|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
są super Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3243 |
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie byłam po buty ślubne i jestem bardzo zadowolona, jeszcze raz dzięki za polecenie sklepu Camelitos!
do tego kupiłam jeszcze biżuterię ślubną i jestem usatysfakcjonowana zakupami. Trochę się odstresowałam po stresie z cukrem![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3244 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ekspres jak i dystrybutor z wodą w domu stoją ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
podeślij na priv jakie wybrałaś Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3245 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zrobiłam przed chwilą na lokalnej grupie zakup ciuszkow rozmiar 62/68 za 30 zł. A za 25 nowy biały kombinezon, kurtkę i spodnie sztruksowe na szelkach 😃FB_IMG_1521479711856.jpgFB_IMG_1521479707355.jpgFB_IMG_1521479715838.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3247 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Caffee maker pierwsza klasa! Co do krewetek to jesli sa różowe to sa juz ugotowane czyli mozesz. Jelsi sa szare to sa przed gotowaniem. Wszytskie różowe jem bez obróbki termicznej. Szare gotuje. Cytat:
Co robisz z włosami? Ja za tydzien mam fryzjera. Cytat:
Piekne ciuszki! Ja tez sie kuruje. Czosnek juz u mnie aktywnie. Gardło w ciagu dnia lepiej. Pospalam. Na katar polecam naparowki z Visc VapoRub. Autentycznie nie spodziewałam sie ze tak mi pomoże. Zrobiłam dwie wczoraj i nie mam juz kataru. Cytat:
Ładne! Co do kawy ja mam nespresso juz od 7 lat i uwielbiam. Sama maszyna nie jest droga ale kapsułki troche kosztuja. My zamawiamy oryginalne ale tesiowa z Lidla jakies wypatrzyła co pasuja i ich uzywa. Jednak różnica w kawie jest znaczna! Nespresso nauczyło mnie ze dobra kawa najlepiej smakuje bez cukru i bez mleka. Jak widze jak znajomi proszą o mleko kiedy im serwuje kawe ![]() toz to dla mnie barbarzyństwo. Mleko całkowicie maskuje smak kawy. Ja uwielbiam czarna ona zawsze dorabia taka piankę biała mimo ze mleka nie ma.
|
||||
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A babeczka pobrala 3 razy krew bo tak było w poprzednim laboratorium... Co do mojego wyniku powiedziała, że jest za niski, ale narazie mam się nie przejmować i będziemy rozmawiać na wizycie za tydzień. Więc nadal nie wiem co mnie czeka.. A ja ogólnie zaczynam się coraz gorzej czuć od 2godz. Zaczyna mi być niedobrze, mam wrażenie, że mi flaki w brzuchu drgaja,ogólnie ciężko mi na żołądku... I jestem bez życia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-03-19 o 19:28 |
|
|
|
|
#3249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz rozjaśnilam końce i górę farbę na jak najbardziej naturalny zbliżony do mojego pokażę CI foto tylko mam na 2 telefonie Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3250 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Odpocznij teraz, może taka dawka cukru akurat tak na ciebie wplywa. Jadlas cos w miedzyczasie? Zjedz cos lekkiego, pij duzo wody 😘 No ja wyniki zobacze dopiero za tydzień... no chyba ze bedzie cos bardzo nie tak, to pewnie zadzwonia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3251 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_DSC2393.jpgWysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Blanka,ciekawe czy to złe samopoczucie to wynik dzisiejszego badania czy jakiś wirus:/
mówiłam przy teściowej, że muszę chyba wszystkie okna przetrzeć ponownie,bo znowu są brudne od łapek synka, na co ona wspomniała,że miała mi okna umyć, że obiecała. Odpowiedziałam,że sobie przetre sama,bo nigdy ja jej nie pomagałam to nie chcę pomocy. Teściowa już miała łzy w oczach,mąż stwierdził, że chyba mam nią alergię, a ja po prostu nie lubię jak ktoś mi sprzata, zwłaszcza, że moja mama w ogóle nie kwapi się do pomocy czy to w porządkach czy przy dziecku.. ehh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cukier na czczo masz ok ale w ogóle nie masz wyniku po 60 minutach?!
|
|
#3254 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Moja mama ma tak, ze jak jej podziekuje za pomoc to czuje sie niepotrzebna i czasami wrecz popada w taka niepotrzebna rozpacz. Wiec ja juz nauczylam die tak formulowac, zeby jej nie urazic. A czasem chetnie przyjme jej pomoc w czyms mniejszym, np. ze ugotuje nam obiad (bo sama przeviez i tak gotowalaby). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak masz za niski cukier to pewnie bedziesz musiala czesciej jesc. Moze nawet w nocy bedziesz musiala wstac i zjesc zeby niedopuscic do duzego spadku cukru. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
No nie jest w normie, jest za niski
Podobno niski cukier też się kwalifikuje pod wizyty u diabetologa. Szczegolnie, że zdarzył mi się odczuwalny spadek cukru. Tak, nie robi to laboratorium po 60 min. Robi tylko dwu punktowe pobranie czy jakoś tak.. Moja gin też szczęśliwa nie była, jak się dowiedziała, że są tylko dwa pobrania. Wcześniesze labo robiło 3.. No ale nie będzie mi kazała tego powtarzać,bo to za duże obciążenie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-03-19 o 20:18 |
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Blanka ten po 2-h zły??
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Ten pierwszy naczczo jest zły, drugi też szału nie robi ale w normie się miesci.. Będę wszystko dokładnie wiedzieć za tydzień.
|
|
|
#3261 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
received_131401577696066.jpegWysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3263 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Karolinko - ja to jakos sceptycznie podchodze do tych kapsułek.... co w nich jest tak w ogóle ? Idealny ekspres dla mnie to taki tradycyjny na mielona kawę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda tylko, że mimo to Cię kuła :/ jak robią 2pkt to niech tylko 2 razy męczą ![]() A niski wynik to rzeczywiście pewnie jedz częściej, nie jest też jakoś strasznie zaniżony, tylko trochę pod kreską |
|
|
|
|
#3265 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a no i jakże mądrze nam wytłumaczyła na czym polega małżeństwo, bo teraz jesteśmy tylko znajomymi i patrzymy na życie przez różowe okulary i tylko przez pryzmat seksualności, a po ślubie wszystko się odmieni i zaczną się problemy. żałosna kobieta, mam nadzieję że nie będzie potrzeby iść tam jeszcze raz.. Cytat:
![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i każdy dostawał taki bon czy tylko jakieś losowanie było ?
|
|
#3267 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3268 |
|
Wtajemniczenie
|
Siedzę i wyjadam masło orzechowe ze słoika
|
|
|
|
#3269 |
|
Zadomowienie
|
Sandam to niezły wykład wam dała, straszna służbistka z tej kobitki. A macie ten podpis wogole ?
|
|
|
#3270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie widzę, że Twoje były bardziej "bogate" niż te, na których ja byłam- więcej gratisów dostaliście.Dziewczyny czy wybierając fotelik i bazę isofix patrzycie też pod kątem kolejnych fotelików? Bo nie każdy fotelik pasuje do danej bazy isofix... Więc mamy z mężem rozkminę Zastanawiamy się nad Maxi Cosi Cabriofix a Pebble, gdzie Pebble pasuje do tej samej bazy to kolejny fotelik...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

ale Ty zamiast biegac po sklepach to w domu odpoczywaj i sie kuruj !! 

do tego kupiłam jeszcze biżuterię ślubną i jestem usatysfakcjonowana zakupami. Trochę się odstresowałam po stresie z cukrem
można w ciąży czy nie można? 

toz to dla mnie barbarzyństwo. Mleko całkowicie maskuje smak kawy. Ja uwielbiam czarna ona zawsze dorabia taka piankę biała mimo ze mleka nie ma.

żałosna kobieta, mam nadzieję że nie będzie potrzeby iść tam jeszcze raz..
Ogólnie widzę, że Twoje były bardziej "bogate" niż te, na których ja byłam- więcej gratisów dostaliście.