Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-14, 18:59   #1981
madziam15
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez gosia j. Pokaż wiadomość
Pierwsze forki to zblizenia sukni. Suknie szylam z salonie Zuzanna na Bernardyńskiej. Poniewaz zdjec jest ponad 700 to bede co jakis czas cos dorzucac . Te sa z kosciola.
prześliczne zdjęcia i prześlicznie wyglądaliście!!!
madziam15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 19:10   #1982
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Dziewczyny wpadlam na pomysl, zeby na naszym weselu zaspiewac z przyszlym mezem tą oto piosenke
http://www.youtube.com/watch?v=qs7Wwg_RgY8
Moze macie do niej akordy, bo ja wlasnie probuje je rozpisac, ale ciezko mi to idzie
Myslicie ze bedzie romantycznie? Moj naczeczony ma sie zastanowic, czy bedziemy to spiewac, bo on sie wstydzi ale mysle, ze sie zgodzi

gwiazdeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 19:16   #1983
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wpadlam na pomysl, zeby na naszym weselu zaspiewac z przyszlym mezem tą oto piosenke
Moze macie do niej akordy, bo ja wlasnie probuje je rozpisac, ale ciezko mi to idzie
Myslicie ze bedzie romantycznie? Moj naczeczony ma sie zastanowic, czy bedziemy to spiewac, bo on sie wstydzi ale mysle, ze sie zgodzi
OOO świetny pomysł....w ogóle będziecie mieć bardzo ciekawy ślub i wesele
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 20:05   #1984
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
OOO świetny pomysł....w ogóle będziecie mieć bardzo ciekawy ślub i wesele
Po prostu inny a czy ciekawy...mam nadzieje

Zobaczcie jaka zabawa oczepinowa strasznie sie przy niej usmialam
http://www.youtube.com/watch?v=Z1Cbt...eature=related

Stary 2008-07-14, 20:15   #1985
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Amira pierwsza suknia bardzo ładna,a druga coś nie chce mi się otworzyc
Druga to Model: MYSTIC MIRACLE http://img406.imageshack.us/my.php?i...bigwqqhkr5.jpg
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 20:48   #1986
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

b. ładna suknia

Dziewczyny to wy już szukacie sukien? kurcze... ja pierwszy raz pójdę może na początku przyszłego roku... (byle dotrwać do stycznia potem z górki )
Stary 2008-07-14, 21:01   #1987
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
b. ładna suknia

Dziewczyny to wy już szukacie sukien? kurcze... ja pierwszy raz pójdę może na początku przyszłego roku... (byle dotrwać do stycznia potem z górki )
Mysle, ze suknia slubna to taka rzecz, o ktorej kazda marzy i dlatego juz duzo wczesniej je ogladamy. Ja narazie tylko w internecie (zamierzam troche kg zrzucic ) Mysle, ze wczesniej nie ma co kupowac, bo albo mozemy przytyc albo schudnac albo zmieni nam sie gust, ale ogladac zawsze mozna

Stary 2008-07-14, 21:13   #1988
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Mysle, ze suknia slubna to taka rzecz, o ktorej kazda marzy i dlatego juz duzo wczesniej je ogladamy. Ja narazie tylko w internecie (zamierzam troche kg zrzucic ) Mysle, ze wczesniej nie ma co kupowac, bo albo mozemy przytyc albo schudnac albo zmieni nam sie gust, ale ogladac zawsze mozna
hehe no tak w internecie to i ja szukam namiętnie chciałabym już pobuszować po sklepach... ale muszę się jeszcze wstrzymać .
I teraz nie wiem co mamy załatwiać w następnej kolejności... hmm... obrączki?
Stary 2008-07-14, 22:17   #1989
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
hehe no tak w internecie to i ja szukam namiętnie chciałabym już pobuszować po sklepach... ale muszę się jeszcze wstrzymać .
I teraz nie wiem co mamy załatwiać w następnej kolejności... hmm... obrączki?
Zalezy co masz juz zalatwione ja jestem dopiero na poczatku drogi, jutro jade podpisac umowe wynajmu sali, pozniej zalatwie fotografa i kamerzyste, a takze dekoracje pleneru i znalazłam firme (chyba jedyna w Lublinie), ktora taka dekoracje robi, zobaczcie:
http://www.pietrzyk-sluby.za.pl/plener%20galria.htm
Widze, ze robia wiele innych ciekawych rzeczy i wydaje mi sie ze za niewielka cene co prawda wszystko jakies takie amerykanskie ale mi osobiscie sie to podoba

Stary 2008-07-15, 08:17   #1990
khirali
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
U mnie na weselu grał Red Rose. Powiem szczerze, nie wiedziałam, że są tak świetni, trafiłam na nich przypadkiem, polecił mi ich jeden ze świdnickich zespołów. Nie zawiodłam sie a goście byli zachwyceni, każdy się pytał skąd wytrzasnęliśmy ten zespół. Pan Janusz sprawdza sie też jako wodzirej i mało kto siedzi przy stołach, dodatkowo gra na saksofonie i mają świetną wokalistkę , bardzo ładny głos, zreszta wszyscy śpiewają. Rzadko robią sobie przerwy, zazwyczaj na czas podania gorących posiłków. Gorąco polecam, nie zawiedziesz sie zaręczam.
Dzięki za pomoc, ale niestety już zajęty mają termin, który mnie interesuje .

szczęśliwa żonka
13.06.2009

szczęśliwa mamuśka
24.07.2010
khirali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 08:27   #1991
gosia j.
Rozeznanie

Cytat:
U mnie było tak, że to mój mąż zrobił mi niespodziankę i zaśpiewał piosenkę Bo jestes Ty. Naprawde bylam wzruszona a goscie bili brawo bardzo dlugo i glosno.

gosia j. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 08:34   #1992
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosia j. Pokaż wiadomość
U mnie było tak, że to mój mąż zrobił mi niespodziankę i zaśpiewał piosenkę Bo jestes Ty. Naprawde bylam wzruszona a goscie bili brawo bardzo dlugo i glosno.
Piekna niespodzianka moj narzeczony tez planuje cos zaspiewac, ale to ma byc tajemnica pomyslalam jednak, ze moglibysmy zaspiewac razem wyrazajac przy tym swoja milosc

A za chwile jedziemy podpisac umowe w sprawie sali.... jestem jakas zestresowana

Stary 2008-07-15, 10:13   #1993
Marianna 54
Raczkowanie

Gosia J. Gartuluje . Piękne zdjęcia, świetnie wyglądaliście

Dziewczyny w sobote idę na wesele, potrzebuje jakiegos dobrego ( w przystępnej cenie) fryzjera. Doradźcie coś.
Marianna 54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 10:51   #1994
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marianna 54 Pokaż wiadomość
Gosia J. Gartuluje . Piękne zdjęcia, świetnie wyglądaliście

Dziewczyny w sobote idę na wesele, potrzebuje jakiegos dobrego ( w przystępnej cenie) fryzjera. Doradźcie coś.
Ja równiez idę w sobotę na wesele i przy tej okazji umówiłam się na próbną fryzurkę do "Renaty" na ul. Ćwiklińskiej. Nie czesałam sie tam nigdy, ale namiary na czesząca tam p. Agnieszkę dostałam od jednej z wizażanek W każdym razie widziałam efekty jej pracy i podobało mi się Obawiam się jednak, że na sobotę może nie być juz u niej wolnych terminów Ja jestem umówiona dopiero na 12:30 a dzwoniłam tam juz z miesiąc temu. Ale najlepiej zadzwonic i upewnić się. Numer tel. wysyłam na priv

Wybrałam piosenkę na pierwszy taniec. Wolna, w sam raz do bujania. W sumie zastanawiałam się nad czyms szybszym, ale stwierdziłam, że na szaleństwa weselne będzie jeszcze czas. Bardzo mi się podobają słowa - mam tylko nadzieję, że nasz zespół ją zna
http://atia.wrzuta.pl/audio/oZJ7thlX...j_mnie_przytul
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 10:53   #1995
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
SPRZEDAM SUKNIE SLUBNĄ
ja też chętnie

ps. dziewczyny jak ja mam zmniejszyć te zdjęcia??? są ogromne i za nic się w takiej formie jak dostałam nie zmieszczą
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 11:00   #1996
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość
ja też chętnie

ps. dziewczyny jak ja mam zmniejszyć te zdjęcia??? są ogromne i za nic się w takiej formie jak dostałam nie zmieszczą
Nie wiem czy masz taki program na kompie jak Microsoft Office Picture Manager, ja z niego zawsze korzystam jak chcę wrzucić coś na Naszą Klasę
Spróbuj znaleźć w wyszukiwarce w swoim kompie, może akurat ten program jest.
A potem to już w zakładce Obraz wybrać należy "Zmień rozmiar" i potem ukaże ci się z boku takie okno w którym należy wybrać "Wstępnie zdefiniowana szerokość i wysokość'-tam są różne opcje, w zależności jak bardzo chcesz zmniejszyć.
Mam nadzieję, że pomogłam i że wkrótce pojawią się tu Wasze zdjęcia ze Ślubu
Stary 2008-07-15, 11:01   #1997
Monica80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość
ja też chętnie

Każdy nawet najprostszy program do podglądu zdjęć jest w stanie je zmiejszyć. Jeśli masz z tym problem to skorzystaj http://www.zmniejszfotke.pl/
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 11:06   #1998
Marianna 54
Raczkowanie

Skrzatek24 dzięki za namiary zaraz zadzwonie, może mają coś wolnego jeszcze.
Marianna 54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 12:01   #1999
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Wlasnie wrocilam z Jablonnej, podpisalismy umowe mam stresa, czy dobrze zrobilismy, ale wierze, ze tak ja to sie boje podejmowania decyzji a tu juz trzeba bylo decydowac tym bardziej, ze obawiam sie tego 2 maja (pogoda itp), ale gdyby sie zwolniło miejsce na inny termin, to p. Andrzej ma nas poinformowac, wiec dobrze.

Stary 2008-07-15, 12:06   #2000
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Wlasnie wrocilam z Jablonnej, podpisalismy umowe mam stresa, czy dobrze zrobilismy, ale wierze, ze tak ja to sie boje podejmowania decyzji a tu juz trzeba bylo decydowac tym bardziej, ze obawiam sie tego 2 maja (pogoda itp), ale gdyby sie zwolniło miejsce na inny termin, to p. Andrzej ma nas poinformowac, wiec dobrze.
to normalne, że jest stres, przecież to ogromne przezycie...niby podpisanie umowy ale i wybór tego Dnia, każda PM i jej tż chcą żeby było jak najlepiej, więc z tym związany jest stres....
ja na przykład codziennie martwię się czy gościę będą się dobrze bawić....czy nie będzie drętwo....czy jedzenie będzie smaczne, oraz o mnóstwo innych drobnych ale jak ważnych rzeczy, ale ja taka jestem, że okropnie na zapas się dręcze i martwię tż się tylko ze mnie śmieje...ale facet tak tego nie będzie przeżywać jak kobieta
Stary 2008-07-15, 12:14   #2001
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
to normalne, że jest stres, przecież to ogromne przezycie...niby podpisanie umowy ale i wybór tego Dnia, każda PM i jej tż chcą żeby było jak najlepiej, więc z tym związany jest stres....
ja na przykład codziennie martwię się czy gościę będą się dobrze bawić....czy nie będzie drętwo....czy jedzenie będzie smaczne, oraz o mnóstwo innych drobnych ale jak ważnych rzeczy, ale ja taka jestem, że okropnie na zapas się dręcze i martwię tż się tylko ze mnie śmieje...ale facet tak tego nie będzie przeżywać jak kobieta
Ja mam tak samo tez sie o wszystko martwie, ale najbardziej o to, czy goscie beda sie dobrze bawic, bo nie bedzie orkiestry i moi goscie nie sa do tego przyzywczajeni. Zamierzamy jakos inaczej ich zajac - konkursy, nasze spiewanie piosenek, tance integracyjne, ale bez orkiestry to tak...lipnie. Ale nie pytaj mnie dlaczego tej orkiestry nie bedzie, bo to skomplikowane w kazdym razie martwie sie o ta kwestie. Poza tym pogoda...boje sie ze bedzie padac i nici z naszego slubu w plenerze... ale badzmy dobrej mysli a faceci rzeczywiscie tego nie przezywaja moj tz mowi, ze w koncu zalatwilismy sale i nie bede go meczyc caly czas podkresla ze jest jeszcze bardzo duzo czasu

Stary 2008-07-15, 12:23   #2002
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam tak samo tez sie o wszystko martwie, ale najbardziej o to, czy goscie beda sie dobrze bawic, bo nie bedzie orkiestry i moi goscie nie sa do tego przyzywczajeni. Zamierzamy jakos inaczej ich zajac - konkursy, nasze spiewanie piosenek, tance integracyjne, ale bez orkiestry to tak...lipnie. Ale nie pytaj mnie dlaczego tej orkiestry nie bedzie, bo to skomplikowane w kazdym razie martwie sie o ta kwestie. Poza tym pogoda...boje sie ze bedzie padac i nici z naszego slubu w plenerze... ale badzmy dobrej mysli a faceci rzeczywiscie tego nie przezywaja moj tz mowi, ze w koncu zalatwilismy sale i nie bede go meczyc caly czas podkresla ze jest jeszcze bardzo duzo czasu
Gwiazdeczko,pogodą się nie martw,bo teraz łatwiej o ładną pogodę w maju niz w lipcu...
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 12:28   #2003
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
Gwiazdeczko,pogodą się nie martw,bo teraz łatwiej o ładną pogodę w maju niz w lipcu...
No roznie to bywa, u mnie dzis pochmurno, przedwczoraj byly burze, ale w tym roku weekend majowy nie byl ciekawy...dlatego sie boje, ale mam nadzieje, ze bedzie ladna pogoda

I pytalam znajomego ksiedza, czy KK wyraza zgode na robienie slubow w plenerze, powiedzial, ze tak tylko miejsce musi byc "godne i odpowiednio przygotowane", a jak jakis ksiadz sie nie zgadza to jego indywidualna decyzja. To tak w ramach gdyby ktos chcial pojsc w moje slady ze slubem plenerowym

Stary 2008-07-15, 12:37   #2004
ewelinka3f
Raczkowanie

Mi też marzył się ślub w plenerze,ale u nas ksiądz na plener absolutnie się nie zgodził..."Ślub się bierze w kościele,jesteśmy w Polsce,nie w Ameryce".Nie rozpaczam strasznie z tego powodu,bo liczyłam się z tym że ksiądz będzie kręcić nosemZa to nasz kościół jest przepiękny,nasi rodzice brali tam ślub,byliśmy tam chrzczeni,i od razu wiedziałam że tylko ten kościół wchodzi w grę
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 12:37   #2005
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
he he szybciutko

a ja odsprzedam termin wesela:

27.06.2009 W SALI W ŚWIDNIKU (więcej na priv)

I tu mam prośbę Małpko, bo widzę że jesteś ze Świdnika, nie słyszałaś o jakiejś parze, która poszukuje terminu w Świdniku?
jak ktoś bedzie pytał o to to mu powiem
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 12:40   #2006
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
taaa może w ich głowach to dużo czasu, mój też identycznie jak zarezerwowaliśmy salę to spoczął na laurach a ja od razu zaczełam szukać zespołu i fotografa to się dziwił co tak szybko, po co i na co.... a jak mu powiedziałam że idę mierzyć już suknie to też sie dziwnie patrzył na mnie, ehhh ci faceci, wszystko by zrobili na ostatnią chwilę...

Cytat:
No roznie to bywa, u mnie dzis pochmurno, przedwczoraj byly burze, ale w tym roku weekend majowy nie byl ciekawy...dlatego sie boje, ale mam nadzieje, ze bedzie ladna pogoda

I pytalam znajomego ksiedza, czy KK wyraza zgode na robienie slubow w plenerze, powiedzial, ze tak tylko miejsce musi byc "godne i odpowiednio przygotowane", a jak jakis ksiadz sie nie zgadza to jego indywidualna decyzja. To tak w ramach gdyby ktos chcial pojsc w moje slady ze slubem plenerowym
kurcze, fajny taki ślub plenerowy....
Stary 2008-07-15, 12:46   #2007
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
taaa może w ich głowach to dużo czasu, mój też identycznie jak zarezerwowaliśmy salę to spoczął na laurach a ja od razu zaczełam szukać zespołu i fotografa to się dziwił co tak szybko, po co i na co.... a jak mu powiedziałam że idę mierzyć już suknie to też sie dziwnie patrzył na mnie, ehhh ci faceci, wszystko by zrobili na ostatnią chwilę...
Faceci... ja swojemu dzis powiedzialam, ze chce sie umowic na spotkanie z fotografem, to on zdziwiony, ze po co juz teraz, jest jeszcze kupa czasu to mowie, ze trzeba zalatwic firme, ktora udekoruje nam ten luk na slub itp, a on to samo nie wytrzymam z tym "chlopem"

Cytat:
kurcze, fajny taki ślub plenerowy....
Fajny, ale tylko wtedy gdy jest piekna pogoda (mam nadzieje, ze u nas taka bedzie).
Widzialam, ze w skansenie robia sluby plenerowe, ta firma, do ktorej linka wkleiłam dekorowala wlasnie łuk w skansenie

Stary 2008-07-15, 13:06   #2008
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Nie chcę Cię zdołować, ale my podpisaliśmy umowę w maju na wynajęcie Oli,na 26.09.2009 ,i nam również obiecał p. Andrzej,że jeśli coś się zwolni, to da znać,jednak ja w to wątpięUważam,że nawet jeśli się zwolni termin, to znajdzie sobie inną chętną parę
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 13:32   #2009
Amira_2007
Rozeznanie

Gwiazdeczko, Joasiu ja tzn. rozmyślam o tym co sie może nie udać. Nastawiam się, że zawsze są jakieś niedociągnięcia i niespodzianki, ale przynajmniej będzie co wspominać. Mam nadzieję jednak, że goście i pogoda dopiszą, że orkiestra i lokal dobrze wywiążą sie z zadania i będzie super zabawa
Znajoma opowiadała mi, że była naweselu na, którym zabrakło prądu. O ile jedzenie przy swiecach byłoby ciekawe to pewnie zapdłaby cisza, bo zespół mógłby tylko grać na akordeonie

Co do TŻtów to mój został wciągnięty w przygotowania i musiał oglądać wszystkie lokale razem ze mną i wysłuchać mp3 wszystkich zespołów, teraz sam spotkał się
z jednym z zespołów. Co prawda sama wolę wszystko znaleźć, ale on tez musi być zaangażowany w przygotowania, w końcu sama nie będę stać przed ołtarzem
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 13:38   #2010
Joasia***
Rozeznanie

Przejrzałam sobie stronkę tego Pietrzyk Wedding Design co Gwaizdeczko84 zamieściłaś wyżej i podobają mi się ich zdjęcia, chyba bym chciała się umówić z nimi na przedstawienie propozycji dekoracji na Ślub... ciekawe na ile wcześniej trzeba rezerwować takie sprawy???nie wiecie dziewczyny???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości