|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Związek z żonatym jakich wiele a jednak...
Cytat:
pewnie jeszcze ma brzydkiego przyjaciela ktory go kryje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doradzam, bo uważam, że autorka rozsądnie podchodzi do tematu i może coś przyuważyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie trochę by to była paranoja jakby facet na takim etapie zadał ode mnie jakiś dowodów. Chyba nie dałabym, nie chciałabym być traktowana na wstepie jak oszustka 😊
Może za mało czytam wizażu, ale dla mnie takie historie z wynajmowanie mieszkania, wtajemniczenia znajomych żeby oklamywali dziewczynę to jakieś bajki. Ale jak ktoś ma taka potrzebę i ma się czuć lepiej, to powinien poprosic. Dla mnie to nie jest żadna gra na czas, że musiał się ekspresem wyprowadzić z domu i ekspresem rozwodzić, myślę, że jakbym była z mężem w separacji to nie byłby dla mnie papier aż tak ważny żeby na gwałt wszystko załatwiać 😉 Na miejscu autorki nie patrzylabym na niego jak na cwaniaka, tylko bym przemyslala: A) czy chce szybko sama założyć rodzinę, bo rozwód może potrwać B) jak sama zaopatruje się na małżeństwo, bo jeśli traktuje to bardzo poważnie, to wiaze go przysięga, a z tym się będzie czuła niekomfortowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, jak twierdzisz, jest prawdziwa.
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, to jest nieprawdopodobne i historia jedna na milion dlatego nie spodziewam się usłyszeć o drugiej takiej. Rozumiesz? W tej sytuacji w mojej ocenie jest bardziej prawdopodobne, że nagle odstrzeli mu pomysł powrotu do żony lub że po rozwodzie pójdzie w tango, niz że oszukuje w tym momencie żonę i wkłada tyle wysiłku w uwiedzenie autorki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(Ale nie trzeba też popadać w paranoję - rozwody tez są powrzechne.) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieliśmy już na Wizażu wątek, w którym mieszkanie, do którego dziewczyna chodziła przez 1,5 roku było kolegi, a facet miał dziewczynę. I się w nim udzielałaś. Załatwienie mety na schadzki to nie jest jakiś pomysł z księżyca. Wystarczy jeden telefon do przyjaciela, żeby wystawił odpowiednie zdjęcia i się zmył w 5 minut. Nie, nie każe autorce wynająć detektywa, ale żeby się przyjrzała. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#98 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I cos w tym jest ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Limona cos Ty sie uczepila mojego bylego? Byl niewporzadku bo oszukiwal obie,to tak swoha droga.
Myslcie co chcecie,ale kazdy moze oszukiwac,niewazne jaki ma status. I nie,nke chodzi o obietnice bycia razem do konca swiata tylko o to co jest tu i teraz i czy to co jest teraz to prawda czy fikcja. Ja bym chciala wiedziec w co sie pakuje i czy warto sie w to pakowac i tyle.
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem, czy to nie miało być złośliwe, ale ok.
Rozumiem doradzanie czujności, ale jesli nie zauważyłaś część dziewczyn wypisuje autorce jaka to z niej naiwniara, co akurat w wypadku tej osoby wydaje mi się obraźliwe, bo robią z niej głupia lalunie pedzaca w podskokach w paszcze lwa. Podejrzewanie faceta na podstawie że mieszkał do czasu z żona, gdy się nie umawial z autorka, że wtajemniczyl chyba jej siostrę w swój plan, już mi podchodzi pod teorie spiskowe 😊 Nic nie wiadomo o sytuacji oprócz tego, ze to jego mieszkanie, a ona podobno jest lasa na kasę i go zdradzala. Nie wiemy właściwie nic, bo to też są informacje z plotek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do zlosliwosci to sie nie wypowiem ,bo pamietam co tam sie dzialo... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikogo nie oszukał- jak był z Tobą była sprawa rozwodowa, a jak wrócił do żony to Cię o tym poinformował. Więc akurat był fair, chyba że czegoś nie zrozumiałam. A że prywatnie dziwię się żonie, że chciała go spowrotem, to nie ma nic do oszustwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Jeśli zostało odebrane - nie było to moją intencją. Chciałam Ci pokazać na przykładzie czegoś, co jest dla Ciebie prawdą, że dziwne scenariusze z telenoweli czasem się dzieją. ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() Skoro masz tak dobrą pamięć, to mi przypomnij gdzie w tamtym wątku powiedziałam cokolwiek złośliwego o kochankach. Ach nie, czekaj, ja trzymałam ich stronę. No peszek, źle pamiętasz. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#104 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zgodzę się z Tobą, że pisanie ogólnie, że Autorka jest naiwniarą nie jest w porządku i faktycznie robi się w tym momencie z niej głupią lalunię. Fakt, nie pcha się na siłę w paszczę lwa bo zachowuje pewną otrożność. Powtórzę raz jeszcze czego tyczyło się moje stwierdzenie dotyczące naiwności. Naiwnym jest dla mnie radowanie się tym, że facet wkońcu (nieważne czy po miesiącu, pół roku czy roku) zamieszkał sam wyprowadzając się od swojej żony, przyszłej w teorii ex. To jeszcze o niczym nie świadczy. Tak samo jak wniesienie pozwu jeszcze nie daje żadnej gwarancji. Ok, pewne kroki z jego strony zostały podjęte, jak chociażby wniesienie pozwu rozwodowego. Widać tutaj, że to nie jest ten typ, który odwleka podjęcie tego kroku bo jak już wiemy z innych tutaj zakładanych wątków (i być może z życia) wielu facetów niestety bajeruje dziewczyny, obiecują wniesienie pozwu, zapewniają, że przecież oni śpią na kanapie itd. Stary utarty schemat. To, co do tej pory zrobił to już są jakieś kroki, ale trzeba (moim zdaniem) zachować pewien dystans do czasu rozwiązania sprawy. Tym bardziej, że jak widać to może jeszcze trochę potrwać bo pani żona utrudnia sprawę. ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
Jeżli chcesz wałkować mój temat (zupełnie nie wiem po co ) to wiedz, że nie jest to temat do opisania w 2 zdaniach i był on bardziej złożony, ale nie zamierzam ani Tobie ani komukolwiek na wizażu o tym opowiadać. Dałam tylko dziewczynie prosty przykład na co powinna zwrócić uwagę. Pewnie, gdybym jej napisała, że wszystko jest cacy i nie ma się czym przejmować to albo Ty albo ktoś inny uparłby się, że przecież życie nie jest takie kolorowe i dostałabym tutaj wiadro pomyj, że życia nie znam.Facet zapewniał, że się rozwiedzie - nie zrobił tego. Wyprowadził się od żony nie mówiąc jej tak naprawdę dlaczego. Nie ustatał z nią żadnego rozwodu. Zapewniał, że do niej nie wróci. Zapewniał, że rozwód się odbędzie bo nie ma innej opcji. Wiele mówił, wiele też nie mówił. Nie kłamał w w/w przypadkach i był fair? Aha. To chyba mamy inny system wartości.
|
|
|
#106 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
tez o tym pomyslalam od razu jak to przeczytalam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym jeszcze sprawdziła czy nie zamurował kogoś w piwnicy...
|
|
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8233598 1]No i faktycznie problem zdjęcia w ramkach poustawiać. Ja już gdzie czytałam o czymś takim, że facet miał dwie dziewczyny i nawet ramki ze zdjęciami zamieniał. Czy to film jakiś był
Więc wszystko możliwe[/QUOTE]Pewnie, że tak. I takie sceny to wcale nie sceny filmowe. Jak ktoś chce to wszystko może zorganizować. Ale, żeby nie wywołać zaraz hejtu - mówię ogólnie a nie o panu, o którym jest mowa w wątku. ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- [1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8233605 1]Ja bym jeszcze sprawdziła czy nie zamurował kogoś w piwnicy...[/QUOTE] jak jest cwany to powie, że nie ma piwnicy
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Moze psy tam ma, ja tak mam w pracy, 3 fotki psow i swoje z mama
Pewnie facet normalnie ma mieszkanie wynajmowane i nie bedzie tak źle jak w Trudnych sprawach
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#112 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wiecie Dziewczyny...ludzie się naprawdę rozwodzą. Ale tak serio serio. I bywa że nawet nie wracają już potem do byłych.
Oczywiście, ostrożności w takich przypadkach nigdy za wiele (chociażby dlatego, że nowy związek może być podstawą dla tej drugiej strony do przeciągania sprawy "bo oskarża mnie o zdradę i chce orzeczenia o mojej winie, a pewnie sam mnie zdradzał w tym czasie" itd), ale też nie popadajmy w paranoję.
|
|
|
#113 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8233630 1]No ja tez nie mówię, że w tym przypadku tak jest, tylko że ogólnie tak się zdarza
[/QUOTE]Spoko, ja rozumiem Twoją wypowiedź Podkreśliłam o co mi chodzi dla tych "czepialskich" ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8233605 1]Ja bym jeszcze sprawdziła czy nie zamurował kogoś w piwnicy...[/QUOTE]
Poprzednich, dociekliwych kochanek ? Pewnie blok juz wczesniej powstal pod gniazdko rozpusty. Gdzies krazylo zdjecie jak Stalin sadzil w Smolensku brzoze dekady temu. Przypadek ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Ja też jestem przykładem na to, że się da stworzyć związek z żonatym. Dziewczyny, to naprawdę nie jest reguła, że każdy facet w trakcie rozwodu kłamie. Najważniejsze, żeby zachować ostrożność i czujność i przede wszystkim mieć pewność, że on CHCE tego rozwodu i PODJĄŁ konkretne działąnia w tym kierunku. Ja poznałam swojego kiedy myślał o rozwodzie, ale byłam sceptyczna, dopiero wówczas kiedy zauwazyłam, że on naprawdę podejmuje dziąłania w kierunku rozwodu bez namowy ze strony innych, tylko sam tego chce i jest pewny, zmieniłąm nastawienie i już jest po wszystkim
![]() Dlatego nie rozumiem czemu od razu atak na autorkę, że naiwna itd. Każda sytuacja jest inna, każdy człowiek jest inny, każdy ma inne oczekiwania, nie można tak szufladkować... Rozumiem Cię autorko, co do twoich wątpliwości w aspekcie "wypytywania o rozwód" na początku znajomości. Miałam ten sam problem. Postanowiłam początkowo "wybadać" jakie on ma stanowisko w tej sprawie, delikatnie, bez zbyt wnikliwych pytań. Widziałam też, jak mnie traktuje i czego zaczyna oczekiwać po naszej znajomości. Myślę natomiast, że powinnaś dowiedzieć się czego oczekuje od Waszej znajomości, to nic złego. A "wkręcić" i tak się już wkręciłaś, czy zauroczyłaś...
Edytowane przez egocentryczna Czas edycji: 2018-03-21 o 12:26 |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8233605 1]Ja bym jeszcze sprawdziła czy nie zamurował kogoś w piwnicy...[/QUOTE]
Haha, najlepsze podsumowanie. Limonka, aż sprawdzę sobie w wolnej chwili tamten stary wątek, bo jestem prawie pewna, że jechałaś mi równo że wszystkimi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Egocentryczna kręcisz na siebie tu bicz 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ważne, że ja wiem jak jest naprawdę
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Która zakłada Stowarzyszenie Kobiet Upadłych? 😁
Tfu... jakich tam kobiet... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- A założysz się, że nie wiesz? 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

pewnie jeszcze ma brzydkiego przyjaciela ktory go kryje 

) to wiedz, że nie jest to temat do opisania w 2 zdaniach i był on bardziej złożony, ale nie zamierzam ani Tobie ani komukolwiek na wizażu o tym opowiadać. Dałam tylko dziewczynie prosty przykład na co powinna zwrócić uwagę. Pewnie, gdybym jej napisała, że wszystko jest cacy i nie ma się czym przejmować to albo Ty albo ktoś inny uparłby się, że przecież życie nie jest takie kolorowe i dostałabym tutaj wiadro pomyj, że życia nie znam.