![]() |
#1771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe 2013 czesc XXVII
Cytat:
![]() Sama już zaczynam w stresie żyć. Kwiecień i maj to najcięższe dla nas miesiące. A mnie w kwietniu na tydzień w delegację wysyłają.. Zawsze to ja się mała zajmowałam. Boję się czy tz lub moja mama dadzą radę, czy w odpowiednim momencie zareaguja.. Ja to wszystko intuicyjnie robię.. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Mała, a jakaś siostra, kuzynka? A jak nie to łaski bez! Sama rusz na jakieś zakupy. Kup sobie coś kolorowego!
Ewentualnie zapraszam do siebie, ja też siedzę w domu, posiedzimy razem ![]() Wysłane z mojego CUBOT H3 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Konto usunięte
|
Pstryku, a ty kiedy back to school?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;82287111]Pstryku, a ty kiedy back to school?
![]() ![]() Dzis sie ocknelam ze w czwartek konczy mi sie zdrowotny ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
PSTRYCZEK szybko machnie trzecie i znów wolne :P:P
TZ mnie namawia na dziecko, ale ja nie chcę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czemu nie chcesz? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() szpaki tak przycisnęło, że walczą w karmniku z sikorkami o ziarenka ![]() ![]() fajna promocja w H&M na bluzy dla chłopaków - http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0595558001.html plus jeszcze 18% rabatu dzisiaj i jutro, więc wychodzą za 20zł z groszami Mała, ja Cię doskonale rozumiem, bo ostatnio ze mną działo się to samo, a dodatkowo non stop kłóciliśmy się z TŻ, on w ogóle tego nie kumał i miał już dość, że ja non stop płaczę "bez powodu"; teraz trochę lepiej, ale moja cierpliwość do dzieci jest zerowa, wszystko wyprowadza mnie z równowagi i zdecydowanie za dużo krzyczę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1778 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podniosłaś mnie na duchu tym wpisem,przynajmniej wiem że nie jestem z tym sama ![]() Dokładnie tak jest u nas, może i jest w tym troche racji bo ileż można znosić czyjeś humory/huśtawkę nastrojów ale tu przede wszystkim... chyba chodzi o zrozumienie -zwyczajne wsparcie,tyle. U mnie bywają takie dni że jakoś daje sobie radę, fukcjonuje mimo wszystko ale mam też takie doły że mam kompletnie wszystko w dupie. Na zasadzie "radźcie sobie sami" . To jest huśtawka nastrojów. Tykam jak bomba-wystarczy malutki błąd ze strony chłopaków i po prostu wybucham. Zdecydowanie więcej u mnie tych gorszych dni-walcze sama z sobą o bycie lepszą ale chyba mam za słabą wole. Zdaje sobie sprawe jaka podła jestem,jakie potrafie mówić rzeczy i wyrzywać sie krzycząc- to jest najgorsze że nie umiem tego opanować ![]()
![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Hje gratuluję
![]() Dziewczyny jestem rzadko bo dużo się dzieje, kto.ogladale.uwagę, no to moze się domyślać.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1781 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja muszę pochwalić tz.. Chyba się na nowo zakochalismy w sobie ![]() ![]() Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 |
Konto usunięte
|
Nie mam pojęcia o xo chodzi, ale na wszelki wypadek ogromu sił życzę Hope
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Gojka dobrze strzelasz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego CUBOT H3 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
mala, elllmi ja tez mam problem. Dokladnie tak jak opisujecie, u mnie od przeprowadzki jest jeden wielki dol. Tesciowa mieszka 5min spacerem a widzimy ja jeszcze rzadziej. Tz stara sie pomagac, ale to jest kropla w morzu potrzeb. Mialam dac Ruri od wrzesnia do przedszkola, ale nie damy rady finansowo, wiec bede siedziec w domu co najmniej do kwietnia przyszlego roku a dalej czeka mnie kursowanie miedzy szkola, przedszkolem a przychodnia. Wiec i tak czasu dla siebie nie bedzie. Ale przynajmniej bede sama przez czesc czasu. A nie wszedzie coagnac przynajmniej Ruri za soba
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widać jest nas więcej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
Widzialam fragment uwagi. O kurde!
![]() Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
HOPE, jak dobrze, że poszłaś stamtąd w ââââ☠ââââ☠ââââ ☠ââââ☠u. To się w pale nie mieści...
MAŁA, również dołączam... Od ponad 6ciu lat zmagam się z "obniżonym nastrojem", bo (na szczęście) ciągle nie jest to depresja. Zaczęło się po zdaniu matury - strach przed dalszym działaniem = brak pracy = mega awantury z mamą, kompletna niewiedza, co robić dalej - rok nieskończonych studiów na które poszłam tylko dlatego, że mama chciała. Pogłębione ciążą - wpadka, brak stabilizacji, napięta sytuacja w domu i w związku (gdyby nie ciąża, to w tamtym momencie byśmy się pewnie rozstali), jeszcze tylko brakowało, żeby nas rodzice wywalili z domu i byłby komplet. Po urodzeniu Poli - ciągłe sprzeczki z mamą (o wszystko: dom, dziecko, jego wychowanie, itp.); siedzenie w domu, brak wykształcenia, brak pracy, kompletny brak pomysłu na przyszlosc, przez brak prawa jazdy w sumie do tej pory czuję się wręcz niepełnosprawna... Nie wiem tak naprawdę, w którym momencie to wszystlo zaczęło "opadać", potrafimy z mamą normalnie gadać, jak poszłam na te 5 miesięcy na staż, a Pola do przedszkola, to też jakbym lepiej zaczęła oddychać. Tylko z tą niepewną przyszłością mam dalej problem i wahania nastrojów - raz myślę, że będziemy moim rodzicom siedzieć na głowie "do u.ranej śmierci", a innym, że przecież wystarczy się spiąć, odkładać kasę na budowę domu i jakoś pójdzie. Ale wtedy znowu, że też przecież potrzeba na to dużo czasu i dalej jeszcze będziemy tu mieszkać.... No i tak to się kręci. Zawsze sobie myślałam, jaka to będę niezależna, jak nikogo nie będę musiała prosic o pomoc. A tu masz - jestem uzależniona od tż i od kogokolwiek, kto w pilnych sytuacjach ma auto... A jak to teraz będzie wyglądać z dwójką, to nie mam pojęcia. Taki esej ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2018-03-20 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Konto usunięte
|
Hje, idź na prawko. Ja poszłam, po świętach zaczynam jeździć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;82323041]Hje, idź na prawko. Ja poszłam, po świętach zaczynam jeździć
![]() K. Ja sobie bez samochodu nie wyobrażam życ. ;p
![]() |
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;82323041]Hje, idź na prawko. Ja poszłam, po świętach zaczynam jeździć
![]() ![]() ![]() Padam na twarz. Nie wiem jak się nazywam, dobrze, że mam 3 dni wolnego. To nic ze spędzę je u dentystów, ale od pracy odpoczne.. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Ja tez, choć mój od dawna nie na chodzie. Co go od mechanika odbiorę to się psuje.. Niegdy więcej Renault.. Choć kocham nad życie swoją Renatke i ciężko byłoby mi się z nią rozstawać. Sprzedawać nie chce, bo już praktycznie wszystko w nim wymienilismy.. Obecnie wszędzie chodzę a piechotę.. Ale już na delegacje muszę go zrobić.. Ubolewam strasznie na brak samochodu.. Tz niedawno swój samochód zmienił. Ale co z tego że stoi pod blokiem jak ja nie dosięgam nogami do pedałów, choć odsunięty najbliżej.. I boję się jeździć bo to niebezpieczne przecież.. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
Jakkolwiek to zabrzmi... Nie widzę potrzeby, zeby miec kolejne dziecko, wystarczy mi jedno
![]() noł noł ![]() Kurcze dziewczyny, tulę Was ![]() Tez mam wrazenie, ze dzieje sie to w wyniku zamkniecia w czterech scianach, niewielkiej pomocy z zewnatrz i przede wszystkim z powodu braku czasu wylacznie dla siebie. Widze po sobie, ze jak nie mam czasu na swoje drobne przyjemnosci to szybko sie irytuje. Na szczescie co by sie nie dzialo staram sie ten czas znalezc. Co do prawka - mam, ale nie praktykuje... Autem po kursie jechalam moze z 5x. Cykam sie i z czasem moj strach coraz bardziej sie poglebia. Co jakis czas mysle nad wykupieniem dodatkowych godzin, co bym mogla sie odnalezc. Ale potem mysle, ze bez sensu, bo nie mamy samochodu i tak zaraz zapomne... Niestety, trzeba praktykowac. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2018-03-20 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Gojka - to co to za auto? Nawet nie wiedzialam, ze mozna nie dosiegnac do pedalow
![]() ![]() Nawijko - rozumiem Ja tez nie wyobrazam sobie życia bez auta. Wiecie, jeszcze jak ktos mieszka w miescie, miasteczku gdzie pod nosem ma sklep, szkole, lekarza badz moze do ww miejsc dojechac komunikacja czy taxa to ti auto az tak potrzebne nie jest, bardziej wygoda czy oszczednosc (? ![]() ![]() Nie no, tak czy siak prawko to dobra rzecz takze hje, zepnij poslady i ruszaj na kurs. Byc moze to ostatni moment na jego zrobienie bo potem z dwojka moze byc ciezko Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Cytat:
![]() Potem rodzice kupili jakiegos rzecha (nawet nie wiem jak to się pisze ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny współczuje Wam wszystkim.
Nie to że narzekam czy coś ale jak się ma prace to pod pewnymi względami wcale nie jest lepiej. Wstaje o 5, wracam z pracy jak na 16 to jest dobrze (Tż dostał awans i skończyło się jeżdżenie 6-14, czy choćby wychodzenie o 14:45; automatycznie coraz częściej do przedszkola nie zdążamy, i od kwietnia musimy wydłużyć Oliwie godziny ![]() Wracam do chałupy a tam obiad teściowej trzeba dać, ogólnie pilnować jej żeby chodziła i na meblach nie siadała, Oliwka mega teraz wymagająca żeby się tylko bawić cały czas z nią, jakiś obiad, pranie, coś sprzątnąć. A wieczorem to już masakara: ogarnianie jedzenia na kolacje, do pracy, obiad na drugi dzień, śniadanie dla teściowej. Jak mi się uda wykąpać przed 21 to jest to sukces. Uspie małą to Tż już śpi na kanapie. Ze starsza same problemy, nic w domu palcem nie tyla i na dodatek nie uczy się w ogóle , zagrożenie z chemii ma. Widzę że Tż jużńie ma siły do niej. Teraz jej powiedział że jak ona nic od siebie nie daje to żeby nie oczekiwała nic od niego ( miała robić prawko, planowała mega impreze 18 urodziny). W weekend byliśmy w Krakowie. Ona rano przysyła zdjęcia nogi wysypane, łokcie czerwone. A była przeziębiona ( no bo przecież wiosna: kurtka skorzana, gołe plecy itp.) pomyślałam że to różyczka. Zanim wróciliśmy z Krakowa to ta już matce nagadałal ze nie chce z nią Tż jechać do lekarza i w ogóle. Tamta zamiast zadzwonić to tylko nagrywa mu wiadomości jakies głupie. Wracamy do domu w "cudownych" nastrojach, teściowa osikana na maksa, trzeba ja kąpać przebierać i w ogóle. Śnieg nawala jak nie wiem ale pojachali na to pogotowie. I się okazała że to uczulenie na pomarańcze bo się wieczorem ożarła pomarańczy jak głupia, chyba z kilo zjadła. Ogólnie masakara...
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie zdziwilam sie, bo pamiętam ze ty roznymi autami jezdzilas w tym jakims wiekszym a tu zonk
![]() Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- Ifwka - ehh, tez letko nie macie ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1799 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
![]() zdałaś już teorie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.