![]() |
#2281 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
U mnie sex też nie pomaga, choć bardzo często się seksuję, co 3-4 misiące
![]() ![]() ![]() Julitko, że masz płaski brzuszek to nie powiem, bo obłudna i ślepa to nie jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz idę zajarać... |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Wtajemniczenie
|
Kasia333 moja świadkowa od ślubu cywilnego - Basia, też ma kompleks na punkcie nóg (i uszów czy usz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ikola ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2283 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() *********** Czarinka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zadomowienie
|
Aż strach pomyśleć co narysowałby karykaturzysta czytając opisy naszego wyglądu nie widząc nas
![]() ![]() A co my tutaj tak same ![]() ![]() ![]() ![]() ********** post number 970... ciekawe, czy "Zadomowię" się w Polsce, czy już w United Kingdom? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zadomowienie
|
zobaczcie jak może być podobne dziecko do swojej cioci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Wtajemniczenie
|
Jutka nie gniewam się bo niby za co? Na gg zostawiłam Ci wiadomość
![]() Janusz jutro priva do Ciebie wyślę. Chciałam dzisiaj ale łeb mnie boli. Także jutro spodziewaj się wiadomości odemnie. Kasia333 w sprawie spotkania pisz do mnie na gg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam nowy album z naszej niedzielnej wyprawy, ale próbowałam wkleić link do podpisu, tak jak Kasia pisała, ale za cho***ę mi nie wychodzi
![]() ![]() Jestem skonana ![]() ![]() Idę spać, jak oczywiscie doczłapie się do lóżka i nie padne po drodze ![]() Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Wtajemniczenie
|
Witam Panie
Ana Tylko przyklad z Was brać Myteż "drzemy koty" czasami ![]() ![]() ![]() Fotka Hadziego jednak,jak dla mnie,NUMBER ONE! No co, No co , teściowa poszła uspać Miśka do "domu", Jula z siostrą siedziały w pokoju przy piffku więc ja się uwaliłem i próbowałem zdrzemnąć. Kasia333 Ja chodzę tylko w spodniach bo mam grube łydki i w ogóle brzydkie nogi. Zobaczysz że przyjdzie taki dzień że "olejesz" to. ![]() Garnuszki zobaczcie jak może być podobne dziecko do swojej cioci ![]() ![]() Basiu Albumik widziałem . Nic a nic się Emii nie zmienia. Wciąż ta sama łopalona Pyzunia. I niech taka zostanie ![]() ![]() Jeszcze dwa dni, DWA dni i urlop ![]()
#2290 |
Wtajemniczenie
|
Janusz priv poszedł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Wtajemniczenie
|
Monika faktycznie Olafek wygląda jak klon swojej cioci
![]() ![]() Kasia333 udał Ci się wczoraj drink? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basiu zdjęcia super ![]() ![]() ![]() Czarinka ja też Ci posłałam wiadomość na gg i bardzo proszę o zastosowanie się do wskazówek ![]() ![]() ![]() Wczoraj nam się Misiek na rowerku przewrócił ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2292 |
Rozeznanie
|
helloł
![]() Posty brzydko mówiąc "przeleciałam" ale zaraz się w nie zagłębię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotek z pobytu oczywiście nie wrzucę bo patrzenie na mnie w stroju kąpielowym grozi trwałym kalectwem i utratą wzroku ![]() Od wczoraj Mareczek jest na urlopie no i spędził ten dzień jak Pan Bóg (a raczej żona) przykazał... najpierw zawiózł zonke na zakupy...potem wykonał kilka lekkich prac domowych a nastepnie do końca dnia siedział z Piotrusiem bo ja wzięłam się za sprzątanie w szafkach w kuchni... upss. Pitek sie obudził |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Wtajemniczenie
|
Synta
Tylko wjechaliśmy na podwórko... a na nami..... moi rodzice ![]() Kuźwa, biedny Mareczek. Pierwszy dzień urlopu i już kontrola ![]() ![]() ![]() Pewnie sprawdzali czy aby ![]() nie wrzucę bo patrzenie na mnie w stroju kąpielowym grozi trwałym kalectwem i utratą wzroku ![]() Daaaawaj ![]() Już wszystkich ostrzegłaś więc każdy wejdzie w galerię na własną odpowiedzialność. Mam ciemne okulary w autku ![]() ![]() bo ja wzięłam się za sprzątanie w szafkach w kuchni... Jesssu . Ty wymagasz natychmiastowego leczenia. Jak nie pieczesz lub gotujesz do i tak coś sobie wymyślisz aby w kuchni posiedzieć ![]() Biedny Pitek. Mam nadzieję że ma basenik pod domem ??
#2294 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My chcemy zdjęcia! My chcemy zdjęcia! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Wtajemniczenie
|
Jej, ale tu dzis cisza!
A ja tak na chwile wdeplam, bo mam ciutke czasu w pracy... Z tym odzwyczajaniem od smoczka troche sie pochwalilam. Wprawdzie wczoraj spanie w dzien tez bylo bez smokowe, ale juz wieczor i noc to moja porazka. ![]() Troche zwalam to na tesciowa, bo polozyla pozno Wiki spac po poludniu, no i spala dlugo, wiec o 21 nie bylo jej w glowie spanie. Oczywiscie uciekla z sypialni. No to tesciowa z nia poszla, ale ze jej tez nie chciala spac, to se umyslala, ze ja bedzie nosic na rekach, az usnie. Na to uslyszala kategoryczne NIE (nigdy tak nie robilismy). Zabawa w kotka i myszke skonczyla sie rykiem i ...daniem smoka...NO COMMENTS Synta Ty to jestes moj wzor Perfekcyjnej Pani Domu! Jula sliczne zdjecia w galerii! Garnuszki klony jak nic! Basiu sliczne fotki, super z Was rodzinka! A dalej to jestem nie w temacie... Edytowane przez AgaGuernsey Czas edycji: 2008-07-15 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zadomowienie
|
dziewczyny jak to jest?albumy moga ogladac tylko zaprzyjaznine osoby?wlasnie sie wdrazam w to.i dochodze
![]() ![]() tati wyszedl kolejny zab.i idzie kolejna 4ka.juz ma 9.rzucily sie ostatnio.w ogole tak czytam teraz forum i nie wiem o co chodzi bom zaniedbala ![]() na ile kasia wyjezdza? o co chodzi z tymi odwidzinami czarinki u hadzikow?przeciez ona jest u marcina? marta tati tez tak je kiepsko.wcisnac jej biad to cud.w ogole om\na ostatnio prawie sam nabial je i kaszki.mi9esko jest bee.owoce tez nie bardzo. dzis mi zrobila pobodke o 6.malo nie padlam i jak czytalam ze kasi krystian o 6 jak wstaje to pozno to malo nie zemdlalam.jakbym miala wstawac o 5 dzien w dzien to....my wstajemy ok 9.dzis tylko taki wyjatek ze o 6.ale chyba byla glodna ale po butli niestety nie zasnela:/ dopiero o 12.30 i spalysmi do 15.30 mielismy wracac do domu ale chyba jeszcze zostaniemy.
#2297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2298 |
Zadomowienie
|
Czesc Madziunia
![]() ![]() Kasia jedzie do Marcina w piatek,na miesiac czasu. Przy zakladaniu albumow jest taka opcja "prywatny" i jak ja zaznaczysz to fotki beda mogli ogladac tylko Twoi przyjaciele ![]() Z odwiedzinami Czarinki u Hadzikow to chodzi o to,ze Hadziki zapraszaly Czarinke z dziecmi juz dawno temu (jak Czarinka miala problemy z Michalem).Teraz wyszedl ten temat przy okazji "namawiania" Janusza na wyjazd do Synty. To tak w wielkim skrocie ![]() Mam nadzieje,ze Tati nie bedzie Cie budzila wiecej o 6:00 rano ![]() ![]() Czekamy na foty mojej pieknej Synowej ![]() Aga,szkoda,ze Wiki jednak dopomina sie smoka...powolutku na pewno sie uda ![]() Synta,no to teraz nie masz wyboru-MUSISZ te foty "kapielowe" zapodac,bo Ci zyc nie damy ![]() ![]() informuje,ze Julek z ciocia,wujkiem i kuzynami dolecieli szczesliwie do krainy piramid i wielbladow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aga... chyba upał u was dzisiaj jest nieziemski bo herezje jakieś opowiadasz ![]() ![]() Piotruś też dzisiaj wpadł na taki sam pomysł i postanowił się obudzić o godz. 5.45 (ostatnio tak miał z rok temu chyba) ależ mieliśmy dłuuuugi dzień ![]() Cytat:
![]() Zawsze tak jest, że im bardziej się staramy to różnie to wychodzi. Najważniejsze, że Miś cały i zdrowy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Wtajemniczenie
|
MadziaM gratuluję kolejnego zębolka
![]() ![]() ![]() ![]() Ania łojjj, ja też kcem do piramidków ![]() ![]() Aniu, a Wy nie macie bezpośredniego połączenia samolotem z Polską? Czemu przez Niemcy samochodem jeszcze musicie jechać? Synta noooooo gdzie te zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aga nie przejmuj się tym jednym "wypadkiem" ze smokulcem ![]() ![]()
![]() |
#2301 |
Raczkowanie
|
hejaszka
![]() ![]() ![]() ![]() buziole |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Wtajemniczenie
|
Nosz cholera Kuba mi wciasnał cos i zniklo...
To jeszcze raz... Witam... Mało sie odzywam, ale jestśmy na urlopie i malo czasu na kompa... Caly czas po za domem... W Gdańsku bylo super, Spalismy w Akademiku - calkiem calkiem warunki. Zdjecia sa na Naszej Klasie - dziekuje za mile komentarze ![]() W chwili wolnej dodam tez i tu zdjecia jakies ![]() Kuba bez nas wytrzymal bez zadnego ale. Spal całą noc i pol dnia. Tak wiec dal rade i dziadkowie tez. Teraz czaimy sie na biwak, ale pogoda nam utrudnia plany ![]() Dzis ciotka robila imieniny u nas na podowrku. Wszystko na styl hawajski... dmuchane palmy, kwiaty na szyi, we wlosach, ananasy, muzyka hawajska i inne dupactwa... fajnie ![]() W sobote ide na panienski kolezanki. Chyba ze bedzie ladnie to jedziemy na biwak. Co do kompleksow... Niestety i ja ponazekam na swoj brzuch... moze i plaski ale rozstep na rozstepie ![]() ![]() Ok lece kompac Kube... dopiero co z podworka wrocilismy. Padam na twarz.....
![]() |
#2303 |
Zadomowienie
|
Uff, udało mi sie przeczytać wszystko
![]() Albumiki obejrzałam. Dzieciaczki cudne, ![]() ![]() KasiuL buziaczki dla poturbowanego Nikosia ![]() ![]() Franka zdjęcie Frania ze szpitala nie wygląda ciekawie ![]() Czarinko ![]() Marta przykro mi, ze wyjazd do rodzinki się nie udał ![]() AgaG super, ze Wiki zasneła sobie bez smoka. ![]() ![]() Kasiu ![]() Monika faktycznie Olafek podobny do cioci ![]() Julitko biedny Miś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj, Synta, nie gadaj tylko wrzucaj zdjecia ![]() Madziu gratki za kolejne ząbki Tati ![]() Ana super, ze Julek jest już na wycieczce. Dobrze, że szczęśliwie dolecieli na miejsce ![]() Ewa super, ze weekend sie udał. Dzięki za pochwały mojej rodzinki ![]() To i ja ponarzekam na swoją figure. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do wstawania porannego, to Emilka najdłuzej śpi do 7. Ale przeważnie wstaje po 6. Tyle, że dla mnie to jest OK, bo ja też zawsze tak wstaje. ![]() ![]() ![]() No nic, idę już spać, bo północ wybiła... Do jutra ![]() Słodkich snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Wtajemniczenie
|
ANA
No to już spokojne Twoje sedrucho. Julek cały i zdrowy z wujostwem zapewne teraz buszuje na bazarach i pamiątki kupuje. Wakacje ma Superanckie ![]() Teraz wyszedl ten temat przy okazji "namawiania" Janusza na wyjazd do Synty. Kończąc temat informuję że w sobotę rano ruszamy do Wzorowej Pani Domu czyli Syntki ![]() Jak dobrze pójdzie to Syntuś zrobi kapustkę i szpinak a że ja takich potraw nie jadam więc będę miał więcej czasu na pogaduchy ![]() A tak w ogóle to Ci Dziękuję ![]() ![]() Franuś Mimo tych wszystkich (słusznych czy nie słusznych) kompleksiorów dla Tż-ta jesteś "ta jedyna" dla Synka jesteś "Całym Światem " i to jest najważniejsze ![]() Basieńka ma do tego najlepsze podejście: Ale jakos teraz jest mi to obojętne, mam to w szczerym poważaniu, jak to sie mówi Tak trzymaj !!! ![]() Misiek coraz częściej gdy coś chce mówi "Dej". W sobotę był jakiś program dla dzieci ( przed Teletubisiami) i strasznie spodobała się Miśkowi Małpa. Gdy tylko mu się przypomni, pokazuje na telewizor i mówi "aupa"lub "apa". Chcieliśmy Mu kupić cóś w podobie ale jak na złość ani książeczki ani maskotki w Auchanie nie było. Od mojego brata dostał pluszaka który jak się ktoś uprze to zobaczy podobieństwo do Aupy ![]() Wczorajszy wypad po buciki się nie udał. Niestety nie było odpowiedniego numeru na stopkę Miśkową. Wszystko było za małe (20) lub za duże (24). Narazie tyle, trzeba ogarnąć trochę miejsce pracy przed urlopem ![]()
#2305 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Wtajemniczenie
|
Niom, no ale nie ma w sumie o czym pamiętać to to tyż ochydztwo
![]() Mniejsza o jedzenie. Siem nie możemy doczekać spotkania ![]() ![]() ![]()
#2307 |
Zadomowienie
|
Hadżiki, Synta fajnie, ze sie spotkacie
![]() ![]() ![]() Tak wogóle, to czesć wszystkim ![]() Miłego dnia ![]() Aha, jeszcze jedno. Udało mi sie w końcu wczoraj zrobić link do albumów w podpisie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Perfekcyjna Pani Domu "przemianowała" nas na Hadżuki ![]() ![]()
![]() |
#2309 |
Rozeznanie
|
po pierwsze primo: jeszcze raz ktoś powie na mnie Perfekcyjna Pani Domu to dostanie takie baty, że aż będzie świszczeć
![]() po drugie primo: te "Hadżuki" to wynik braku oświetlenia w pokoju w momencie pisanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.