GANG spod topiku dla starajacych sie - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-15, 21:14   #1081
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ala pochwaliłaś sie to teraz TY wklejaj zdjecia ze ślubu

fotki są na NK a teraz zmykam spać, strasznie zmęczona się czuję a jutro rano trza wstać dobranoc dziewczyny

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 21:15   #1082
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
fotki są na NK a teraz zmykam spać, strasznie zmęczona się czuję a jutro rano trza wstać dobranoc dziewczyny
mało mało
no dobranoc

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 21:21   #1083
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
a mnie się podoba

Cytat:
TŻ zabrał mnie na pizzę i coś mi teraz niedobrze.
może to przejedzenie a może nie...

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
dzisiaj mi przysłali ksiazke Zwierzenia Kurytzany-wiec mam co czytac
Ciekawy tytuł

Cytat:
Zuzia, boska z Ciebie panna młoda!! ja lubię upięte włosy, zwłaszcza do sukni ślubnej (sama też miałam upięte).

Cytat:
Bardzo ładne masz fotki ze ślubu
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 21:25   #1084
domi7ks
Zakorzenienie

Napisałam do Zanki wiadomośc, była jeszce dośc długo na wizazu, ale mi nie odpisała. I teraz zniknęła

Stary 2008-07-15, 21:34   #1085
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Napisałam do Zanki wiadomośc, była jeszce dośc długo na wizazu, ale mi nie odpisała. I teraz zniknęła

Ja odpowiedziałam jej w wątku starankowym. Cos nam Zanka posmutniaa, tylko czemu?

Idę jeść druga kolację, mam wilczy apetyt dzisiaj

Dobranoc
Stary 2008-07-15, 21:37   #1086
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja odpowiedziałam jej w wątku starankowym. Cos nam Zanka posmutniaa, tylko czemu?
Idę jeść druga kolację, mam wilczy apetyt dzisiaj

Dobranoc

paaa

Stary 2008-07-15, 22:05   #1087
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Hej dziewczeta odezwijcie sie
Bardzo dziekuje za reklame naszego watku Mischoko
WSZYSTKIE CI CHYBA ... "DZIĘKUJEMY".

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
To znaczy ze zle zrobilam ? Jesli tak przepraszam Ja naprawde uwielbiam oba te watki i co zrobic ze dziewczyny ktore lubie sa i tu i tu jak mam to podzielic Bo ja lubie i Kasie i Zuzie a co zrobic ze na osobnych watkach?
A JA POWIEM SZCZERZE CO MYŚLĘ MISCHOKO ZROBIŁAŚ NAM WSZYTSKIM ŚWINSTWO I TYLE. TO KOGO TY LUBISZ TWÓJ BIZNES - MY NIE MUSIMY LUBIĆ TYCH SAMYCH OSÓB!!! Nie uważasz, że z jakichś powodów odeszłyśmy z tamtego wątku? Wystarczyło pomyśleć! Jestem na ciebie wściekła i myślę że nie tylko ja!

Cytat:
Nie nie tylko dla zaproszonych dla wszystkich co sie staraja juz jakis czas wiec i dlla ciebie
Jest sporo dziewczat ktore nie byly na 2008 to nie regola
Rozgosc sie jak chcesz
Ze starczek sie wynioslysmy bo za duzo dla nas gadania o tematach i objawach bylo i ciaglego witania dwoch kresek po miesiacu staran to nie dla wszystkich jest zdrowe
Fakt ze reklama nam niepotrzebna byla hihihi a pisze ja rowniez na kilku watkach i na roznych stronach internetowych mam wiele kolezanek ktore lubie jak pewnie kazda z nas
Co sie stalo to sie nie odstanie prosba jedna o nie catowanie moich wypowiedzi na innych watkach to niemile dla mnie Mysle ze zadna z nas by nie chciala czytac swoich wypowiedzi zacytowanych gdzie indziej
Zebym nie zobaczyla zanki to bym sie nie domyslila bo nie czytam 2008 hehe spoko jest
slicznosci do schrupania
Kasiu, nie tłumacz się zwiałyśmy bo miałyśmy powody, cytowanie wypowiedzi Twoich czy innych osób jest wredne!
Dziewczyny dopiero to wszystko czytam i szczerze powiem trafia mnie jasny szlag!!!
I tyle.

Edytowane przez gabriellao0
Czas edycji: 2008-07-15 o 22:28
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-15, 22:36   #1088
gabriellao0
Zakorzenienie

wiecie co wlazłam i poczytałam!!!
wyszło na to że z nas wredne suki co to sie czują elitą! nie poinformowałyśmy wszytskich, ze odchodzimy! podczytujemy stary wątek! stek bzur i durnych uwag na nasz temat!
jeszcze raz dzięki mischoko, sądze że nikomu nie zrobiłaś dobrze
na takie zachowanie jest tylko jedno zdanie "chciałaś dobrze a wyszło jak zwykle"!
Stary 2008-07-16, 06:23   #1089
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
może to przejedzenie a może nie...
przejedzenie na 100 %, gdzie taką dużą pizzę około 20tej jeść
@ dalej nie ma
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 06:43   #1090
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde muszę sie wyżalić, stwierdziłam że nie mam nikogo oprócz rodziny, praktycznie żadnych koleżanek z którymi mogłabym sie omówić na kawę, nie wiem czy mnie zrozumiecie...ale to jest dołujące

Edit: o co chodzi z jakaś listą ?
Wiesz ja ci napisze takod serca kolezanki dobrze miec _NA NECIE je z doswiadczenia wiem ze moje kolezanki sa bo sa te live ale zadna nie zasluguje na zaufanie i wyplakanie sie w rekaw a na wizarzu chce placze chce przeklne i jesli nie wszystkie to przynajmniej kilka z was mnie zrozumie . Nie martw sie masz nas zawsze mozesz pomarudzic albo posmiac
Moze kiedys sie zdarzy ze sie live spotkamy

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Poszłam do pracy żeby się dowiedzieć czy jutro będzie lekarz żebym mogła podpisać umowę itd....A oni wogóle wielce obrażeni, że ja na L4 poszłam (a L4 nie wzięłam ze względu na ciążę tylko na ten mój pęcherz dostałam).Powiedzieli mi, że jak jutro pojadę podpisać umowę to nie wiadomo z jaką datą ja później dostanę bo ostatnio facet czekał ponad miesiąc (taka firma i to akurat jest możliwe) i, że musiałabym przepracować w sumie jeszcze ponad 2,5 miesiąca i oni nie wiedzą czy ja dam radę itd....Wkur***** się i zaczęłam się zastanawiać czy wogóle jechać jutro podpisywać tą umowę.Bo narazie jestem na umowie zleceniu na czas nieokreślony.Jak wróciłam do domu zaczęłam"grzebać" w internecie i okazało się, że na zasiłku chorobowym, który po miesiącu L4 płaci ZUS stracę na tym jakieś 150 zł miesięcznie.Ale nie będę się nikogo prosić ani nic z tych rzeczy.Mówię, Wam jaka jestem zła....
Ja niestety na tym sie nie znam ale moim zdaniem zadzwon gdzies gdzies kurcze nie wiem gdze i spytaj dokladnie u nsas to sie rzecznik praw pracownika nazywa a w POlsce nie mam pojecia bo cholender od 10 lat nie mam przyjemnosci

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
o rany !!!!!!!!!!! jestem na watku!!!??? normalnie w szoku jewstem bo od dwóch dni mam jakies problemy czasami tylko cos przeczytam a odpisac juz nie daje rady bo sie wyłacza!!! zobaczymy teraz ;p
HURA!!!!! Dawaj foteczke szybciutko Widzialas moja hihi ale sobie fryzjerka mi na glowce poszalala

Golabki zostaly dwa
Romantyczny wieczor zaczal sie w lozku jak usypialismy Maxia i.............ja poszlym razem z synem spac a tata wyprowadzil sie do pokoju obokhihi nawet ataku nocnego nie przypuscil wiec chyba cos doterlo do groszka zwanego mozgiem ##Ziuziuna fajne ciuszki kurcze musze zaczac na allegro sie ubierac taaa tylko kto mi to wozic bedzie

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 06:51   #1091
olivka_7
Zakorzenienie

Kathi śliczna fryzurka

Kurcze nie zamieściłam jeszcze tych zdjęć bo jak na złość nie mam neta
Nie wiem o co chodzi z tym całym zamieszaniem z wątkiem bo nie było mnie w zasadzie od czwartku tak tylko wpadałam się zameldować

Dobrze że dziś środa i do weekendu niedaleko Szykuje się imprezka.
Tak jak miałam w planach ten miesiąc sobie odpuszczam, luz na maksa.
Fakt tempkę mierzę i teściki owu są ale to tak dla kontroli po clo.
Powiem wam że czuję się bez takiego wyliczania dużo lepiej Naprawdę było mi to potrzebne

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 07:17   #1092
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Kathi śliczna fryzurka

Kurcze nie zamieściłam jeszcze tych zdjęć bo jak na złość nie mam neta
Nie wiem o co chodzi z tym całym zamieszaniem z wątkiem bo nie było mnie w zasadzie od czwartku tak tylko wpadałam się zameldować

Dobrze że dziś środa i do weekendu niedaleko Szykuje się imprezka.
Tak jak miałam w planach ten miesiąc sobie odpuszczam, luz na maksa.
Fakt tempkę mierzę i teściki owu są ale to tak dla kontroli po clo.
Powiem wam że czuję się bez takiego wyliczania dużo lepiej Naprawdę było mi to potrzebne
Nie ma zadnego zamieszania
Suer z esie odstresowalas kochana zobaczysz bedzie jak z bicza albo z dwoch
Laseczki ja zmykam i bede dopiero po poludniu bo ladna pogoda wie korzystac trzeba ale wy piszcie iszcie zebym jak wroce miala co czytac
Buziaczki
Reszta dziewczynek dajcia znac co u was

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 07:21   #1093
olivka_7
Zakorzenienie

No to miłego spacerku Kathi , kurcze ale Ci zazdroszczę ladnej pogody u nas masssakra.
O j pisać będę, bo mam lenia okropnego, nie bardzo chce mi się pracować

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-16, 07:24   #1094
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
WSZYSTKIE CI CHYBA ... "DZIĘKUJEMY".

A JA POWIEM SZCZERZE CO MYŚLĘ MISCHOKO ZROBIŁAŚ NAM WSZYTSKIM ŚWINSTWO I TYLE. TO KOGO TY LUBISZ TWÓJ BIZNES - MY NIE MUSIMY LUBIĆ TYCH SAMYCH OSÓB!!! Nie uważasz, że z jakichś powodów odeszłyśmy z tamtego wątku? Wystarczyło pomyśleć! Jestem na ciebie wściekła i myślę że nie tylko ja!

Kasiu, nie tłumacz się zwiałyśmy bo miałyśmy powody, cytowanie wypowiedzi Twoich czy innych osób jest wredne!
Dziewczyny dopiero to wszystko czytam i szczerze powiem trafia mnie jasny szlag!!!
I tyle.
Cytat:
wiecie co wlazłam i poczytałam!!!
wyszło na to że z nas wredne suki co to sie czują elitą! nie poinformowałyśmy wszytskich, ze odchodzimy! podczytujemy stary wątek! stek bzur i durnych uwag na nasz temat!
jeszcze raz dzięki mischoko, sądze że nikomu nie zrobiłaś dobrze
na takie zachowanie jest tylko jedno zdanie "chciałaś dobrze a wyszło jak zwykle"!
Gabi ja nie wiem jak tak można
Jeśli masz jakieś uwagi do mischoko to mogłaś jej PW napisać, a nie tu tak wszystkie żale wylewać, to tylko moje zdanie.
I zapewne średnio zadowolona jesteś z mojej obecności...trudno...bo nawet sie nie przywitałaś, na PW na nk tez nie odpowiedziałaś, tak bez powodu usunełas mnie listy znajomych jakbym była najwiekszym intruzem, potem odkryłam ten wątek, jeśli masz jakieś uwagi to napisz PW.
I rozumiem że jesli chodzi o lubienie tych samych osób chodzi o mnie, kurcze co ja takiego zrobiłam do Was mogę mieć pretensje że nikt mnie nie poinformował ale nie mam.

Cytat:
przejedzenie na 100 %, gdzie taką dużą pizzę około 20tej jeść
@ dalej nie ma
Oby @ nie przyszła przez kolejny rok kurka rób test, bo ja coś czuje że tu mamusie mamy. A ja pizze to jadam zawsze ok 22 i nigdy nic mi nie jest, familijną na pół z tż

Cytat:
Wiesz ja ci napisze takod serca kolezanki dobrze miec _NA NECIE je z doswiadczenia wiem ze moje kolezanki sa bo sa te live ale zadna nie zasluguje na zaufanie i wyplakanie sie w rekaw a na wizarzu chce placze chce przeklne i jesli nie wszystkie to przynajmniej kilka z was mnie zrozumie . Nie martw sie masz nas zawsze mozesz pomarudzic albo posmiac
Moze kiedys sie zdarzy ze sie live spotkamy
Te z netu tez nie zawsze sie sprawdzają, ale mam ich dużo i jesli mam problem zawsze coś doradzą, moze nie na forum ale przez gg

Wstałam, boli mnie brzuch i zaraz spadam do roboty. A pogoda średnia.
Stary 2008-07-16, 07:51   #1095
gabriellao0
Zakorzenienie

Zuziu
napisałam do Mischoko na forum, bo wiem, że nie jedna miała na to chęć a tego nie zrobiła. Napisałam NA FORUM BO ONA O NAS TEŻ NA INNYM FORUM NAPISAŁA. Czytałam te bzdury pod tytułem: stary wątek dla nowych a dla starych nowy! I czytałam, że niby żeśmy Mischoko pogoniły itd.
Jak mnie coś wkurza to piszę i akurat wybacz Tobie tłumaczyć się z tego nie muszę.

A prywatne wiadomości wysyłam do ludzi których szanuję i lubię.

Co do nkl, to skoro czytałaś nasz wątek dokładnie to powinnaś doczytać, że napisałam wyraźnie, iż usunęłam wszystkie "koleżanki" ze starego wątku, bo co to za znajomy jak ja się zastanawiam "kto to jest"? Nie mam nic przeciw Twojej obecności tutaj- miejsce publiczne, ale mam żal a raczej jestem zła na Mischoko, bo tak jak pisałam z jakiegoś powodu odeszłyśmy ze starego wątku i gdyby pomyślała ciut, nie byłoby tego rodzaju "kłopotów". Nie może jedna osoba decydować za resztę bez ich zgody!
Tyle.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 08:00   #1096
olivka_7
Zakorzenienie

Niestety ale Gabi ma rację

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-16, 08:11   #1097
gabriellao0
Zakorzenienie

Olivka

Dziewczynki
rozmawiałam wczoraj z jedną Panią, co jej kuzynka jest gin. Wiecie, że powiedziała mi, że wszyscy gin. odradzają używanie tamponów?
Jej stwierdzenie było proste
"od tego można się nabawić niedrożności jajowodów, bo to co ma z Ciebie wylecieć, wylecieć powinno, a nie gnije w środku kilka godzin"!!! Powiedziała, że wiele grzybic itp. jest przez tampony właśnie bo jakiś kretyn napisał na nich, że można je do 6 godzin spoko nosić, a CZASEM przy szczególnych wypadkach do 12. I że wiele dziewczyn nie wie jaką sobie krzywdę robią;( .

No i ja mam teraz starcha... jeśli to prawda?
Stary 2008-07-16, 08:28   #1098
olivka_7
Zakorzenienie

OMG a ja od wielu lat używam tamponów
może faktycznie w takim razie powinnam mieć to HSG bo mogę mieć zatkane jajowody.
No pięknie mam zaburzenia owulacji a teraz jeszcze brakuje zatkanych jajowodów Idę w pon do gina to mu napomknę o tych tamponach

Tak z innej beczki. Czuję się dziś jakaś taka sierotkowata, włosy związane żadnej konkretnej fryzury, delikatny makijaż- rzadko się mocno maluję. Taka jakaś się sobie wydaję nijaka. Muszę sobie dziś wieczorkiem zrobić wieczór piękności Maseczki, menicure, pedicure, a co tam przykleje sztuczne pazury, na tipsy czasu nie mam to dobre i co Włoski wyprostuje posmaruje się samoopalaczem i powinno być cacy.
Mój mąż się mnie dziś pyta a czemu my się wczoraj nie kochaliśmy przecież powinnaś mieć teraz dni płodne on chyba liczy normalnie ja nie mogę Sprowadziłam go na ziemię , powinnam ale nie mam.A wczoraj to byłam nieznośna, normalnie tak się wściekałam, w sumie z byle powodu- jak szedł na górę to załapał się u mamy na obiad i zjadł go przed moim obiadkiem powiedziałam że od jutra nie gotuję. Paskuda jestem bo mój przecież i tak zjadł, ale w jakieś takie nerwy wpadłam i w ogóle mnie drażnił sam jego widok

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-16, 08:36   #1099
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
"od tego można się nabawić niedrożności jajowodów, bo to co ma z Ciebie wylecieć, wylecieć powinno, a nie gnije w środku kilka godzin"
ot wymyślili teorię - ja w każdym cyklu od x lat używam
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 08:39   #1100
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Szybko do pracy bo na !0 mam ale GABI, ja chciałam to samo napisać, jak bedziemy miłę i udawały że nic sie nie dzieję to znowu tu bedzie masa osób i dziennie po 10 stron do czytania!!! od osób które wcale nas nie obchodzą!!! Rany dzewczyny nie bójcie sie mówic to co czujecie!!! Zaprzeczać samej sobie, jesli tak robicie tez w zyciu porywatnyn to juz wiem dlaczego nietóre czuja sie pomiatane i nie szanowane!!! Trzeba walic prosto z serca co sie czuje w danej chwili!!!
JA TEZ JESTEM ZłA!!!!! i wcale sie nie obraże jak ten watek pozostanie "naszym elitowym watkiem suk" które uciekły od tamtych płytkich wypowiedzi o wszystkim i niczym przed nawałem nowych twarzy!!!

PS. Tylko nie bić
Kasiu a wsłoski widziałą ale czekałąm wczoraj na gosci i .... przyszłi ale teraz jade juz do pracy i stamtąd sie odezwę!!! papapa

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 08:45   #1101
gabriellao0
Zakorzenienie

Olivka
a może Ty jak ja masz owulację i od razu humory . Ja te dwa dni m/w jestem dziesięć razy gorsza niż podczas @
A dnia szarej myszki nienawidzę, czuję się wtedy brzydsza grubsza itd. od najgorszej maszkary na świecie

A co do tamponów to ja mówię co usłyszałam od Pani.
Stary 2008-07-16, 08:48   #1102
olivka_7
Zakorzenienie

Ja też mam dość wciąż nowych osób które upss wpadły albo starają się pierwszy miesiąc i im się udaje. Cieszę się że niektórym się udaje, ale mnie szlag trafia szczerze mówiąc bo to mój 10 cykl i nie mam ochoty czytać codziennie na dzień dobry o kolejnych 10 II kreskach.My się staramy już długo i musimy się nieźle wysilać by o tym nie myśleć a tu ciągle Cię ktoś dołuje i ciągle ktoś kto dopiero co wejdzie na wątek.
Ja tam mogę być suką, wisi mi to

No właśnie mam dzień szarej myszki, szkoda że jestem w pracy bo bym sobie cały dzień piękności zrobiła, może solarkę uda się zaliczyć zamiast samoopalacza. Ale wymyśliłam że wezmę sobie jakiegoś fajnego ciuszka ze sklepu tak żeby mieć coś nowego i zrobię się na bóstwo.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-07-16, 09:12   #1103
gabriellao0
Zakorzenienie

hihiihiiiiii
dobrze że mam Wasze poparcie Dziewczynki, bo bałam się że nikt więcej się nie odezwie

Olivka
a może sexi wdzianko na noc, Mąż doceni jak tak bez "powodu" się dla niego wystroisz a Tobie minie też "szaromyszkowanie"
Stary 2008-07-16, 09:21   #1104
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Olivka

Dziewczynki
rozmawiałam wczoraj z jedną Panią, co jej kuzynka jest gin. Wiecie, że powiedziała mi, że wszyscy gin. odradzają używanie tamponów?
Jej stwierdzenie było proste
"od tego można się nabawić niedrożności jajowodów, bo to co ma z Ciebie wylecieć, wylecieć powinno, a nie gnije w środku kilka godzin"!!! Powiedziała, że wiele grzybic itp. jest przez tampony właśnie bo jakiś kretyn napisał na nich, że można je do 6 godzin spoko nosić, a CZASEM przy szczególnych wypadkach do 12. I że wiele dziewczyn nie wie jaką sobie krzywdę robią;( .

No i ja mam teraz starcha... jeśli to prawda?
Gabi nie wiem jak to jest...nie będę się sprzeczać ale mnie naprzykład tampony zawsze POMAGAłY.mnie zawsze przy okresie bolało krocze....i to strasznie....nie mogłam stać, chodzić, leżeć.Lekarka powiedziała, że to przekrwienie.A jak zakładałam tampon to ból był jakiś taki mniejszy

Co do mojej pracy a w zasadzie umowy doszłam z mężem do wniosku, że ich pier****** w czapkę i zostanę na tym zleceniu.To jest różnica około 150 zł a tylko się będę denerwować.hak im w smak

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 09:24   #1105
aga_1981
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Gabi nie wiem jak to jest...nie będę się sprzeczać ale mnie naprzykład tampony zawsze POMAGAłY.mnie zawsze przy okresie bolało krocze....i to strasznie....nie mogłam stać, chodzić, leżeć.Lekarka powiedziała, że to przekrwienie.A jak zakładałam tampon to ból był jakiś taki mniejszy

Co do mojej pracy a w zasadzie umowy doszłam z mężem do wniosku, że ich pier****** w czapkę i zostanę na tym zleceniu.To jest różnica około 150 zł a tylko się będę denerwować.hak im w smak
Alu ale co z twoim ewentualnym chorobowym, masz odprowadzane składki na to ubezpieczenie jeakby co?
Stary 2008-07-16, 09:27   #1106
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez aga_1981 Pokaż wiadomość
Alu ale co z twoim ewentualnym chorobowym, masz odprowadzane składki na to ubezpieczenie jeakby co?

Tak mam odprowadzane składki na zdrowotny.Gdybym nie miała to i tak bym ten etat podpisałam

Maja

Edytowane przez alkamor
Czas edycji: 2008-07-16 o 10:10
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 09:29   #1107
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Olivka co to sie dzieje solarium poprawia humor mozna isc raz kiedys.Hihi

Ja sie szykuje bo jade na bezrobocie pewnie 2-3h mi zejdzie.
Mi sie ost ciagle snia niemowlaki i to chlopcy.nie wiem czemu ja chce miec dziewczynke nawet imie mam wybrane a tu zawsze chlopiec jest.
Gabi z tymi tamponami to raczej prawde bo tez slyszalam podobna opinie.Ja tampony uzylam moze 2-3 w zyciu.

A wracajac do sporu i drugi watek ( ten ktory byl pierwszy) to tam jest ładny kołchoz tam tyle osob pisze i codziennie ktos nowy sie dodaje.Nie wiem jak mozna to wszystko ogarnac
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 09:35   #1108
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Szybko do pracy bo na !0 mam ale GABI, ja chciałam to samo napisać, jak bedziemy miłę i udawały że nic sie nie dzieję to znowu tu bedzie masa osób i dziennie po 10 stron do czytania!!! od osób które wcale nas nie obchodzą!!! Rany dzewczyny nie bójcie sie mówic to co czujecie!!! Zaprzeczać samej sobie, jesli tak robicie tez w zyciu porywatnyn to juz wiem dlaczego nietóre czuja sie pomiatane i nie szanowane!!! Trzeba walic prosto z serca co sie czuje w danej chwili!!!
JA TEZ JESTEM ZłA!!!!! i wcale sie nie obraże jak ten watek pozostanie "naszym elitowym watkiem suk" które uciekły od tamtych płytkich wypowiedzi o wszystkim i niczym przed nawałem nowych twarzy!!!
miło że nie jestem sama

Cytat:
Ja też mam dość wciąż nowych osób które upss wpadły albo starają się pierwszy miesiąc i im się udaje. Cieszę się że niektórym się udaje, ale mnie szlag trafia szczerze mówiąc bo to mój 10 cykl i nie mam ochoty czytać codziennie na dzień dobry o kolejnych 10 II kreskach.My się staramy już długo i musimy się nieźle wysilać by o tym nie myśleć a tu ciągle Cię ktoś dołuje i ciągle ktoś kto dopiero co wejdzie na wątek.
Ja tam mogę być suką, wisi mi to
.
ja też mogę suczką być a chyba w opini niektórych jestem i tak już
Stary 2008-07-16, 09:38   #1109
tola3804
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki!

Widzę, że rozpętała się kolejna burza, jak mnie nie było.

Gabi! Szczerze mówiąc, wiedziałam, że pojedziesz ostro i powiesz co myślisz. I dokładnie wiedziałam, co powiesz.

Dokładnie wiedziałam, o co Wam chodzi dołączając się do wątku, ale najwyraźniej nie wszystkie dziewczyny to zrozumiały...

Myślę jednak, że Mischoko zrobiło się strasznie przykro. Fakt, zrobiła źle, nie pomyślała, ale jest przecież jedną z nas! I ja sobie nie wyobrażam wątku bez niej...

Domi też chyba nie fajnie robi pisząc do Zanki... ale to tylko moja opinia.

Zuziunię witam! Myślałam, że to był Twój wybór, że do nas nie dołączyłaś...

Madziwnia! Mów żesz szybko, co to za goście byli, bo ciekawość mnie zżera!

Buziaki!
Stary 2008-07-16, 09:42   #1110
domi7ks
Zakorzenienie

Helloł
Troszke się działo od wczoraj. Powiem jedno, że zanim ten wątek założyłysmy z Kathi, to policzyłyśmy, że będzie jakies 6 osób najblizyszch z wątku starego. Mimo ostrch słow Gabi, uważam jednak, że ma racje. Powiem, że ja też sie nieraz wkurzyłam już, jak zobaczyłam kogoś nowego. Zuzie akurat znamy...ale inni?
A poza tym drażni mnie, jak już raz pisałam, ciagłe gadanie o objawach ciążowych i @. I nie chodzi mi o nasze laseczki, z którymi załozyłyśmy ten gang. Ale o osoby nowe, które pisza posta dla samego pisania, w nim jedno zdanie o @ lub objawach.
Np Gabi, tyle miesięcy sie już stara, ale ja wiem, że @ ma w czwartek, raz o tym wspomniała i nie gada non stop. Nie potrzebuje informować nas, bo znamy sie na tyle, że wiemy, która i kiedy ma mieć @.
Zreszta nie wiem po co sie wypowidają jakieś nowe osoby, któe nas NIE ZNAJĄ na starym watku. I wystawiaja nam opinie. Bez przesady!!!

A co do tamponów, to ja nie uzywam i praktycznie nie uzywałam. Słyszałam, że są po nich same problemy. Mama pielęgniarka więc troszke sie orientuje w temacie, jak to ludzie gadali Podobno doprowadzją do skrzepów, bo krew nei wypływa na zewnatrz, jak ma normalnie wypływać

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości