka? tak na 2-3 testy?
|
#4232 |
|
BAN stały
|
poza tym co w watku w podpisie bardzo pilnie poszukuje Tumulte, Dunhill Desire i Paul Smith London. moze ktos mnie poratuje?
|
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo chciałabym przetestować Un Bois Vanille, Louve oraz Chene Lutensa
Odwdzięczę się m.in. tym co mam w podpisie w linku na wymianę - mogę też zdobyć trochę próbek z Quality
|
#4234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam wszystkie trzy. Tzn. Louve będzie mało.
|
|
#4235 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4236 |
|
Zadomowienie
|
Ja próbuję się 'pozbyć' miniaturki 5ml. Oryginalne pudełeczko, raz wąchane
Chętna?
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zadomowienie
|
Ojej, i czemu nie mówiłaś. Ja dopiero zobaczyłam, a paczka do Ciebie już poleciała. A ja mam to co pogrubione
Cytat:
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezeli nadal szukasz to stuknij PWPozdrawiam
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuje perfum Paris Hilton hmmm dokladnie wlasnie nie pamietam ich nazwy wiem,ze byly w takim slicznym opakowaniu - serduszku ( chyba just Me special Edition)...nigdzie ich nie ma ... w zadnej z wiekszych perfumeri..
|
#4240 |
|
Zadomowienie
|
Szukam:
- Bois Oriental, Bois et Fruit, Chene, Rose de Nuit, Five o’clock, Mandarine mandarin, Musc Koblai Khan - CdG Red (oprócz Palisandra i Sequoi), Sweet : Spicy Cocoa, Sticky Cake, Sherbet, Leaves - Timbuktu - Quel Amour, Rose Absolue, Vanille Exquise - Lemon Sorbet, Ambra, Sandalo - Ete, Printemps, Hiver, Miss Arpel, Murmure - Vanille Aoud, Ete, Printemps, Ananda - Midnight Fantasy, In Control - AA Rosa Magnifica, Lavande Velours - Rose Absolute, Stella In Two, Stella in Two Peony - Dilmun, Sandalo, Inglese - Magical Moon - Aigner Black - Bazar - Courtesan - Eau Ressourcante, Elysium - Hypnose Elixir - Io “Capri’’ - Loukhoum (K.M.) - Marrakech Aesop - Tam Dao - Theorema Uomo - Tuscany Per Donna - CSP (oprócz V. Coco, V. Cannelle, Princesse Muscat, Coeur de Vahine, V. Mokha, Mora Bella, Sultan Safran) Oddam: - Acqua di Parma - Ambre Extreme - Au the Blanc - Automne (VC&A) - Avignon - Balmain edt - Be 21 - Black Orchid - Bois Farine - Brit Red - Calypso Vanille* - Cardinal - Cedre* - Datura Noir - Desnuda - Eau Ressourcante - Eau de New York - Ecume de Rose - Encens et Lavande - Etra - Fantasy Britney - Fire Island - Fleurs d’Ombre, Ombre Bleue - Fou d’Absinthe - Ghost - Gloria - Habanita - Hot RL - Histoire d’eau Amethyste - ILA - Innocent - Innocent Rock - Jasmin di Gava - Jasmin de Nuit - L’eau Nueve - La Chasse aux Papillons - LB Delice d’epices - Lola Midnight - Lily Chic - Live Luxe - Madness - Magnetic Beat - Mechant Loup - Mediterraneo - Mille et Une Rose - Miyako* - Mira Bai - MyQueen - My Torrente - Navegar - Neonatura Cocoon - Noir de Noir - Obligue RWD - Ombre Rose - Osmanthus Interdite - Oud Cuir d’Arabie - Paradox (Jacomo) - Patchouli (Etro) - Piment Brulant - Pink Tonic - Pink Butterfly - Poivre Piquant - Pure Wish - Que Viva - Rahat Loukoum - Raving - Rosamor - Rose d’Amour - Royal Pavillon - Safran Troublant - Scent Intense - Sephora Brown - Sequoia - Sexy Graffiti - Spring Flower - Sultan Safran - The Parfum - Theorema Esprit d’ete - Tumulte PH ?? - Un Zest Rosine - Un Jardin Sur Le Nil - Une Fleur de Cassie - Vanilla L’A - Vanille Bourbon (Il Profvumo) - Vanille et Coco Coudray - Vintage Edition Kenzo - Violette Menthe - Voile d’Jasmin - Voleur de Roses - Wish - Yellow Butterfly* Próbki z flakonów: - Au the Rouge - Chypre Rouge - Dolce Vita - EC - Elle - Joop Homme - L - Liberte - Le Parfum - Magnetism - OI - Pink Sugar - Theorema |
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Mam niedużą próbkę Stella In Two Peony(około pół centymetra perfum w szerokiej 2 ml fiolce).Może jeszcze coś wybierzesz z tego co w wątku?
Jak zakończę wymianke z Paulinką,to będę też mogła oddać te dwie próbeczki co od niej chciałas(jeśli wystarczy ich na test dla mnie i dla Ciebie,bo nie wiem jaka pojemność). Być może zdobędę dziś próbkę Hypnose,ale nie obiecuję i mogłabym oddać niewielką ,bardzo niewielką próbeczkę Keiko Loukhoum,tylko czekam na zakończenie wymianki. A u Ciebie najbardziej interesują mnie dwie pierwsze najbardziej,ale widzę,że Santorio jest na nie chętny,więc może jeśli to trochę większe pojemności to mogłabyś odlać z nich maluśką ilość na jeden test dla mnie?).A z pozostałych coś do wyboru jak bedziesz jeszcze czymś u mnie zainteresowana. - Encens et Lavande - Rahat Loukoum - Eau de New York - Ecume de Rose - Etra - L’eau Nueve - Oud Cuir d’Arabie - Patchouli (Etro) - Poivre Piquant - Royal Pavillon - Sequoia - Sultan Safran - Une Fleur de Cassie. Mam jeszcze jakieś nie testowane,ale już nic z Twojej listy. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-07-13 o 12:17 Powód: Dopisek |
|
|
|
#4242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co Ty na to?
|
|
#4245 |
|
Rozeznanie
|
Poszukuje :
Paloma Picasso Comme des Garcons Incense (oprocz Zagorsk, Kyoto) Comme des Garcons Leaves Calamus CDG , Comme des Garcons Tea perles lalique O de lancome petites et mamans Mam : Amouage-Ciel Avon-Extraordinary Avon-Rouge de Balmain-Balmya Bond No9-New Haarlem Comme des Garcons-Zagorsk Creed Spring Flower Cerutti-Image CK-Obsession Chopard-Madness Olivier Durbano-Black Tourmaline Donna Caran-Cashmere Mist Donna Caran-Black Cashmere Dunhill-Desire de Lubin- Idole Demeter-Black Russian Dior-Addict D&G-Sicily Escada-Loving Bouquet Etro-Etra Etro-Raving Etro-Vicolo Di Fiori Fendi-theorema lagerro Gres-Cabaret Gres Cabotine GUERLAIN-My insolence Guerlain-Mahora Guerlain-Anisia Bella GUERLAIN-L'instant pour homme Heeley-Cardinal Hermes-Ogródek Śródziemnomorski Annick Goutal-Duel Annick Goutal-Songes Kenzo-Elephant Ralph Lauren-Ralph Rocks Lalique-Encre Noir l'Artisan-Passage d'enfer l'artisan-Ambre Extreme l'artisan-Dzing! l'artisan-Mure et musc l'artisan-Navegar l'artisan-Tea for Two l'artisan-Safran Troublant L'Oocitane-Eau d'parie Estee Lauder-Youth Dew Serge Lutens-Ambre Sultan Serge Lutens-Datura Noir Serge Lutens-Douce amere Serge Lutens-Miel De Bois Mauboussin-Histoire d'Eau Micallef-Watch Micallef-Gaiac Thierry Mugler-Cologne Parfum d'Empire-Ambre Russe Penthaglion's-Victorian Posy Nina Ricci-Belle de Minuit Torrente-L'Or Lorenzo Vlloresi-Incensi Lorenzo Vlloresi-Alamut Lorenzo Vlloresi-Piper Nigrum
|
#4246 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Mam:
Gaiac (na oko chyba 1ml, nawet może więcej) La Chasse aux Papillons, L'Artisan Songes, Goutal Flowerbomb edp, (ok 0,4 ml)- atomizerek Jeans Trussardi (między 0,5 a 0,7 ml) Altaro ( ok 1 ml) Sensations, Dion ( ok 0,2 ml) Królestwo za : Większego próbasa Poeme EDP, Lancome - Mogę oddać wszystkie wyżej wymienione próbki za jakąś mini odlewkę.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4248 |
|
Raczkowanie
|
Madziczko, piszę PW
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Mam lub moge zrobić:
- Aquolina - Toffi i jabłko [r] - Demeter Holy Water [r] - Demeter Bulgarian Rose [r] - Demeter Pina Colada [r] - Demeter Sex on the beach [r] - Gucci II [r] - Paris Hilton - Just me [r] - 0.8ml Jill Sander Sport [r] - 1ml DKNY Red Delicious [o] - 2,5 ml Lacoste PF [o] - 0.5 ml Kenzo Amour edp [o] - ok 1ml Avon Flower by Cynthia Rowley - biała Mania Armani [r] - Dior Hypnotic poison [r] - Sephora pen kwiat monoi [r] - YR Evidence [r] - YR Yria [r] - Dior Tendre Poison [r] - Prada Prada [r] - Versace Versace [r] - Avon Crystal Aura [r] - L. Biagotti Due Donna [r] - Gucci edp [r] - Cindy Crawfors Summer Day [r] - Kylie Minogue Darling [r] deo - YR Vanillia Bourbon [r] Chętnie wymienie na cokolwiek czego nie znam
|
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal szukam:
- Stelli Sheer 2007 - Stelli Rose Absolute - Chance EDP - Chance EDT - Dune - Gucci Pour Homme - Tumulte Pour Homme - A*Men Coffee W zamian mam: Nothing Gosh Lolita edt 5th Avenue Pure Poison J'adore EDP Lacoste PF Pure Poison Stella Sheer 2008 Zielona Herbatka YR The Parfum EdM Agent Provocateur Narciso Rodriguez EDT Narciso Rodriguez EDP Celine Dion Celine Dion Belong CK In2U Marousia Escada Magnetism DKNY woman Gucci Rush 2 Gaultier 2 Euphoria Blossom Rouge Hermes Aqua Allegoria Mandarynka Must Cartier 212 C. Herrera L Lempickiej True Star Dazzling Gold EL Miss Dior Cherie Incanto Shine Incanto Charms Iceberg Liberte Rykiel Rose (mała) Coco Chanel EDP Boss Intense Splendor EA L’eau par Kenzo Extravagance Visit Azzaro Stella Sheer 2004 Lolita Midnight Sunflowers EA Miss O Le Feu Darling K. Minogue Lacoste Touch of Pink Burberry Summer Pina Colada Demeter Heart Breaker Dalissime S. Dali Lacoste Touch of Spring Love in Paris Rococco Joop Duende JdP Lotos Tesori Intuition Allure EDP L’instant Magic Esencia Femme Loewe Stare Burberry London Lilly of the Valley Demeter Ocean Sun G. Sabatini Flowerbomb EDP Glow J. Lopez Beyond Paradise EL Noa Perle Light Blue Neonatura L’or I love love (mała) Puma Woman Giordani Gold Cat deLuxe at Night Be my Valentine Demeter Casmir Diesel ++ Diesel Zero Plus Oriental Flower Kenzo Rosamor Kashaya Kenzo Cat Deluxe EDP 24F Aegyptus Tesori Heiress P. Hilton Sander no 4 Innocent Summer Obsession Sheer Pink Sugar Chocolato Bianco Rockin'Rio Bulgarian Rose Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-07-18 o 20:42 Powód: dokładka |
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Kropko mam w atomizerze tak ok 2ml Gucci Pour Homme,a Chance EDP i EDT fruna do mnie wiec moge sie podzielic
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tylko znajdziesz coś ciekawego u mnie, jestem za, a nawet bardzo za.
|
|
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Coco Chanel EDP i Incanto Shine,Incanto Charms Stukne pozniej PW
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
Rozpaczliwie poszukuję kropelki Silver Rain edp
|
|
#4255 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
KOLEJNA AKTUALIZACJA
![]() Micallef Patchouli, Note ambree, Rose Aoud wszystkich zapachów Tauer Perfumes, zwłaszcza l'Air du Deser Marocain i Incense Rose CdG-wszystko (prawie ) CsP: Vanille Passion, Vanille Pineapple i inne A*Men Pure Coffee Eau de Cacao różnych AA Guerlain Ambry Zary Showtime Etro Patchouly Il Profvmo chocolat amere Molecule 02, Escentric 02 Demeter-różnych Zapachów l'Occitane A.Goutal Rose Absolute, Grand Amour FM une Rose Princess VW T. Ford Tobacco Vanille Fragonard Vanille Desperate Housewives SL Five O'Clock au Gingembre, Louve, Fleur de Citronnier, Chergui, Daim Blond, Fumerie Turque zapachow CB I hate perfume zapachów Bond no9 A la figue satelite zapachów Montale Paris Brulure do Rose Parfumerie Generale Serendipitous The pour Un Ete zapachów O. de la Renta Loukhoum Purple Patchouli Toma Forda, Le Labo Patchouli 24, Keiko Mecheri paczula, L'Artisan Patchouli Patch - W zamian próbki: Sweet Darling Oriflame Amethyst Fatale SL Miel de Bois Just Cavalli Pink Ambre Russe parfum d'Empire Splendor EA Histoire d'Eau Brosseau Ombre Bleue The Parfum Jourdan Madame p.Sagane Lancome Miracle So Magic A.Goutal Songes Crystal Noir Morgan de Toi, Love Love de Toi Tesori Lotos VI Sensual Ghost Cherish Trussardi Inside Burberry The Beat CK One Summer Paris Roses des Vergers Tourbillon de Joie YR ++ Diesel Skin Trussardi Hugo XX X Pose Galmour, Passion Angel lilowy E. Tracy różne Donna Tacchini F Ferragamo Emporio, Armani Night Palazzo Fendi Premier Jour Lucky Day L'Eau St. Dupont Treselle Seduction Ferre Rose Mexx Diversity Cabotine Gres Masaki Be Delicious Versace Baby Rose Jeans XOXO Young Sexy Lovely Escada Magnetism Masaki Mat Pink LL edp Paris edt Incanto Shine Incanto Charms Armani diamonds Occitane Eau d'Ipparie T. Ford Black Orchid L LAMB Gwen Stefani Gaica micallef Micallef Automne Terracota Guerlain Aquolina Mleczko Migdałowe, Chocolovers, Pink Sugar Sweet Darling, Darling L LL Escada Magnetic Beat Oriflame Life Circle Blossom, Amethyst Fatale, White Gold Demeter Waffle Cone Curious B.Spears Rose Absolue le parfum Extraordinary Love at First Glow J.Lo Cat Deluxe at Night Kate Moss edt Spring in Paris C.Dion BLV Notte Nina Just Cavalli Her Cerruti 1881 Liberte Cacharel Rock'n'Rose Miracle Forever Hypnose edt les belles delice d'epices (żółte) les belles amour d'amandier (niebieskie) V Valentino edp my insolence paris roses des bois angel fiołkowy, piwoniowy fou d'absinthe Rosine (małe probeczki): Un zest, rosed'amour, Poussiere de Rose, une folie, rose d'ete, rose de feu, roseberry, rosa flamenca rochas lumiere un the au sahara Stella Sheer'08-moge oddac 10ml chętnie też wymienię odlewkę 5ml Rose Kashmirie na podobną ilośc innego niszowca, bardzo chetnie na Diabolo Rose, Escentric 01, Molecules 01
![]() Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2008-07-17 o 21:31 |
|
|
|
#4256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Nadia_12 Czas edycji: 2008-07-18 o 10:13 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia,moge podzileic sie
Hermes - Ogródek Nilowy i Śródziemnomorski-nie sa to jakies duze ilosci ale na testy starczy ![]() Mialabym ochote na -Amour de Cacao Cs -Baby Doll YSL i bylabym wdzieczna za pare kropel Belle de Minuit. Moge Ci tez zaoferowac probki robione z mojej kolekcji ale nie wiem co mogloby Cie interesowac a moze chcesz poznac Earl Greya czy Snow Demeter?
|
#4258 |
|
Raczkowanie
|
Hexxano - Na Ogródki mam wielką chętkę, więc zadowoli mnie nawet malutka ilość
.W sprawie Amour de Cacao dostałam pewną propozycję, więc na razie nie chcę nic obiecywać. Mam własną flaszkę Baby Doll, więc nie ma problemu. Tylko ile ml byś chciała? Belle de Minuit mam 1 ml ( robioną ). Acha, co do pozostałych: najlepiej żebyś przesłała mi na PW listę próbeczek, bardzo proszę .Demeterki mnie nie interesują .Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze tutaj cos Cie zainteresuje bo probek jako takich praktycznie juz nie mam,zrobilam czystke ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=994 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=995 Belle de Minit starczy tyle ile masz ![]() Ogrodka Nilowego mam ok.1,5ml Ogrodka Srodziemnomorskiego moge odlac ok.2ml Baby Doll ratuje mnie tak ok.2ml ![]() Pozdrawiam
|
|
#4260 |
|
Raczkowanie
|
Hexxano, raczej nic mnie nie zainteresowało. Najchętniej wymieniłabym się tylko za Ogródki.No ale musiałabym dołożyć 0,5 ml czegoś... A już wiem!
Śródziemnomorski 2 ml + Nilowy 1,5 ml = Baby Doll 2 ml + Belle de Minuit 1 ml + Amour de Cacao 0,5 ml Co ty na to? Jeśli się zgadzasz zapraszam na PW
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

Chętna?

dwie pierwsze najbardziej,ale widzę,że Santorio jest na nie chętny,więc może jeśli to trochę większe pojemności to mogłabyś odlać z nich maluśką ilość na jeden test dla mnie?).A z pozostałych coś do wyboru jak bedziesz jeszcze czymś u mnie zainteresowana.