|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Dzien dobry wszystkim. U mnie deszczowo [ale przynajmniej nie ma patelni]. Wczoraj znowu weszłam do Inglota [muszę przestać tam chodzić
] i kupiłam paletkę 5 cieni![]() Ago- fajny piesek- pewnie mu teraz lżej w te upały ![]()
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakupy uzalezniają ![]() Na pewno Jak ide z nim przez miasto każdy się za nim ogląda, zatrzymują sie, pytają co to za rasa i mówią, że sliczny jest ![]() I jeszcze kilka fotek z Drezna
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na lato zapewne mu chłodniej, ale wersja "kudłata" bardziej do mnie przemawia ![]() Zdjęcia super, jakie klimaty , a o modelce już nie wspomnę Super Pozdrawiam wszystkie maniaczki A tak w ogóle, to dzisiaj idę do sklepu dla plastyków i trzymajcie kciuki, za mój biedny portfel
|
|
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczesniej smialismy się z TŻ, że ma łeb jak wata cukrowa ![]() Taaak, dzięki Reszta nie nadawała się do pokazania ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio kupiłam sobie ten balsam Nivea http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20020 - trochę drogi jak dla mnie ale mam nadzieję, że ochroni kudełki przed słońcem. Poza tym znowu kupiłam mnóstwo wisiorków jak byłam pod Grunwaldem i moje konto topnieje w zastraszającym tempie... |
||
|
|
|
|
#485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapuszczamy włosy!! So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek |
|
|
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przeczytałam, że: "wcześniej się śmialiśmy, że Tż ma łeb jak wata cukrowa"... ![]() Od razu widać, żem bez okularów, przed kompem Na pewno nadawała Przyda się bardzo
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Też byłam pod wrażeniem
Jak tylko dorwałam aparat TZ biegałam po miescie i robiłam fotki ![]() Cała grupa stała razem z przewodnikiem i słuchała tego co mówił na temat zabytków a ja biegałam z aparatem bo bałam się, że potem nie będę miała na to czasu, kiedy pójdą dalej ![]() Tak samo było jak w zeszłym roku bylismy z TZ w Gdańsku - on miał treningi a ja wypuszczałam się na stare miasto z aparatem A potem 3 GB zdjęć Nawet nie wiesz jak żałuje, że kiedy 4 lata temu byłam z kolegą (stopem) w Wiedniu nie miałam aparatu - normalnie sliniłam się z zachwytu ![]() Cytat:
To Ty trzymaj za mnie, żebym albo przestała kupować kosmetyki albo znalazła pracę (bo wtedy będę mogła) ![]() A tutaj mój TŻ był w siódmym niebie ![]() Zbrojownia w Dreźnie Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Zwłaszcza w Inglocie.
Świetne fotki ![]() trzymam kciuki za biedny portfel
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Kasiu
A co do fotek - za każdym razem jak patrzę na zdjęcia naszej Lanessy myślę sobie "O matko, jaka ona jest śliczna!"
|
|
|
|
|
#490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak samo Cytat:
. Mianowicie. Domyślam się, że zrobienie takiego czegos jest proste, bo to chyba tylko wystarczy koraliki ponawlekać na żyłkę, ale właśnie widziałaś gdzieś może takie drobniutkie? I jaką mam tą żyłkę/linkę kupić? Zamówiłam sobie ostatnio na Allegro takie dwa sznurki, spodobały mi się i wpadłam na pomysł, że zamiast ciągle je zamawiać mogę sobie zrobić sama . Nakierujesz mnie troszkę? ![]() Chodzi mi o cos takiego : http://allegro.pl/item389558701_dlug...2_5zl_szt.html Te koraliki w rzeczywistości są sporo mniejsze od tych na zdjeciu, szukałam już w świecie koralików, qnszcie i czymś tam jeszcze, z marnym jednak skutkiem ![]() Ja też kiedyś robiłam kolczyki dla przyjaciółek, zamawiałam koraliki z qnsztu najczęściej i dłubałam, najbardziej lubiłam to robić podczas choroby . I zawsze się dziwiłam, czemu za takie maleństwa aż tyle pieniędzy idzie... no, ale za to jakie efekty Życzę szybkiej przesyłki (ja się zawsze nie mogłam doczekać...)Cytat:
. Pięknie .
|
|||
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, kolejna??
Może ja Wam patrzałki pozyczę? Naprawdę jest pięknie - ja wprawdzie uwielbiam architekturę gotycką ale w tych barokowych budowlach Drezna też się zakochałam ![]() Zdjęcia zrobione przeze mnie nie oddaja niestety tego jak to wygląda w rzeczywistości - o niebo ładniej |
|
|
|
|
#492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
załatwione ![]() Bardziej za to drugie ![]() Nie dziwię się, bo robi wrażenie, nawet na nie będących fanatykiem ![]() Dzięki ![]() Cytat:
Takie małe koraliki i żyłkę elastyczną (taką rozciągliwą) kupowałam po prostu w pasmanterii
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Przyznam, że na mnie też zrobiło ![]() Zrobiłam tam dla TZ ze 200 fotek ![]() Wystarczyło zapłacić 5 Euro i mozna było cykać do bólu ![]() Dobra, idę wreszcie do tego urzedu pracy ![]() Potem pojadę do domku na obiad, potem do koleżanki i wrócę dopiero wieczorem. |
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Tż Cię pewnie za te 200 zdjęć ozłoci
|
|
|
#495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, chyba by się nawet przydały, ostatnio jakoś dziwnie często przekręcam słowa albo niektóre zdarza mi się nawet zjeść, tak jak tutaj.
Ale to przez tę pogodę, na pewno. ![]() Cytat:
A tak sobie pomyślałam przy oglądaniu kolekcji mieczy - ciekawe ile bym się musiała namachać, żeby to stalowe ostrze pozbawiło mnie większości włosów . Cytat:
Przejdę się w takim razie po pasmanteriach, ta wizja odpowiada mi znacznie bardziej od tej kiedy niecierpliwie wyczekuję czasami i po 2 tygodnie paczki z koralikowych sklepów internetowych... .
|
||
|
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak znajdziesz dobrze zaopatrzoną pasmanterię, to na prawdę wiele cudeniek można tam kupić
|
|
|
#497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapuszczamy włosy!! So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek |
|
|
|
|
|
#498 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
![]() Pogoda dzisiaj znowu niepewna, ale pewnie się wybiorę, bo już mnie łapy swędzą wczoraj już tonik kupiłam [fajny składzik], nie mogę się doczekać... Mam tylko nadzieję, że mnie nie pozapycha.Cytat:
W dodatku wiosną słyszałam, że to ma być najzimniejsze lato od iluś tam lat, gdyż w tym roku przypada kulminacja dla zimnego prądu gdzieś pod... Australią [serio], który ma duży wpływ na światowe temperatury ![]() Podrzucę Ci linka na PW chociaż na razie nic ciekawego tam nie ma. Cytat:
sama na tym wątku pisałam kiedyś, że je uwielbiam ![]() Hehe, dam znać ![]() ![]() ![]() ![]() JA TEŻ CHCĘ!!! Piękne to... jak widzę takie okolice to normalnie coś mi się robi. Marzy mi się klimatyczna sesja przebierana w takich okolicach ![]() Cytat:
a potem 5 lat by leżały prawie nieużywane ![]() Cytat:
Ja z braku czasu nie mogę się zabrać za decou chociaż chciałam z TŻ'tem tak zrobić kuchnię tego lata... Tymczasem lipa ![]() Hehehe, jak będziecie kiedyś mieli okazję, to polecam zbrojownię w Stambule, w pałacu Tokapi. Jest tam jeden miecz, lekko z 3 metry długości... nie uwierzyłabym, że ktoś mógł nim walczyć. Szok normalnie... Cytat:
Takie małe koraliki na pewno znajdziesz też na Alle, może któryś ze sprzedawców jest z Twojego miasta, to oszczędzisz na wysyłce. |
|||||
|
|
|
|
#499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym dobrym zaopatrzeniem to nie wiem czy trafię, moje miasto jest dosyć małe i znaleźć tu dobrą pasmanterię trudno, no ale poszukam, może akurat trafię. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#500 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Dziekuje Romantycznie w parku...Pierwszy namietny pocalunek.... Ajjj na samo wspomnienie mnie ciarki przechodza...Tak BTW wstalam dzis o 6 rano (po 4 h snu) zeby jechac 1h metrem, przejsc pol parku i wrocic kolejna 1 h metrem, na dodatek placac za te przyjemnosc 10 funtow tylko po to zeby mojemu wziasc bluze ktora wczoraj zostawil w parku... To sie nazywa poswiecenie A on za to wczoraj siedzial ze mna do 2 w nocy a dzis na 8 szedl do pracy Finlora --> zazdroszcze wycieczki... Super fotki ![]() A tak poza tym to jestem sciorana... Poszlam spac po 2, wstalam o 6, mam lekkiego kaca, musialam sie spakowac, posprzatac a teraz chyba walne sie do lozka. MIlego dnia
|
|
#501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Finlora slicznee widoki zazdroszcze
|
|
|
|
|
#503 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, rszam z akcją zero prostownicy
![]() Od 2 dni zapatam sobie na noc 5 warkoczy i mam takie fajne regularne, bardzo objętościowe fale które wyglądają na bardzo mocne, ale boje się że takie zaplatani na noc i pinanie może im coś zrobić? Bo w sumie alternatywa niezła, nie muszę ich prostować, a niszczą się (chyba) mniej, nie widać że trochę ię przetłuściły i nie uzywam nawet lakieru, a wyglądam nieźle Co myślicie?
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie a jak zaplote warkocz na noc na suche włosy to im to zaszkodzi? |
|
|
|
|
|
#505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobno luźny warkocz na noc to najlepszy sposób trzymania ich (nocą) Czytałam gdzieś o tym na wizażu. Lepiej to od rozpuszczonych.
|
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zadomowienie
|
hmm, a ja kupię sobię coś wygładzającego, żeby włosy ochronić przed otarciami
Tak uczynię
|
|
|
|
#508 | |||
|
Rozeznanie
|
widze ze powoli wraca stare tempo
Cytat:
w przyszlosci zaloze wlasne biuro tak jak dziewczyny pisza-pogoda robi sie coraz bardziej nieprzewidywalna. a poza tym jak nie bedzie slonca to zawsze mozna sobie robic dlugie spacery po plazy, grac w siatke albo jezdzic na rowerze itp. jak bedziesz miala jakies pytania-zawsze chetnie odpowiem ![]() Cytat:
ciekawa jestem czy bedzie duzo ludzi od razu po maturze..Cytat:
![]() Finlora- sliczne to Drezno, zazdroszcze
|
|||
|
|
|
|
#509 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem oficjalnie uczennica studium farmaceutycznego. Rozpoczęcie zajęć mam 6 września. Strasznie się cieszę. Udało sie |
|
|
|
|
|
#510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To już wiem jakie będzie teraz moje stadium bez prostowania
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

] i kupiłam paletkę 5 cieni

[i tak musiałam się strasznie ograniczać
, będzie nowa kolekcja 

.