![]() |
#721 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 9
Cytat:
Nie wiem co Ci tatusiowie maja w głowach, ale jak byliśmy na wózkach to on do różowego podszedł, pomacal i powiedział że fajny 😂 i z pewnością starszej córce by się spodobał 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Czas odespać wczorajszą noc ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Blaira- pięknie 😍
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Rybcia śpij dobrze. 😗 A ja jem loda...Ale mi dobrze 😂
#724 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
20180320_192106.jpg Tu może nie wyglądają 😂, ale tak wygląda blaszka muffin z 3-letnią pomocnicą, która sama chce nakładać ciasto do foremek i dokładać wiśnie (już nie chciało mi się osączyć z żelu dlatego powypływał), a później jeszcze trzeba przecież przykryć ciastem i zamieszać 😂 jutro blaszke będę czyścić. Ale ile radości córka przy tym miała 😍 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() RYBCIA dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() POLASIA babeczki wyglądają pysznie! ![]() AMARELA? ![]() EDIT: BLAIRA jeszcze jakoś Twój post mi umknął... Dziękuję bardzo ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez skorpio87 Czas edycji: 2018-03-20 o 22:07 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Konto usunięte
|
Wszyscy śpią 😍
Mam nadzieję, że śpicie i nic nikogo nie boli dziś. Rumians już chyba z nerwów nie zaśnie, od dwóch godzin jestem wyspana jak szczygiełek. Najchętniej bym wstała i coś posprzątała, ale huk niewskazany. Poproszę mocne kciuki o 8 dla gałganiska 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8233001 1]Wszyscy śpią 😍
Mam nadzieję, że śpicie i nic nikogo nie boli dziś. Rumians już chyba z nerwów nie zaśnie, od dwóch godzin jestem wyspana jak szczygiełek. Najchętniej bym wstała i coś posprzątała, ale huk niewskazany. Poproszę mocne kciuki o 8 dla gałganiska 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() Groszek, nalesnikona dla Was również ![]() Blaira super wyszło z chmurkami. Dzień dobry ![]()
#732 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My wlasnie gdybysmy nakleili tak na zmiane w poziomych rzedach kolory byloby idealnie a przez to, ze lecielismy poziomo raz niebieskie raz biale to ostatni dolny rzad wyszedl mieszany, ale i tak jestem zadowolona 😀 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Grosia, Nalesnikona ![]() Rumians, dla Ciebie i malej galganicy rowniez ![]() Nie zwiekszylam w koncu wczoraj insuliny (choc nie ma czym sie chwalic, bo juz drugi dzien 30j wzielam...), ale od nie pamietam jakiego czasu dzis ujrzalam cukier ponizej 90. Takze humorek na razie dopisuje -86 na glukometrze 😎 Dodam, ze przeciez jadlam wczoraj drozdzowki a po normalnej kolacji mialam 145... Nie probuje nawet tego zrozumiec. Znajac zycie okaze sie, ze to zwykly przypadek i jutro znow bede miala za wysoki wynik 😂 Sent from my LG-H340n using Wizaz Forum mobile app Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-03-21 o 05:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Majowki chyba dzis maja dzien spiocha
![]() Kciuki za galganice mialy byc o 8 a wy spicie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Wtajemniczenie
|
Sollina, gratuluję udanej wizyty : )
Mirabilka, porozmawiaj z małą jak matką z córką, że ma wytrzymać jeszcze trochę bo świat, na który się pcha nie jest czasem taki kolorowy, a w Twoim brzuchu jest ciepło i bezpiecznie : ) Skorpio, **ujowo ale stabilnie ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty! Śniło mi się karmienie piersią........ kotów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Nat, moj maz ostatnio mowil ze mu sie koty snily i tak duzo ich bylo. Przez chwile pomyslalam, ze moze podczytuje nasz watek, bo co jakis czas sie tu koty przewijaja 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Piękne
![]() U mnie dziś teściowa się zawaliła na głowę o.6.30, uprzedziła, ale nie zmienia to faktu, że zamęczy mnie gadaniem, a co najgorsze - będę mieć tyły na wizażu! ![]() Cytat:
![]() ![]() Oby jutro przypadek się powtórzył! ![]() Groszku, Nalesnikona, Rumianku wielkie kciuki za wizyty ![]() Moze dziś sie ujawni małego Naleśniczka płeć? ![]() Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Wtajemniczenie
|
Phi zniknęło co napisałam 🙈
Groszek, Naleśnikona, Rumians kciuki za dzisiejsze wizyty ✊✊ Stokrotka super że pomimo drożdżówek na kolacje, dziś cukier wręcz idealny 👍 Ja się jeszcze kładę spać, nabrać sił na kartony ciuszków 😎 |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My musimy zajechac do mojej, bo juz dzwonila, ze byla w sobote w miescie i upolowala kilka rzeczy dla Adasia w ciuchu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kotów?!?!?! ![]() Odpisałam Malince na podobne pytanie w #653: właśnie przez tą macicę jednorożną, dziecku kończy się miejsce po prostu...😞i dziecko będzie rosło a macica już dalej nie da rady i od zawsze wiedziałam, że do tp ciąży nie mam szans donosić, tym bardziej pierwszej... Może przy drugiej będzie istniała taka szansa, bo macica będzie już rozciągnięta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- To Twoja teściowa przynajmniej się interesuje i coś ma dla wnuka, a moja tylko sobie przyjechała pogadać, żebym jej na necie coś pozamawiała... i przeczekać do takiej godziny, żeby sobie mogła pojechać do kuzynki. A tak rano bo się zabrała z teściem po drodze do pracy... teraz zarządziłam spanie ![]() ![]() ![]() Śmiać mi się chciało jak ostatnio była, bo wcześniej jak powiedziałam, że nie będę prasować ubranek to tak żarliwie sie oferowała, że jak wypiorę to Ją wołać, a wtedy cała suszarka stała to się nawet nie zajknęła ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam dzis jechac na pobranie krwi, ale przelozylam to na jutro ![]() Slonce wychodzi, na termometrze -2. Domima jak tam sprawy zolodkowo-dwojkowe? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozumiem. Wydaje mi się, że mój mąż z takich samych przyczyn był wcześniakiem (ważył 1,5kg). Teściowa nie umiała mi tak ładnie wytłumaczyć jak Ty, ale mówiła coś o macicy, która już nie mogła rosnąć podczas gdy dziecko jeszcze by "chciało" i właśnie tak jak mówisz, robiło się po prostu za ciasno. No nic, najważniejsze, że jesteś pod kontrolą, na pewno wszystko skończy się dobrze : ) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Rumianku - ![]() ![]() ![]() Groszku, Naleśniczku - kciuki za Wasze wizyty ❤️ ![]() Stokrotka, Blaira - ślicznie te chmurki wyszły ![]() ![]() Polasia - super z tym piekarnikiem - teraz przynajmniej nie musisz robić selekcji przepisów ![]() ![]() Amarela - gdzie jesteś Kobitko ? Wszystko ok ? Niud - odezwij się w końcu do nas ![]() Miłego dnia Dziewczęta ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
Karmienie piersią ... kotów ... Buahahahahaha ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
Trochę wcześnie na wizytę - moja to by na bank pocałowała klamkę 🤣 No ale nasze relacje są nieco jakby to ładnie nazwać ... ozięble ... ![]() No te tyły na wizażu są najgorsze - nie można dopuścić do takiej sytuacji oj nie nie ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Dzień porodu mi się śnił!! Brzuch podczas gotowania zaczął mi się obniżać i dziwnie mi mokro było, tam na dole ![]() ![]() Zaczęłam tańczyć żeby wywołać skurcze i tżt wiózł mnie do szpitala (a mamy szpital blisko w rzeczywistości...) ![]() ![]() A pozniej mi się śniło,że dostałam @ i nie wiedziałam co robić ![]() ![]() Polasia piękne babeczki zrobilas ![]() Rumianku nieswiadomie o 8 trzymałam na pewno kciuki za gałganisko ![]() Stokrotka kaszel trochę odpuścił, dał mi pospać, słonko świeci - humor na pluuus dziękuję,że pytasz ![]() Nat co za sen ![]() ![]() Nadrobione ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie tez słoneczko za oknem ☀️☀️☀️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
Groszek, naleśnikona kciuki za wizyty zaciśnięte.
Witam się z rana, ale dla mnie to jak południe, bo zazwyczaj wstaję ok 5.30 a dzisiaj o 8.00 ![]() ![]() Boli mnie głowa i zaatakowało mi zatoki😢 |
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.