![]() |
#2491 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
ponawiam ![]() i jak macie to jeszcze cos o tym ze jest chlopak któremu niewystracza jedna dziewczyna... ;-/
#2492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam twoje opisy ![]() ![]() Tylko przyjaciele, przypomniała sobie rozczarowana. Kochasz mnie? Tak? To dlaczego mnie zdradzałeś? Przepraszam, że nie jestem dla ciebie wystarczająco idealna. Nie, stwierdziła. On będzie jej łamał serce wciąż na nowo, to nieuniknione. Dlaczego miałaby się na to zgadzać? (za długie na opis, ale spodobało mi się)
![]() |
#2493 |
Zadomowienie
|
Wymyśliłam
![]() <tam gdzie leczą z bólu ciał> ; <Nie mój pokój i nie moje łóżko> ; <Widzę same białe fartuchy ostatnio ![]() I inne: -Gdziekolwiek, cokolwiek lecz nie z kimkolwiek.. -Poproszę o szczerość z Twojej strony - Żyję w moim wyimaginowanym świecie. -Na jakiś czas obowiązuje zakaz wstępu do mojego serca. -Zagrajmy w otwarte karty, niech prawda wyjdzie na jaw.
#2494 | |
BAN stały
|
Cytat:
ooo matko kobietoooo ![]() Trafiłas ze wszystkim w 10 I nawet opisy jakby specjalnie dla mnie... Jak dostaniesz powera po piwku to wymysl coś jeszcze...szczególnie te o tym szpitalu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Rozeznanie
|
Owocowe dni niestosownych uniesień
Przedostałam się w parszywy czas pewność ze My. Czas poplątał kroki Ma zielone oczy Tak samo jak ty To ja, ta sama Od tylu lat, tak.. Czekam. w najdalszym z krańców rzeczy... I w ciszy, tak wielkiej że nie znajdziesz w niej najmniejszej kropli zatopionej w ustach W powietrzu na szczytach mojej wyobraźni, w poświacie stu księżyców. czas globalnej niepogody.
It always seems impossible until it is done. ![]() Edytowane przez Michalinka89 Czas edycji: 2008-07-15 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
xoxo
|
Cytat:
![]() gorące słońce, zimne piwo, rozgrzany piach i szał nagich ciał. ciałko opalam i stópki w morzu moczę rozpalone ciało od słońca mocze w bałtyku plaża, morze i ahhh te męskie ciała ;D Nad Bałtykiem o to chodzi słońce grzeje piwo chłodzi ;D Mam nadzieję, że się jakiś spodoba ![]()
![]() |
#2497 | |
xoxo
|
Cytat:
znowu uciec chce gdzie nikt nie znajdzie mnie. don't tell me - nie mów do mnie.
![]() |
#2498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
coco jambo i do przodu ![]() ![]() i takie jeszcze... tam gdzie nie sięga wzrok rodziców XD morska woda i zabawa ![]() jagodzianki truskawkowe ;P zimne piwoo i lody bambino ;D nad morzem ![]()
![]() |
#2499 |
Zakorzenienie
|
Ah dawno nie pisałam. Śliczne opisy, ale nicki widze nowe.
Takie różnotematyczne. `widzę Cię każdego wieczoru gdy zamykam oczy` `bo ty. bo z tobą jest najpiękniej.` `latoo ! deszcz, wiatr i puste serce` `niechciana miłość` `i nigdy więcej nie zmuszaj mnie do uśmiechu` `czy przetrwa próbę czasu miłość nasza ?` `Kocham twe dłonie tylko one dotykają w ten sposób hrr.` `jesteś najcenniejszym diamentem w mej szkatułce`
#2500 |
Wtajemniczenie
|
jeśli nawet przyznam się czy uwierzysz...chyba nie
Ty też jakoś milczysz...a to już nie była zwykła przyjaźń a może masz już kogoś i zwyczajnie się nie liczę Nawet nie wiem gdzie jesteś? I czy jesteś teraz z kimś? Chciałabym zamknąć oczy i powiedzieć że Ciebie tam nie ma Wiem, a zresztą, po co się tłumaczyć, miłości wytłumaczyć się nie da Moja papierowa miłość na kartkach pamiętnika Gdybym mogła być tą, której powiesz "Teraz wiem, że to jest to" Jak się kogoś bardzo kocha to za wszelką cenę stara się go zrozumieć Wciąż mam nadzieję, że czasem myślisz o mnie jeszcze Odejdź...i tak będę za Tobą tęsknić I teraz nie wiem czy robię to bardziej na złość Tobie czy sobie Stracone zaufanie trudno jest odbudować |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Raczkowanie
|
Ania89pc, Andriotti jesteście Boskie!!! Dziękuje
![]() i cUś ode mnie . (; M y? Skąd wziąłeś to słowo? Mam to gdzieś, gdy nie ma cię.! Jak faceci to robią, ze w niewielu słowach umieją tak...zaczarować?:P mieć najwaznieejszą rzecz na świecie, ale jej nie posiadać. Gdzie ci mężczyźni? Mmmm... prawdziwi tacy ;P BRAK CZASU na cokolwiek. Upadała długo, teraz wstaje lekko, nie dla ciebieeee Pozytywne i negatywne myśli w równowadze. Ale tak, żeby już ani razy, żeby już więcej za nic "A latem znów zakocham się w niewłaściwym facecie" ![]() "Kalosze, peleryny i mgły" ![]() Spacer na deszczu?? A może herbata i kapcie...?
![]() |
#2502 |
Raczkowanie
|
Plotkaraaa & Michalinka dziękuję. ;*
'wiem, że trudno uwierzyć, jak łatwo stać się tylko wspomnieniem . ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Zakorzenienie
|
Uciekam, uciekam przed wszystkim tym, co myślę..
Przeklinam każdy dzień, w którym Cię widzę.. Patrzysz w moją twarz.. Tyle stało się, a tak mało mnie znasz! Niepewność, niepewność, wirując razem tak blisko.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
xoxo
|
Moje ziomki to alkoholicy dilerzy i ćpuny
kilku takich już buduje sobie trumny to oni w rękach jointy wóda, gin i tonic Wiesz świat jest inny dziś I lubię na ciebie patrzeć jak jesteś uśmiechnięta jeszcze lufę jeszcze flaszkę jeszcze musze patrzę na nią Jeszcze drinka jeszcze kufel od melanży do melanży tutaj tak każdy wódka tekla w tej branży druga setka tekla jest zawsze kur.wa przestań mieliśmy być pozwani Ja człowiek bez twarzy, już nikt mnie nie namierza I choć dni się dłużą ja ciągle jestem zwykły patrze za okno typek jara zioło z butli to my niechciani nielubiani i bezczelni i mówie żeby nie robił z siebie większego idioty niż jest Tutaj codziennie uczę się, że nie ma uczuć jest tylko hajs, seks, hajs i trochę brudu pier.dolą coś o lojalności skur.wysyny nawet nie chce mi się im pluć w oczy, bo szkoda mi śliny Tańcz, gdy w klubie błyszczy ultrafiolet widać po oczach, że kochasz czasem tracić kontrolę Szukam złej dziewczynki nie cnotki nie wydymki, prawdziwej maszynki Mam fetysz na twój kolczyk i na twoje stopy Czujesz zęby na udach, moją ślinę na sutkach Twe paznokcie kradną cześć mojego naskórka mój język na twej szyi jest szybszy niż twój puls
#2505 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
~ Serce mam złamane.I co z tego mam?Nieprzespaną noc,niekończący dzień... [cytat z Magdy M] Jeszcze będzie dobrze, trzymaj się... ![]() trochę ode mnie: ~nie damy się pogodzić na dłużej niż dwa serca. ![]() ~Dziś nic mi się nie chce. I serce mnie pobolewa. ![]() ~A wiara taka młodzieńcza, że można przenosić góry! ![]() ~w marchewkowym stanie jest najlepiej mi ![]() ~Wpadnij Pan choć na pół papierosa,na uśmiech,słowo,brzęknięcie ,szept |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Przyczajenie
|
Mam prozbe potrzebuje opisy do takiej sytuacji, ze gosciu zrobil mi nadzieje, ze bedzie cos wiecej miedzy nami....A tak naprawde mu chodzi tylko o przygode i chwile zapomnienia... ;/
#2507 |
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim za pomoc. .<3333. <3 kocham was, normalnie. ;*
A teraz mam następną prośbę.. Może coś o tym, że mam niesamowity humor i że szykuje sie niezła biba. i że jest dobrze? . optymistycznie . ;d może xChanelx i inne. ? Uwielbiam x100 ! <3 ;* poza zasięgiem.
jesteśmy jak księżyc! tak jak on mamy swoje fazy! .sick sad little world. / chory, smutny, mały świat.
#2508 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dziekuje ![]() A jakby ktoś coś jeszcze miał to będę wdzieczna Jestem zakochana, ale Ciebie to nie obchodzi... Miłość, seks, samotność Głupia miłość pełna grzechu
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
xoxo
|
Cytat:
Zwariowały by sprzety przy badaniu alkomatem ;D |imprezaa Czuję się dobrze i je.bie mnie jaka jest pogoda, która godzina i jaki dzień tygodnia. Przyszła do mnie beztroska. Rozsiadła się na kanapie i ogląda telewizję. chodziłam po mieście w różowych okularach. Świat był piękny. Tak słodko, tak niewinnie, tak już nie raz było ;D Oprócz błekitnego nieba... nic mi dzisiaj nie potrzeba... zachwycam się chwilami jak dobrymi produkcjami. Gdzieś gdzie powietrze ma słodszy smak. "Nie umiesz szczęścia zauważyć ? może za wysoko patrzysz..." Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz ...samo z siebie przyszło. zapukało. weszło. i jest ze mną. szczęście ..^^...WeSołO Mi ..^^... KoKo JaMbO I Do PrzOdU LecIMy ![]() Zaczaruje Twój Świat...Dodam mu Kilka Nowych Barw... Śpiewam, tańczę i jem pomarańcze ;p
![]() |
#2510 |
Raczkowanie
|
~~ I stanie się tak, że któregoś dnia...
~~ Oczy... to w nich odbijają się myśli, uczucia... ~~ bo to co nas spotyka przychodzi spoza nas ~~ gdy nadwrażliwość jest jak bilet w jedną stronę stąd... ~~ na samym dnie, pomiędzy niebem, a piekłem, nie wiem gdzie spotkamy się ~~ Puste miejsce po nieskończoności ... ~~ uratować w każdym z nas co się da ... Może komuś się coś spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Raczkowanie
|
..kOlorowe koszmarki. ! Ja już Cię nie chcę... czary mary.. ZNIKAJ! Kochasz mnie? Tak! A dlaczego? Bo zdechł mi pies.. ..będę o siebie dbać.. bo wolno mi tylko o siebie..! .głupotą jest życie, którego początku nie pamiętamy,a końca nie znamy.
![]() |
#2512 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a macie jakieś opisy o tym, że mój ukochany zwierzak(kot) nie żyje?
![]() Będę wdzięczna za opisy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
może...: Iskrzyło, iskrzyło.. i nie powiesz, ze tylko ja to czułam.. Chciałam Ci tylko wskazać drogę stąd do słońca.. Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami... Budujesz i rozwalasz.. Znów coś się stało, coś błysnęło.. i zgasło... a ja myślałam, ze to początek.. Nieszczere obietnice wciąż dawały mi nadzieje.. Dlaczego? Może cos sie przyda... Buziaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny. Jest sprawa.
![]() ![]() Złośliwi mówili na nią piękna. Muszę zebrać myśli. Udowodnię, że można lepiej.! Ja i Ty. Na stole w barze. <3 Czujesz smak życia.? ![]() Horyzont tak nisko dłonią przesącza ciszę.
![]() |
#2515 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() _____________ " Ma krótkie i szalone linie papilarne ..." `Są miejsca w których grzech spaceruje chodnikami.
![]() |
#2516 |
xoxo
|
ej, ej, ej, ej nie szalej
Nieprzespane noce, seks, urwane filmy, rap, rap Lecz jak chcesz rozśmieszyć Boga, powiedz mu o swoich planach Ten uśmiech w którym tonę jest mój, lecz jakiś obcy Ból budzi ze snu, to koniec fantazji Przetrzyj oczy bez słów rozdwojonej jaźni Ile razy zaczynam zaciskam zęby By znów czuć się pusty, wyprany i zmięty Bezsilny po raz setny, w kawałkach, w proszku Dobre momenty jak fotografie zachowuje w swej pamięci jak w starej szafie. Lubię gdy patrzysz jak patrzę. Jutro mówię na na na nara Kocham cię pomimo innych myśli Kocham cię pomimo ze to wyścig
#2517 |
Raczkowanie
|
szczęście zasypia spokojnie w ramionach ukołysane.
lekkość bytu. iskry w spojrzeniach. Budzą się dreszcze zachwytu. w ręce trzymam kawałek ciepłego wspomnienia.. Nie chcę całego świata...Po prostu bądź... Porozmawiaj ze mną...znów. maluję Ci słowo "kocham"... pokój przesiąknięty smutkiem. Nieważna jest odległość- ona nic nie zmienia. Nierozsądnie jest kierować się zawsze tylko rozsądkiem...
#2518 |
Rozeznanie
|
Ich spojrzenia spotkały się.Ukryty głęboko w podświadomości impuls wstrząsnął umysłem
Mnie się to wszystko powoli układa. W środku. Dawkujesz mi siebie codziennie o uśmiech więcej. Mocniej czuję serce i każdy twój smak. a ty zaczaruj mnie, a ty mi zawróć w głowie.. - Opowiesz mi bajkę na dobranoc? - Kocham Cię.
It always seems impossible until it is done. ![]() Edytowane przez Michalinka89 Czas edycji: 2008-07-16 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Rozeznanie
|
~ Stowarzyszenie kobiet kochających nieodpowiednich mężczyzn i herbatę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ________ `migają światła i wirują pokoje `Boję się postawić krok jakbym stał na balkonie `I myślę, że chyba nic się nie stało |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.