|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Dorinko, wszystko się uda i będziecie mieli piękny ślub i wesele. Nie może być inaczej
. Będziemy Ci przesyłać pozytywną energię w sobotę. Ja szczególnie, bo blisko będę . Z niecierpliwością czekamy na relację i fotki
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ines to wpadnij do USC o 17 ![]() Madzia dziękuję
|
|
|
|
|
#4803 |
|
Zadomowienie
|
Dorinko, trzymam bardzo mocno kciuki, ale pewnie i bez tego wszystko super pójdzie. Ależ pięknie, uśmiechaj się dużo i nie denerwuj za bardzo ;-)
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Nemo , postaram się nie stresować, mam nadzieję że emocje tego dnia już opadną i będzie tylko radość, tak bym sobie życzyła |
|
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego Dorinko
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Kasia Ależ zdominowałam wątek , odpoczniecie sobie wreszcie trochę ode mnie , podróż życia ![]() Kto jest po mnie, bo straciłam rachubę - Lemoorka a później Sanetka i następna Asiuk ? |
|
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze sobie rok poczekam
![]() ale powiem wam, ze mieszkanie z TZ jest super kurcze normalnie wszytskie dla mnie tu takie nowe ale i fajne:0 dobra mykam bo nigdy sie na to miasto nie wybiorę
|
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super dotrzecie się, bo na dłuższą metę nie wierzę że obędzie się bez zgryztów, to niemożliwe ale nawet jak będą to dacie sobie radę i wspólne życie małżeńskie Was na pewno niemiło nie zaskoczy Poemi daj czas chłopakowi niech uzbiera na ten wymarzony pierścień z brylantem Edit Nemo wysłałam Ci zaproszenie na nk
|
|
|
|
|
#4813 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Narazie nie składam życzeń, złożę po... Póki co życzę powodzenia, żeby teraz już same pozytywne wiadomości do Ciebie docierały i wszystko potoczyło się dokładnie tak jak sobie to wymarzyłaś
|
|
#4814 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zamieszkanie razem bardzo nas nie tyle co wzmocniło,a przybliżyło do siebie. A jak będą zgrzyty,to własnie jak piszesz dadzą sobie rade i wspólne życie małżeńskie niemiło ich nie zaskoczy. ![]() dorinko,najlepszego na nowej drodze zycia.
|
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Diano a tą laską się nie przejmuj, olej ją i tyle, wiem że łatwo się mówi ale spróbuj się zdystansować, bo i co innego poradzisz Prędzej czy później każdy dowie się jaka jest prawda, kto miesza i wpływa negatywnie na atmosferę, przetrzymaj to jakoś....![]() Atka to jesteście wyjątkowi , u nas wióry szły ale nie od początku, na początku była sielanka ....później dopiero zgrzyty, ale mam nadzieję że już za nami, ja uważam że docieranie się jest jak najbardziej w naturze ludziej ale jeśli od razu jest super to tylko pozazdrościć i trzymajcie tak dalej
|
|
|
|
|
#4816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ejj tam od lampki wina jeszcze nikt nie spuchł ..a na rozluznienie pomaga![]() Ja na tydzien przd ślubem codziennie piwkowalam ze świadkową .Cytat:
![]() Bo małżeństwo to podróż życia- czujesz się adekwatnie do sytuacji
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zapewne będę się chciała podzielić wrażeniami ![]() Pomiędzy przyjazdem z R. a wyjazdem będzie jakieś 3 dni (wrócimy pewnie realnie około środy, bo poprawiny a później rozliczenie wszystkiego), ale jak się zdążymy wyszykować wstępnie już teraz to planujemy ruszyć na urlop wcześniej, nawet w ciemno ![]() No właśnie z tą podróżą to fajne porównanie ![]() Atko dziękuję Edit Haniu boję się pić wina zwłaszcza, bo zauważyłam po winie u siebie coś dziwnego, na twarzy wyskakują mi jakieś niespodzianki, jakby mnie podrażniało, takie małe czerwone plamki i nie schodzą tak szybko.....chyba nie mogę pić niskoprocentowego alku bo po whisky, albo dżinie wszystko jest ok. tylko z tym winem jakiś przypał. Myślalam, ze tak reaguję na czerwone ale ostatnio po białym to samo
|
|
|
|
|
#4818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Sanetko, normalnie kopara opada! Brzmi to przerażająco, ale macie w rodzinie perfidnego, chamskiego złodzieja
To sięnadaje na policję, w końcu suma jest naprawdę duża.Eh, szkoda słów. Cytat:
![]() TŻ się nie przejmuj. Im bliżej ślubu, tym chyba więcej emocji. Ja też chcę! Już wcześniej napisałam, że mnie nie masz - jestem u większości dziewczyn, inicjały J.K., miejscowość Gliwice, czarno-białe zdjęcie główne ![]() Cytat:
![]() Pocieszyłaś mnie z tym jeżdżeniem. Ostatnio byłam kierowcą w zeszłym roku, więc teraz będzie coraz gorzej z przełamaniem się. Na szcęście mój szwagier jest instruktorem, wykupię sobie najwyżej dwie godzinki na przypomnienie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4819 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No,ale u każdego co innego prawda?? To pewnie też zalezy od naszych charakterów.Mój tz to oaza spokoju,ja za to jestem nerwus.Nie potrafie się długo na niego gniewać,bo widze że to przeżywa,aż mi potem głupio. Wiesz my mieszkamy razem póki co dopiero pól roku,więc może być różnie,ale narazie jest ok i tego się trzymajmy.Ja nawet nie mam powodów aby się z nim kłocić.Moja mamka czasami się mnie pyta kłocicie się,a ja na to; no co ty nie mamy o co. ![]() A u was zapewne zgrzyty za wami,ślub zapasem,kochacie się,jesteście szczęsliwi. A po slubie bedzie i żyli długoo i szczęśliwie.
|
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No działo się działo , raz nawet chciałam się wyprowadzić i to był wstrząs dla Tża- nie wierzył że jestem zdolna to zrobić a jednak ....u mnie był inny problem, Tżet nigdy nie miaszkał z żadną kobietą, za nikogo nie czuł się nigdy odpowiedzialny....30 lat mieszkał u mamusi ( oczywiście dużo podróżował ale zawsze wracał i wszystko było poprane, posprzątane i gotowe )a ja nie chciałam być jego mamusią , zaczęłam się stawiać, poza tym z kasą też nie mogliśmy dojść do porozumienia-on podchodził bardzo egoistycznie, po prostu nie był nauczony inaczej.....ale było minęło ![]() Nie wierzyłam, że można zmienić czyjeś nawyki w wieku 30 lat ale udało się i oby tak zostało Chyba uczucie pomogło mu się zmienić, bardzo chciał, jak sam twierdzi nigdy nikogo tak nie kochał a wiadomo miłość przenosi góry |
|
|
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, u nas też raczej wszystkim kieruję ja ale ja to lubię i pasuje mi to (wiadomo rządzi mądrzejszy , mama Tża też uważa że tak jest lepiej ) a rozsądniejsze podejście do życia i odpowiedzialność muszą sami nabyć, liczę że poważny związek, wspólne plany, małżeństwo na to wpłyną .....w końcu wszystkiego się można nauczyć, tylko czasem to dłużej trwa....bo oni (mój i Twój ) nie mieli możliwości nabyć takiego doświadczenia życiowego, bo to chyba z tego to wynika ![]() Ja wiem jedno nie chciałabym aby mój syn siedział pod moją spódnicą az tak długo, każdy powinien spróbować samodzielności dużo wcześniej aby wiedział z czym to się je i jakich błędów nie popełniać ![]() Czego nie chcesz? Pierścionka czy brylantu ?
|
|
|
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także długa praca przede mną, przed nami. |
|
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miskowa będzie dobrze, ma dobrą szefową , podszkoli się zobaczysz Długo razem mieszkacie ? Widzisz jakieś postępy u niego ? ![]() Damy radę |
|
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Zaręczyn.
TŻ mi kiedyś powiedział, że się zaręczymy. Nawet konkretniej określił kiedy to będzie. I bardziej mi zależało na tym żeby dotrzymał słowa niż na zaręczynach, teraz zaręczyn nie chcę w ogóle, ale szlag mnie trafia, że TŻ coś mi obiecał i nie dotrzyma
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() damy radę, tak jak mówisz EDIT> znikam, miłego popołudnia |
|
|
|
|
#4829 |
|
Zadomowienie
|
Dorinko wszytskiego najlepszego w tym najważniejszym dniu, dużo uśmiechu, mało stresów i ogromnej i ciepłej miłości
Wszystko na pewno będzie pięknie. Super że w końcu obrączkiw yszły tak jak chcieliście.Lemoorko gratulacje same dobre wiadomości prócz zachowania TZ ale to się jeszcze wyprostuje ![]() Sanetko szok z tym bratem Madzia cieszę się że wszystko się tak ładnie ułożyło. Oby tak dalej i zagtlądaj tutaj ![]() A ja mam problem bo dostałam uczulenia tylko nie mam pojęcia od czego Mam takie obrzydliwe krosteczki na całym ciele wyglądają tak "kaszkowato" :P Ślub za ponad 2 tygodnie a one najbardziej widoczne na dekoldzie Na razie pije calcium ale już zapisana jestem do dermatologa. Mam nadzieję, że to szybko minie
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.

. Będziemy Ci przesyłać pozytywną energię w sobotę. Ja szczególnie, bo blisko będę

, odpoczniecie sobie wreszcie trochę ode mnie
, podróż życia 

. Ciezko jest, ale spokoj moze Cie uratowac. Wykonuj swoje obowiazki jak do tej pory i nie daj sie sprowokowac jakiejs fladrze. Znaj swoja wartosc! Skoro do tej pory dobrze pracowalas, to to jest Twoj atut i juz. Reszta niech sie wypcha.
Narazie nie składam życzeń, złożę po...
..a na rozluznienie pomaga
To sięnadaje na policję, w końcu suma jest naprawdę duża.
To pewnie też zalezy od naszych charakterów.Mój tz to oaza spokoju,ja za to jestem nerwus.Nie potrafie się długo na niego gniewać,bo widze że to przeżywa,aż mi potem głupio.
Mam takie obrzydliwe krosteczki na całym ciele wyglądają tak "kaszkowato" :P Ślub za ponad 2 tygodnie a one najbardziej widoczne na dekoldzie
Na razie pije calcium ale już zapisana jestem do dermatologa. Mam nadzieję, że to szybko minie