Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-15, 15:48   #271
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

tez sobie dzis kupilam pokrzywe i bede pic czego sie nie robi dla wlosow...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 15:55   #272
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
tez sobie dzis kupilam pokrzywe i bede pic czego sie nie robi dla wlosow...
melduje, że w smaku niczego sobie, nawet bez cukru dało się ją wypić a płukankę też zrobię, a co
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 16:02   #273
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
melduje, że w smaku niczego sobie, nawet bez cukru dało się ją wypić a płukankę też zrobię, a co
hehe no to dobrze ja na razie sobie zwykla herbatke zaparzylam i zjadlam batonika ;/ a herbaty to w ogole nie przelkne poslodzonej wiec dobrze ze nie trzeba slodzic jakos sie wypije a plukanke czemu nie
Stary 2008-07-15, 17:14   #274
jaga_2001
Zakorzenienie

a coz to za cisza?

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 17:25   #275
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
a coz to za cisza?
no wlasnie nie wiem gdzie sie podzialy nasze panny mlode?? ja okupuje portal pracuj.pl biore sie za pisanie LM
Stary 2008-07-15, 17:32   #276
baja_86
Zakorzenienie

Ja też nie wiem gdzie wszystkie zniknęły może gdzieś suknie za darmo rozdają a my o tym nie wiemy
Stary 2008-07-15, 17:49   #277
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
a coz to za cisza?
oj, tak strasznie glowa boli, poszlam sie polozyc....

hehe to jak rozdaja gdzies te suknie, to ja tez sie pisze

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 18:03   #278
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj, tak strasznie glowa boli, poszlam sie polozyc....

hehe to jak rozdaja gdzies te suknie, to ja tez sie pisze
ja tez chce.. bede miala dwie i bede sie wkolko przebierac
Stary 2008-07-15, 18:07   #279
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja tez chce.. bede miala dwie i bede sie wkolko przebierac
hehe nie bądź taka zachłanna

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 18:13   #280
martucha84
Zakorzenienie

widzialam fotki kiedys takiej pary gdzie panna miala biala sukienke do slubu itd.. a na sesje miala inna taka seledynowa.. i wogole tam golabki puszczali jakis zespol murzynski na bembenkach fajerwerki itd.. to sie nazywa przesada
a ja to bym swojej niesciagnela tylko ona bedzie idealna dla mnie na ten dzien
Stary 2008-07-15, 18:41   #281
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
A zapomniałam napisać. Chcemy zrobić takie zaproszenia:
http://www.printko.pl/zaproszenia/strony/s26.htm
ewentualnie takie:
http://www.printko.pl/zaproszenia/strony/s01.htm
ktore wam się bardziej podobają?
1 mi sie bardziej poodobaja

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Czesc Kochane
Własnie znalazłam chwilkę i do was zaglądam nawet nie mysle o tym by nadrabiac, wiec jak było cos ciekawego to prosiłabym o streszczenie

a wiec tak W Holandii sie zakochałm z wyjatkiem Hagii i Rotterdamu- tam jakos mi sie nie podoba. Jechalismy tutaj 17 godzin i było bardzo fajnie w koncu zobaczylam jak wyglądają prawdziwe, ładne drogi hehe
W Holandii jest tak zielono, czysto, ludzie bardzo mili co chwila tylko słysze "Hi" zajechalismy do Holandii na 6 rano wiec troszke pzowiedzalismy bo biuro pracy było czynne od 9. na 9 pojechalismy do biura pracy w Leiden tam gdzie wtedy był TZ i.. od razu dali nam prace w tej samej firmie i mieszkanko (wiec nie trzeba było juz szukac i placic za pośrednictwo) wiec duzo sie tu zaoszczędziło
TZ juz od piatku pracuje, my z jego siostra dopiero za tydzien bo musimy wyrobic sobie numer Sofi (nasz NIP) i to tyle trwa
dostalismy sliczne mieszkanko nad morzem w Noordwijk. okolica baaardzo spokojna, zielona, zadbana no cudo. my z TZ mamy duza sypialnie z wyjsciem na ogród (obok jest kanał z mostkiem i kaczuszkami wiec widoki z okna tez sliczne) , siostra jego ma tez pokój, potem jest jeszcze kuchnia i 2 łazienki i duzy salon mieszkanie całkowicie umeblowane. koszt to tylko 60 euro na osobę (i to juz bez dodatkowych oplat) do pracy wozi nas samochód i odwozi wiec super

Na razie nie mamy netu swoejgo tylko scigąmy przez te łącze wi-fi. wiec aby cos złapac to trzeba siedziec z laptopem w oknie hehe a i tak co jakis czas nas rozłącza.

narazie TZ pracuje i zarabia kase a ja z jego siostrą zwiedzam
kochana no to super
buziaki i milego pobytu

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
oj kochane widze, ze sie rozprzrtrzenil temat kilogramkow i tluszczyku...normanie jestescie szalne widze was na zdjeciach i jakos grubaswo nie zauwazylam...ale z drugiej strony was doskonale rozumiem sama wygladam jak maly prosiaczek...
normalnie odkad tu przyjechalam waga mi poleciala do gory o 3-4 kg i tak sie utrzymuje niestety..schudne owszem ale na krotko potem spowrotem wracam do jak ja to nazwalam angielskiej wagi nio i ten cholerny tluszcz na brzuchu- to jest okropne...nie jem duzo itp ale tluszczyk i tak jest..chodzilam na silownie ale niewiele pomoglo teraz pozyczylam od szwagieri vibroactiona hehe zobaczymy cio to jest... ale tak jak napisala poprzedniczka moj Tz kocha mnie taka jaka jestem i on to sie nawet cieszy ze mam teraz wiecej cialka bo kosci to on nie lubie:d

ehhh..wspolczuje Ci naprawde...i dio tego ten szef mysle ze powinnas zrezygnowac z tej pracy jesli masz taka mozliwosc bo to jest czyste wykorzystywanie ludzi i wogole-porazka..3mam kciuki zebys znalazla cos lepszego....
tez uwazam ze troche przeginaja w tej pracy...moze faktycznie popracuj do konca sierpnia a w tym czasie szukaj czegos lepszego.

mi sie dzis udalo...
zjadlam 2 krokiety i 2 jablka

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
hahahaha
nowa fotka fotografa naszego
ihihihihihihihi http://www.digart.pl/zoom/2178903/Slubne.html
sliczna fotka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-15, 19:17   #282
kliwia
Zakorzenienie

słodzicie ziółka !!
nie no ziół to ja nie słodzę
rumianek jak dla mnie bez smaku
już wole koper włoski i pokrzywę
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 19:31   #283
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
oj rzeczywiscie nie za fajna ta praca ;/ Zreszta praca we wszystkich tego typu sklepach niestety tak wyglada A zarobki sa przynajmniej w miare satysfakcjonujace? Bo moja kumpela pracowala w tego typu sklepie i zarabiala 600 zl i mowila ze szlag ja trafial jak przychodzily babki i sie zastanawialy czy kupic sobie kolejne butki za 1000 zl Jaka bedziesz miala umowe? O prace czy zlecenie?? Szukaj moze czegos innego, albo jakos przezyj te wakacje, bo jesli dobrze pamietam to chcialas ta prace tylko na czas wakacji bo potem i tak masz studia i ciezko by to bylo pogodzic
Hmm z kasą to też nie wiem dokładnie, ale na pewno 1000-1100zl, A umowa ma być o pracę, więc chcą mnie dłużej niż na wakacje. Ja na początku chciałam tylko na wakacje, ale na rozmowie nic nie mówiłam, no ale później jak się dowiedziałam, że mogłabym w trakcie studiów zmniejszyć sobie etat to nawet bym mogła pracować, bo zajęć będzie mniej i będę musiała tylko pracę licencjacką pisać. Ehh już sama nie wiem co z tą pracą. Nie jest tak tragicznie, tylko ilość tych godzin i zajęte weekendy. Disiaj jestem już w pracy 12tą godzinę i jakoś o dziwo daje radę, do tego jestem od godziny 18 sama na sklepie pierwszy raz. Udało mi się nawet sprzedać 3 pary butów za ok 800zl, ale cholera mam manko 10zl:/ byłam jakaś rozkojarzona i za dużo wydałam

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Anula, Kurcze to są właśnie warunki pracy jakie pamiętam z Polski wykorzystywanie na maxa, zero własnego życia, zmęczenie fizyczne i psychiczne!!! Najlepsza rada to zrezygnuj, ale z drugiej strony zaczniesz od nowa szukanie...a to nie należy do łatwych rzeczy pamiętaj, aby zrobić tak byś czuła się dobrze, abyś nie miała żalu do siebie i nie męczyła się, bo czasami dla pieniędzy nie warto tracić zdrowia i samej siebie!!! Powodzenia w podjęciu decyzji i daj znać jak ją podejmiesz
Wiem właśniie, na razie poczekam. Dziewczyny mi mówią, że strasznie szybko się uczę i są bardzo ze mnie zadowolone, więc może nie jest tak źle. Wszytskiego się uczę dopiero, więc moze później będę się mneij stresować.

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
anuulaa kurcze nieciekawie z tą pracą, ostatnio też rozmawiałam z dzieczywną która się u nas zatrudniła. Mówiła, że wcześniej pracowała w reserved i że była masakra, dziennie tone ciuchów przewalala z miejsca na miejsce.
Ja na szczęście nie muszę dźwigać, ale za to muszę po każdy rozmiar latać na magazyn, bo na sklepie jest tylko jeden but z każdego fasonu, więc czasem to heja na drabinę, ale już się uczę po regałach skakać:P

Cytat:
Czesc Kochane
Własnie znalazłam chwilkę i do was zaglądam nawet nie mysle o tym by nadrabiac, wiec jak było cos ciekawego to prosiłabym o streszczenie

a wiec tak W Holandii sie zakochałm z wyjatkiem Hagii i Rotterdamu- tam jakos mi sie nie podoba. Jechalismy tutaj 17 godzin i było bardzo fajnie w koncu zobaczylam jak wyglądają prawdziwe, ładne drogi hehe
W Holandii jest tak zielono, czysto, ludzie bardzo mili co chwila tylko słysze "Hi" zajechalismy do Holandii na 6 rano wiec troszke pzowiedzalismy bo biuro pracy było czynne od 9. na 9 pojechalismy do biura pracy w Leiden tam gdzie wtedy był TZ i.. od razu dali nam prace w tej samej firmie i mieszkanko (wiec nie trzeba było juz szukac i placic za pośrednictwo) wiec duzo sie tu zaoszczędziło
TZ juz od piatku pracuje, my z jego siostra dopiero za tydzien bo musimy wyrobic sobie numer Sofi (nasz NIP) i to tyle trwa
dostalismy sliczne mieszkanko nad morzem w Noordwijk. okolica baaardzo spokojna, zielona, zadbana no cudo. my z TZ mamy duza sypialnie z wyjsciem na ogród (obok jest kanał z mostkiem i kaczuszkami wiec widoki z okna tez sliczne) , siostra jego ma tez pokój, potem jest jeszcze kuchnia i 2 łazienki i duzy salon mieszkanie całkowicie umeblowane. koszt to tylko 60 euro na osobę (i to juz bez dodatkowych oplat) do pracy wozi nas samochód i odwozi wiec super

Na razie nie mamy netu swoejgo tylko scigąmy przez te łącze wi-fi. wiec aby cos złapac to trzeba siedziec z laptopem w oknie hehe a i tak co jakis czas nas rozłącza.

narazie TZ pracuje i zarabia kase a ja z jego siostrą zwiedzam
Wow, to super Wam wszytsko się ułożyło, żadnych minusów na razie. Życzę powodzenia

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
ehhh..wspolczuje Ci naprawde...i dio tego ten szef mysle ze powinnas zrezygnowac z tej pracy jesli masz taka mozliwosc bo to jest czyste wykorzystywanie ludzi i wogole-porazka..3mam kciuki zebys znalazla cos lepszego....
Na szefa to sikam z góry na dół, bo bardzo rzadko tu bywa. Jutro akurat będzie, bo jakaś mega kontrola ma być.
Cytat:
Ja się generalnie komputerów boję i wkurza mnie czasem żę się mnie nie słuchaja, albo jak jak kiedyś miałam wirusa co mi kompa wyłączał, albo siadł zasilacz, normlanie się tak zaczynam denerwować, że aż mi serce kołacze i trafia szlag
Jak dobrze, że ja mam swojego kochanego informatyka Ale ja już też czasem sobie lepiej radzę niż on hehe

Cytat:
widzialam fotki kiedys takiej pary gdzie panna miala biala sukienke do slubu itd.. a na sesje miala inna taka seledynowa.. i wogole tam golabki puszczali jakis zespol murzynski na bembenkach fajerwerki itd.. to sie nazywa przesada
a ja to bym swojej niesciagnela tylko ona bedzie idealna dla mnie na ten dzien
No pewnie, tym bardziej, że suknię ślubną ma się na sobie raz w życiu, więc ja będę w niej tak długo jak tylko będę mogła
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 20:00   #284
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
słodzicie ziółka !!
ja wszystko słodzę
lecę myć włosy i przy okazji zrobię sobie tę płukankę
Stary 2008-07-15, 20:02   #285
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Hmm z kasą to też nie wiem dokładnie, ale na pewno 1000-1100zl, A umowa ma być o pracę, więc chcą mnie dłużej niż na wakacje. Ja na początku chciałam tylko na wakacje, ale na rozmowie nic nie mówiłam, no ale później jak się dowiedziałam, że mogłabym w trakcie studiów zmniejszyć sobie etat to nawet bym mogła pracować, bo zajęć będzie mniej i będę musiała tylko pracę licencjacką pisać. Ehh już sama nie wiem co z tą pracą. Nie jest tak tragicznie, tylko ilość tych godzin i zajęte weekendy. Disiaj jestem już w pracy 12tą godzinę i jakoś o dziwo daje radę, do tego jestem od godziny 18 sama na sklepie pierwszy raz. Udało mi się nawet sprzedać 3 pary butów za ok 800zl, ale cholera mam manko 10zl:/ byłam jakaś rozkojarzona i za dużo wydałam

Wiem właśniie, na razie poczekam. Dziewczyny mi mówią, że strasznie szybko się uczę i są bardzo ze mnie zadowolone, więc może nie jest tak źle. Wszytskiego się uczę dopiero, więc moze później będę się mneij stresować.

Ja na szczęście nie muszę dźwigać, ale za to muszę po każdy rozmiar latać na magazyn, bo na sklepie jest tylko jeden but z każdego fasonu, więc czasem to heja na drabinę, ale już się uczę po regałach skakać:P

Wow, to super Wam wszytsko się ułożyło, żadnych minusów na razie. Życzę powodzenia

Na szefa to sikam z góry na dół, bo bardzo rzadko tu bywa. Jutro akurat będzie, bo jakaś mega kontrola ma być.

Jak dobrze, że ja mam swojego kochanego informatyka Ale ja już też czasem sobie lepiej radzę niż on hehe

No pewnie, tym bardziej, że suknię ślubną ma się na sobie raz w życiu, więc ja będę w niej tak długo jak tylko będę mogła
wydaje mi sie ze powoli sie nauczysz i tak jak mowia ci dziewczyny szybko sie uczysz dasz rade
uszy do gory i pamietaj jak cos zawsze sie mozesz zwolnic.. najwazniejsze jest zdrowie psychiczne
Stary 2008-07-15, 20:06   #286
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
słodzicie ziółka !!
ja nie slodze kawy tez nie
Stary 2008-07-15, 20:08   #287
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ja nie slodze kawy tez nie
Słodze kawe miodem, zresztą jak każdy prawie napój, ale kawe uwielbiam!!! nie wiem jak się mam oduczyć ... już inke próbowałam, riccore, caro i nic!!! to jest nawyk!!!!

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 20:20   #288
martucha84
Zakorzenienie

bardziej jako uzaleznienie czy jako rytual ja pijesz?
Stary 2008-07-15, 20:21   #289
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
bardziej jako uzaleznienie czy jako rytual ja pijesz?
hmmmm jako rytuał chyba-odpowiednia ilość kawy, mleka, miodu jak jest inaczej to mi nie smakuje hehe

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-07-15, 20:22   #290
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Słodze kawe miodem, zresztą jak każdy prawie napój, ale kawe uwielbiam!!! nie wiem jak się mam oduczyć ... już inke próbowałam, riccore, caro i nic!!! to jest nawyk!!!!
Dzień bez kawy dniem straconym i w dodatku z bólem głowy przynajmniej dla mnie. Też uwielbiam i nie zamierzam z niej rezygnować lepsze to niż papierosy czy inne używki
Stary 2008-07-15, 20:23   #291
martucha84
Zakorzenienie

ja mam tak z herbata... odpowiednia ilosc cukru cytryny.. mrr codziennie muszewypic taka jedna dopieszczona.. a nie na syzbko przy jedzieniu.. i do tego ciachoo uwielbiam delicje bezy wafelki wsyztko
Stary 2008-07-15, 20:24   #292
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
ja pije 1 kawusie na tydzien
Stary 2008-07-15, 20:25   #293
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 20:26   #294
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja tylko jak jest niskie cisnienie bo ja jestem niskocisnieniowiec
Stary 2008-07-15, 20:26   #295
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ja pije 1 kawusie na tydzien
jedna kawa na tydzień...oj nie przeżyła bym i lubiałam także zajadać jakieś ciacho do kawy... ale musiałam się oduczyć, bo nie chce wymieniać całej szafy

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2008-07-15, 20:27   #296
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
a coz to za cisza?
Dziewczyny pewnie szaleją z pokrzywami
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 20:30   #297
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja kocham rumianek tak samo jak i mięte. mniami

a ja dzis kupiłam sobie kratę piwa wracając ze spacerku. Haineken tylko za 7 euro (24 sztuki) ledwo dotachałam z siostra TZ do domku hehe

a mój współlokator (TZ) niedlugo wraca do domku z pracy wiec siedze w oknie z laptopem i czekam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-15, 20:33   #298
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 20:35   #299
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
jedna kawa na tydzień...oj nie przeżyła bym i lubiałam także zajadać jakieś ciacho do kawy... ale musiałam się oduczyć, bo nie chce wymieniać całej szafy
hehehe ja do kawy tez zajadam jakies ciasto albo ciastka
Cytat:
ja kocham rumianek tak samo jak i mięte. mniami

a ja dzis kupiłam sobie kratę piwa wracając ze spacerku. Haineken tylko za 7 euro (24 sztuki) ledwo dotachałam z siostra TZ do domku hehe

a mój współlokator (TZ) niedlugo wraca do domku z pracy wiec siedze w oknie z laptopem i czekam
ale tanie to piwoo...szok...

ja tez kocham miete i rumianek mmmm

teraz rumiankiem przemywam oczy kotkowi bo mu ropieja...ale kurcze przemywam 2 dzien i nie ma poprawy
Stary 2008-07-15, 20:38   #300
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
hmmmm jako rytuał chyba-odpowiednia ilość kawy, mleka, miodu jak jest inaczej to mi nie smakuje hehe
Ja też lubię kawkę, może nie piję jej codziennie, ale co drugi dzień,tylko,że ja robię sobie taką mieszankę kawa rozpuszczalna,kawa cappuccino, mleko, no i oczywiście cukier, bo ja się nie odchudzam Mniam,mniam
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości